System Monitoring Training Courses

System Monitoring Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide, live System Monitoring-trainingen demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes van systeemmonitoring. System Monitoring-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

System Monitoring subcategorieën

System Monitoring Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze cursus richt zich op praktische implementatie en tooling Deze cursus behandelt de installatie, planning en configuratie van Zabbix.
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen opzetten van een architectuur waar alles is ingelogd.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren vloeiend.
- verzamelen logs van grote aantallen van uiteenlopende servers.
- verEnigen de logging laag binnen een organisatie.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- deze training omvat logging benaderingen voor verschillende soorten systemen. Neem contact met ons op om dekking te regelen voor specifieke systemen (syslog, Apache, nginx, IoT, ElasticSearch, MongoDB, Hadoop, etc.).
- voor meer informatie over vloeiende, u terecht op: https://www.fluentd.org/
7 hours
Overview
Munin is een opensource monitoring tool die systeembeheerders helpt middelen zoals servers, werkstations, netwerken, SAN's, applicaties, netwerkapparaten enz Te monitoren Het toont resource trends en biedt inzichten in vragen zoals "wat is er net gebeurd om onze prestaties te doden? " Het bevat visualisatietools en is beschikbaar voor verschillende smaken van Linux en FreeBSD Publiek Systeembeheerders Netwerkbeheerders Netwerkingenieurs IT-managers IT-beheerders Formaat van de cursus Veel nadruk op handson oefenen De meeste concepten worden geleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
35 hours
Overview
De 5-daagse cursus demonstreert door middel van hands-on de basisprincipes van Nagios.
21 hours
Overview
Deze cursus behandelt de installatie, planning en configuratie van Nagios Core

Het niveau van deze cursus is Gemiddeld
21 hours
Overview
Nagios XI is enterprise server- en netwerkbewakingssoftware Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe Nagios XI moet worden ingesteld en gebruikt tijdens het proces van het beheer van Linux- en Windows-servers in een reeks handson-oefeningen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Nagios XI Monitor Windows- en Linux-machines Netwerkapparaten controleren Voer beheertaken uit, waaronder het maken van back-ups, het herstellen en plannen van downtime van Nagios XI Publiek Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .

Aankomende System Monitoring cursussen

Weekend System Monitoring cursus, Avond System Monitoring training, Avond System Monitoring opleiding System Monitoring boot camp, System Monitoring instructeur geleid, Weekend System Monitoring training, Avond System Monitoring cursus, System Monitoring coaching, System Monitoring instructeur, System Monitoring trainer, System Monitoring training cursus, System Monitoring lessen, System Monitoring on-site, System Monitoring privé cursus, System Monitoring een op een training, System Monitoring op locatie, Weekend System Monitoring opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!