GitHub Training Courses

GitHub Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live GitHub-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe GitHub te gebruiken voor het gemakkelijker genereren van documentatie en het herhalen van broncoderevisies. GitHub-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

GitHub Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Github Copilot is een AI-paarprogrammeur die gebruikers autocorrectie-achtige suggesties biedt op basis van de context van het project.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beginnende tot halfgevorderde ontwikkelaars die willen leren hoe ze de mogelijkheden van Github Copilot kunnen gebruiken in elke ontwikkelomgeving.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de mogelijkheden en voordelen van Github Copilot. Configureer en integreer Copilot in een ontwikkelingsworkflow. Begrijp de geavanceerde functies van Copilot en leer best practices voor effectief gebruik van Copilot.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Git is de toonaangevende versiebeheersingssysteem voor samenwerkingsontwikkeling onder programmeurs. Het stelt gebruikers in staat om veranderingen in elk set of type bestanden efficiënt te volgen terwijl de integriteit van de gegevens wordt behouden. GitHub is een webgebaseerd platform van Microsoft dat Git gebruikt en teams helpt alle ontwikkelingsfase van hun software te monitoren. Met de hulp van Git en GitHub, wordt het genereren van documentatie en itereren van broncode herzieningen makkelijker gemaakt. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en software ingenieurs die nieuw zijn op GitHub's platform en willen zijn functies samen met Git gebruiken voor een betere versie en beheer van een bedrijfse applicatie's broncode. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Setup en configureer een account voor toegang tot GitHub's webgebaseerde platform. Begrijp hoe het systeem van Git's werkt en begrijp de begrippen die fundamenteel zijn voor GitHub. Creëren en beheren van GitHub repositories tijdens het implementeren van Git workflows. Uitvoeren van broncode wijzigingen binnen GitHub en synchroniseren van herzieningen die buiten de platform zijn uitgevoerd. Operatie Pull Requests, Tags, Releases en andere fundamentele GitHub componenten. Voer versie-controlefuncties uit op basis van Git en gebruik GitHub's bash-omgeving. Creëer repository-afdelingen voor het oplossen van projectfouten samen met het team. Grasp en kennismaken met Git en GitHub's structuur voor betere programmeringspraktijken.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming GitHub Courses

Weekend GitHub cursus, Avond GitHub training, Avond GitHub opleiding GitHub boot camp, GitHub instructeur geleid, Weekend GitHub training, Avond GitHub cursus, GitHub coaching, GitHub instructeur, GitHub trainer, GitHub training cursus, GitHub lessen, GitHub on-site, GitHub privé cursus, GitHub een op een training, GitHub op locatie, Weekend GitHub opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions