IBM Cognos Training Courses

IBM Cognos Training Courses

Local instructor-led live IBM Cognos training courses in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

IBM Cognos Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
IBM Cognos Analytics 11 is een uitgebreide, webgebaseerde business intelligence-suite die een geïntegreerd platform biedt voor rapportage, analyse, scorecarding en monitoring van gebeurtenissen en statistieken.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op data-analisten op gemiddeld niveau die de theoretische aspecten van Cognos 11 willen begrijpen en ook willen leren hoe ze deze effectief kunnen gebruiken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de verschillen en verbeteringen in Cognos 11 vergeleken met Cognos 10. Gebruik de verbeterde gegevensmodule en gegevensbeheerfuncties voor een efficiëntere gegevensverwerking. Implementeer best practices voor een soepele transitie en optimaal gebruik van Cognos 11.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Analytics is een business intelligence suite van IBM. IBM Cognos Analytics biedt een flexibele analytische en rapportage-omgeving voor middelgrote en grote ondernemingen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op zakelijke analisten die IBM Cognos willen gebruiken voor gegevensanalyse en rapportage. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Analyseer en deel inzichten over gegevens. Visualiseren van de bedrijfsprestaties. Gebruik AI-assistente voorbereiding om gegevensbronnen te reinigen en te combineren. Ontdek verborgen patronen in gegevens met IBM Cognos Analytics gebouwd in AI-functies.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming IBM Cognos Courses

Weekend IBM Cognos cursus, Avond IBM Cognos training, Avond IBM Cognos opleiding IBM Cognos boot camp, IBM Cognos instructeur geleid, Weekend IBM Cognos training, Avond IBM Cognos cursus, IBM Cognos coaching, IBM Cognos instructeur, IBM Cognos trainer, IBM Cognos training cursus, IBM Cognos lessen, IBM Cognos on-site, IBM Cognos privé cursus, IBM Cognos een op een training, IBM Cognos op locatie, Weekend IBM Cognos opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions