Web analytics Training Courses

Web analytics Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live webanalysetrainingen in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web analytics Subcategories

Web analytics Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Mixpanel is een analyseoplossing die diepgaande product- en gebruikersanalyses biedt voor web en mobiel.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op data-analisten die product- en gebruikersanalyses willen uitvoeren met behulp van Mixpanel.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer hoe u Mixpanel gebruikt als tool voor webanalyse. Begrijp de Mixpanel concepten en implementatie. Gebeurtenisgegevens begrijpen en interpreteren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Matomo is open-source webanalysesoftware die statistische rapporten levert over gegevens op basis van websitegebruik en -activiteiten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op analisten die Matomo willen gebruiken om webanalysetaken uit te voeren, zoals het genereren van een gedetailleerd rapport over het gebruik van een website.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp hoe Matomo werkt bij het analyseren van webgegevens. Ontdek hoe gegevens worden verzameld en bijgehouden met Matomo. Begrijp en interpreteer Matomo rapporten.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Training omvat een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot webanalyse, zodat u en uw team in een mum van tijd aan de slag kunnen met Piwik PRO Analytics Suite!Deelnemers maken kennis met de kwestie van webanalyse en de rol ervan in de marketingstrategie, evenals met verschillende analyseplatforms en hun functies. De sessies behandelen basisbegrippen zoals bezoeken en evenementen, key performance indicators (KPI's), rapportage, conversies, aangepaste rapporten en geavanceerde analytische configuraties. Sessies behandelen ook het gebruik van Consent Manager en zijn rol bij het uitvoeren van GDPR conforme analyses.Een speciaal deel van de training is gewijd aan tagbeheer en het configureren van Tag Manager voor het vastleggen van analytische gegevens. Je maakt ook kennis met Piwik PRO API's. Deelnemers krijgen een diepgaand inzicht in webanalyse en hoe ze Piwik PRO effectief kunnen gebruiken om hun marketingdoelen te bereiken.Doelgroep - Voor wie is deze cursus bedoeld:Deze trainingssessie is met name geschikt voor diegenen die hun vaardigheden op het gebied van webanalyse en hun begrip van het Piwik PRO-platform willen ontwikkelen of verbeteren.De training is bedoeld voor digitale marketingprofessionals, data-analisten, ontwikkelaars en andere personen die betrokken zijn bij het beheer en de optimalisatie van websites en online marketingcampagnes.Als u meer wilt weten over webanalyse en hoe dit kan worden gebruikt om hun website- en marketingprestaties te verbeteren, dan is deze cursus iets voor u. 
14 hours
Hotjar is een hulpmiddel dat gebruikersinteractie en gedrag onthult. Met Hotjar kunnen ontwikkelaars de gebruikerservaring volgen en verbeteren door inzicht te krijgen in websitegebruikers- en bezoekersverkeer. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die gebruikersinteractie en gedrag met Hotjar willen onthullen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Onderzoek en profileer gebruikersinteracties in een webapplicatie.
 • Krijg een beter begrip van websitegebruikers en bezoekers om websiteconversies te verhogen.
 • Maak gebruik van Hotjar-opnamen en pas deze op een geschikte manier toe om fouten in webontwerp en / of functionaliteit te verwijderen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Google Analytics is een web-analyse software voor het volgen en rapporteren van website-gegevens. Met behulp van Google Analytics kunnen gebruikers inzichten verzamelen en op gegevens gebaseerde beslissingen nemen voor zakelijke activiteiten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die Google Analytics willen gebruiken om website-gegevens te volgen en te rapporteren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer Google Analytics om websitegegevens te verzamelen. Het maken en analyseren van rapporten. Krijg inzichten en neem gegevensgerichte beslissingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
publiek
 • Web analyset
 • Data analysers
 • marktonderzoekers
 • marketing en sales professionals
 • systeembeheerders
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice

Last Updated:

Upcoming Web analytics Courses

Weekend Web analytics cursus, Avond Web analytics training, Avond Web analytics opleiding Web analytics boot camp, Web analytics instructeur geleid, Weekend Web analytics training, Avond Web analytics cursus, Web analytics coaching, Web analytics instructeur, Web analytics trainer, Web analytics training cursus, Web analytics lessen, Web analytics on-site, Web analytics privé cursus, Web analytics een op een training, Web analytics op locatie, Weekend Web analytics opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions