UiPath Training Courses

UiPath Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live UiPath-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe UiPath kan worden gebruikt voor het automatiseren van alledaagse taken. UiPath-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

UiPath Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
UiPath is een RPA (Robotic Process Automation) tool voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, het vrijmaken van werknemers van de dagelijkse routine van wortelwerk. UiPath maakt gebruik van diagrammes, flowcharts en trek- en drop-opties om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het zorgt voor een comfortabele beheer van op regels gebaseerde taken en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams. De UiPath uitgebreide architectuur gebruikt predictieve analyse, cognitieve capaciteiten en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen de deelnemers leren hoe om een ondernemingsgrade robot te bouwen en meerdere robots in parallel te gebruiken om de werk efficiëntie te verhogen met het UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak een eenvoudige business-grade robot. Kode beheer met TFS. Gebruik Orchestrator queues & transacties. Voeg snippets toe aan UiPath Studio.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van routinewerk. UiPath gebruikt diagrammen, stroomschema's en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt eenvoudig beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.De UiPath uitbreidbare architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze geavanceerde functionaliteit in UiPath Studio kunnen gebruiken, en hoe ze ReFramework kunnen gebruiken om geavanceerde agenten met AI-mogelijkheden te bouwen (documentbegrip).Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Beheer geavanceerde UiPath RPA-projecten. Creëer robotpersoneel op ondernemingsniveau met ReFramework. Haal informatie uit ongestructureerde gegevensbronnen (bijv. facturen, afbeeldingen). Maak geavanceerde applicaties met machine learning / AI-mogelijkheden (bijv. Spamdetectie).
Formaat van de cursus
  Interactief hoorcollege en discussie Veel oefeningen en praktijk Praktische implementatie in een live-labomgeving
28 hours
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor medewerkers worden bevrijd van de dagelijkse routine van rote work UiPath maakt gebruik van diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren Het maakt handig beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk dat componenten worden gedeeld en hergebruikt tussen verschillende projecten en teams De UiPath uitbreidbare architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve functies en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen maken, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen met debuggen kunnen opsporen en de noodzakelijke endtoend-infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een ​​volwaardige robotworkflow te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp, implementeer en beheer een robotachtig personeelsbestand dat echte werknemers nabootst Deze RPA-oplossing toepassen op verschillende zakelijke gebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen Publiek ontwikkelaars Business intelligence-professionals met technische vaardigheden Digital Marketing-professionals met technische vaardigheden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams. De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op bedrijfsanalisten en projectmanagers die bedrijfsanalyses willen uitvoeren met behulp van de UiPath RPA-tool. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Meer informatie over de architectuur en de belangrijkste functies van de UiPath RPA-tool.
 • Begrijp de rol van een RPA-bedrijfsanalist.
 • Breng de zakelijke vereisten in kaart en volg het RPA-proces.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Intelligente procesautomatisering of IPA verwijst naar het gebruik van Artificial Intelligence (AI) , robotica en integratie met services van derden om de kracht van RPA uit te breiden. Deze door een instructeur geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op technische personen die een RPA-systeem met intelligentere mogelijkheden willen opzetten of uitbreiden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer UiPath IPA.
 • Schakel robots in om andere robots te beheren.
 • Pas computer vision toe om schermobjecten nauwkeurig te lokaliseren.
 • Schakel robots in die taalpatronen kunnen detecteren en sentimentanalyse op ongestructureerde inhoud kunnen uitvoeren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over UiPath IPA naar: https: // www. UiPath .com / rpa / intelligent-proces-automatisering
21 hours
UiPath is een RPA-tool (Robotic Process Automation) voor het automatiseren van de dagelijkse taken van een organisatie, waardoor werknemers worden bevrijd van de dagelijkse routine van het werken op afstand. UiPath gebruikt diagrammen, stroomdiagrammen en opties voor slepen en neerzetten om activiteiten voor automatisering te definiëren. Het maakt een gemakkelijk beheer van op regels gebaseerde taken mogelijk en maakt het mogelijk componenten te delen en opnieuw te gebruiken tussen verschillende projecten en teams.
 • De uitbreidbare UiPath architectuur maakt gebruik van voorspellende analyses, cognitieve mogelijkheden en kunstmatige intelligentie om complexe processen te automatiseren.
In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze een automatiseringsworkflow kunnen creëren, gegevens binnen de workflow kunnen manipuleren, problemen kunnen opsporen en de nodige end-to-end infrastructuur kunnen opzetten die nodig is om een volwaardige oplossing te implementeren robotachtige workflow. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Ontwerp, implementeer en beheer een robotpersoneel dat echte werknemers nabootst.
 • Pas deze RPA-oplossing toe op verschillende bedrijfsgebieden, waaronder financiën, BPO, software en verzekeringen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
UIPath is een softwareplatform voor het automatiseren van bedrijfsprocessen die meestal handmatig en herhaaldelijk door mensen worden uitgevoerd. SAP heeft een aantal processen, taken en interfaces die goed geschikt zijn voor automatisering van softwarerobot geleverd door UIPath. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op SAP power users en consultants die softwarerobots willen creëren, implementeren en beheren om repetitieve menselijke taken in SAP te automatiseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer UIPath op zowel de server als de client.
 • Identificeer taken die geschikt zijn voor automatisering met softwarerobots.
 • Begrijp hoe UIPath verschilt van andere automatiseringstools.
 • Test en implementeer UIPath-softwarerobots om vervelende en tijdrovende taken in SAP te automatiseren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming UiPath Courses

Weekend UiPath cursus, Avond UiPath training, Avond UiPath opleiding UiPath boot camp, UiPath instructeur geleid, Weekend UiPath training, Avond UiPath cursus, UiPath coaching, UiPath instructeur, UiPath trainer, UiPath training cursus, UiPath lessen, UiPath on-site, UiPath privé cursus, UiPath een op een training, UiPath op locatie, Weekend UiPath opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions