IBM MobileFirst Training Courses

IBM MobileFirst Training Courses

Local instructor-led live IBM MobileFirst training courses in Nederland.

IBM MobileFirst Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
IBM MobileFirst Platform (voorheen bekend als Worklight Foundation) is een reeks hulpmiddelen en diensten voor het bouwen van bedrijfsmobile en tablet applicaties. De client-side API is beschikbaar voor native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), en JavaScript voor cross-platform hybride OR mobiele web-applicaties. MobileFirst Platform is beschikbaar online of in de cloud. In deze instructeur geleide, live training leren de deelnemers hoe ze MobileFirst Platform kunnen installeren en gebruiken om hybride mobiele toepassingen op basis van HTML5, JS en CSS te ontwikkelen en te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Installeren en configureren MobileFirst Ontwikkel, testen en implementeren van cross-platform hybride mobiele apps.  Gebruik MobileFirst beveiligingsmechanismen om apps te beveiligen. Update apps over-the-air binnen een organisatie, het overschrijden van de behoefte aan app winkels. Beheer en monitoring van mobiele apps.
Het publiek
    Ontwikkelaars
Format van de cursus
    Deel lezingen, deel discussie, oefeningen en zware praktijken in een live-lab-omgeving.
Opmerking
    Deze training is gebaseerd op Mobile Foundation 8.0. Om een andere versie of andere aanpassing aan deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te regelen.

Last Updated:

Upcoming IBM MobileFirst Courses

Weekend IBM MobileFirst cursus, Avond IBM MobileFirst training, Avond IBM MobileFirst opleiding IBM MobileFirst boot camp, IBM MobileFirst instructeur geleid, Weekend IBM MobileFirst training, Avond IBM MobileFirst cursus, IBM MobileFirst coaching, IBM MobileFirst instructeur, IBM MobileFirst trainer, IBM MobileFirst training cursus, IBM MobileFirst lessen, IBM MobileFirst on-site, IBM MobileFirst privé cursus, IBM MobileFirst een op een training, IBM MobileFirst op locatie, Weekend IBM MobileFirst opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions