Salesforce Training Courses

Salesforce Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Salesforce-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Salesforce en zijn producten te gebruiken. Salesforce-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Salesforce Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Salesforce is een toonaangevend cloudgebaseerd softwarebedrijf dat vooral bekend staat om zijn Customer Relationship Management (CRM)-product dat een reeks bedrijfsapplicaties biedt gericht op klantenservice, marketingautomatisering, analyse en applicatieontwikkeling.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op marketingprofessionals op gemiddeld niveau die de vaardigheden en kennis willen opdoen die nodig zijn om Salesforce Marketing Cloud effectief te gebruiken voor uitgebreide digitale marketing en klantbetrokkenheid.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de kenmerken, functionaliteiten en architectuur van Salesforce Marketing Cloud. Leer hoe u e-mail-, sociale, mobiele en advertentiecampagnes kunt maken, beheren en optimaliseren met behulp van Marketing Cloud. Beheer gegevens binnen Marketing Cloud, creëer gesegmenteerde doelgroepen en gebruik gegevens voor gerichte marketinginspanningen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Salesforce is 's werelds toonaangevende CRM (Customer Relation Management) platform. Salesforce Development is een cloudgebaseerd ontwikkelaarsplatform voor het bouwen van real-time applicaties. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die real-time toepassingen willen maken met behulp van Salesforce ontwikkeling. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Bouw een real-time applicatie met behulp van de Apex programmeertaal.
 • Maak test klassen met Apex om de code dekking in Salesforcete verhogen.
 • Ceate en gebruik REST-en SOAP-webservices met behulp van Apex.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
7 hours
Salesforce.com (SFDC) of Salesforce is een cloudgebaseerde klantenrelatiebeheer (CRM) service die samenwerking, klantendienst, marktingbeheer, rekeningenbeheer en rapportering en analyse oplossingen voor ondernemingen bieden. Salesforce organisaties helpt hun verkoop, markting en klantendienstverkeer te stroomleggen.Deze instructeur, levende opleiding (online of op plaats) is gericht op markthandelspersoneel, verkoopspersoneel en klantendienstvertegenwoordigers die willen gebruiken opgestelde, beheer en monitoren Salesforce en haar mogelijkheden om hun klanten beter te dienen.Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Opstellen hun Salesforce account om profiel te beheersen, trackactiviteiten, uitzichten en layout te passen en personeellijke instellingen. Gebruik Salesforce functies en gereedschappen om bestaande en potentiële klanten te trekken, te bereiken en te diensten. Maakt rapporten en dashboards om nuttige analytiek en inzichten voor het bedrijf te generieren.
Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
14 hours
Salesforce Lightning is een bibliotheek van tools die het Lightning Component Framework voor het ontwikkelen van webtoepassingen omvat. Met behulp van, Salesforce Lightning, kunnen gebruikers aangepaste webtoepassingen, zoals gebruikersinterfaces, met weinig tot geen code maken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op beheerders die Salesforce Lightning willen gebruiken om web-applicaties te maken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw responsieve toepassingen met Salesforce Lightning. Ontwikkelen van apps met weinig tot geen code. Creëer een verlichtingsaanvraag van scratch.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Salesforce Courses

Weekend Salesforce cursus, Avond Salesforce training, Avond Salesforce opleiding Salesforce boot camp, Salesforce instructeur geleid, Weekend Salesforce training, Avond Salesforce cursus, Salesforce coaching, Salesforce instructeur, Salesforce trainer, Salesforce training cursus, Salesforce lessen, Salesforce on-site, Salesforce privé cursus, Salesforce een op een training, Salesforce op locatie, Weekend Salesforce opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions