Stata Training Courses

Stata Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Stata-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe grote datasets kunnen worden geanalyseerd voor gebruikscasussen zoals economie, sociologie, biomedische wetenschappen, enz. Stata-training is beschikbaar als 'live training online' of 'onsite' live-training". Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Stata Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
De algoritmische handel is de praktijk van het implementeren van vooraf geplande instructies voor het plaatsen van transacties. In theorie, met algoritmische handel gebruikers zullen in staat zijn om winst te bereiken op een frequentie dat niet mogelijk is voor een menselijke handelaar. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op zakelijke analisten die willen handelen met algoritmische handel, Python, en R. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik algoritmen om effecten snel te kopen en te verkopen bij gespecialiseerde verhogingen. Vermindering van de kosten die verband houden met de handel met behulp van algoritmische handel. Automatisch monitoren aandelenprijzen en plaatsen handel.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Stata is een open-source algemene software pakket geschreven in C. Met Stata, kunnen gebruikers grote datasets analyseren voor gebruik gevallen zoals economie, sociologie, biomedicine, enz. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die grote data sets willen analyseren met Stata. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel statistische modellen voor het voorspellen van belangrijke belangstellende variabelen en gebeurtenissen. Gebruik descriptieve visualisaties, samenvatting tabellen, frequenties en meer. Het beheer en de structuur van grote databases, klaar voor gegevensanalyse.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
Stata is een softwarepakket voor algemene doeleinden geschreven in C.R. is een programmeertaal- en softwareomgeving voor statistische computing. Met behulp van Stata en R kunnen gebruikers grote datasets analyseren voor use cases zoals economie, sociologie, biogeneeskunde, enz. Deze door een instructeur geleide, live training (on-site of remote) is gericht op data-analisten die Stata en R willen gebruiken om big data te analyseren voor statistische analyse. Tegen het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • Maak statistische modellen voor het voorspellen van belangrijke interessevariabelen en gebeurtenissen.
 • Genereer beschrijvende visualisaties, overzichtstabellen, frequenties en meer.
 • Beheer en structureer grote databases om vooraf te gaan voor gegevensanalyse.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Opties voor het aanpassen van cursussen
 • Om een training op maat aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om te regelen.

Last Updated:

Upcoming Stata Courses

Weekend Stata cursus, Avond Stata training, Avond Stata opleiding Stata boot camp, Stata instructeur geleid, Weekend Stata training, Avond Stata cursus, Stata coaching, Stata instructeur, Stata trainer, Stata training cursus, Stata lessen, Stata on-site, Stata privé cursus, Stata een op een training, Stata op locatie, Weekend Stata opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions