Electronics Training Courses

Electronics Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live elektronica-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe de discipline van elektronica kan worden toegepast om interconnectietechnologieën te creëren. Elektronica-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Electronics Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Electronics is een discipline die de fysica van elektriciteit en computerprogrammering toepast om interconnectie-technologieën te creëren. Onder de meest uitgebreide implementaties zijn circuits en circuitboards die fundamentele zijn voor alle elektronische apparaten. De praktijk van elektronica engineering maakt gebruik van het concept van elektron manipulatie om innovaties te produceren in technologische industrieën, zoals computing hardware, telecommunicatie, en vele anderen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs en computerwetenschappers die de fundamenten van circuits en elektronica willen toepassen op ontwerpen van apparaten en systemen die eigenschappen van elektrische componenten gebruiken voor de ontwikkeling van hardwarefuncties. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Set-up en configureren van de nodige tools en programma's voor de ontwikkeling van circuits en circuit board. Begrijp de basisprincipes achter circuits en elektronica  engineering. Gebruik de primaire elektronische componenten bij het bouwen van efficiënte computer hardware-technologieën. Optimaliseren van elektronische apparaten door circuit-analysemethoden te implementeren. Gebruik de fundamenten van elektronica en circuits voor de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Digital Signal Processing (DSP) is een technische praktijk die wiskundige concepten en elektronica integreert om elektrische signaalinformatie te manipuleren. Met behulp van analytische resultaten verworven van DSP, kunnen professionals digitale gegevens die kunnen worden gebruikt voor de optimalisatie van moderne technologieën. DSP is een belangrijke werking in de hedendaagse bedrijfsapplicaties die de analoge signaalverwerking in termen van hoge nauwkeurigheid en gegevensconsistentie overstijgt. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs en wetenschappers die DSP-implementaties willen leren en toepassen om efficiënt verschillende signalen te beheren en betere controle over multi-channel elektronische systemen te krijgen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer de nodige softwareplatform en tools voor Digital Signal Processing. Begrijp de concepten en beginselen die fundamentele zijn voor DSP en de toepassingen ervan. Maak kennis met DSP-componenten en gebruik ze in elektronische systemen. Algorithmen en operationele functies genereren met behulp van de resultaten van DSP. Gebruik de basisfuncties van DSP-softwareplatforms en ontwerpsignaalfilters. Synthesiseren van DSP simulaties en implementeren van verschillende soorten filters voor DSP.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Electronics Courses

Weekend Electronics cursus, Avond Electronics training, Avond Electronics opleiding Electronics boot camp, Electronics instructeur geleid, Weekend Electronics training, Avond Electronics cursus, Electronics coaching, Electronics instructeur, Electronics trainer, Electronics training cursus, Electronics lessen, Electronics on-site, Electronics privé cursus, Electronics een op een training, Electronics op locatie, Weekend Electronics opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions