System Administration Training Courses | Authorized System Administration Training Courses

Geautoriseerde cursussen in de categorie Linux Foundation System Administration.

Machine Translated

System Administration Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Linux bevoegdheden bijna alle supercomputers van de wereld, de meeste servers die het internet versterken, de meeste financiële transacties wereldwijd en miljarden Android apparaten. In ieder geval Linux is het overal. Deze instructeur geleide cursus geeft u een goede werkende kennis van Linux, zowel vanuit een grafische en bestuurslijn perspectief, waardoor u gemakkelijk kunt navigeren door een van de belangrijkste Linux distributies. Wat zul je leren? In deze cursus leert u over de geschiedenis van Linux, hoe te installeren Linux, hoe de Graphic User Interface te gebruiken, hoe te controleren Linux met behulp van de commandlijn, basis Linux beveiliging, en nog veel meer. Wat zult u verdienen? Zijn cursus zal u voorzien van een goede werkende kennis van Linux, zowel vanuit een grafisch en commando-lijn perspectief, die u voorbereidt om gemakkelijk te navigeren door een van de belangrijkste Linux distributies.
28 hours
Linux System Administration is een van de meest in vraag vaardigheden in IT. Of u nu op zoek bent naar een deskundige voorbereiding voor de Linux Foundation Certified System Administration (LFCS) certificering, training nodig om te helpen een nieuwe Linux IT carrière te starten, de overgang naar Linux van een andere platform, of u’ is gewoon op je sysadmin vaardigheden, deze instructeur geleide cursus zal u leren wat u moet weten. Wat zul je leren? In deze cursus leert u hoe u het beheer, configureren en upgraden Linux systemen uitvoert een van de drie grote Linux distributie families: Red Hat, SUSE, Debian/Ubuntu, hoe om de tools en concepten die je nodig hebt om efficiënt te bouwen en beheren van een onderneming Linux infrastructuur, hoe om state-of-the-art systeemadministratie technieken te gebruiken in real-life scenario's via praktische laboratoria, en meer. Wat zult u verdienen? Deze cursus geeft je de vaardigheden en informatie die je nodig hebt om de LFCS-examen te passeren en te werken als een professionele Linux systeemadministrator.
28 hours
Deze instructeur geleide cursus zal je door de vele risico's en bedreigingen die bestaan, je laten zien hoe je beste praktijken en andere open source tools kunt gebruiken om die bedreigingen te verminderen of tegen te gaan, en je leert wat je moet weten om te detecteren en te herstellen van die aanvallen die gebeuren. Wat zul je leren? In deze cursus leert u hoe u beveiligingsrisico's in uw bedrijf Linux omgeving te beoordelen, de beste technieken en hulpmiddelen om de beveiliging te vergroten, server hardening, hoe om te implementeren en te gebruiken monitoring en aanval detectie tools, hoe om zichtbaarheid te krijgen in mogelijke kwetsbaarheden, de kunst en wetenschap van het ontwikkelen van uw Linux beveiligingsbeleid en responsstrategie, hoe om uw systemen te configureren voor naleving van HIPAA, DISA STIG, enz. en meer. Wat zult u verdienen? Deze geavanceerde, volledig hands-on cursus neemt een zeer technische benadering om belangrijke veiligheidstechnieken en hulpmiddelen te dekken. Door zichtbaarheid te bieden aan zowel aanval vectoren en mogelijke beveiligingsgolven, biedt deze cursus u een complete gids over hoe om beveiligingsrisico's te verminderen in elke Linux omgeving.
28 hours
Het houden van uw Linux systemen optimaal functioneren is een missie-critieke functie voor de meeste Linux IT-professionals. Deze cursus leert u de juiste hulpmiddelen, subsystemen en technieken die u nodig hebt om de beste prestaties uit Linux Wat zul je leren? In deze cursus leert u over de beste praktijken van de industrie configuratie, de beste getest-and-true optimalisatie prestatie tuning tools en technieken, hoe manueel te optimaliseren kernel gedrag, tracking, profilering en instrumentatie technieken over een breed scala aan omstandigheden, en meer. Wat zult u verdienen? Deze Linux prestatie-optimalisatie cursus bereidt je voor om alle tools en technieken te gebruiken die je nodig hebt om je Linux systemen op optimale niveaus te houden. Deze technieken en hulpmiddelen zijn ontwikkeld en getest in de meest veeleisende high-performance computing omgevingen.

Last Updated:

Upcoming System Administration Courses

Weekend System Administration cursus, Avond System Administration training, Avond System Administration opleiding System Administration boot camp, System Administration instructeur geleid, Weekend System Administration training, Avond System Administration cursus, System Administration coaching, System Administration instructeur, System Administration trainer, System Administration training cursus, System Administration lessen, System Administration on-site, System Administration privé cursus, System Administration een op een training, System Administration op locatie, Weekend System Administration opleidingWeekend Authorized System Administration cursus, Avond Authorized System Administration training, Avond Authorized System Administration opleiding Authorized System Administration boot camp, Authorized System Administration instructeur geleid, Weekend Authorized System Administration training, Avond Authorized System Administration cursus, Authorized System Administration coaching, Authorized System Administration instructeur, Authorized System Administration trainer, Authorized System Administration training cursus, Authorized System Administration lessen, Authorized System Administration on-site, Authorized System Administration privé cursus, Authorized System Administration een op een training, Authorized System Administration op locatie, Weekend Authorized System Administration opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions