SOA Training Courses

SOA Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide, live Service Oriented Architecture (SOA) -cursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en hands-on de werking van SOA en de toegevoegde waarde van het gebruik van servicecontracten als onderdeel van uw ontwikkelingsproces. SOA-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

SOA subcategorieën

SOA Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor technische mensen die OpenESB willen leren De training beschrijft de technische concepten die nodig zijn voor een goed begrip van ontwerp en ontwikkeling van service-integratie Het behandelt standaardspecificaties zoals XML Schema's, WSDL en BPEL gebruikt door OpenESB Deze tweedaagse cursus biedt u de basiskennis om de principes en ontwerpen van OpenESB te begrijpen Voor een onmiddellijke operationele kennis is OpenESB Training T02 vereist .
14 hours
Overview
Mule (of Mule ESB) is een lichtgewicht Enterprise Service Bus (ESB) en integratiekader gecreëerd door MuleSoft Mule is Javabased, maar kan interacties tussen andere platforms, zoalsNET, bemiddelen met behulp van webservices of sockets Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers verschillende applicaties, gegevensbronnen en API's aan elkaar te koppelen, terwijl ze een voorbeeldroutingapp maken met behulp van Mule Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp, bouw en beheer de connectiviteit tussen API's en applicaties en services Beheer interacties tussen legacy-systemen en aangepaste applicaties Bind software als een service (SaaS) samen en blokkeer software Gebruik de ontwerp- en ontwikkelingstools van Mule om Mule-flows te ontwerpen, testen en uitvoeren Begrijp en ondersteun verschillende berichtgevingsstandaarden, waaronder AMQP, JMS en WMQ Applicaties monitoren, implementeren en configureren met Mule Management Console (MMC) Publiek ontwikkelaars architecten ontwerpers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ontwikkelaars, webapplicaties, en biedt mogelijkheden geboden door het REST-architectuurpatroon waarmee u kunt communiceren tussen sites.
14 hours
Overview
Onze ED-SOA-training richt zich op het bouwen en analyseren van een architectuurraamwerk dat voortbouwt op de SOA-referentiearchitectuur. Diensten worden gebruikt als gebeurtenisgeneratoren, die een probleem of dreigend probleem, een kans, een drempelwaarde of een afwijking betekenen.
21 hours
Overview
Publiek

Aan wie is deze cursus gericht

IT-architecten, IT-managers op het middenniveau, IT-consultants

Formaat van de cursus

momenteel 100% lezingen, maar sommige tests kunnen worden toegevoegd
35 hours
Overview
Deze 5-daagse cursus is bedoeld om inzicht te geven in de werking van Service Oriented Architecture. Het omvat het technische ontwerp van SOA-gebaseerde architecturen en servicegerichte oplossingen voor zakelijke problemen.
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor managers en architecten die SOA-oplossingen willen implementeren of momenteel implementeren. Het geeft het overzicht van voor- en nadelen van SOA en legt uit wanneer, waarom en welk deel van SOA u zou moeten gebruiken.

Enkele vragen die de cursus kan beantwoorden:

- Wat zijn de voordelen van het gebruik van SOA?
- Wat zijn de risico's verbonden aan de SOA-aanpak?
- Wat zijn de afwegingen

- Hoe potentiële winst te beoordelen met SOA
- Welke echte business case-studies zijn al gemaakt?
- Wanneer en in welke mate SOA moet worden geïmplementeerd

- Wat zijn voordelen voor vereenvoudiging en decompositie
- Hoe te migreren van bestaande oplossingen naar SOA en waarom migratie naar SOA NIET de heropbouw van de hele bestaande infrastructuur vereist
- Hoe oudere toepassingen met SOA worden uitgebreid
- Wat zijn de bestaande SOA-suites en -platforms
14 hours
Overview
Governance Framework Een governance-programma van de Services Oriented Architecture neemt geen operationele beslissingen SOA-governance bepaalt het beleid door te beslissen welke beslissingen moeten worden genomen, wie ze moet maken en hoe ze moeten worden gemaakt In een shared services-omgeving, zoals een SOA van een onderneming, kan governance of disfunctioneel bestuur, of zelfs een slecht bestuursbeleid, ernstige en negatieve gevolgen hebben voor de gehele onderneming Deze tweedaagse workshop laat zien hoe je SOA goed kunt doen U leert hoe u een effectief governancekader kunt ontwerpen, bouwen en exploiteren voor het creëren, communiceren en handhaven van het beleid voor bedrijfswebdiensten binnen de gehele onderneming SOA SOA-beleid De workshop is erop gericht u te laten zien hoe u de processen en het beleid maakt die gedeelde webservices tot stand brengen en beheren Terwijl organisaties beginnen met het gebruik van webservices via een bedrijfs-SOA, gaan ze van 'silo naar shared' Eigendom van het onderliggende bedrijfsproces gaat over van een enkele business area en "externaliseert" in een verantwoordelijkheid van de onderneming SOA-governance regisseert en coördineert de processen die nodig zijn om de verantwoordelijkheid voor gedeelde webservices namens alle belanghebbenden te accepteren en uit te oefenen .
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars en architecten Na een inleiding tot SOA en het doel van de implementatie, moet het programma de technische basis ervan dekken via XML, WSD en SOAP en doorgaan naar implementaties met de verschillende Java Libraries Deze cursus moet de eerste zijn bij het introduceren van SOA in elke organisatie, omdat deze de basis legt voor SOA enterprise-brede architectuur, integratiepatronen en ESB (Enterprise Service Bus) -oplossingen .
14 hours
Overview
SOA (servicegeoriënteerde architectuur) is een stijl van computerontwerp waarbij applicatiecomponenten diensten leveren aan andere componenten via een communicatieprotocol via een netwerk.
21 hours
Overview
Tijdens deze cursus geven we een overzicht van SOA en SOA-governance U krijgt inzicht in de meerwaarde van het gebruik van servicecontracten als onderdeel van uw ontwikkelingsproces .
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor postdoctoraal (of gelijkwaardig) niveau-studenten en zal een combinatie zijn van hoorcolleges en practica (theorie en praktijk).

Aan het einde van de cursus moet de student in staat zijn om:

Kennis en begrip.

- Begrijp de principes en het zakelijke voordeel van systemen die zijn ontwikkeld voor services.
- Word volledig op de hoogte van de belangrijkste protocollen en technologieën die betrokken zijn bij de standaard voor webdiensten en begrijp hoe deze technologieën bij elkaar passen. Uw kennis zal zich uitstrekken tot de nieuwste en opkomende aspecten van webservices, evenals de meer gevestigde elementen van de standaard.
- Inzicht in de technologie die wordt gebruikt om systemen mogelijk te maken die zijn gebaseerd op een veelgebruikte programmeertaal voor zowel het gebruik als de levering van webservices.

Intellectuele vaardigheden:

- Bepaal waar de servicegerichte aanpak en in het bijzonder webservices geschikt zijn voor bepaalde bedrijfsscenario's.
- Overweeg het meest effectieve ontwerp voor een webservice-oplossing
- Verwerven, in de toekomst, kennis en begrip van nieuwe aspecten van de snel evoluerende webservices-standaard

Praktische vaardigheden:

- Gebruik de huidige technologieën die verband houden met Web Services die platformneutraal zijn - XML, SOAP, WSDL
- Schrijf en exposeer webservices in een veel gebruikte programmeertaal en schrijf clientcode in die taal om webservices aan te roepen.
14 hours
Overview
Het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties is zeer uitdagend in een altijd veranderende omgeving Veranderingen in de integratie tussen services of systemen zullen veranderingen in het ontwerp van het systeem veroorzaken In deze cursus wordt behandeld hoe onderhoudbaar moet worden ontworpen, aangepast aan de omvang en het doel van de services van uw organisatie en de systeemarchitectuur en praktische infrastructuur Deze cursus behandelt veelvoorkomende problemen met het bouwen van het landschap van gedistribueerde apps, gaande van integratieproblemen, infrastructuur en moderne benaderingen tot het oplossen van complexiteitsproblemen In deze cursus worden de voor- en nadelen van elke oplossing uitgelegd (bijvoorbeeld traditionele SOA versus Microservice-architectuur), beschikbare tools (meestal opensource) ter ondersteuning van de ontwikkeling en het onderhoud, enz Cursus formaat Het is meestal discussie (met beperkte presentaties) .
21 hours
Overview
Talend Open Studio voor ESB is een opensource, realtime applicatie-integratietool voor dienstbemiddeling en routering Het vereenvoudigt de integratie van enterpriseclass-systemen, -services en -toepassingen Door applicaties en legacy-systemen te servicen, maakt dit de oprichting van ServiceOriented Architectures (SOA) mogelijk Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Talend Open Studio voor ESB kunnen gebruiken om services en hun interacties te creëren, verbinden, bemiddelen en beheren Tegen het einde van deze training zullen deelnemers in staat zijn om ESB-technologieën integreren, verbeteren en leveren als afzonderlijke pakketten in verschillende implementatie-omgevingen Begrijp en gebruik de meest gebruikte componenten van Talend Open Studio Integreer elke toepassing, database, API of webservices Naadloos heterogene systemen en toepassingen integreren Integreer bestaande Java-codebibliotheken om projecten uit te breiden Gebruik communityonderdelen en code om projecten uit te breiden Snel systemen, toepassingen en gegevensbronnen integreren in een drag-drop Eclipse-omgeving Verkort ontwikkelingstijd en onderhoudskosten door geoptimaliseerde, herbruikbare code te genereren Publiek ESB-ontwikkelaars Ontwikkelaars van Java-toepassingen Software architecten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om inzicht te verschaffen in het gebruik, het debuggen en beheren van webservices vanuit een niet-ontwikkelaar / programmeursperspectief.
14 hours
Overview
Hoewel SOA niet specifiek is voor BPM-software, zijn er een aantal natuurlijke synergieën tussen BPM en SOA. Het meest voor de hand liggende hiervan is wellicht de scheiding van bedrijfsprocesbeheer als een onafhankelijke functie, waardoor processen onafhankelijk van een enkele toepassing kunnen worden ontworpen en als gedeelde bedrijfslogica kunnen worden gebruikt.

Aankomende SOA cursussen

Weekend SOA cursus, Avond SOA training, Avond SOA opleiding SOA boot camp, SOA instructeur geleid, Weekend SOA training, Avond SOA cursus, SOA coaching, SOA instructeur, SOA trainer, SOA training cursus, SOA lessen, SOA on-site, SOA privé cursus, SOA een op een training, SOA op locatie, Weekend SOA opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!