UiPath Training Courses

UiPath Training Courses

Lokale, instructieve live UiPath-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe UiPath te gebruiken voor het automatiseren van dagelijkse taken UiPath-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

UiPath Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor medewerkers worden bevrijd van de dagelijkse routine van rote work UiPath maakt gebruik van diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren Het maakt handig beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams De UiPath uitbreidbare architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve functies en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen maken, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen met debuggen kunnen opsporen en de noodzakelijke endtoend-infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een ​​volwaardige robotworkflow te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp, implementeer en beheer een robotachtig personeelsbestand dat echte werknemers nabootst Deze RPA-oplossing toepassen op verschillende zakelijke gebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen Publiek ontwikkelaars Business intelligence-professionals met technische vaardigheden Digital Marketing-professionals met technische vaardigheden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
intelligent Process Automation, of IPA, verwijst naar het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI), Robotica en integratie met diensten van derden om de kracht van RPA te verlengen.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die willen opzetten of uitbreiden van een RPA systeem met meer intelligente mogelijkheden.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren UiPath IPA.
- staat robots toe om andere robots te beheren.
- toepassen computer visioen voor situeren zeef voorwerp van stiptheid.
- in staat stellen robots die kunnen detecteren taalpatronen en uit te voeren sentiment analyse op ongestructureerde inhoud.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over UiPath IPA, u terecht op: https://www.UiPath.com/rpa/intelligent-process-automation
21 hours
Overview
UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van een organisatie & #39; s alledaagse taken, het vrijmaken van werknemers uit de dagelijkse routine van het Rote werk. UiPath gebruikt diagrammen, stroomschema's en drag-and-drop opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een gemakkelijke beheer van regels op basis van taken en maakt het mogelijk componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen de verschillende projecten en teams.

- de UiPath Extensible Architecture maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.

in deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand), zullen de deelnemers leren hoe een automatisering workflow te maken, gegevens te manipuleren binnen de workflow, debug problemen en het opzetten van de noodzakelijke end-to-end infrastructuur die nodig is om een volwaardig geautomatiseerde workflow.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- ontwerpt, implementeert en beheert een robotachtige beroepsbevolking die echte werknemers nabootst.
- past deze RPA oplossing toe op diverse bedrijfsterreinen, waaronder Finance, BPO, software en Insurance.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
Weekend UiPath cursus, Avond UiPath training, Avond UiPath opleiding UiPath boot camp, UiPath instructeur geleid, Weekend UiPath training, Avond UiPath cursus, UiPath coaching, UiPath instructeur, UiPath trainer, UiPath training cursus, UiPath lessen, UiPath on-site, UiPath privé cursus, UiPath een op een training, UiPath op locatie, Weekend UiPath opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!