Grafana Training Courses

Grafana Training Courses

Local instructor-led live Grafana training courses in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Grafana Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Grafana is een open-sourceplatform voor monitoring en observatie dat tools biedt voor het maken, verkennen en delen van dashboards en waarschuwingen voor uw infrastructuur en applicaties. GLPI daarentegen is een open-source IT-activabeheer- en helpdesksysteem dat wordt gebruikt voor het volgen en beheren van IT-bronnen, inclusief hardware, software en gebruikersondersteuningstickets.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals met een beginnend tot gemiddeld niveau die de kennis en praktische vaardigheden willen opdoen die nodig zijn om uit te blinken in het beheer van Grafana en GLPI.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Creëer en pas Grafana dashboards aan met verschillende visualisaties. Implementeer waarschuwingen en meldingen voor monitoring. Beheer gebruikersaccounts, teams en machtigingen. Beheer IT-middelen effectief, inclusief hardware- en software-inventaris. Implementeer een helpdesksysteem voor gebruikersondersteuning en ticketbeheer.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Grafana is een suite voor visualisatie en metrische analyse die tools biedt voor het creëren van een visuele weergave van real-time gegevens voor applicatie-analyse.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op data-analisten van gemiddeld niveau die de geavanceerde functies en componenten van Grafana willen leren en gebruiken voor datavisualisatie en -analyse.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Krijg een diepgaand inzicht in geavanceerde Grafana concepten en componenten. Maak gebruik van sjabloonvariabelen en dynamische dashboards voor verbeterde gegevensvisualisatie. Gebruik Grafana Querytaal voor complexe zoekopdrachten. Ontdek best practices voor schalen Grafana, het optimaliseren van prestaties en het waarborgen van hoge beschikbaarheid.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Grafana is een visualisatie- en metrische analytische suite. Grafana presenteert een visuele representatie van real-time gegevens voor applicatie-analyse. Grafana wordt meestal gebruikt voor huishoudelijke automatisering, procescontrole en meer. Het doel van de cursus is om kennis te maken met de moderne data visualisatie tool gebruikt voor systeem monitoring - Grafana. De cursus is gericht op het gebruik Grafana in een tijdserie gegevensomgeving. Deelnemers krijgen zowel operationele en administratieve vaardigheden van dagelijks werk met Grafana en de meest populaire gegevensbronnen zoals Prometheus en Graphite. Bovendien wordt Loki - een moderne, Grafana geïntegreerde benadering voor het vangen en verkennen van logs gepresenteerd. De cursus is gebaseerd op een hands-on workshop die ongeveer 75% van de cursustijd zal nemen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het maken van visualisaties in Grafana. Installeer Grafana voor hoge beschikbaarheid. Aanpassen van panelen en dashboards met gegevens. Configureer een omgekeerde proxy voor snelle laadhastigheden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Grafana is een open-source visualisatie en metric analytics suite voor het visualiseren van real-time gegevens van applicatie-analyse. Graphite is een open source software voor het monitoren en grafiseren van computer-systeemgegevens. Samen met Grafana en Gaphite kunnen gebruikers snel systeemproblemen diagnosticeren en de prestaties van het systeem monitoren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op webontwikkelaars en DevOps ingenieurs die gegevens willen visualiseren en monitoren met Grafana en Graphite. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Aggregeren en visualiseren metrieken over systemen en toepassingen. Creëer een StatsD-client voor het verzamelen van toepassingsmetrieken. Bouw informatieve en dynamische dashboards met Grafana. Verzamel inzichten uit back-end prestaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Grafana Courses

Weekend Grafana cursus, Avond Grafana training, Avond Grafana opleiding Grafana boot camp, Grafana instructeur geleid, Weekend Grafana training, Avond Grafana cursus, Grafana coaching, Grafana instructeur, Grafana trainer, Grafana training cursus, Grafana lessen, Grafana on-site, Grafana privé cursus, Grafana een op een training, Grafana op locatie, Weekend Grafana opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions