Go Training Courses

Go Training Courses

Lokaal, instructief live Go-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe je programmeert met Go Gaanstraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Go Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Solide introductie van Go taal voor mensen die bekend zijn met andere programmeertalen. Het richt zich op het praktische aspect van de taal in plaats van op theorie.
28 hours
Go ( Go lang) is een open-source, statisch getypte programmeertaal gecreëerd door Go ogle. Het groeiende ecosysteem, de stabiele architectuur en de sterke bibliotheken maken Go een populaire keuze voor het bouwen van schaalbare, hoogwaardige webservices en applicaties. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de kernelementen, syntaxis en besturingsstructuren van Go ( Go lang) terwijl ze de ontwikkeling en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet een optimale Go ontwikkelomgeving op.
 • Structuur Go code voor maximale leesbaarheid.
 • Optimaliseer de prestaties van een Go applicatie.
 • Een Go toepassing testen en debuggen.
 • Implementeer een voorbeeldwebtoepassing.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Go is een open source programmeertaal ontwikkeld op Go ogle. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze de geavanceerde functies van Go kunnen gebruiken. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet de Go ontwikkelomgeving op.
 • Begrijp de basisprincipes van de programmeertaal Go .
 • Begrijp en gebruik de geavanceerde en krachtige functies van Go .
 • Maak zeer efficiënte programma's met Go .
 • Begin met het doen van webontwikkeling met Go .
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
35 hours
Go (Golang)  is een open-source programmeertaal ontwikkeld in Google. Een van de Go's populaire gebruik gevallen is Linux en Unix-systemen programmering. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers de fundamenten van systemen programmeren leren met Go als ze doorgaan door hands-on oefeningen die de verschillende kenmerken van Go verkennen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van Go systeemprogrammering Ontwikkelingsklimaat Go Schrijven van programma's in Go Gebruik zowel de basis- als geavanceerde functies van Go voor Unix en Linux systeemprogrammering Begrijp en gebruik Go routines Schrijf snelle en lichte code met Go Schrijf een netwerkcode op laag niveau met Go
Het publiek
  programmeren Ontwikkelaars
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
28 hours
Go (Golang) is een geweldige taal voor het bouwen van microservices vanwege zijn kleine geheugenvoetafdruk. Spring Cloud is een open source lichtgewicht microservices framework. In deze instructeur geleide, live training zullen de deelnemers leren hoe om microservices te bouwen met behulp van Go (Golang) en Spring Cloud. Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
14 hours
Go is een verfijnde C-programmeertaal die geheugenveiligheid, structureel typen en meer omvat. gRPC is een systeem voor oproepprocedures op afstand. Met gRPC kunnen gebruikers API's bouwen en services verbinden via een op microservice gebaseerde architectuur. Door Go en gRPC te gebruiken, kunnen routingsystemen worden gecreëerd voor geautomatiseerde verkeerscontrole. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die microservices en API willen bouwen met Go . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Genereer client- en servercode met gRPC-plug-ins.
 • Bied SSL-beveiliging voor de gRPC-applicatie.
 • Implementeer geavanceerde streaming met aangepaste API.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Aankomende Go cursussen

Weekend Go cursus, Avond Go training, Avond Go opleiding Go boot camp, Go instructeur geleid, Weekend Go training, Avond Go cursus, Go coaching, Go instructeur, Go trainer, Go training cursus, Go lessen, Go on-site, Go privé cursus, Go een op een training, Go op locatie, Weekend Go opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions