Alteryx Training Courses

Alteryx Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Alteryx-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe gegevens kunnen worden voorbereid en geanalyseerd met Alteryx. Alteryx-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Alteryx Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Alteryx is een selfservice data-analyseplatform. Het biedt gebruikers hulpmiddelen om snel gegevens uit elke bron voor te bereiden, te conformeren en te analyseren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op datawetenschappers en data-analisten die willen leren hoe ze elke tool in het ontwikkelaarstoolpalet in Alteryx Designer kunnen gebruiken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer alle tools op het ontwikkelaarstabblad gebruiken en configureren. Ontwerp efficiënte workflows in Alteryx met behulp van de dynamische, validatie- en testtools. Leer hoe u API-tools gebruikt om webgegevens te downloaden en te parseren. Gebruik Alteryx scripttools, waaronder Python en R.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Alteryx is een self-service data-analyseplatform. Met behulp van Alteryxkunnen gebruikers gegevens voorbereiden en analyseren en vervolgens op schaal implementeren terwijl ze analytische inzichten verkrijgen. Deze door een instructeur geleide, live training (on-site of remote) is gericht op data scientists die Alteryx willen gebruiken voor data-analyse. Tegen het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • Bereid gegevens in Alteryx voor om later in Power BI of Excelte visualiseren.
 • ETL-bewerkingen maken en uitvoeren met weinig tot geen code.
 • Aangepaste R-code insluiten in Alteryx.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Opties voor het aanpassen van cursussen
 • Om een training op maat aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om te regelen.
7 hours
Alteryx is een self-service data analytics platform. Alteryx biedt gebruikers de mogelijkheid om gegevens voor te bereiden en te analyseren, vervolgens op schaal te deployeren en analytische inzichten te verkrijgen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers die Alteryx willen gebruiken om gegevens voor te bereiden voor visualisering en analyse. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Voorbereid de gegevens met Alteryx om later te visualiseren. Het uitvoeren van ETL-operaties met nulcode. Leverage Alteryx om business intelligence en business analytics te verbeteren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Alteryx is een self-service data analytics platform. Alteryx biedt gebruikers de mogelijkheid om gegevens voor te bereiden en te analyseren, vervolgens op schaal te deployeren en analytische inzichten te verkrijgen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die willen gebruiken Alteryx voor gegevensverwerking en gegevensvisualisatie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Leverage Alteryx om business intelligence en business analytics te verbeteren. Het uitvoeren van ETL-operaties met nulcode. Visualiseren van gegevens met een data analytical suite, zoals Excel.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Alteryx Courses

Weekend Alteryx cursus, Avond Alteryx training, Avond Alteryx opleiding Alteryx boot camp, Alteryx instructeur geleid, Weekend Alteryx training, Avond Alteryx cursus, Alteryx coaching, Alteryx instructeur, Alteryx trainer, Alteryx training cursus, Alteryx lessen, Alteryx on-site, Alteryx privé cursus, Alteryx een op een training, Alteryx op locatie, Weekend Alteryx opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions