RPA Training Courses | Robotic Process Automation (RPA) Training Courses

RPA Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide, live Robotic Process Automation (RPA) trainingscursussen leren deelnemers hoe ze RPA in hun organisaties kunnen implementeren. RPA-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

RPA Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar procesautomatiseringstechnologie (denk aan "softwarerobot") die gericht is op het repliceren van de acties van een mens die interactie heeft met een softwareapplicatie of -systeem. Een voorbeeld van een softwarerobot die de taak van een mens uitvoert, is het invoeren van gegevens in een ERP-systeem In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren door praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers kennis van de prominente beschikbare hulpmiddelen voor het ontwerpen en implementeren van RPA-systemen en kunnen ze dergelijke systemen evalueren en kiezen. Deelnemers zullen verschillende voorbeeld-RPA-projecten implementeren en de nodige oefening en mentaliteit opdoen om een soortgelijk systeem in hun eigen organisatie te implementeren.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  Notitie
  • Deze cursus kan worden aangepast aan verschillende industrieën en business cases, waaronder Banking, Retail aan te pakken, Go vernment, telecommunicatie, nutsbedrijven, en transport.
  • Neem contact met ons op om een training op maat aan te vragen.
  28 hours
  Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers OpenSpan te gebruiken (nu geïntegreerd in Pegasystems) om robotica en personeelsanalyse te verenigen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik OpenSpan om Windows-applicaties te automatiseren Automatiseer het webapplicatieproces Implementeer geautomatiseerde workflows Diagnose en debug-processen Gebruik OpenSpan in combinatie met Pegasystems workforce analytics-software om klantenserviceprocessen te verbeteren Publiek Software architecten ontwikkelaars consultants Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
  14 hours
  Robotic Process Automation (RPA) verwijst naar procesautomatiseringstechnologie (denk aan "softwarerobot") die gericht is op het repliceren van de acties van een mens die interactie heeft met een softwareapplicatie of -systeem. Een voorbeeld van een softwarerobot die de taak van een mens uitvoert, is het invoeren van gegevens in een ERP-systeem. In deze door een instructeur geleide training leren deelnemers hoe ze RPA kunnen implementeren door praktische, praktische oefeningen en discussies aan te gaan. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers kennis van de prominente beschikbare hulpmiddelen voor het ontwerpen en implementeren van RPA-systemen en kunnen ze dergelijke systemen evalueren en kiezen. Deelnemers zullen verschillende voorbeeld-RPA-projecten implementeren en de nodige oefening en mentaliteit opdoen om een soortgelijk systeem in hun eigen organisatie te implementeren. Publiek
  • ontwikkelaars
  • Procesontwerpers
  • Technische personen die verantwoordelijk zijn voor de inzet van RPA binnen hun organisatie
  Formaat van de cursus
  • workshops
  14 hours
  Deze klasgebaseerde trainingssessie zal onderzoeken Robotics en Robotic Process Automation (RPA). Delegaten zullen computergebaseerde voorbeelden en case study-solving oefeningen ondernemen.
  21 hours
  ChatBots are computer programs that automatically simulate human responses via chat interfaces. ChatBots help organizations maximize their operations efficiency by providing easier and faster options for their user interactions. In this instructor-led, live training, participants will learn how to build chatbots in Python. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the fundamentals of building chatbots
  • Build, test, deploy, and troubleshoot various chatbots using Python
  Audience
  • Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  Note
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  14 hours
  In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to use AutoIt to automate window applications as they step through a series of hands-on live-lab exercises.
  7 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at leaders, managers, and process owners who wish to adopt and implement RPA to drive their organization towards effective digital transformation. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the core concepts, key benefits, and risks of RPA.
  • Gain insights on digital transformation strategies and how to implement them successfully.
  • Adopt RPA to enable end-to-end process automation in their organization.
  • Identify opportunities to solve business problems and accelerate growth.
  • Learn how to integrate analytics automation with RPA for faster business outcomes.
  28 hours
  Blue Prism is een krachtige Robotic Process Automation (RPA) tool Robotic Process Automation (RPA) die bedrijfsprocessen automatiseert door robotpersoneel in dienst te nemen. Het is een kosteneffectieve oplossing om organisaties te helpen hoogwaardige bedrijfsinformatie te verkrijgen en tegelijkertijd menselijke fouten te verminderen. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de Blue Prism architectuur, de gebruikersinterface en bedieningselementen, evenals technieken voor implementatie en beheer. Deelnemers krijgen de kans om te oefenen met het implementeren van hun eigen exemplaar van Blue Prism in reactie op verschillende bedrijfsscenario's. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Creëer en beheer hun eigen bedrijfsobjecten en processen.
  • Beheer sessies en beheer robots en processen.
  • Implementeer en beheer Blue Prism in overeenstemming met verschillende bedrijfsbehoeften.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  28 hours
  In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
  • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
  • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
  14 hours
  Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer UiPath IPA.
  • Schakel robots in om andere robots te beheren.
  • Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
  • Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  • Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
  21 hours
  UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.
  • De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.
  In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen creëren, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen kunnen opsporen en de nodige end-to-end infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een volwaardige oplossing te implementeren robotachtige workflow. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Ontwerp, implementeer en beheer een robotpersoneel dat echte werknemers nabootst.
  • Pas deze RPA-oplossing toe op verschillende bedrijfsgebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, het vrijmaken van werknemers van de dagelijkse routine van wortelwerk. UiPath maakt gebruik van diagrammes, flowcharts en trek- en drop-opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een comfortabele beheer van op regels gebaseerde taken en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams. De UiPath uitgebreide architectuur gebruikt predictieve analyse, cognitieve capaciteiten en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe om een ondernemingsgrade robot te bouwen en meerdere robots in parallel te gebruiken om de werk efficiëntie te verhogen met het UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Maak een eenvoudige business-grade robot. Kode beheer met TFS. Gebruik Orchestrator queues & transacties. Voeg snippets toe aan UiPath Studio.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  7 hours
  UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams. De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsanalisten en projectmanagers die bedrijfsanalyses willen uitvoeren met behulp van de UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Meer informatie over de architectuur en de belangrijkste functies van de UiPath RPA-tool.
  • Begrijp de rol van een RPA-bedrijfsanalist.
  • Breng de zakelijke vereisten in kaart en volg het RPA-proces.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  35 hours
  UiPath is an RPA (Robotic Process Automation) tool for automating an organization's everyday tasks, freeing employees from the daily routine of rote work. UiPath uses diagrams, flowcharts and drag and drop options to define activities for automation. It allows for convenient administration of rules-based tasks and allows components to be shared and reused among different projects and teams. The UiPath extensible architecture uses predictive analytics, cognitive capabilities and artificial intelligence to automate complex processes. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use advanced functionality in UiPath Studio, as well as leveraging the ReFramework to build sophisticated agents with AI capabilities (document understanding). By the end of this training, participants will be able to:
  • Manage advanced UiPath RPA projects.
  • Create enterprise-grade robotic workforce using ReFramework.
  • Extract information from unstructured data sources (e.g. invoices, images).
  • Create advanced applications with machine learning / AI capabilities (e.g. spam detection).
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion
  • Lots of exercises and practice
  • Hands-on implementation in a live-lab environment
  21 hours
  RPA Express is een van de tools in de automatiseringstoolkit van WorkFusion RPA (Robotic Process Automation) wordt in het algemeen gedefinieerd als de automatiseringstechniek waarbij eenvoudige, vooraf gecodeerde fragmenten, vergelijkbaar met macro's in Excel / VBA, worden gebruikt om een ​​repetitieve taak uit te voeren die normaal door een mens in een bedrijfsapplicatie wordt uitgevoerd Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de belangrijkste procesvariabelen te identificeren en aan elkaar te verbinden bij het maken van een bedrijfsstroom met behulp van RPA Express Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer RPA Express Identificeer de stappen en acties die moeten worden vastgelegd door RPA Express Gebruik RPA Express om een ​​bedrijfsstroom in kaart te brengen Maak bots om gebeurtenissen vast te leggen en te herhalen op een website, desktop of terminal Plan een procesautomatiseringsstrategie Publiek Operations Managers Bedrijfsanalisten Procesanalisten Automatiseringsontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  28 hours
  Automation Anywhere is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het creëren van een virtueel personeelsbestand van software-bots die de kosten van endtoend bedrijfsprocessen in een onderneming optimaliseert en verlaagt Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe RPA werkt, terwijl ze door de implementatie van een Automation Anywhere-testsysteem stappen Case studies zullen worden onderzocht en vergelijkingen worden gemaakt tussen Automation Anywhere en andere RPA-systemen om kandidaten in staat te stellen hun toolkeuze te evalueren in verhouding tot het organisatorische probleem dat zij met RPA willen oplossen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp hoe RPA werkt en waar Automation Anywhere goed in de grote lijnen van Business Process Automation past Gebruik Automation Anywhere om software-bots te maken die taken uitvoeren zoals Excel-berekeningen, e-mailreacties en databasemanipulaties Analyseer bestaande bedrijfsprocessen en ontwikkel een RPA-plan voor het verbeteren van de efficiëntie van een workflow Lagere bedrijfskosten en fouten verminderen door automatisering Diagnose en foutopsporing tijdens de ontwikkeling en implementatie van bots voor Automation Anywhere-software Communiceer effectief met management en personeel over de rol en verwachting van software-bots in de organisatie Publiek Personen die verantwoordelijk zijn voor het stroomlijnen of optimaliseren van bedrijfsprocessen Managers met technische vaardigheden Ontwikkelaars en ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  14 hours
  In this instructor-led, live training, in Nederland participants will learn how to operate an Automation Anywhere sample system. Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at data analysts or developers who wish to use Bot Insight to generate RPA analytics dashboards and capture business intelligence insights in real-time. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand business and operational analytics concepts and how they apply to RPA.
  • Explore the various features and dashboards in Bot Insight and use them to analyze data.
  • Learn how to configure, customize, and publish CoE dashboards in Bot Insight.
  • Capture external data insights from other applications (Power BI, Zoomdata, etc.) using connectors and APIs.
  21 hours
  Robotic Process Automation (RPA) refers to software that helps automate tedious desktop tasks, such as routine, schedule-based work that requires little subjective analysis or human decision-making. Some examples include filling out forms, performing calculations and processing orders. These tasks tend to be error-prone and time-consuming, and often impact employee moral in a negative way. NICE Robotic Automation is an RPA solution that allows menial tasks to be handled by a 'robotic workforce' who is able to complete such clerical tasks quickly, accurately, on-time and at reduced costs. This frees employees to focus on high-value, creative, critical-thinking work. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn what RPA is and how it can be implemented within an organization. Different RPA tools and approaches are examined, then hands-on implementation exercises are carried out in a simulated front and back office setting using NICE Robotic Automation. By the end of this training, participants will be able to:
  • Evaluate and select which processes and workflow are most appropriate for RPA.
  • Automate select cases of repetitive, time-intensive manual processes.
  • Configure and monitor Nice Robotic Automation in a production setting.
  • Present proposal and feedback on RPA results to management.
  • Scale an RPA system to match growing needs.
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  Note
  • This is NOT a certification training. NobleProg is not affiliated with Nice and does not offer this training on behalf of Nice. To learn more about certification training options, please visit: https://www.nice.com
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  21 hours
  Robocorp RPA Framework is een open source RPA (Robotic Process Automation) oplossing om de ontwikkeling en onderhoud van software robots te vergemakkelijken. Het richt zich op samenwerking, experimentatie, leren en iteratieve ontwikkeling van beste praktijken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software-robotsontwikkelaars die een ontwikkelaarsvriendelijke, open-source platform willen gebruiken om RPA-oplossingen voor hun organisatie te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer Robocode developer studio. Gebruik Robocode ontwikkelaars tools om RPA-software te bouwen. Leveren van het Robot Framework ecosysteem om ontwikkeling en samenwerking te optimaliseren. Gebruik de Robocloud orchestratieplatform om ondernemerschapsoftware robots te implementeren. Deel kennis en bouw een gemeenschap met andere software robots.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van een organisatie & #39; s alledaagse taken, het vrijmaken van werknemers uit de dagelijkse routine van het Rote werk. UiPath gebruikt diagrammen, stroomschema's en drag-and-drop opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een gemakkelijke beheer van regels op basis van taken en maakt het mogelijk componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen de verschillende projecten en teams.
  • de UiPath Extensible Architecture maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.
  in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een automatisering workflow te maken, gegevens te manipuleren binnen de workflow, debug problemen en het opzetten van de noodzakelijke end-to-end infrastructuur die nodig is om een volwaardige robot workflow te implementeren. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
  • ontwerpt, implementeert en beheert een robotachtige beroepsbevolking die echte werknemers nabootst.
  • past deze RPA oplossing toe op diverse bedrijfsterreinen, waaronder Finance, BPO, software en Insurance.
  formaat van de cursus
  • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
   

  Last Updated:

  Aankomende RPA (Robotic Process Automation) cursussen

  Weekend RPA (Robotic Process Automation) cursus, Avond RPA training, Avond RPA opleiding RPA boot camp, RPA (Robotic Process Automation) instructeur geleid, Weekend Robotic Process Automation training, Avond RPA cursus, RPA coaching, RPA instructeur, RPA trainer, Robotic Process Automation training cursus, RPA lessen, RPA on-site, RPA privé cursus, Robotic Process Automation een op een training, RPA op locatie, Weekend RPA opleidingWeekend RPA cursus, Avond RPA training, Avond Robotic Process Automation opleiding RPA boot camp, Robotic Process Automation (RPA) instructeur geleid, Weekend Robotic Process Automation training, Avond Robotic Process Automation (RPA) cursus, RPA (Robotic Process Automation) coaching, RPA instructeur, Robotic Process Automation trainer, RPA (Robotic Process Automation) training cursus, RPA lessen, RPA on-site, Robotic Process Automation (RPA) privé cursus, RPA (Robotic Process Automation) een op een training, RPA (Robotic Process Automation) op locatie, Weekend RPA opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions