Access Training Courses

Access Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide, live Microsoft Access (Ms Access) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe Access te gebruiken om databases te beheren. Access-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Microsoft Access Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Deze SQL-training is bedoeld voor mensen die de benodigde vaardigheden willen opdoen om data te extraheren en te analyseren met behulp van Microsoft Access. Cursisten leren:
  • hoe SQL-query's te schrijven
  • welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
  • wat zijn relaties en hoe ze te maken
  • de structuur van gegevens
  • verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
  • praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen
Deze SQL-cursus behandelt het Microsoft Access dialect van SQL.
21 hours
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de basisprincipes en gebruiken van VBA voor Access & Excel beheersen.
14 hours
De cursus deelnemers zullen de terminologie van relatieve databases leren, de vaardigheden verwerven om database-applicaties te ontwerpen, de basisprincipes van het creëren van formulieren en rapporten kennen.
21 hours
The training discusses issues related to programming in Visual Basic for Applications and presents ways of accessing data using VBA. The training participants also learn the mechanisms that allow them to write a professional database application.
21 hours
De cursus deelnemers zullen leren hoe de werking van de database te versnellen, hoe geavanceerde vragen te schrijven, een handig systeem van formulieren en rapportage te creëren. De cursus introduceert de deelnemer om alle operaties te automatiseren met behulp van macros en VBA.
14 hours
De cursus is ontworpen voor personen met voorinformatie databases met behulp van SQL queries of queries.
21 hours
De cursus deelnemers zullen leren hoe ze een database kunnen ontwerpen en hoe ze kunnen worden aangepast aan het werken met de eindgebruiker.

Last Updated:

Upcoming Microsoft Access Courses

Weekend Access cursus, Avond Access training, Avond Microsoft Access opleiding Microsoft Access boot camp, Ms Access instructeur geleid, Weekend Ms Access training, Avond Microsoft Access cursus, Microsoft Access coaching, Access instructeur, Access trainer, Microsoft Access training cursus, Microsoft Access lessen, Microsoft Access on-site, Microsoft Access privé cursus, Ms Access een op een training, Microsoft Access op locatie, Weekend Microsoft Access opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions