RPA Training Courses | Robotic Process Automation (RPA) Training Courses

RPA Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Robotic Process Automation (RPA) trainingscursussen leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren binnen hun organisaties. RPA-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

RPA Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
AutoIt is een freeware BASIC-achtige scripttaal voor het automatiseren van Windows-bureaubladtoepassingen Tijdens deze live training met instructor (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze AutoIT kunnen gebruiken om vensterapplicaties te automatiseren terwijl ze een reeks handson-oefeningen doorlopen Publiek ontwikkelaars testers Admins Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
ChatBots zijn computerprogramma's die automatisch menselijke reacties simuleren via chatinterfaces. ChatBots helpen organisaties hun operationele efficiëntie te maximaliseren door eenvoudiger en snellere opties te bieden voor hun gebruikersinteracties. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze chatbots kunnen bouwen in Python . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van het bouwen van chatbots
 • Bouw, test, implementeer en los verschillende chatbots op met Python
Publiek
 • ontwikkelaars
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers OpenSpan te gebruiken (nu geïntegreerd in Pegasystems) om robotica en personeelsanalyse te verenigen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik OpenSpan om Windows-applicaties te automatiseren Automatiseer het webapplicatieproces Implementeer geautomatiseerde workflows Diagnose en debug-processen Gebruik OpenSpan in combinatie met Pegasystems workforce analytics-software om klantenserviceprocessen te verbeteren Publiek Software architecten ontwikkelaars consultants Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Deze klasgebaseerde trainingssessie zal onderzoeken Robotics en Robotic Process Automation (RPA). Delegaten zullen computergebaseerde voorbeelden en case study-solving oefeningen ondernemen.
14 hours
Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar procesautomatiseringstechnologie (denk aan "softwarerobot") die gericht is op het repliceren van de acties van een mens die interactie heeft met een softwareapplicatie of -systeem. Een voorbeeld van een softwarerobot die de taak van een mens uitvoert, is het invoeren van gegevens in een ERP-systeem. In deze door een instructeur geleide training leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren door praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers kennis van de prominente beschikbare hulpmiddelen voor het ontwerpen en implementeren van RPA-systemen en kunnen ze dergelijke systemen evalueren en kiezen. Deelnemers zullen verschillende voorbeeld-RPA-projecten implementeren en de nodige oefening en mentaliteit opdoen om een soortgelijk systeem in hun eigen organisatie te implementeren. Publiek
 • ontwikkelaars
 • Procesontwerpers
 • Technische personen die verantwoordelijk zijn voor de inzet van RPA binnen hun organisatie
Formaat van de cursus
 • workshops
7 hours
Robotic Process Automation (RPA) is een opkomende technologie die de automatisering van zakelijke processen en handmatige herhaalde taken mogelijk maakt. Deze cursus richt zich op het maximaliseren van de waarde van RPA in arbeidskracht optimalisatie en het bereiken van transformatieve resultaten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op leiders, managers en process-eigenaren die RPA willen aanvaarden en implementeren om hun organisatie te leiden naar een effectieve digitale transformatie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de kernconcepten, belangrijke voordelen en risico's van RPA. Ontdek inzichten over digitale transformatiestrategieën en hoe ze met succes kunnen worden geïmplementeerd. Adopteer RPA om eind-to-end procesautomatisatie in hun organisatie mogelijk te maken. Identificeren van mogelijkheden om zakelijke problemen op te lossen en groei te versnellen. Leer hoe je analytische automatisering met RPA kunt integreren voor snellere bedrijfsresultaten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Sommige hands-on oefeningen in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar procesautomatiseringstechnologie (denk aan "softwarerobot") die gericht is op het repliceren van de acties van een mens die interactie heeft met een softwareapplicatie of -systeem. Een voorbeeld van een softwarerobot die de taak van een mens uitvoert, is het invoeren van gegevens in een ERP-systeem In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren door praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers kennis van de prominente beschikbare hulpmiddelen voor het ontwerpen en implementeren van RPA-systemen en kunnen ze dergelijke systemen evalueren en kiezen. Deelnemers zullen verschillende voorbeeld-RPA-projecten implementeren en de nodige oefening en mentaliteit opdoen om een soortgelijk systeem in hun eigen organisatie te implementeren.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  Notitie
  • Deze cursus kan worden aangepast aan verschillende industrieën en business cases, waaronder Banking, Retail aan te pakken, Go vernment, telecommunicatie, nutsbedrijven, en transport.
  • Neem contact met ons op om een training op maat aan te vragen.
  28 hours
  Blue Prism is een krachtige Robotic Process Automation (RPA) tool Robotic Process Automation (RPA) die bedrijfsprocessen automatiseert door robotpersoneel in dienst te nemen. Het is een kosteneffectieve oplossing om organisaties te helpen hoogwaardige bedrijfsinformatie te verkrijgen en tegelijkertijd menselijke fouten te verminderen. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de Blue Prism architectuur, de gebruikersinterface en bedieningselementen, evenals technieken voor implementatie en beheer. Deelnemers krijgen de kans om te oefenen met het implementeren van hun eigen exemplaar van Blue Prism in reactie op verschillende bedrijfsscenario's. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Creëer en beheer hun eigen bedrijfsobjecten en processen.
  • Beheer sessies en beheer robots en processen.
  • Implementeer en beheer Blue Prism in overeenstemming met verschillende bedrijfsbehoeften.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, het vrijmaken van werknemers van de dagelijkse routine van wortelwerk. UiPath maakt gebruik van diagrammes, flowcharts en trek- en drop-opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een comfortabele beheer van op regels gebaseerde taken en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams. De UiPath uitgebreide architectuur gebruikt predictieve analyse, cognitieve capaciteiten en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe om een ondernemingsgrade robot te bouwen en meerdere robots in parallel te gebruiken om de werk efficiëntie te verhogen met het UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Maak een eenvoudige business-grade robot. Kode beheer met TFS. Gebruik Orchestrator queues & transacties. Voeg snippets toe aan UiPath Studio.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  35 hours
  UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van routinewerk. UiPath gebruikt diagrammen, stroomschema's en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt eenvoudig beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.De UiPath uitbreidbare architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze geavanceerde functionaliteit in UiPath Studio kunnen gebruiken, en hoe ze ReFramework kunnen gebruiken om geavanceerde agenten met AI-mogelijkheden te bouwen (documentbegrip).Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   Beheer geavanceerde UiPath RPA-projecten. Creëer robotpersoneel op ondernemingsniveau met ReFramework. Haal informatie uit ongestructureerde gegevensbronnen (bijv. facturen, afbeeldingen). Maak geavanceerde applicaties met machine learning / AI-mogelijkheden (bijv. Spamdetectie).
  Formaat van de cursus
   Interactief hoorcollege en discussie Veel oefeningen en praktijk Praktische implementatie in een live-labomgeving
  28 hours
  UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor medewerkers worden bevrijd van de dagelijkse routine van rote work UiPath maakt gebruik van diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren Het maakt handig beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams De UiPath uitbreidbare architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve functies en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen maken, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen met debuggen kunnen opsporen en de noodzakelijke endtoend-infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een ​​volwaardige robotworkflow te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp, implementeer en beheer een robotachtig personeelsbestand dat echte werknemers nabootst Deze RPA-oplossing toepassen op verschillende zakelijke gebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen Publiek ontwikkelaars Business intelligence-professionals met technische vaardigheden Digital Marketing-professionals met technische vaardigheden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  7 hours
  UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams. De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsanalisten en projectmanagers die bedrijfsanalyses willen uitvoeren met behulp van de UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Meer informatie over de architectuur en de belangrijkste functies van de UiPath RPA-tool.
  • Begrijp de rol van een RPA-bedrijfsanalist.
  • Breng de zakelijke vereisten in kaart en volg het RPA-proces.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer UiPath IPA.
  • Schakel robots in om andere robots te beheren.
  • Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
  • Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  • Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
  21 hours
  UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.
  • De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.
  In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen creëren, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen kunnen opsporen en de nodige end-to-end infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een volwaardige oplossing te implementeren robotachtige workflow. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Ontwerp, implementeer en beheer een robotpersoneel dat echte werknemers nabootst.
  • Pas deze RPA-oplossing toe op verschillende bedrijfsgebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  UIPath is een softwareplatform voor het automatiseren van bedrijfsprocessen die meestal handmatig en herhaaldelijk door mensen worden uitgevoerd. SAP heeft een aantal processen, taken en interfaces die goed geschikt zijn voor automatisering van softwarerobot geleverd door UIPath. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op SAP power users en consultants die softwarerobots willen creëren, implementeren en beheren om repetitieve menselijke taken in SAP te automatiseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer UIPath op zowel de server als de client.
  • Identificeer taken die geschikt zijn voor automatisering met softwarerobots.
  • Begrijp hoe UIPath verschilt van andere automatiseringstools.
  • Test en implementeer UIPath-softwarerobots om vervelende en tijdrovende taken in SAP te automatiseren.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  RPA Express is een van de tools in de automatiseringstoolkit van WorkFusion RPA (Robotic Process Automation) wordt in het algemeen gedefinieerd als de automatiseringstechniek waarbij eenvoudige, vooraf gecodeerde fragmenten, vergelijkbaar met macro's in Excel / VBA, worden gebruikt om een ​​repetitieve taak uit te voeren die normaal door een mens in een bedrijfsapplicatie wordt uitgevoerd Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de belangrijkste procesvariabelen te identificeren en aan elkaar te verbinden bij het maken van een bedrijfsstroom met behulp van RPA Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer RPA Express Identificeer de stappen en acties die moeten worden vastgelegd door RPA Express Gebruik RPA Express om een ​​bedrijfsstroom in kaart te brengen Maak bots om gebeurtenissen vast te leggen en te herhalen op een website, desktop of terminal Plan een procesautomatiseringsstrategie Publiek Operations Managers Bedrijfsanalisten Procesanalisten Automatiseringsontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  14 hours
  Automation Anywhere is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het creëren van een virtueel personeelsbestand van softwarebots dat de kosten van end-to-end bedrijfsprocessen in een onderneming optimaliseert en verlaagt. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een Automation Anywhere voorbeeldsysteem kunnen bedienen. Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  28 hours
  Automation Anywhere is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het creëren van een virtueel personeelsbestand van software-bots die de kosten van endtoend bedrijfsprocessen in een onderneming optimaliseert en verlaagt Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe RPA werkt, terwijl ze door de implementatie van een Automation Anywhere-testsysteem stappen Case studies zullen worden onderzocht en vergelijkingen worden gemaakt tussen Automation Anywhere en andere RPA-systemen om kandidaten in staat te stellen hun toolkeuze te evalueren in verhouding tot het organisatorische probleem dat zij met RPA willen oplossen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp hoe RPA werkt en waar Automation Anywhere goed in de grote lijnen van Business Process Automation past Gebruik Automation Anywhere om software-bots te maken die taken uitvoeren zoals Excel-berekeningen, e-mailreacties en databasemanipulaties Analyseer bestaande bedrijfsprocessen en ontwikkel een RPA-plan voor het verbeteren van de efficiëntie van een workflow Lagere bedrijfskosten en fouten verminderen door automatisering Diagnose en foutopsporing tijdens de ontwikkeling en implementatie van bots voor Automation Anywhere-software Communiceer effectief met management en personeel over de rol en verwachting van software-bots in de organisatie Publiek Personen die verantwoordelijk zijn voor het stroomlijnen of optimaliseren van bedrijfsprocessen Managers met technische vaardigheden Ontwikkelaars en ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  14 hours
  Bot Insight is een business intelligence tool ingebouwd in Automation Anywhere's Automation 360 platform. Het wordt gebruikt om RPA-gegevens te visualiseren en om te zetten in actieve zakelijke inzichten en operationele intelligentie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten of ontwikkelaars die Bot Insight willen gebruiken om RPA-analyse dashboards te genereren en bedrijfsintelligentie in real-time inzichten te vangen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Begrijp zakelijke en operationele analytische concepten en hoe ze worden toegepast op RPA. Ontdek de verschillende functies en dashboards in Bot Insight en gebruik ze om gegevens te analyseren. Leer hoe je CoE dashboards kunt configureren, aanpassen en publiceren in Bot Insight. Het opnemen van externe gegevens inzichten uit andere toepassingen (Power BI, Zoomdata, enz.) Gebruik connectoren en API's.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Robotic Process Automation (RPA) refers to software that helps automate tedious desktop tasks, such as routine, schedule-based work that requires little subjective analysis or human decision-making. Some examples include filling out forms, performing calculations and processing orders. These tasks tend to be error-prone and time-consuming, and often impact employee moral in a negative way. NICE Robotic Automation is an RPA solution that allows menial tasks to be handled by a 'robotic workforce' who is able to complete such clerical tasks quickly, accurately, on-time and at reduced costs. This frees employees to focus on high-value, creative, critical-thinking work. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn what RPA is and how it can be implemented within an organization. Different RPA tools and approaches are examined, then hands-on implementation exercises are carried out in a simulated front and back office setting using NICE Robotic Automation. By the end of this training, participants will be able to:
  • Evaluate and select which processes and workflow are most appropriate for RPA.
  • Automate select cases of repetitive, time-intensive manual processes.
  • Configure and monitor Nice Robotic Automation in a production setting.
  • Present proposal and feedback on RPA results to management.
  • Scale an RPA system to match growing needs.
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  Note
  • This is NOT a certification training. NobleProg is not affiliated with Nice and does not offer this training on behalf of Nice. To learn more about certification training options, please visit: https://www.nice.com
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  21 hours
  Robocorp RPA Framework is een open source RPA (Robotic Process Automation) oplossing om de ontwikkeling en onderhoud van software robots te vergemakkelijken. Het richt zich op samenwerking, experimentatie, leren en iteratieve ontwikkeling van beste praktijken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software-robotsontwikkelaars die een ontwikkelaarsvriendelijke, open-source platform willen gebruiken om RPA-oplossingen voor hun organisatie te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer Robocode developer studio. Gebruik Robocode ontwikkelaars tools om RPA-software te bouwen. Leveren van het Robot Framework ecosysteem om ontwikkeling en samenwerking te optimaliseren. Gebruik de Robocloud orchestratieplatform om ondernemerschapsoftware robots te implementeren. Deel kennis en bouw een gemeenschap met andere software robots.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van een organisatie & #39; s alledaagse taken, het vrijmaken van werknemers uit de dagelijkse routine van het Rote werk. UiPath gebruikt diagrammen, stroomschema's en drag-and-drop opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een gemakkelijke beheer van regels op basis van taken en maakt het mogelijk componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen de verschillende projecten en teams.
  • de UiPath Extensible Architecture maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.
  in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een automatisering workflow te maken, gegevens te manipuleren binnen de workflow, debug problemen en het opzetten van de noodzakelijke end-to-end infrastructuur die nodig is om een volwaardige robot workflow te implementeren. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
  • ontwerpt, implementeert en beheert een robotachtige beroepsbevolking die echte werknemers nabootst.
  • past deze RPA oplossing toe op diverse bedrijfsterreinen, waaronder Finance, BPO, software en Insurance.
  formaat van de cursus
  • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
   

  Last Updated:

  Upcoming RPA (Robotic Process Automation) Courses

  Weekend RPA (Robotic Process Automation) cursus, Avond RPA training, Avond RPA opleiding RPA boot camp, RPA (Robotic Process Automation) instructeur geleid, Weekend Robotic Process Automation training, Avond RPA cursus, RPA coaching, RPA instructeur, RPA trainer, Robotic Process Automation training cursus, RPA lessen, RPA on-site, RPA privé cursus, Robotic Process Automation een op een training, RPA op locatie, Weekend RPA opleidingWeekend RPA cursus, Avond RPA training, Avond Robotic Process Automation opleiding RPA boot camp, Robotic Process Automation (RPA) instructeur geleid, Weekend Robotic Process Automation training, Avond Robotic Process Automation (RPA) cursus, RPA (Robotic Process Automation) coaching, RPA instructeur, Robotic Process Automation trainer, RPA (Robotic Process Automation) training cursus, RPA lessen, RPA on-site, Robotic Process Automation (RPA) privé cursus, RPA (Robotic Process Automation) een op een training, RPA (Robotic Process Automation) op locatie, Weekend RPA opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions