UiPath Training Courses

UiPath Training Courses

Lokale, instructieve live UiPath-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe UiPath te gebruiken voor het automatiseren van dagelijkse taken UiPath-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

UiPath Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
In this instructor-led, live training in Nederland (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
 • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
14 hours
Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer UiPath IPA.
 • Schakel robots in om andere robots te beheren.
 • Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
 • Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
21 hours
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.
 • De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.
In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen creëren, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen kunnen opsporen en de nodige end-to-end infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een volwaardige oplossing te implementeren robotachtige workflow. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Ontwerp, implementeer en beheer een robotpersoneel dat echte werknemers nabootst.
 • Pas deze RPA-oplossing toe op verschillende bedrijfsgebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, het vrijmaken van werknemers van de dagelijkse routine van wortelwerk. UiPath maakt gebruik van diagrammes, flowcharts en trek- en drop-opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een comfortabele beheer van op regels gebaseerde taken en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams. De UiPath uitgebreide architectuur gebruikt predictieve analyse, cognitieve capaciteiten en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe om een ondernemingsgrade robot te bouwen en meerdere robots in parallel te gebruiken om de werk efficiëntie te verhogen met het UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak een eenvoudige business-grade robot. Kode beheer met TFS. Gebruik Orchestrator queues & transacties. Voeg snippets toe aan UiPath Studio.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams. De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsanalisten en projectmanagers die bedrijfsanalyses willen uitvoeren met behulp van de UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Meer informatie over de architectuur en de belangrijkste functies van de UiPath RPA-tool.
 • Begrijp de rol van een RPA-bedrijfsanalist.
 • Breng de zakelijke vereisten in kaart en volg het RPA-proces.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
UiPath is an RPA (Robotic Process Automation) tool for automating an organization's everyday tasks, freeing employees from the daily routine of rote work. UiPath uses diagrams, flowcharts and drag and drop options to define activities for automation. It allows for convenient administration of rules-based tasks and allows components to be shared and reused among different projects and teams. The UiPath extensible architecture uses predictive analytics, cognitive capabilities and artificial intelligence to automate complex processes. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use advanced functionality in UiPath Studio, as well as leveraging the ReFramework to build sophisticated agents with AI capabilities (document understanding). By the end of this training, participants will be able to:
 • Manage advanced UiPath RPA projects.
 • Create enterprise-grade robotic workforce using ReFramework.
 • Extract information from unstructured data sources (e.g. invoices, images).
 • Create advanced applications with machine learning / AI capabilities (e.g. spam detection).
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment

Last Updated:

Aankomende UiPath cursussen

Weekend UiPath cursus, Avond UiPath training, Avond UiPath opleiding UiPath boot camp, UiPath instructeur geleid, Weekend UiPath training, Avond UiPath cursus, UiPath coaching, UiPath instructeur, UiPath trainer, UiPath training cursus, UiPath lessen, UiPath on-site, UiPath privé cursus, UiPath een op een training, UiPath op locatie, Weekend UiPath opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions