SPARQL Training Courses

SPARQL Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live SPARQL-trainingscursussen (SPARQL Protocol en RDF Query Language) demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk hoe SPARQL kan worden gebruikt om gegevens die zijn opgeslagen in RDF-indeling op te halen en te manipuleren. SPARQL-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

SPARQL Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Apache Jena is een open source Java framework voor het bouwen van Semantic Web en Linked Data-applicaties. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Apache Jena kunnen gebruiken om een Semantic Web te bouwen en te implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Apache Jena
 • Gegevens converteren en opslaan in RDF indeling
 • Vraag RDF gegevens op met SPARQL
 • Test en implementeer een semantische webapplicatie
Publiek
 • ontwikkelaars
 • Data Engineers
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Blazegraph is een open source, op Java gebaseerde RDF grafiekdatabase voor het opslaan en weergeven van gegevens met complexe relaties. Het ondersteunt Blueprints en RDF / SPARQL 1.1. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Blazegraph kunnen gebruiken om complexe gegevens in Blazegraph vast te leggen voor het ophalen van een aantal voorbeeldtoepassingen. Alle oefeningen worden hands-on uitgevoerd in een live-lab omgeving. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Blazegraph installeren en configureren in zelfstandige modus, geclusterde modus (optioneel) of ingesloten modus (optioneel)
 • Maak, test en implementeer een voorbeeldtoepassing om complexe gegevens in een Blazegraph gegevensarchief op te vragen
 • Leer hoe u GPU (grafische verwerkingseenheid) kunt gebruiken om berekeningen te versnellen
Publiek
 • ontwikkelaars
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Het Semantic Web is een samenwerkingsbeweging onder leiding van het World Wide Web Consortium (W3C) dat gemeenschappelijke indelingen voor gegevens op het World Wide Web promoot. Het Semantic Web biedt een gemeenschappelijk raamwerk waarmee gegevens kunnen worden gedeeld en hergebruikt binnen de grenzen van toepassingen, ondernemingen en gemeenschappen.
14 hours
SPARQL is een query taal voor het vragen RDF (Resource Description Framework) gegevens. Het is vergelijkbaar met SQL voor relatieve gegevens in databases. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die RDF gegevens willen vragen die zijn opgeslagen in een Semantic Web database. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp het verschil tussen semantische webgegevens en relatieve gegevens. Vraag openbare dataset op basis van Semantic Web normen. Modelgegevens voor vragenlijst met SPARQL. Overgang van een website's gegevens naar semantic web-gerelateerde gegevens. Voer SPARQL vragen uit binnen een bestaande aanvraag.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming SPARQL Courses

Weekend SPARQL cursus, Avond SPARQL training, Avond SPARQL opleiding SPARQL boot camp, SPARQL instructeur geleid, Weekend SPARQL training, Avond SPARQL cursus, SPARQL coaching, SPARQL instructeur, SPARQL trainer, SPARQL training cursus, SPARQL lessen, SPARQL on-site, SPARQL privé cursus, SPARQL een op een training, SPARQL op locatie, Weekend SPARQL opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions