Veeva Training Courses

Veeva Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Veeva-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Veeva-applicaties kunnen worden gebruikt om biowetenschappelijke documenten en gegevens beter te beheren. Veeva-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Veeva Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
VEEVA VAULT is een op cloud gebaseerde inhoudbeheersplatform en suite met toepassingen gericht op levenswetenschappen.

Deze instructeurLED, live training (online of ter plaatse) is gericht op eindgebruikers die VEVO Vault willen gebruiken om de levensduur van de levensstijl te beheren, behalen, kunnen deelnemers de documenten beheren, productinformatie beheren en samenwerken met andere teamleden.

Formaat van de cursus
interactieve lezing en discussie.
Veel oefeningen en oefening.
Handson implementatie in een livelabomgeving.

Cursusaanpassingsopties

Neem contact met ons op om te scoren contact met ons op.
14 hours
Veeva Commercial Cloud is een systeem voor het beheren van klantgegevens, multichannel interacties en compliant content. Het is vooral gericht op levenswetenschappelijke bedrijven zoals farmaceutische bedrijven, medische instellingen, gezondheidszorgorganisaties, enz. De kern is Veeva CRM, een cloud-based CRM gebaseerd op Salesforce, maar met aanvullende velden, formulieren en werkstromen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op personen die gebruik willen maken van Commercial Cloud Engagement-toepassingen om een gepersonaliseerde klantervaring te leveren via meerdere kanalen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Personaliseren van klantinteracties met behulp van Veeva CRM. Plannen en uitvoeren van ondernemingsevenementen met behulp van Veeva Digital Events. Align verkoopgebieden met behulp van Veeva Align.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Veeva Courses

Weekend Veeva cursus, Avond Veeva training, Avond Veeva opleiding Veeva boot camp, Veeva instructeur geleid, Weekend Veeva training, Avond Veeva cursus, Veeva coaching, Veeva instructeur, Veeva trainer, Veeva training cursus, Veeva lessen, Veeva on-site, Veeva privé cursus, Veeva een op een training, Veeva op locatie, Weekend Veeva opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions