Grafana Training Courses

Grafana Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Grafana trainingscursussen demonstreren door interactieve praktijkoefening hoe Grafana te gebruiken voor het bewaken en visualiseren van gegevens. Grafana training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand". Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd bij de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Grafana Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Grafana is een visualisatie- en metrische analytische suite. Grafana presenteert een visuele representatie van real-time gegevens voor applicatie-analyse. Grafana wordt meestal gebruikt voor huishoudelijke automatisering, procescontrole en meer. Het doel van de cursus is om kennis te maken met de moderne data visualisatie tool gebruikt voor systeem monitoring - Grafana. De cursus is gericht op het gebruik Grafana in een tijdserie gegevensomgeving. Deelnemers krijgen zowel operationele en administratieve vaardigheden van dagelijks werk met Grafana en de meest populaire gegevensbronnen zoals Prometheus en Graphite. Bovendien wordt Loki - een moderne, Grafana geïntegreerde benadering voor het vangen en verkennen van logs gepresenteerd. De cursus is gebaseerd op een hands-on workshop die ongeveer 75% van de cursustijd zal nemen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het maken van visualisaties in Grafana. Installeer Grafana voor hoge beschikbaarheid. Aanpassen van panelen en dashboards met gegevens. Configureer een omgekeerde proxy voor snelle laadhastigheden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Grafana is een open-source visualisatie en metric analytics suite voor het visualiseren van real-time gegevens van applicatie-analyse. Graphite is een open source software voor het monitoren en grafiseren van computer-systeemgegevens. Samen met Grafana en Gaphite kunnen gebruikers snel systeemproblemen diagnosticeren en de prestaties van het systeem monitoren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op webontwikkelaars en DevOps ingenieurs die gegevens willen visualiseren en monitoren met Grafana en Graphite. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Aggregeren en visualiseren metrieken over systemen en toepassingen. Creëer een StatsD-client voor het verzamelen van toepassingsmetrieken. Bouw informatieve en dynamische dashboards met Grafana. Verzamel inzichten uit back-end prestaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Grafana cursussen

Weekend Grafana cursus, Avond Grafana training, Avond Grafana opleiding Grafana boot camp, Grafana instructeur geleid, Weekend Grafana training, Avond Grafana cursus, Grafana coaching, Grafana instructeur, Grafana trainer, Grafana training cursus, Grafana lessen, Grafana on-site, Grafana privé cursus, Grafana een op een training, Grafana op locatie, Weekend Grafana opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions