RPA Training Courses | Robotic Process Automation (RPA) Training Courses

RPA Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide, live Robotic Process Automation (RPA) trainingscursussen leren deelnemers hoe ze RPA in hun organisaties kunnen implementeren. RPA-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

RPA Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar procesautomatiseringstechnologie (denk aan "softwarerobot") die gericht is op het repliceren van de acties van een mens die interactie heeft met een softwareapplicatie of -systeem. Een voorbeeld van een softwarerobot die de taak van een mens uitvoert, is het invoeren van gegevens in een ERP-systeem

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren door praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan.

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers kennis van de prominente beschikbare hulpmiddelen voor het ontwerpen en implementeren van RPA-systemen en kunnen ze dergelijke systemen evalueren en kiezen. Deelnemers zullen verschillende voorbeeld-RPA-projecten implementeren en de nodige oefening en mentaliteit opdoen om een soortgelijk systeem in hun eigen organisatie te implementeren.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Deze cursus kan worden aangepast aan verschillende industrieën en business cases, waaronder Banking, Retail aan te pakken, Go vernment, telecommunicatie, nutsbedrijven, en transport.
- Neem contact met ons op om een training op maat aan te vragen.
28 hours
Overview
Blue Prism is een krachtige Robotic Process Automation (RPA) tool Robotic Process Automation (RPA) die bedrijfsprocessen automatiseert door robotpersoneel in dienst te nemen. Het is een kosteneffectieve oplossing om organisaties te helpen hoogwaardige bedrijfsinformatie te verkrijgen en tegelijkertijd menselijke fouten te verminderen.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de Blue Prism architectuur, de gebruikersinterface en bedieningselementen, evenals technieken voor implementatie en beheer. Deelnemers krijgen de kans om te oefenen met het implementeren van hun eigen exemplaar van Blue Prism in reactie op verschillende bedrijfsscenario's.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Creëer en beheer hun eigen bedrijfsobjecten en processen.
- Beheer sessies en beheer robots en processen.
- Implementeer en beheer Blue Prism in overeenstemming met verschillende bedrijfsbehoeften.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow.

By the end of this training, participants will be able to:

- Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
- Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
28 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers OpenSpan te gebruiken (nu geïntegreerd in Pegasystems) om robotica en personeelsanalyse te verenigen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik OpenSpan om Windows-applicaties te automatiseren Automatiseer het webapplicatieproces Implementeer geautomatiseerde workflows Diagnose en debug-processen Gebruik OpenSpan in combinatie met Pegasystems workforce analytics-software om klantenserviceprocessen te verbeteren Publiek Software architecten ontwikkelaars consultants Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar procesautomatiseringstechnologie (denk aan "softwarerobot") die gericht is op het repliceren van de acties van een mens die interactie heeft met een softwareapplicatie of -systeem. Een voorbeeld van een softwarerobot die de taak van een mens uitvoert, is het invoeren van gegevens in een ERP-systeem.

In deze door een instructeur geleide training leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren door praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan.

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers kennis van de prominente beschikbare hulpmiddelen voor het ontwerpen en implementeren van RPA-systemen en kunnen ze dergelijke systemen evalueren en kiezen. Deelnemers zullen verschillende voorbeeld-RPA-projecten implementeren en de nodige oefening en mentaliteit opdoen om een soortgelijk systeem in hun eigen organisatie te implementeren.

Publiek

- ontwikkelaars
- Procesontwerpers
- Technische personen die verantwoordelijk zijn voor de inzet van RPA binnen hun organisatie

Formaat van de cursus

- workshops
21 hours
Overview
RPA Express is een van de tools in de automatiseringstoolkit van WorkFusion RPA (Robotic Process Automation) wordt in het algemeen gedefinieerd als de automatiseringstechniek waarbij eenvoudige, vooraf gecodeerde fragmenten, vergelijkbaar met macro's in Excel / VBA, worden gebruikt om een ​​repetitieve taak uit te voeren die normaal door een mens in een bedrijfsapplicatie wordt uitgevoerd Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de belangrijkste procesvariabelen te identificeren en aan elkaar te verbinden bij het maken van een bedrijfsstroom met behulp van RPA Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer RPA Express Identificeer de stappen en acties die moeten worden vastgelegd door RPA Express Gebruik RPA Express om een ​​bedrijfsstroom in kaart te brengen Maak bots om gebeurtenissen vast te leggen en te herhalen op een website, desktop of terminal Plan een procesautomatiseringsstrategie Publiek Operations Managers Bedrijfsanalisten Procesanalisten Automatiseringsontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Automation Anywhere is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het creëren van een virtueel personeelsbestand van software-bots die de kosten van endtoend bedrijfsprocessen in een onderneming optimaliseert en verlaagt Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe RPA werkt, terwijl ze door de implementatie van een Automation Anywhere-testsysteem stappen Case studies zullen worden onderzocht en vergelijkingen worden gemaakt tussen Automation Anywhere en andere RPA-systemen om kandidaten in staat te stellen hun toolkeuze te evalueren in verhouding tot het organisatorische probleem dat zij met RPA willen oplossen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp hoe RPA werkt en waar Automation Anywhere goed in de grote lijnen van Business Process Automation past Gebruik Automation Anywhere om software-bots te maken die taken uitvoeren zoals Excel-berekeningen, e-mailreacties en databasemanipulaties Analyseer bestaande bedrijfsprocessen en ontwikkel een RPA-plan voor het verbeteren van de efficiëntie van een workflow Lagere bedrijfskosten en fouten verminderen door automatisering Diagnose en foutopsporing tijdens de ontwikkeling en implementatie van bots voor Automation Anywhere-software Communiceer effectief met management en personeel over de rol en verwachting van software-bots in de organisatie Publiek Personen die verantwoordelijk zijn voor het stroomlijnen of optimaliseren van bedrijfsprocessen Managers met technische vaardigheden Ontwikkelaars en ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar software die vervelende bureaubladtaken helpt automatiseren, zoals routinematig, op planning gebaseerd werk dat weinig subjectieve analyse of menselijke besluitvorming vereist. Enkele voorbeelden zijn het invullen van formulieren, het uitvoeren van berekeningen en het verwerken van bestellingen. Deze taken zijn vaak foutgevoelig en tijdrovend en hebben vaak een negatieve invloed op het moreel van de werknemers.

NICE Robotic Automation is een RPA-oplossing waarmee menstaken kunnen worden afgehandeld door een 'robotpersoneel' dat dergelijke administratieve taken snel, nauwkeurig, op tijd en tegen lagere kosten kan uitvoeren. Dit stelt werknemers in staat om zich te concentreren op waardevol, creatief en kritisch denken.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers wat RPA is en hoe het binnen een organisatie kan worden geïmplementeerd. Verschillende RPA-tools en benaderingen worden onderzocht, waarna praktische implementatie-oefeningen worden uitgevoerd in een gesimuleerde front- en backoffice-instelling met behulp van NICE Robotic Automation .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Evalueer en selecteer welke processen en workflow het meest geschikt zijn voor RPA.
- Automatiseer geselecteerde gevallen van repetitieve, tijdrovende handmatige processen.
- Configureer en bewaak Nice Robotic Automation in een productie-omgeving.
- Aanwezig voorstel en feedback over RPA-resultaten aan management.
- Een RPA-systeem schalen om te voldoen aan de groeiende behoeften.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Notitie

- Dit is GEEN certificeringstraining. NobleProg is niet aangesloten bij Nice en biedt deze training niet aan namens Nice. Ga voor meer informatie over trainingsopties voor certificering naar: [https://www.nice.com](https://www.nice.com/)
- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Deze klassikale trainingssessie gaat over Robotics en Robotic Process Automation (RPA) . Afgevaardigden zullen computergebaseerde voorbeelden uitvoeren en oefeningen voor case study oplossen.
21 hours
Overview
ChatBots zijn computerprogramma's die automatisch menselijke reacties simuleren via chatinterfaces. ChatBots helpen organisaties hun operationele efficiëntie te maximaliseren door eenvoudiger en snellere opties te bieden voor hun gebruikersinteracties.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze chatbots kunnen bouwen in Python .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van het bouwen van chatbots
- Bouw, test, implementeer en los verschillende chatbots op met Python

Publiek

- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to use AutoIt to automate window applications as they step through a series of hands-on live-lab exercises.
14 hours
Overview
Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden.

Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer UiPath IPA.
- Schakel robots in om andere robots te beheren.
- Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
- Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
21 hours
Overview
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.

- De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.

In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen creëren, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen kunnen opsporen en de nodige end-to-end infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een volwaardige oplossing te implementeren robotachtige workflow.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Ontwerp, implementeer en beheer een robotpersoneel dat echte werknemers nabootst.
- Pas deze RPA-oplossing toe op verschillende bedrijfsgebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to build an enterprise-grade robot and use multiple robots in parallel to increase work efficiency with the UiPath RPA tool.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create a simple enterprise-grade robot.
- Manage source code with TFS.
- Use Orchestrator queues & transactions.
- Add snippets to UiPath Studio.
14 hours
Overview
UIPath is een softwareplatform voor het automatiseren van bedrijfsprocessen die meestal handmatig en herhaaldelijk door mensen worden uitgevoerd. SAP heeft een aantal processen, taken en interfaces die goed geschikt zijn voor automatisering van softwarerobot geleverd door UIPath.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op SAP power users en consultants die softwarerobots willen creëren, implementeren en beheren om repetitieve menselijke taken in SAP te automatiseren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer UIPath op zowel de server als de client.
- Identificeer taken die geschikt zijn voor automatisering met softwarerobots.
- Begrijp hoe UIPath verschilt van andere automatiseringstools.
- Test en implementeer UIPath-softwarerobots om vervelende en tijdrovende taken in SAP te automatiseren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.

De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsanalisten en projectmanagers die bedrijfsanalyses willen uitvoeren met behulp van de UiPath RPA-tool.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Meer informatie over de architectuur en de belangrijkste functies van de UiPath RPA-tool.
- Begrijp de rol van een RPA-bedrijfsanalist.
- Breng de zakelijke vereisten in kaart en volg het RPA-proces.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
In this instructor-led, live training, in Nederland participants will learn how to operate an Automation Anywhere sample system.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at software robot developers who wish to use a developer-friendly, open-source platform to build RPA solutions for their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Robocode developer studio.
- Use Robocode developer tools to build RPA software.
- Leverage the Robot Framework ecosystem to optimize development and collaboration.
- Use the Robocloud orchestration platform to deploy enterprise-grade software robots.
- Share knowledge and build a community with other software robot creators.
Weekend RPA (Robotic Process Automation) cursus, Avond RPA training, Avond RPA opleiding RPA boot camp, RPA (Robotic Process Automation) instructeur geleid, Weekend Robotic Process Automation training, Avond RPA cursus, RPA coaching, RPA instructeur, RPA trainer, Robotic Process Automation training cursus, RPA lessen, RPA on-site, RPA privé cursus, Robotic Process Automation een op een training, RPA op locatie, Weekend RPA opleidingWeekend RPA cursus, Avond RPA training, Avond Robotic Process Automation opleiding RPA boot camp, Robotic Process Automation (RPA) instructeur geleid, Weekend Robotic Process Automation training, Avond Robotic Process Automation (RPA) cursus, RPA (Robotic Process Automation) coaching, RPA instructeur, Robotic Process Automation trainer, RPA (Robotic Process Automation) training cursus, RPA lessen, RPA on-site, Robotic Process Automation (RPA) privé cursus, RPA (Robotic Process Automation) een op een training, RPA (Robotic Process Automation) op locatie, Weekend RPA opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions