ISTQB Training Courses

ISTQB Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live ISTQB-trainingscursussen (International Software Testing Qualifications Board) demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe u zich kunt voorbereiden op het ISTQB-examen. ISTQB-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

ISTQB Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
U zult alles leren over component test, witbox-test techniek, statisch analyse, niet-functieve test en automatiseerd test overeenkomstig de internationaal erkend standaard ISTQB en zal worden voorbereid voor het exam ISTQB Geavanceerde technische test Analyst.Na deze opleiding:
    U kunt de typische risico's die met de prestatie, veiligheid, betrouwbaarheid, vertrouwbaarheid en behoudbaarheid van softwaresystem's erkenen en klassificeren U kunt testplanen maken waarbij de planning, ontwerp en uitvoering van tests voor het verminderen van de prestatie, veiligheid, betrouwbaarheid, betrouwbaarheid en behoudbaarheid risico's U kunt selecteren en toepassen dat testen een adequate niveau van vertrouwen bieden, op basis van de code dekking U kunt deelnemen aan technische beoordelingen met ontwikkelers en software U kunt erkent risico's in code en software-architectuur en test-elementen om deze risico te verminderen door de dynamische analyse U kunt voorstellen op de veiligheid, behoudering en te handhaving en test testgeleveringen testen U kunt kunt kunt kunt de voor de kosten te verwaarmingen te verwaarsten te stellen om te stellen test te stellen te stellen te stellen.
Een internationale standaard in technische software-testIn november 2002 werd het Internationale Software Testing Qualificeringsraad (ISTQB) gericht met het doel om de verdere internationalisering en harmonisatie van het testcertificeringsprogramma te vaststellen. Intussen is er een volledig erkend en wereldwijd geharmoniseerde ISTQB certificatieregeling. Het ISTQB testcertificeringsprogramma is gedeeld in drie niveaus:
    Stichting Certificaat Geavanceerde expert certificaat
Struktuur van deze opleidingDeze driedaagse acrediteerde cursus voorbereidt u voor het exam “ISTQB Advanced technische test Analyst” en voldoet de eisen zoals door ISTQB. U zult allemaal leren over de test van componenten, witbox-test techniek, statische analyse, niet-functieve test en automatiseerd test overeenkomstig de internationaal erkend standaard ISTQB.Empfase licht op het versterken van uw kennis van gestructureerde test en de toepassing in de praktijk. U zult met een uitgebreide zaak praktijken.Het examen zal plaatsvinden op een aparte dag per week na het laatste cursus en bestaat uit meerdere scenariogebaseerde vragen. Met een punt van 65% of hoger krijgt u het ISTQB Advanced Test Analyst Certificate.

Last Updated:

Upcoming ISTQB Courses

Weekend ISTQB cursus, Avond ISTQB training, Avond ISTQB opleiding ISTQB boot camp, ISTQB instructeur geleid, Weekend ISTQB training, Avond ISTQB cursus, ISTQB coaching, ISTQB instructeur, ISTQB trainer, ISTQB training cursus, ISTQB lessen, ISTQB on-site, ISTQB privé cursus, ISTQB een op een training, ISTQB op locatie, Weekend ISTQB opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions