SOA Governance Training Courses

SOA Governance Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live SOA Governance-trainingscursussen in Nederland.

Machine Translated

SOA Governance Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Go vernance Framework Een Services Oriented Architecture-governanceprogramma neemt geen operationele beslissingen. SOA-governance bepaalt beleid door te beslissen welke beslissingen moeten worden genomen, wie ze moet nemen en hoe ze te nemen. In een omgeving met gedeelde services zoals een SOA van een onderneming, kan geen governance of disfunctioneel bestuur, of zelfs een beleid voor slecht bestuur, ernstige en negatieve gevolgen hebben voor de hele onderneming. Deze tweedaagse workshop laat je zien hoe je SOA goed kunt doen. Je leert hoe je een effectief governance-raamwerk ontwerpt, bouwt en beheert voor het creëren, communiceren en handhaven van bedrijfsbeleid voor webservices in de SOA van de onderneming. SOA-beleid De workshop is erop gericht u te laten zien hoe u de processen en het beleid kunt maken waarmee gedeelde webservices worden opgezet en beheerd. Naarmate organisaties webservices gaan gebruiken via een SOA voor bedrijven, gaan ze van "silo naar gedeeld". Het eigendom van het onderliggende bedrijfsproces wordt overgedragen van een enkel bedrijfsonderdeel en "extern" in een bedrijfsverantwoordelijkheid. SOA-governance stuurt en coördineert de processen die nodig zijn om namens alle belanghebbenden de verantwoordelijkheid voor gedeelde Web Services te aanvaarden en uit te oefenen.
21 hours
Tijdens deze cursus geven we een overzicht van SOA en SOA Go vernance . U krijgt inzicht in de toegevoegde waarde van het gebruik van servicecontracten als onderdeel van uw ontwikkelingsproces.

Last Updated:

Upcoming SOA Governance Courses

Weekend SOA Governance cursus, Avond SOA Governance training, Avond SOA Governance opleiding SOA Governance boot camp, SOA Governance instructeur geleid, Weekend SOA Governance training, Avond SOA Governance cursus, SOA Governance coaching, SOA Governance instructeur, SOA Governance trainer, SOA Governance training cursus, SOA Governance lessen, SOA Governance on-site, SOA Governance privé cursus, SOA Governance een op een training, SOA Governance op locatie, Weekend SOA Governance opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions