RealityCapture Training Courses

RealityCapture Training Courses

Local instructor-led live RealityCapture training courses in Nederland.

RealityCapture Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
RealityCapture is een fotogrammetrie-software voor 3D-modeling met behulp van camera's of laser scans. Het produceert high-resolution en realistische 3D-modellen, snel verwerken met minimale hardwarevereisten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwerp ingenieurs, architecten, of videogames ontwikkelaars die willen gebruiken RealityCapture om 3D-modellen voor gaming, architectuur, of andere visualisatie projecten te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel de nodige ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het creëren van 3D-modellen met RealityCapture. Leer hoe je de fotogrammetrie-werkstroom kunt implementeren voor de productie en reconstructie van realistische 3D-modellen. Exporteer en uploaden 3D-modellen naar VR- en AR-inhoudplatforms, zoals Unreal Engine, Sketchfab en Cesium ion.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming RealityCapture Courses

Weekend RealityCapture cursus, Avond RealityCapture training, Avond RealityCapture opleiding RealityCapture boot camp, RealityCapture instructeur geleid, Weekend RealityCapture training, Avond RealityCapture cursus, RealityCapture coaching, RealityCapture instructeur, RealityCapture trainer, RealityCapture training cursus, RealityCapture lessen, RealityCapture on-site, RealityCapture privé cursus, RealityCapture een op een training, RealityCapture op locatie, Weekend RealityCapture opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions