User Experience (UX) Design Training Courses

User Experience (UX) Design Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live User Experience (UX) Design-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk de basisprincipes en geavanceerde concepten van UX Design. UX Design-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

User Experience (UX) Design Subcategories

User Experience Design Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Praktische training waarbij deelnemers leren hoe ze UX-statistieken in hun werk kunnen gebruiken, zodat ontwerpbeslissingen de zakelijke waarde van het product vergroten.
14 hours
Deze cursus leert u over menselijke perceptie en hoe u deze kunt gebruiken om de beste inzichten te leveren. Je maakt kennis met ontwerptheorie, inclusief Gestaltwetten, pre-attentive attributen en inclusiviteit. Ook begrijp je de overeenkomsten en verschillen tussen verkennende en verklarende analyse. U zult het gebruik van de kaarten ontdekken en leren hoe u de meest geschikte kunt kiezen. Aan het einde van de cursus weet u hoe u de ontwerpprincipes kunt implementeren in visualisaties die zijn gemaakt met behulp van Tableau software.Cursus mijlpalen:
    Meer informatie over menselijke perceptie. Maak kennis met de ontwerptheorie.; Begrijp verschillende soorten diagrammen. Definieer het doel van de datavisualisatie. Onderzoek en verbeter een ineffectieve visualisatie.
Formaat van de cursus:
    Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
28 hours
Het doel van deze cursus is om u door de essentiële UX-hulpmiddelen en -processen te loodsen als gebruikersonderzoek, persona's, gebruikersverhalen, informatie-architectuur, visuele ontwerpprincipes, prototypen en verschillende soorten testen. Deze cursus biedt u de gekwalificeerde kennis en vaardigheden om het examen te halen en het BSC-certificaat te behalen in 9 syllabusgebieden
14 hours
Een cursus voor ontwerpers van websites, applicaties, online advertenties en andere materialen die begrip en gebruikersinteractie vereisen De cursus zal onderzoek leren om gebruikers te begrijpen, ideeën ontwikkelen om de behoeften van gebruikers en de behoeften van het bedrijfsleven op te lossen Bouw en meet deze oplossingen in de echte wereld .
7 hours
Figma is een UI (User Interface) en UX (User Experience) prototyping tool voor het ontwerpen van websites en toepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op personen die Figma willen gebruiken om de gebruikersinterface van een nieuwe of bestaande software-applicatie of website te ontwerpen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Creëer moderne UI ontwerpen in Figma. Creëer een werkende, klikbare applicatie prototype. Ontwerp beste praktijken toepassen. Accelereren van de voltooiing van ontwerpprojecten. Samenwerken met andere ontwerpers en ontwikkelaars gebruiken Figma.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming User Experience Design Courses

Weekend User Experience (UX) Design cursus, Avond User Experience (UX) Design training, Avond User Experience Design opleiding User Experience Design boot camp, UX Design instructeur geleid, Weekend UX Design training, Avond User Experience Design cursus, User Experience Design coaching, User Experience (UX) Design instructeur, User Experience (UX) Design trainer, User Experience Design training cursus, User Experience Design lessen, User Experience Design on-site, User Experience Design privé cursus, UX Design een op een training, User Experience Design op locatie, Weekend User Experience Design opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions