System Monitoring Training Courses

System Monitoring Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live System Monitoring-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes van System Monitoring. System Monitoring-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

System Monitoring Subcategories

System Monitoring Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Het Nagios Certified Administrator-examen is een certificering die is ontworpen om de vaardigheden en kennis van IT-professionals te valideren bij het gebruik van Nagios voor effectieve netwerkmonitoring en -beheer.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders op gemiddeld niveau die zich willen voorbereiden op het Nagios Certified Administrator-examen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Verkrijg een grondige kennis van Nagios, inclusief installatie, configuratie en beheer. Gebruik Nagios om netwerken, servers en applicaties te monitoren. Implementeer geavanceerde monitoringtechnieken voor diverse IT-omgevingen, waaronder cloud- en gevirtualiseerde infrastructuren. Configureer waarschuwingen, beheer meldingen en genereer rapporten om proactief netwerkbeheer te garanderen. Leg met vertrouwen het Nagios Certified Administrator-examen af.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Het Nagios Certified Professional-examen is een certificering die is ontworpen om de expertise van een individu in Nagios, toonaangevende netwerkbewakingssoftware, te valideren. Dit examen is een beoordeling van de vaardigheid in het installeren, configureren en beheren van Nagios Core en Nagios XI, waardoor hun vermogen wordt gegarandeerd om de IT-infrastructuur effectief te monitoren.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders op gemiddeld niveau die zich willen voorbereiden op het Nagios Certified Professional-examen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Verkrijg een solide basis in zowel Nagios XI als Nagios Core, inclusief hun architectuur en belangrijkste componenten. Bewaak hosts, services en netwerkcomponenten effectief met behulp van Nagios. Gebruik Nagios voor datavisualisatie, dashboards en rapportage. Leg vol vertrouwen het Nagios Certified Professional-examen af.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Datadog is een monitoringplatform voor cloudgebaseerde applicaties dat tools biedt voor het monitoren van servers en databases. Het helpt bij het bepalen van prestatiestatistieken en het uitvoeren van gebeurtenisbewaking voor infrastructuur en cloudgebaseerde services.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen leren hoe Datadog werkt bij het bewaken van servers, databases en cloudgebaseerde applicaties en services.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer en begrijp hoe de Datadog-monitoringtool werkt. Begrijp de kernconcepten en functies van Datadog. Configureer Datadog voor infrastructuurbewaking en accountbeheer. Gebruik Datadog Application Performance Monitoring (APM) en continue profilering.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Nagios is een tool voor het monitoren van IT-systemen die een netwerk controleert op problemen en problemen met de IT-infrastructuur oplost.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders van gemiddeld niveau die de geavanceerde functies en componenten van Nagios voor IT-bewaking willen leren en gebruiken.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp Nagios architectuur, componenten en geavanceerde monitoringstrategieën. Implementeer geavanceerde servicebewaking en breid Nagios functionaliteit uit. Ontdek Nagios add-ons en geavanceerde technieken.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Netdata is een open-bronne-infrastructuurprestatiemonitoring en problemenoplossing die echte tijdsgegevensverzameling van systeem, hardware en toepassing metriken vereenvoudigen. Netdata helpt gebruikers visualiseren en opslaan gegevens, prestatie-uitgave-alarms en verzamelen duizenden met nul-configuratie.Deze instructeur, levende opleiding (online of op plaats) is gericht op SysAdmins, DevOps ingenieurs en IT professionelen die willen installeren, configureren en beheren Netdata functies om infrastructuurmetriken te verzamelen en te monitoren.Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Verzamelen systeem en toepassing metriken. Visualiseer gegevens in echte tijd. Gezondheid van de prestatie. Probleembeschouwingsproblemen terwijl ze optreden.
Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
21 hours
Zenoss Community Edition is een applicatie, server en netwerkbeheerplatform voor het monitoren van beschikbaarheid, inventarisatie/configuratie, prestaties en evenementen. Het is gebaseerd op de Zope applicatie server. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beheerders die Zenoss willen gebruiken om fysieke en virtuele netwerken in de cloud en on-premise te monitoren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Zenoss. Begrijp Zenoss's real-time model voor het monitoren van een netwerk. Het uitvoeren van basisadministratieve taken in Zenoss. Monitoring van apparaten, evenementen en service. Top applicatie prestaties te garanderen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
De 5-daagse cursus demonstreert door praktische oefening de basisprincipes van Nagios .
21 hours
Deze cursus behandelt de installatie, planning en configuratie van Nagios Core Het niveau van deze cursus is Gemiddeld
21 hours
Nagios XI is enterprise-server- en netwerkbewakingssoftware. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Nagios XI kunnen instellen en bedienen terwijl ze het proces van het beheer van Linux en Windows-servers doorlopen in een reeks praktische live-laboefeningen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Nagios XI
 • Monitor Windows- en Linux machines
 • Monitor netwerkapparaten
 • Voer beheertaken uit, inclusief back-up, herstel en planning van downtime van Nagios XI
Publiek
 • Systeembeheerders
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ingenieurs die een architectuur willen opzetten waarin alles wordt vastgelegd. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Fluentd installeren en configureren.
 • Verzamel logboeken van grote aantallen ongelijksoortige servers.
 • Verenig de logboeklaag binnen een organisatie.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Deze training behandelt logboekbenaderingen voor verschillende soorten systemen. Neem contact met ons op om dekking te regelen voor specifieke systemen (syslog, Apache, Nginx , IoT, Elastic Search , MongoDB , Hadoop , etc.).
 • Ga voor meer informatie over Fluentd naar: https://www.fluentd.org/
14 hours
This course focuses on practical implementation and tooling. This course covers the installation, planning and configuration of Zabbix
7 hours
Munin is een open-source monitoringtool die systeembeheerders helpt bronnen zoals servers, werkstations, netwerken, SAN's, applicaties, netwerkapparaten, etc. te monitoren. ?" Het bevat visualisatietools en is beschikbaar in verschillende smaken van Linux en FreeBSD.
  Indeling van de cursus
  • Grote nadruk op praktijkgericht oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  14 hours
  Sensu is een telemetry en monitoring service voor multi-cloud infrastructuur op schaal. Sensu is gericht op dynamische infrastructuur die een verandering in de benadering van monitoringssystemen vereist dat traditionele monitoringssystemen niet kunnen leveren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op devops ingenieurs die monitoringssystemen willen creëren voor multi-cloud infrastructuur. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Controleer een bedrijf vanuit een cloud. Gebruik auto-scaling en realtime zichtbaarheid om geavanceerde monitoringssystemen te creëren. Authenticate a monitoringssysteem met de Sensu API. Deel geplande monitoringswerkstromen tussen teamleden.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

  Last Updated:

  Upcoming System Monitoring Courses

  Weekend System Monitoring cursus, Avond System Monitoring training, Avond System Monitoring opleiding System Monitoring boot camp, System Monitoring instructeur geleid, Weekend System Monitoring training, Avond System Monitoring cursus, System Monitoring coaching, System Monitoring instructeur, System Monitoring trainer, System Monitoring training cursus, System Monitoring lessen, System Monitoring on-site, System Monitoring privé cursus, System Monitoring een op een training, System Monitoring op locatie, Weekend System Monitoring opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions