Security Management Training Courses

Security Management Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Security Management-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe Security Management moet worden uitgevoerd. Beveiligingsbeheer-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Security Management Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at IT professionals who wish to understand how to use the CipherTrust Solution suite. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the CipherTrust Solution and its basic functions.
 • Evaluate device architecture and usage schemes.
 • Manage CipherTrust product suite.
14 hours
Closed Circuit Television (CCTV) is een tv-systeem dat videocamera's gebruikt om signalen te verzenden binnen een netwerk dat voornamelijk wordt gebruikt voor bewaking en beveiligingsbewaking.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beveiligingsmanagers die basis- tot middelzware CCTV-beveiligingsbewaking en managementvaardigheden willen leren.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Maak kennis met de soorten CCTV-systemen en ken hun voordelen en functies. Begrijp de installatievereisten voor bekabeling en CCTV-systemen. Installeren, configureren en beheren van CCTV-systemen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Beveiligingsbeheer is de identificatie van de activa van een organisatie en de implementatie van beleid en procedures voor activabescherming, inclusief gebouwen, systemen en mensen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beveiligingsprofessionals die willen leren en verbeteren hoe ze met beveiligingsbedreigingen moeten omgaan en beveiligingsrisicobeoordelingen willen uitvoeren.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Beheer beveiligingssystemen en ga om met elke vijandige omgeving. Beheer eventuele beveiligingsrisico's of bedreigingen. Leer hoe u beveiligingsrisicobeoordelingen uitvoert.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Honeywell is een bedrijf voor thuis- en commerciële beveiligingssystemen dat tools en opties biedt voor het automatiseren van systeemcontrole en het opzetten van geavanceerde beveiligingssysteemoplossingen die naadloos werken.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op servicetechnici, systeembeheerders of iedereen die de juiste installatie, gebruik en beheer van het Honeywell beveiligingssysteem wil leren.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer de concepten van de beveiligingssystemen en componenten van Honeywell. Een Honeywell-beveiligingssysteem correct installeren en onderhouden. Gebruik de onderhoudstools en beheersuite van Honeywell om een beveiligingssysteem te beheren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Open Authentication (OAuth) is een open technologiestandaard die wordt gebruikt voor website-authenticatie. Het beschrijft hoe niet-gerelateerde servers en services veilig geverifieerde toegang tot activa kunnen toestaan zonder inloggegevens te delen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars en iedereen die OAuth wil leren en gebruiken om applicaties veilige gedelegeerde toegang te bieden.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Leer de grondbeginselen van OAuth. Begrijp de native applicaties en hun unieke beveiligingsproblemen bij het gebruik van OAuth. Leer en begrijp de algemene uitbreidingen van de OAuth-protocollen. Integreer met elke OAuth-autorisatieserver.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
28 hours
Omschrijving:; CISM® is tegenwoordig de meest prestigieuze en veeleisende kwalificatie voor informatiebeveiligingsmanagers ter wereld. Deze cursus geeft u een platform om een deel van een elite-peer-netwerk die het vermogen hebben om voortdurend te leren en opnieuw leren de groeiende mogelijkheden / uitdagingen in Information Security geworden Management . Onze CISM-trainingsmethodologie biedt een diepgaande dekking van de inhoud in de vier CISM-domeinen met een duidelijke focus op het bouwen van concepten en het oplossen van door ISACA vrijgegeven CISM-examenvragen. De cursus is een intensieve training en een harde examenvoorbereiding voor ISACA's Certified Information Security Manager (CISM®) examen. We hebben meer dan 100 CISM-trainingsevenementen georganiseerd in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Onze instructeurs moedigen alle aanwezige afgevaardigden aan om de door ISACA vrijgegeven CISM QA&E (Vragen, Antwoorden en Verklaringen) door te nemen als examenvoorbereiding - u krijgt dit GRATIS als onderdeel van onze cursus. De QA&E is uitzonderlijk om afgevaardigden te helpen de ISACA-stijl van vragen te begrijpen, de manier om deze vragen op te lossen en het helpt snelle geheugenassimilatie van de CISM-concepten tijdens live klassikale sessies.
Al onze trainers hebben uitgebreide ervaring in het geven van CISM-training. We zullen u grondig voorbereiden op het CISA-onderzoek. Als u de eerste keer niet slaagt, kunt u zich opnieuw gratis bij de examenvoorbereiding aanmelden. Go al: Het uiteindelijke doel is om uw CISA-examen de eerste keer te halen. Doelen:
 • Gebruik de opgedane kennis op een praktische manier die gunstig is voor uw organisatie
 • Stel een beheerskader voor informatiebeveiliging op en onderhoud dit om de doelen en doelstellingen van uw organisatie te bereiken
 • Beheer informatierisico tot een acceptabel niveau om te voldoen aan de bedrijfs- en compliancevereisten
 • Opzetten en onderhouden van informatiebeveiligingsarchitecturen (mensen, processen, technologie)
 • Integreer informatiebeveiligingsvereisten in contracten en activiteiten van derden / leveranciers
 • Plan, vestig en beheer de mogelijkheid om informatiebeveiligingsincidenten te detecteren, onderzoeken, erop te reageren en te herstellen om de impact van het bedrijf te minimaliseren
Doelgroep: Beveiligingsprofessionals met 3-5 jaar eerstelijnservaring; Informatiebeveiligingsmanagers of personen met managementverantwoordelijkheden; Informatiebeveiligingspersoneel, aanbieders van informatiebeveiligingsverzekeringen die een diepgaand begrip van informatiebeveiligingsbeheer nodig hebben, waaronder: CISO's, CIO's, CSO's, privacyambtenaren, risicomanagers, beveiligingsauditors en compliance-personeel, BCP / DR-personeel, uitvoerende en operationele managers die verantwoordelijk zijn voor assurance functies.
28 hours
Description: CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting. Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments. Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world. The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course. Goal: The ultimate goal is to pass your CISA examination first time. Objectives:
 • Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
 • Provide audit services in accordance with IT audit standards
 • Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
 • Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
 • Provide assurance on IT operations including service operations and third party
 • Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.
Target Audience: Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
28 hours
Description: Cybersecurity skills are in high demand, as threats continue to plague enterprises around the world. An overwhelming majority of professionals surveyed by ISACA recognise this and plan to work in a position that requires cybersecurity knowledge.
To fill this gap, ISACA has developed the Cybersecurity Fundamentals Certificate, which provides education and verification of skills in this area. Objectives: With cybersecurity threats continuing to rise and the shortage of appropriately-equipped security professionals growing worldwide, ISACA's Cybersecurity Fundamentals Certificate programme is the perfect way to quickly train entry-level employees and ensure they have the skills and knowledge they need to successfully operate in the Cyber arena. Target Audience: The certificate program is also one of the best ways to gain foundational knowledge in cybersecurity and begin to build your skills and knowledge in this crucial area.
21 hours
De training is bedoeld voor alle beheerders van het besturingssysteem die van plan zijn een openbare sleutelinfrastructuur te implementeren op basis van MS Windows Server 2012 R2 en van plan zijn om gekwalificeerde elektronische handtekeningscertificaten te gebruiken. De deelnemers aan de training zullen leren over de basisproblemen met betrekking tot de implementatie van de openbare sleutelinfrastructuur, evenals het idee om de nieuwste cryptografische oplossingen te gebruiken om informatiesystemen te beveiligen. Op basis van het besturingssysteem van MS Windows Server 2012 R2 worden de mogelijkheden besproken om certificatieservices te gebruiken voor de behoeften van de onderneming. Tijdens de training in een virtuele omgeving wordt een compleet certificatiecentrum geïnstalleerd en worden de belangrijkste kwesties met betrekking tot het beheer en beheer van de openbare sleutelinfrastructuur in het Active Directory-domein besproken. De training omvat ook theoretische en praktische kennis met betrekking tot het gebruik van elektronische handtekeningen uitgegeven door certificatiecentra in Polen in overeenstemming met de "Electronic Signature Act". Juridische kwesties, wettelijke vereisten en voorbeelden van het gebruik van elektronische handtekeningscertificaten in Polen worden besproken. De deelnemers aan de training zullen de kennis opdoen die nodig is om elektronische correspondentie te creëren met betrekking tot communicatie met overheidsadministraties en het gebruik van andere diensten die het gebruik van dit type identiteitsidentificatie mogelijk maken of vereisen.
21 hours
Deze cursus geeft je de vaardigheden om informatiebeveiliging op te bouwen volgens ISO 27005, dat is gewijd aan risicobeheer voor informatiebeveiliging op basis van ISO 27001.
7 hours
DevOps is een software-ontwikkelingsbenadering die applicatie-ontwikkeling in overeenstemming brengt met IT-operaties. Enkele van de tools die zijn ontwikkeld om DevOps te ondersteunen, zijn onder meer: automatiseringstools, containerisatie- en orkestratieplatforms. Beveiliging heeft deze ontwikkelingen niet bijgehouden. In deze door een instructeur geleide live cursus leren deelnemers hoe ze de juiste beveiligingsstrategie kunnen formuleren om de DevOps beveiligingsuitdaging het hoofd te bieden. Formaat van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
NB-IoT staat IoT-apparaten toe om te werken via carriernetwerken zoals GSM en "bewakingsbanden" tussen LTE-kanalen. NB-IoT heeft slechts 200 kHz bandbreedte nodig en kan efficiënt een groot aantal eindpuntapparaten aansluiten (tot 50.000 per NB-IoT netwerkcel). De lage stroomvereisten maken het ideaal voor gebruik in kleine, ongecompliceerde IoT-gadgets zoals smart parking, hulpprogramma's en wearables. De meeste IoT-verbindingen van vandaag zijn industrieel. Industriële IoT (IIoT) -verbindingen vereisen Low Power Wide Area (LPWA) -technologieën om connectiviteit, dekking en abonnementsmogelijkheden te bieden voor toepassingen met lage bandbreedte. Hoewel aan deze vereisten kan worden voldaan door bestaande mobiele netwerken, zijn dergelijke netwerken mogelijk niet ideaal. NB-IoT (Narrow Band IoT) technologie biedt een veelbelovende oplossing. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers over de verschillende aspecten van NB-IoT (ook bekend als LTE Cat NB1) bij het ontwikkelen en implementeren van een op NB-IoT gebaseerde toepassing. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Identificeer de verschillende componenten van NB-IoT en hoe ze in elkaar passen om een ecosysteem te vormen.
 • De beveiligingsfuncties van NB-IoT apparaten begrijpen en toelichten.
 • Ontwikkel een eenvoudige applicatie om NB-IoT apparaten te volgen.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
35 hours
This class will help the attendees to scan, test, hack and secure their own systems. To gain an in-depth knowledge and practical experience with the current essential security systems. The attendees will get to know how perimeter defences work and then be led into scanning and attacking their own networks, no real network is harmed. The attendees then will learn how intruders escalate privileges and what steps can be taken to secure a system, Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS Attacks, Buffer Overflows and Virus Creation.
14 hours
Netwerkbeveiliging begint op fysiek niveau. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de beveiligingsrisico's van computerserverruimtes en hoe ze de beveiliging kunnen verbeteren door slimme werkwijzen, planning en implementatie van technologie. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Beoordeel het beveiligingsrisico van hun organisatie, aangezien het betrekking heeft op computerserverruimtes.
 • Stel controle- en controlesystemen in om fysieke toegang tot infrastructuur te beperken.
 • Ontwerp toegangsbeleid voor verschillende leden.
 • Communiceer effectief beveiligingsbeleid met teamleden.
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en praktijkoefening.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
Beheer van veiligheidsbeleid is het proces van beoordeling, ontwerp en uitvoering van regels en procedures op alle niveaus van de organisatie om de IT-activa en middelen te beschermen.Deze instructeur, levende opleiding (online of op plaats) is gericht op IT-administratoren, veiligheidscoördinatoren en nalevingsbeheerers die zekerheidsbeleidsbeheer methoden voor hun organisatie willen identificeren, evalueren en uitvoeren.Ten einde van deze opleiding zullen deelnemers de veiligheidsbeleid kunnen ontwikkelen, beheren en controleren om hun organisatie te beschermen ' informatie, netwerk en fysieke en software activa.Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
28 hours
Voor wie is het voor: Iedereen met een interesse in informatiebeveiliging, of het nu een carrière is of voor algemene zakelijke kennis. Dit certificaat is relevant voor iedereen die een begrip van de informatiebeveiliging Management beginselen vereist, evenals diegenen met een interesse in informatiebeveiliging ofwel als een potentiële carrière of als een aanvullend onderdeel van hun algemene zakelijke kennis. Het is een zeer solide basis waarop andere kwalificaties kunnen worden gebouwd of die een grondige algemene begrip biedt om organisaties in staat te stellen om ervoor te zorgen dat hun informatie naar behoren wordt beschermd. Wat zal ik leren: Kandidaten moeten in staat zijn om te demonstreren: 
  Kennis van de concepten met betrekking tot informatiebeveiliging management.  Begrip van de huidige nationale wetgeving en voorschriften die invloed hebben op het beheer van de informatiebeveiliging.  Bewustheid van de huidige nationale en internationale normen, kaders en organisaties die het beheer van de informatiebeveiliging vergemakkelijken. Het begrijpen van de huidige zakelijke en gemeenschappelijke technische omgevingen waarin informatiebeveiligingsbeheersing moet opereren. Kennis van de categorieën, werking en doeltreffendheid van controles van verschillende soorten en kenmerken.
Opmerking: Dit is de vierdaagse cursus die een extra dag toevoegt aan de standaardlevering om meer tijd te bieden voor examenvoorbereiding en oefeningen.
21 hours
Voor wie is het voor: Iedereen met een interesse in informatiebeveiliging, of het nu een carrière is of voor algemene zakelijke kennis. Dit certificaat is relevant voor iedereen die een begrip van de informatiebeveiliging Management beginselen vereist, evenals diegenen met een interesse in informatiebeveiliging ofwel als een potentiële carrière of als een aanvullend onderdeel van hun algemene zakelijke kennis. Het is een zeer solide basis waarop andere kwalificaties kunnen worden gebouwd of die een grondige algemene begrip biedt om organisaties in staat te stellen om ervoor te zorgen dat hun informatie naar behoren wordt beschermd. Wat zal ik leren: Kandidaten moeten in staat zijn om te demonstreren: 
  Kennis van de concepten met betrekking tot informatiebeveiliging management.  Begrip van de huidige nationale wetgeving en voorschriften die invloed hebben op het beheer van de informatiebeveiliging.  Bewustheid van de huidige nationale en internationale normen, kaders en organisaties die het beheer van de informatiebeveiliging vergemakkelijken. Het begrijpen van de huidige zakelijke en gemeenschappelijke technische omgevingen waarin informatiebeveiligingsbeheersing moet opereren. Kennis van de categorieën, werking en doeltreffendheid van controles van verschillende soorten en kenmerken.
35 hours
Voor wie is het voor: Iedereen die betrokken is in de gebieden van informatiebeveiliging en informatieverzekering. Wat zal ik leren: Kandidaten moeten in staat zijn om te demonstreren:
  Hoe het beheer van informatie risico zal leiden tot aanzienlijke zakelijke voordelen. Hoe te verklaren en volledig gebruik te maken van de terminologie van informatie-risicobeheer. Hoe dreigings- en kwetsbaarheidsbeoordelingen, business impact analyses en risicobeoordelingen uit te voeren. De beginselen van controles en risicobeheer. Hoe de resultaten te presenteren in een format dat de basis vormt voor een risicobeheersplan. Het gebruik van informatie classificatie schema's.
21 hours
Open Data is een concept waarbij gegevens aan iedereen beschikbaar worden gesteld voor gebruik zonder beperkingen. Deze door een instructeur geleide, live training (online of op locatie) richt zich op het analyseren van de risico's van Open Data en het verminderen van de kwetsbaarheid voor rampen of gegevensverlies. Aan het einde van deze opleiding zijn de deelnemers in staat om:
  De concepten en voordelen van Open Data begrijpen. De verschillende soorten gegevens identificeren. De risico's van Open Data begrijpen en hoe deze te beperken. Leren hoe Open Data risico's te beheren en een rampenplan op te stellen. Open Data risicobeperkende strategieën implementeren om het rampenrisico te verminderen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefening. Hands-on uitvoering in een live-lab omgeving.
Opties voor aanpassing van de cursus
  Om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen, neem contact met ons op om dit te regelen.

Last Updated:

Upcoming Security Management Courses

Weekend Security Management cursus, Avond Security Management training, Avond Security Management opleiding Security Management boot camp, Security Management instructeur geleid, Weekend Security Management training, Avond Security Management cursus, Security Management coaching, Security Management instructeur, Security Management trainer, Security Management training cursus, Security Management lessen, Security Management on-site, Security Management privé cursus, Security Management een op een training, Security Management op locatie, Weekend Security Management opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions