VBA Training Courses

VBA Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live VBA-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-praktijk hoe VBA te gebruiken in applicaties zoals Word, Excel en Access VBA-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop VBA-trainingscursussen zijn beschikbaar voor beginners en gevorderden NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

VBA Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
De cursus onthult de geheimen van effectief schrijven van geavanceerde applicaties in VBA applicatie MS Excel . Na de cursus kunt u:
 • Schrijf een geavanceerde objectgeoriënteerde applicatie
 • Converteer tekstbestanden
 • Gebruik van externe gegevensbronnen
 • Gebruik externe bibliotheken
21 hours
Het is een inleiding tot procedurele programmering in VBA. Met training kun je een stevige basis leggen voor verder leren en VBA-omgevingen. Na de cursus kun je:
 • Noteer en bewerk de macro zoals vereist,
 • Schrijf procedures met behulp van gegevens van het blad,
 • Maak je eigen functies
 • Omgaan met de gebeurtenis (opening werkblad cel update, enz.) Door middel van de handler,
 • Formulier maken
21 hours
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of the fundamentals and usages of VBA for Access & Excel.
21 hours
21 hours
Deelnemers zullen in staat zijn zichzelf te verbeteren, op de meest optimale manier om gegevens te creëren, te consolideren en te beheren. Een aantal tools die zijn ontworpen om de werkzaamheden te vergemakkelijken, vermindert vaak de tijd voor de tot nu toe uitgevoerde activiteiten aanzienlijk en kan u helpen een applicatie te ontwerpen die nieuwe taken kan uitvoeren.
14 hours
De cursus is bedoeld voor degenen die de basis van VBA kennen die hun kennis willen ontwikkelen en meer taalvaardigheden willen gebruiken.
21 hours
De cursus is ontworpen voor gebruikers van Excel voor het creëren van analyses en rapporten.
28 hours
Vraag de volgende vragen alsjeblieft op:
  Is uw dagelijkse werk in Excel een eindeloze reeks bestellingen copy-paste? Blijft u tijd verspillen op het herhalen van vergelijkbare operaties om de gegevens voor te bereiden voor analyse? Weet u alle keyboard shortcuts in Excel, maar ben u niet tevreden met de resultaten? In plaats van te gaan met data-analyse en de voorbereiding van het verspillen van tijd? Moet u de juistheid van dergelijke gegevens van verschillende systemen handmatig verifiëren? Moet u na uren op het werk blijven of Excel om boeken naar huis te nemen omdat het niet gedurende de dag gebeurt? Is uw taak om rapporten te bereiden op basis van een groot dataset? Heeft u het gevoel dat het werken in Excel, komt u naar een roundabout manier van resultaten?
Als je YES kunt beantwoorden aan een van de vragen dan is het tijd om deze nachtmerrie te stoppen. Deze training is voor jou. Ontdek hoe u uw dagelijkse activiteiten kunt versnellen en het meeste uit MS kunt krijgen Excel. Waarschuwing Na de training zal je leven dramatisch veranderen. Activities, die de hele dag bezet zal slechts een paar momenten duren. Ben je daar klaar voor?

Last Updated:

Aankomende VBA cursussen

Weekend VBA cursus, Avond VBA training, Avond VBA opleiding VBA boot camp, VBA instructeur geleid, Weekend VBA training, Avond VBA cursus, VBA coaching, VBA instructeur, VBA trainer, VBA training cursus, VBA lessen, VBA on-site, VBA privé cursus, VBA een op een training, VBA op locatie, Weekend VBA opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions