SOA Training Courses

SOA Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Service-Oriented Architecture (SOA)-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on de mechanica van SOA en de toegevoegde waarde van het gebruik van servicecontracten als onderdeel van uw ontwikkelingsproces. SOA-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

SOA Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
De cursus is bedoeld voor ontwikkelaars, webapplicaties, en biedt kansen die worden geboden door het REST-architecturale patroon waarmee u tussen sites kunt communiceren.
14 hours
Onze ED-SOA-training richt zich op het bouwen en analyseren van een architectuurraamwerk dat voortbouwt op de SOA-referentiearchitectuur. Diensten worden gebruikt als gebeurtenisgeneratoren, die een probleem of dreigend probleem, een kans, een drempelwaarde of een afwijking betekenen.
21 hours
Publiek Voor wie is deze cursus bedoeld? IT-architecten, IT-mid-level managers, IT-consultants Formaat van de cursus momenteel 100% lezingen, maar sommige tests kunnen worden toegevoegd
35 hours
Deze 5-daagse cursus is bedoeld om inzicht te krijgen in de werking van Service Oriented Architecture. Het omvat het technische ontwerp van SOA-gebaseerde architecturen en servicegerichte oplossingen voor bedrijfsproblemen.
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor managers en architecten die SOA-oplossingen willen implementeren of momenteel implementeren. Het geeft een overzicht van de voor- en nadelen van SOA en legt uit wanneer, waarom en welk deel van SOA u moet gebruiken. Enkele vragen die de cursus kan beantwoorden:
 • Wat zijn de voordelen van SOA
 • Wat zijn de risico's van de SOA-aanpak?
 • Wat zijn de afwegingen
 • Hoe potentiële winst te beoordelen met SOA
 • Welke echte business case studies zijn al gemaakt
 • Wanneer en in welke mate SOA moet worden geïmplementeerd
 • Wat zijn vereenvoudiging en ontledingsvoordelen
 • Hoe te migreren van bestaande oplossingen naar SOA en waarom migratie naar SOA NIET de volledige bestaande infrastructuur opnieuw moet opbouwen
 • Hoe oudere applicaties uit te breiden met SOA
 • Wat zijn de bestaande SOA-suites en platforms
14 hours
Go vernance Framework Een Services Oriented Architecture-governanceprogramma neemt geen operationele beslissingen. SOA-governance bepaalt beleid door te beslissen welke beslissingen moeten worden genomen, wie ze moet nemen en hoe ze te nemen. In een omgeving met gedeelde services zoals een SOA van een onderneming, kan geen governance of disfunctioneel bestuur, of zelfs een beleid voor slecht bestuur, ernstige en negatieve gevolgen hebben voor de hele onderneming. Deze tweedaagse workshop laat je zien hoe je SOA goed kunt doen. Je leert hoe je een effectief governance-raamwerk ontwerpt, bouwt en beheert voor het creëren, communiceren en handhaven van bedrijfsbeleid voor webservices in de SOA van de onderneming. SOA-beleid De workshop is erop gericht u te laten zien hoe u de processen en het beleid kunt maken waarmee gedeelde webservices worden opgezet en beheerd. Naarmate organisaties webservices gaan gebruiken via een SOA voor bedrijven, gaan ze van "silo naar gedeeld". Het eigendom van het onderliggende bedrijfsproces wordt overgedragen van een enkel bedrijfsonderdeel en "extern" in een bedrijfsverantwoordelijkheid. SOA-governance stuurt en coördineert de processen die nodig zijn om namens alle belanghebbenden de verantwoordelijkheid voor gedeelde Web Services te aanvaarden en uit te oefenen.
35 hours
Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars en architecten Na een inleiding tot SOA en het doel van de implementatie, moet het programma de technische basis ervan dekken via XML, WSD en SOAP en doorgaan naar implementaties met de verschillende Java Libraries Deze cursus moet de eerste zijn bij het introduceren van SOA in elke organisatie, omdat deze de basis legt voor SOA enterprise-brede architectuur, integratiepatronen en ESB (Enterprise Service Bus) -oplossingen .
14 hours
SOA (servicegeoriënteerde architectuur) is een stijl van computersoftwareontwerp waarin toepassingscomponenten diensten verlenen aan andere componenten via een communicatieprotocol via een netwerk.
21 hours
Tijdens deze cursus geven we een overzicht van SOA en SOA Go vernance . U krijgt inzicht in de toegevoegde waarde van het gebruik van servicecontracten als onderdeel van uw ontwikkelingsproces.
35 hours
Deze cursus is bedoeld voor studenten van het niveau Post-Graduate (of gelijkwaardig) en zal een combinatie zijn van lezingen en practica (theorie en praktijk). Aan het einde van de cursus moet de student in staat zijn om: Kennis en begrip.
 • Begrijp de principes en het zakelijke voordeel van systemen die rond services zijn ontwikkeld.
 • Word u volledig bewust van de belangrijkste protocollen en technologieën die bij de standaard voor webservices horen en begrijp hoe deze technologieën in elkaar passen. Uw kennis zal zich uitbreiden tot toonaangevende en opkomende aspecten van webservices, evenals de meer gevestigde elementen van de standaard.
 • Begrijp diepgaand de technologie die wordt gebruikt om systemen op basis van een veelgebruikte programmeertaal in staat te stellen zowel Web Services gebruiken als aan te bieden.
Intellectuele vaardigheden:
 • Bepaal waar de servicegerichte aanpak en met name webservices geschikt zijn voor bepaalde bedrijfsscenario's.
 • Overweeg het meest effectieve ontwerp voor een oplossing voor webservices
 • In de toekomst kennis en begrip verwerven van nieuwe aspecten van de snel evoluerende standaard voor webservices
Praktische vaardigheden:
 • Gebruik de huidige technologieën die zijn gekoppeld aan Web Services die platformneutraal zijn - XML , SOAP, WSDL
 • Schrijf en open webservices in een veelgebruikte programmeertaal en schrijf klantcode in die taal om webservices op te roepen.
14 hours
Het bouwen van complexe bedrijfstoepassingen is zeer uitdagend in een steeds veranderende omgeving. Veranderingen in de integratie tussen services of systemen zullen veranderingen in het ontwerp van het systeem veroorzaken. Deze cursus behandelt het ontwerpen van onderhoudbaar, passend bij de grootte en het doel van uw organisatieservice en systeemarchitectuur en praktische infrastructuur. Deze cursus behandelt veelvoorkomende problemen met het bouwen van het landschap van gedistribueerde apps, beginnend met integratieproblemen, infrastructuur en moderne benaderingen, tot het oplossen van complexiteitsproblemen. Deze cursus legt de voor- en nadelen van elke oplossing uit (bijv. Traditionele SOA versus Microservice-architectuur), beschikbare tools (meestal open-source) ter ondersteuning van de ontwikkeling en het onderhoud, enz. Cursusindeling Het is meestal een discussie (met beperkte presentaties).
14 hours
Deze cursus is bedoeld om inzicht te geven in het gebruik, debuggen en beheren van Web Services vanuit het perspectief van een niet-ontwikkelaar / programmeur.
14 hours
Deze cursus is bedoeld voor technische mensen die OpenESB willen leren. De training beschrijft de technische concepten die nodig zijn voor een goed begrip van het ontwerp en de ontwikkeling van service-integratie. Het omvat standaardspecificaties zoals XML schema's, WSDL en BPEL die door OpenESB worden gebruikt. Deze tweedaagse cursus biedt u de basiskennis om de principes en ontwerpen van OpenESB te begrijpen. Voor een onmiddellijke operationele kennis is OpenESB Training T02 vereist.
21 hours
Talend Open Studio voor ESB is een open-source, realtime applicatie-integratie tool voor bemiddeling en routing van diensten. Het vereenvoudigt de integratie van enterprise-class systemen, diensten en applicaties. Door serviceapplicaties en legacy-systemen mogelijk te maken, kunnen Service-Oriented Architectures (SOA) worden gemaakt. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Talend Open Studio voor ESB kunnen gebruiken om services en hun interacties te creëren, verbinden, bemiddelen en beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers dat kunnen
 • ESB-technologieën integreren, verbeteren en leveren als afzonderlijke pakketten in verschillende implementatieomgevingen.
 • De meest gebruikte componenten van Talend Open Studio begrijpen en gebruiken.
 • Integreer elke applicatie, database, API of webservices.
 • Naadloze integratie van heterogene systemen en applicaties.
 • Sluit bestaande Java -codebibliotheken in om projecten uit te breiden.
 • Gebruik communitycomponenten en code om projecten uit te breiden.
 • Integreer snel systemen, applicaties en gegevensbronnen in een Eclipse-omgeving met slepen en neerzetten.
 • Verminder ontwikkelingstijd en onderhoudskosten door geoptimaliseerde, herbruikbare code te genereren.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Mule (of Mule ESB) is een lichtgewicht Enterprise Service Bus (ESB) en integratiekader gecreëerd door MuleSoft Mule is Javabased, maar kan interacties tussen andere platforms, zoalsNET, bemiddelen met behulp van webservices of sockets Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers verschillende applicaties, gegevensbronnen en API's aan elkaar te koppelen, terwijl ze een voorbeeldroutingapp maken met behulp van Mule Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp, bouw en beheer de connectiviteit tussen API's en applicaties en services Beheer interacties tussen legacy-systemen en aangepaste applicaties Bind software als een service (SaaS) samen en blokkeer software Gebruik de ontwerp- en ontwikkelingstools van Mule om Mule-flows te ontwerpen, testen en uitvoeren Begrijp en ondersteun verschillende berichtgevingsstandaarden, waaronder AMQP, JMS en WMQ Applicaties monitoren, implementeren en configureren met Mule Management Console (MMC) Publiek ontwikkelaars architecten ontwerpers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Hoewel SOA niet specifiek is voor BPM-software, zijn er een aantal natuurlijke synergieën tussen BPM en SOA. Het meest voor de hand liggende hiervan is wellicht de scheiding van bedrijfsprocesbeheer als een onafhankelijke functie, waardoor processen onafhankelijk van een enkele toepassing kunnen worden ontworpen en als gedeelde bedrijfslogica kunnen worden gebruikt.

Last Updated:

Upcoming SOA (Service-Oriented Architecture) Courses

Weekend SOA (Service-Oriented Architecture) cursus, Avond SOA training, Avond SOA opleiding SOA boot camp, SOA (Service-Oriented Architecture) instructeur geleid, Weekend Service-Oriented Architecture training, Avond SOA cursus, SOA coaching, SOA instructeur, SOA trainer, Service-Oriented Architecture training cursus, SOA lessen, SOA on-site, SOA privé cursus, Service-Oriented Architecture een op een training, SOA op locatie, Weekend SOA opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions