Security Management Training Courses

Security Management Training Courses

Lokale, instructieve live Security Management-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen om beveiligingsbeheer uit te voeren Security Management training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Security Management Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Overview
Omschrijving:

CISA® is de wereldberoemde en meest populaire certificering voor professionals die werkzaam zijn op het gebied van IS-audit en IT-risicoconsultancy.

Onze CISA-cursus is een intensieve, zeer competitieve en examengerichte training. Met ervaring in het geven van meer dan 150+ CISA-trainingen in Europa en de rest van de wereld en het trainen van meer dan 1200+ CISA-afgevaardigden, is het CISA-trainingsmateriaal van Net Security in eigen huis ontwikkeld met de hoogste prioriteit ervoor te zorgen dat CISA-afgevaardigden slagen voor het ISACA CISA®-examen . De trainingsmethode is gericht op het begrijpen van de CISA IS-auditconcepten en het oefenen van een groot aantal door ISACA vrijgegeven vragenbanken van de afgelopen drie jaar. Gedurende een periode hebben CISA-houders grote vraag bij gerenommeerde accountantskantoren, wereldwijde banken, advies-, assurance- en interne auditafdelingen.

Afgevaardigden kunnen jarenlange ervaring hebben met IT-auditing, maar perspectief op het oplossen van CISA-vragenlijsten hangt uitsluitend af van hun begrip van wereldwijd geaccepteerde IT-assurance-methoden. Het CISA-examen is zeer uitdagend omdat de kans op een zeer nauwe botsing tussen twee mogelijke antwoorden bestaat en dat is waar ISACA u op uw begrip test in wereldwijde IT-auditpraktijken. Om deze examenuitdagingen aan te gaan, bieden we altijd de beste trainers die uitgebreide ervaring hebben met het geven van CISA-training over de hele wereld.

De CISA-handleiding van Net Security behandelt alle examenrelevante concepten, casestudy's, Q & A's in vijf CISA-domeinen. Verder deelt de Trainer het belangrijkste CISA-ondersteunend materiaal zoals relevante CISA-notities, vragenbanken, CISA-woordenlijst, video's, revisiedocumenten, examentips en CISA-mindmaps tijdens de cursus.

Go al:

Het uiteindelijke doel is om uw CISA-examen de eerste keer te halen.

Doelen:

- Gebruik de opgedane kennis op een praktische manier die gunstig is voor uw organisatie
- Bied auditdiensten aan in overeenstemming met IT-auditstandaarden
- Zorg voor zekerheid over leiderschap en organisatiestructuur en -processen
- Bied zekerheid over acquisitie / ontwikkeling, testen en implementatie van IT-middelen
- Bied zekerheid over IT-activiteiten, inclusief serviceactiviteiten en derde partijen
- Bied zekerheid over het beveiligingsbeleid, de normen, procedures en controles van de organisatie om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie-assets te waarborgen.

Doelgroep:

Finance / CPA-professionals, IT-professionals, interne en externe auditors, informatiebeveiliging en professionals op het gebied van risicoadvies.
28 hours
Overview
Omschrijving:;

CISM® is tegenwoordig de meest prestigieuze en veeleisende kwalificatie voor informatiebeveiligingsmanagers ter wereld. Deze cursus geeft u een platform om een deel van een elite-peer-netwerk die het vermogen hebben om voortdurend te leren en opnieuw leren de groeiende mogelijkheden / uitdagingen in Information Security geworden Management .

Onze CISM-trainingsmethodologie biedt een diepgaande dekking van de inhoud in de vier CISM-domeinen met een duidelijke focus op het bouwen van concepten en het oplossen van door ISACA vrijgegeven CISM-examenvragen. De cursus is een intensieve training en een harde examenvoorbereiding voor ISACA's Certified Information Security Manager (CISM®) examen.

We hebben meer dan 100 CISM-trainingsevenementen georganiseerd in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Onze instructeurs moedigen alle aanwezige afgevaardigden aan om de door ISACA vrijgegeven CISM QA&E (Vragen, Antwoorden en Verklaringen) door te nemen als examenvoorbereiding - u krijgt dit GRATIS als onderdeel van onze cursus. De QA&E is uitzonderlijk om afgevaardigden te helpen de ISACA-stijl van vragen te begrijpen, de manier om deze vragen op te lossen en het helpt snelle geheugenassimilatie van de CISM-concepten tijdens live klassikale sessies.
Al onze trainers hebben uitgebreide ervaring in het geven van CISM-training. We zullen u grondig voorbereiden op het CISA-onderzoek. Als u de eerste keer niet slaagt, kunt u zich opnieuw gratis bij de examenvoorbereiding aanmelden.

Go al:

Het uiteindelijke doel is om uw CISA-examen de eerste keer te halen.

Doelen:

- Gebruik de opgedane kennis op een praktische manier die gunstig is voor uw organisatie
- Stel een beheerskader voor informatiebeveiliging op en onderhoud dit om de doelen en doelstellingen van uw organisatie te bereiken
- Beheer informatierisico tot een acceptabel niveau om te voldoen aan de bedrijfs- en compliancevereisten
- Opzetten en onderhouden van informatiebeveiligingsarchitecturen (mensen, processen, technologie)
- Integreer informatiebeveiligingsvereisten in contracten en activiteiten van derden / leveranciers
- Plan, vestig en beheer de mogelijkheid om informatiebeveiligingsincidenten te detecteren, onderzoeken, erop te reageren en te herstellen om de impact van het bedrijf te minimaliseren

Doelgroep:

Beveiligingsprofessionals met 3-5 jaar eerstelijnservaring; Informatiebeveiligingsmanagers of personen met managementverantwoordelijkheden; Informatiebeveiligingspersoneel, aanbieders van informatiebeveiligingsverzekeringen die een diepgaand begrip van informatiebeveiligingsbeheer nodig hebben, waaronder: CISO's, CIO's, CSO's, privacyambtenaren, risicomanagers, beveiligingsauditors en compliance-personeel, BCP / DR-personeel, uitvoerende en operationele managers die verantwoordelijk zijn voor assurance functies.
35 hours
Overview
Een grondige, praktische 5-daagse cursus ontworpen om de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor het beheren van informatiebeveiliging, informatieverzekering of op informatie gebaseerde risico's. De CISMP-cursus is afgestemd op de nieuwste nationale informatiebeveiligingskaders (IAMM), evenals ISO / IEC 27002 & 27001; de praktijkcode en standaard voor informatiebeveiliging. Deze cursus is een CESG Certified Training (CCT) -cursus.

De cursus volgt de nieuwste BCS-syllabus en bereidt de deelnemers voor op het 2 uur meerkeuze BCS-examen dat op de middag van de laatste dag van de cursus wordt gehouden.

Deze kwalificatie biedt deelnemers gedetailleerde kennis van de concepten met betrekking tot informatiebeveiliging; (vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid, kwetsbaarheid, bedreigingen, risico's en tegenmaatregelen), samen met een goed begrip van de huidige wet- en regelgeving die van invloed is op het beheer van informatiebeveiliging. Awardhouders zullen in staat zijn om de praktische principes die gedurende de cursus worden behandeld toe te passen, zodat normale bedrijfsprocessen robuust en veiliger worden.
14 hours
Overview
Netwerkbeveiliging begint op fysiek niveau. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de beveiligingsrisico's van computerserverruimtes en hoe ze de beveiliging kunnen verbeteren door slimme werkwijzen, planning en implementatie van technologie.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Beoordeel het beveiligingsrisico van hun organisatie, aangezien het betrekking heeft op computerserverruimtes.
- Stel controle- en controlesystemen in om fysieke toegang tot infrastructuur te beperken.
- Ontwerp toegangsbeleid voor verschillende leden.
- Communiceer effectief beveiligingsbeleid met teamleden.

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en praktijkoefening.

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Overview
Beschrijving:

Er is veel vraag naar cyberbeveiligingsvaardigheden, omdat bedreigingen bedrijven over de hele wereld blijven treffen. Een overweldigende meerderheid van professionals die door ISACA zijn ondervraagd, erkennen dit en zijn van plan om te werken in een positie die kennis van cybersecurity vereist.
Om dit gat te dichten, heeft ISACA het Cybersecurity Fundamentals-certificaat ontwikkeld, dat training en verificatie van vaardigheden op dit gebied biedt.

Doelen:

Nu de cyberbeveiligingsbedreigingen blijven toenemen en het tekort aan goed uitgeruste beveiligingsprofessionals wereldwijd toeneemt, is het Cybersecurity Fundamentals Certificate-programma van ISACA de perfecte manier om snel instapmedewerkers op te leiden en ervoor te zorgen dat ze de vaardigheden en kennis hebben die ze nodig hebben om succesvol te opereren in de Cyber arena.

Doelgroep:

Het certificaatprogramma is ook een van de beste manieren om basiskennis op het gebied van cyberbeveiliging te verwerven en uw vaardigheden en kennis op dit cruciale gebied te vergroten.
7 hours
Overview
DevOps is een software-ontwikkelingsbenadering die applicatie-ontwikkeling in overeenstemming brengt met IT-operaties. Enkele van de tools die zijn ontwikkeld om DevOps te ondersteunen, zijn onder meer: automatiseringstools, containerisatie- en orkestratieplatforms. Beveiliging heeft deze ontwikkelingen niet bijgehouden.

In deze door een instructeur geleide live cursus leren deelnemers hoe ze de juiste beveiligingsstrategie kunnen formuleren om de DevOps beveiligingsuitdaging het hoofd te bieden.

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
Overview
Deze klas zal de studenten onderdompelen in een interactieve omgeving waar ze worden getoond hoe ze hun eigen systemen kunnen scannen, testen, hacken en beveiligen. De laboratoriumintensieve omgeving biedt elke student diepgaande kennis en praktische ervaring met de huidige essentiële beveiligingssystemen. Studenten zullen beginnen te begrijpen hoe perimeterafweer werkt en vervolgens worden geleid naar het scannen en aanvallen van hun eigen netwerken, geen echt netwerk wordt geschaad. Studenten leren vervolgens hoe indringers hun rechten escaleren en welke stappen kunnen worden ondernomen om een systeem te beveiligen. Studenten leren ook over Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS Attacks, Buffer Overflows en Virus Creation. Wanneer een student deze intensieve 5-daagse les verlaat, heeft hij praktische kennis en ervaring in ethisch hacken.

Het doel van de Ethical Hacking Training is om:

- Stel minimumnormen vast en beheer deze voor het kwalificeren van professionele informatiebeveiligingsspecialisten bij ethische hackmaatregelen.
- Informeer het publiek dat gecertificeerde personen aan de minimumnormen voldoen of deze overschrijden.
- Versterk ethisch hacken als een uniek en zelfregulerend beroep.

Publiek:

De cursus is ideaal voor mensen die werken in functies zoals, maar niet beperkt tot:

- Beveiligingsingenieurs
- Beveiligingsadviseurs
- Beveiligingsmanagers
- IT-directeur / managers
- Beveiligingsauditors
- IT-systeembeheerders
- IT-netwerkbeheerders
- Netwerkarchitecten
- ontwikkelaars
21 hours
Overview
Deze cursus geeft je de vaardigheden om informatiebeveiliging op te bouwen volgens ISO 27005, dat is gewijd aan risicobeheer voor informatiebeveiliging op basis van ISO 27001.
7 hours
Overview
NB-IoT staat IoT-apparaten toe om te werken via carriernetwerken zoals GSM en "bewakingsbanden" tussen LTE-kanalen. NB-IoT heeft slechts 200 kHz bandbreedte nodig en kan efficiënt een groot aantal eindpuntapparaten aansluiten (tot 50.000 per NB-IoT netwerkcel). De lage stroomvereisten maken het ideaal voor gebruik in kleine, ongecompliceerde IoT-gadgets zoals smart parking, hulpprogramma's en wearables.

De meeste IoT-verbindingen van vandaag zijn industrieel. Industriële IoT (IIoT) -verbindingen vereisen Low Power Wide Area (LPWA) -technologieën om connectiviteit, dekking en abonnementsmogelijkheden te bieden voor toepassingen met lage bandbreedte. Hoewel aan deze vereisten kan worden voldaan door bestaande mobiele netwerken, zijn dergelijke netwerken mogelijk niet ideaal. NB-IoT (Narrow Band IoT) technologie biedt een veelbelovende oplossing.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers over de verschillende aspecten van NB-IoT (ook bekend als LTE Cat NB1) bij het ontwikkelen en implementeren van een op NB-IoT gebaseerde toepassing.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Identificeer de verschillende componenten van NB-IoT en hoe ze in elkaar passen om een ecosysteem te vormen.
- De beveiligingsfuncties van NB-IoT apparaten begrijpen en toelichten.
- Ontwikkel een eenvoudige applicatie om NB-IoT apparaten te volgen.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
35 hours
Overview
Deze klasse helpt de aanwezigen om hun eigen systemen te scannen, testen, hacken en beveiligen Om een ​​diepgaande kennis en praktische ervaring op te doen met de huidige essentiële beveiligingssystemen De aanwezigen zullen leren hoe perimeterverdedigingen werken en vervolgens worden geleid in het scannen en aanvallen van hun eigen netwerken, geen echt netwerk wordt geschaad De deelnemers leren vervolgens hoe indringers privileges escaleren en welke stappen kunnen worden ondernomen om een ​​systeem, inbraakdetectie, beleidsvorming, social engineering, DDoS-aanvallen, bufferoverloop en het maken van virussen te beveiligen .
21 hours
Overview
De training is bedoeld voor alle beheerders van het besturingssysteem die van plan zijn een openbare sleutelinfrastructuur te implementeren op basis van MS Windows Server 2012 R2 en van plan zijn om gekwalificeerde elektronische handtekeningscertificaten te gebruiken.

De deelnemers aan de training zullen leren over de basisproblemen met betrekking tot de implementatie van de openbare sleutelinfrastructuur, evenals het idee om de nieuwste cryptografische oplossingen te gebruiken om informatiesystemen te beveiligen.

Op basis van het besturingssysteem van MS Windows Server 2012 R2 worden de mogelijkheden besproken om certificatieservices te gebruiken voor de behoeften van de onderneming. Tijdens de training in een virtuele omgeving wordt een compleet certificatiecentrum geïnstalleerd en worden de belangrijkste kwesties met betrekking tot het beheer en beheer van de openbare sleutelinfrastructuur in het Active Directory-domein besproken.

De training omvat ook theoretische en praktische kennis met betrekking tot het gebruik van elektronische handtekeningen uitgegeven door certificatiecentra in Polen in overeenstemming met de "Electronic Signature Act". Juridische kwesties, wettelijke vereisten en voorbeelden van het gebruik van elektronische handtekeningscertificaten in Polen worden besproken.

De deelnemers aan de training zullen de kennis opdoen die nodig is om elektronische correspondentie te creëren met betrekking tot communicatie met overheidsadministraties en het gebruik van andere diensten die het gebruik van dit type identiteitsidentificatie mogelijk maken of vereisen.
Weekend Security Management cursus, Avond Security Management training, Avond Security Management opleiding Security Management boot camp, Security Management instructeur geleid, Weekend Security Management training, Avond Security Management cursus, Security Management coaching, Security Management instructeur, Security Management trainer, Security Management training cursus, Security Management lessen, Security Management on-site, Security Management privé cursus, Security Management een op een training, Security Management op locatie, Weekend Security Management opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions