PHP Training Courses

PHP Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live PHP-trainingscursussen demonstreren via handson oefenen de basisprincipes van PHP en hoe geavanceerde PHP-programmeertools en -technieken kunnen worden geïmplementeerd PHP-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

PHP Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ervaren programmeurs die kwesties met betrekking tot het gebruik van patronen en refactoring willen onderzoeken. Elke deelnemer kent de eigenschappen en praktische voorbeelden van het gebruik van deze patronen, die op zijn beurt de efficiënte build mogelijk maken om de applicatiecode te corrigeren.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die enterprise-webapplicaties willen ontwerpen en bouwen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en modulariteit Deze getrainde live training toont een reeks algemene problemen en laat deelnemers zien hoe ze efficiënt kunnen worden opgelost met Zend Framework 2 (ZF2) Deelnemers worden door een reeks oefeningen genomen die resulteren in het creëren van herbruikbare modules die zowel gestroomlijnd als robuust zijn Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Analyseer en begrijp de ontwerppatronen in verband met modulair ontwerp Gebruik Zend Framework 2-componenten om te zorgen voor beveiliging op gebieden zoals verificatie, versleuteling, LDAP en machtigingen (autorisatie) Geavanceerde technieken toepassen voor het ontwikkelen van webservices en RESTful-interfaces Problemen oplossen, optimaliseren en implementeren van een enterprisegrade webapplicatie Publiek Geavanceerde tot gemiddelde PHP-ontwikkelaars met ervaring met ZF2 Enterprise-ontwikkelaars die de prestaties, modulariteit en schaalbaarheid van zware, interactieve webtoepassingen voor ondernemingen willen verbeteren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Yii is een PHP-framework met hoge prestaties dat het beste is voor het ontwikkelen van Web 20-applicaties .
21 hours
Overview
De cursus maakt deelnemers vertrouwd met de PHP-taal en de integratie ervan met de webomgeving De deelnemer leert hoe een dynamische pagina te maken, database-applicaties te schrijven en applicaties te beschermen tegen ongeoorloofde toegang .
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor gemiddelde PHP-ontwikkelaars die hun kennis willen verrijken en de beste werkwijzen willen leren in programmeer- en webontwikkeltechnieken op basis van objectgeoriënteerde programmeer- en ontwerppatronen.
420 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basis van webontwikkeling tijdens het maken en implementeren van een voorbeeldtoepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp en implementeer nieuwe functies voor gebruikers Optimaliseer webapplicaties om snelheid en schaal te maximaliseren Clientside code schrijven voor webgebaseerde applicaties Maak snel, eenvoudig te gebruiken, grootschalige productietoepassingen en ontwikkel prototypes snel Publiek Beginner web-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
deze instructeur-LED, Live cursus is gericht op ontwikkelprogramma's die willen leren ThinkPHP om web applicaties te ontwikkelen.

ThinkPHP is een snel en eenvoudig PHP object-oriented MVC Framework met ondersteuning voor UTF-8, plugins, Role-Based-Control-Access (RBCA), een template Control engine en multi-databases.

formaat van de cursus

-

zware nadruk op hands-on practice.

-

de meeste van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
28 hours
Overview
Symfony 4 is een raamwerk voor softwareontwikkeling voor PHP Het bevat herbruikbare PHP-bibliotheken om de ontwikkeling en het testen van nieuwe applicaties geschreven in PHP (Web apps of API's) te vergemakkelijken Symfony 4 is een commandoregelsoftwarekader met de ingebouwde opdrachten die PHP-code-ontwikkeling efficiënter maken Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers het Symfony-framework en de PHP-taal te gebruiken tijdens het maken van een PHP-applicatie Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik Symfony 4 om code geschreven en getest in PHP te maken Maak eenvoudige code voor PHP die leest en schrijft naar een database Publiek Programmeurs en webontwikkelaars met praktische kennis van PHP en HTML Geavanceerde ontwikkelaars die op zoek zijn naar efficiëntere ontwikkeltools voor snellere sluitingen Softwareontwerpers die hun kennis van de huidige ontwikkelingshulpmiddelen moeten bijwerken die voldoen aan de behoeften van de gebruiker Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Symfony is een set van PHP-componenten, een framework voor webtoepassingen, een filosofie en een community .
21 hours
Overview
Symfony is een set van PHP-componenten, een framework voor webtoepassingen, een filosofie en een community.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at PHP programmers wishing to write asynchronous web services using the PHP language (in a fashion similar to Node.js).

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Swoole
- Understand the concepts behind event-driven, asynchronous, non-blocking I/O networking models.
- Create and deploy asynchronous services written in PHP
- Speed up existing Laravel or Lumen applications with Laravel-Swool.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Swool, please visit: https://www.swoole.co.uk/
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
14 hours
Overview
PHPUnit is een unit testing framework voor PHP PHPUnit maakt gebruik van strikte parameters om te bepalen of individuele codecombinaties bugfree zijn en klaar voor implementatie Door afzonderlijke eenheden te isoleren en te testen, kunnen ontwikkelaars zorgen voor een grotere stabiliteit van de toepassing, regressiebugs vermijden en de kosten van slecht werkende code tijdens de productie verlagen Deze getrainde, live training leert deelnemers testbare code te schrijven in de vorm van testeenheden om de diagnose, isolatie en oplossing van bugs te vergemakkelijken De training leidt deelnemers door de creatie van een workready, testomgeving met behulp van het PHPUnit testraamwerk Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Onderscheid tussen goede en slechte testeenheden Lees en interpreteer testresultaten Beheer en diagnosticeer proactief hun codebasis om fouten te verminderen Zorg ervoor dat hun codebasis geschikt is voor continue integratie en implementatie Publiek Gevorderde tot gevorderde PHP-ontwikkelaars die de testbaarheid van hun code willen verbeteren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor PHP-programmeurs en website-ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in PHP-code-optimalisatie.

De cursus laat zien hoe je een knelpunt kunt vinden en hoe je de code op de juiste manier kunt refactoren of wijzigen.

Tijdens deze cursus zullen deelnemers omgaan met echte webpagina-voorbeelden die zullen worden gevolgd, geanalyseerd en geoptimaliseerd.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om tussentijdse CakePHP-ontwikkelaars toegang te geven tot de meer geavanceerde functies van CakePHP Door middel van uitleg en begeleide oefeningen kunnen deelnemers betere functies, stabiliteit, beveiliging en uitbreidbaarheid implementeren in hun bestaande en toekomstige CakePHP-projecten Publiek CakePHP-ontwikkelaars die hun kennis en ontwikkelingsvaardigheden willen vergroten Formaat van de cursus Overzicht van de geavanceerde functies van CakePHP samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een voorbeeldtoepassing .
14 hours
Overview
Deze cursus behandelt de ontwikkeling van webapplicaties in PHP. De cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met andere procedurele programmeertalen. Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe ze een eenvoudige dynamische applicatie kunnen maken met PHP en een MySQL-database.
7 hours
Overview
PHP 7 is de grootste upgrade naar PHP sinds 2004 Het biedt aanzienlijke prestatiewinst door de nieuwe Zend engine 30 en verbetert de productiviteit met bijna twee keer in vergelijking met PHP 56 Met een vermindering van 50 procent in geheugengebruik en tal van andere nieuwe functies, heeft PHP7 een aanzienlijke invloed op de ontwikkeling van webtoepassingen op verschillende platforms Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze kunnen profiteren van de nieuwste functies en verbeteringen van PHP 7 terwijl ze stap voor stap door de creatie en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing lopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik verbeterde PHP 7-functies, zoals ruimteschip en niet-samenvoegende operators, scalar-type hints, nieuwe scalaire type-declaraties en nieuwe foutuitzonderingen Ontwikkel en implementeer een nieuwe PHP 7-webapplicatie Optimaliseer bestaande webapplicaties of websites Publiek PHP-ontwikkelaars Geavanceerde tot intermediaire serverside programmeurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Laravel is een open-source op PHP gebaseerde MVC (model – View – controller) Web Development Framework. Laravel & #39; s functies omvatten een modulair verpakkingssysteem met een dedicated afhankelijkheid Manager, verschillende manieren voor toegang tot relationele databases, nutsbedrijven die steun in de toepassing van de inzet en onderhoud, en syntactische suiker. Laravel is wel de "PHP Framework voor web ambachtslui"

deze instructeur-LED, live training introduceert de fundamenten van Laravel en wandelingen deelnemers door het creëren van een Laravel-based web applicatie.

formaat van de cursus

- overzicht van Laravel & #39; s functies en mogelijkheden, samen met stap-voor-stap ontwikkeling van een web applicatie.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwaretoepassingen draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensregistratie PHP is een serverside-scriptingtaal aanbevolen voor IoT vanwege zijn superieure prestaties In deze live training met instructeur leren deelnemers IoT-applicaties te ontwikkelen met behulp van PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de fundamenten van IoT-architectuur Hulpprogramma's installeren en configureren (IBM Watson IoT-platform, IoT Starter voor Android-toepassing) om PHP-toepassingen te ontwikkelen Leer de voordelen van het gebruik van PHP in het programmeren van IoT-systemen Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met behulp van PHP Publiek ontwikkelaars ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
De cursus behandelt de ontwerppatronen met speciale nadruk op patronen die in PHP worden gebruikt .
21 hours
Overview
De cursus biedt essentiële vaardigheden voor PHP-ontwikkelaars die nodig zijn om hun applicaties bestand te maken tegen hedendaagse aanvallen via internet Webkwetsbaarheden worden besproken met PHP-gebaseerde voorbeelden die verder gaan dan de OWASP-top tien, het aanpakken van verschillende injectieaanvallen, scriptinjecties, aanvallen tegen sessie-afhandeling van PHP, onveilige directe objectreferenties, problemen met bestandsupload en vele andere PHP-gerelateerde kwetsbaarheden worden geïntroduceerd gegroepeerd in de standaard kwetsbaarheidstypes van ontbrekende of onjuiste invoervalidatie, onjuiste fout- en uitzonderingsafhandeling, oneigenlijk gebruik van beveiligingsfuncties en tijd- en staterelated problemen Voor dit laatste bespreken we aanvallen zoals de open_basedir omzeiling, denialofservice door middel van magic float of de hash table collision attack In alle gevallen zullen deelnemers vertrouwd raken met de belangrijkste technieken en functies die moeten worden gebruikt om de aangeworven risico's te beperken Speciale aandacht wordt besteed aan clientside-beveiliging bij het aanpakken van beveiligingsproblemen van JavaScript, Ajax en HTML5 Een aantal veiligheidsrelevante uitbreidingen van PHP worden geïntroduceerd zoals hash, mcrypt en OpenSSL voor cryptografie, of Ctype, ext / filter en HTML Purifier voor invoervalidatie Harde best practices worden gegeven in verband met PHP-configuratie (setting phpini), Apache en de server in het algemeen Ten slotte wordt een overzicht gegeven van verschillende beveiligingstoepassingen en -technieken die ontwikkelaars en testers kunnen gebruiken, waaronder beveiligingsscanners, penetratietests en exploitpakketten, sniffers, proxyservers, fuzzingtools en statische broncodeanalysators Zowel de introductie van kwetsbaarheden als de configuratiepraktijken worden ondersteund door een aantal handson-oefeningen die de gevolgen van succesvolle aanvallen demonstreren, laten zien hoe u mitigatietechnieken toepast en het gebruik van verschillende uitbreidingen en hulpmiddelen introduceren Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Leer webkwetsbaarheden voorbij OWASP Top Tien en weet hoe u ze kunt vermijden Leer clientside-kwetsbaarheden en veilige codeerpraktijken kennen Heb een praktisch begrip van cryptografie Leer verschillende beveiligingsfuncties van PHP te gebruiken Meer informatie over typische coderingsfouten en hoe u ze kunt vermijden Blijf op de hoogte van recente kwetsbaarheden van het PHP-framework Praktische kennis opdoen over het gebruik van veiligheidstesttools Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek ontwikkelaars .
28 hours
Overview
Zelfs ervaren programmeurs beheersen niet alle beveiligingsservices van hun ontwikkelingsplatforms en zijn zich evenmin bewust van de verschillende kwetsbaarheden die relevant zijn voor hun ontwikkelingen Deze cursus richt zich op ontwikkelaars die zowel Java als PHP gebruiken, waardoor ze essentiële vaardigheden hebben die nodig zijn om hun applicaties bestand te maken tegen hedendaagse aanvallen via internet Niveaus van Java-beveiligingsarchitectuur worden doorlopen door toegangscontrole, authenticatie en autorisatie, beveiligde communicatie en verschillende cryptografische functies aan te pakken Er worden ook verschillende API's geïntroduceerd die kunnen worden gebruikt om uw code te beveiligen in PHP, zoals OpenSSL voor cryptografie of HTML Purifier voor invoervalidatie Aan serverzijde worden best practices gegeven voor het verharden en configureren van het besturingssysteem, de webcontainer, het bestandssysteem, de SQL-server en de PHP zelf, terwijl speciale aandacht wordt besteed aan clientside-beveiliging via beveiligingsproblemen van JavaScript, Ajax en HTML5 Algemene webkwetsbaarheden worden besproken aan de hand van voorbeelden die zijn uitgelijnd met de OWASP Top Ten, met verschillende injectieaanvallen, scriptinjecties, aanvallen tegen sessiebehandeling, onveilige verwijzingen naar directe objecten, problemen met bestandsuploads en vele andere De verschillende Java- en PHPspecifieke taalproblemen en problemen die voortkomen uit de runtime-omgeving worden geïntroduceerd in de standaard kwetsbaarheidstypes van ontbrekende of onjuiste invoervalidatie, onjuist gebruik van beveiligingsfuncties, onjuiste fouten en afhandeling van uitzonderingen, tijd en problemen met staterelateerde problemen, problemen met codekwaliteit en mobiele gecodeerde kwetsbaarheden Deelnemers kunnen de besproken API's, hulpmiddelen en de effecten van configuraties zelf uitproberen, terwijl de introductie van kwetsbaarheden allemaal worden ondersteund door een aantal handson-oefeningen die de gevolgen aantonen van succesvolle aanvallen, laten zien hoe de bugs kunnen worden gecorrigeerd en mitigatietechnieken kunnen worden toegepast, en introductie van het gebruik van verschillende extensies en hulpmiddelen Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Leer webkwetsbaarheden voorbij OWASP Top Tien en weet hoe u ze kunt vermijden Leer clientside-kwetsbaarheden en veilige codeerpraktijken kennen Leer verschillende beveiligingsfuncties van de Java-ontwikkelomgeving te gebruiken Heb een praktisch begrip van cryptografie Leer verschillende beveiligingsfuncties van PHP te gebruiken Begrijp beveiligingsconcepten van webservices Praktische kennis opdoen over het gebruik van veiligheidstesttools Meer informatie over typische coderingsfouten en hoe u ze kunt vermijden Blijf op de hoogte van recente kwetsbaarheden in Java- en PHP-frameworks en -bibliotheken Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek ontwikkelaars .
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen open source tools te gebruiken om het proces van het bouwen, testen en implementeren van PHP applicaties en diensten te automatiseren.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren van verschillende open source tools om continue integratie, testen en implementatie mogelijk te maken.
- begrijpen de voor-en nadelen van CI tools zoals Gitlab CI en Jenkins.
- combineren CI tools met Unit en integratie testing tools.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
28 hours
Overview
deze cursus leert PHP ontwikkel-hoe functionele web applicaties te bouwen met behulp van de populaire CakePHP MVC Web Development Framework. De cursus behandelt begin principes en benaderingen, dan beweegt zich in geavanceerde onderwerpen die helpen het gedrag, de flexibiliteit en de veiligheid van een toepassing verbeteren. Discussies zijn interactief en het leren is praktisch en hands-on.

formaat van de cursus

- overzicht van de functies en mogelijkheden van CakePHP samen met stapsgewijze ontwikkeling van een voorbeeldtoepassing.
14 hours
Overview
Behat is een testmodel voor gedragsgestuurde ontwikkeling (BDD) geschreven in PHP Het vergemakkelijkt de communicatie tussen ontwikkelaars, testers, zakelijke belanghebbenden en klanten tijdens het softwareontwikkelingsproces Met Behat kunnen niet-technische mensen duidelijke beschrijvingen maken van het beoogde gedrag van een toepassing en worden deze 'scenario's' als functionele tests tegen de toepassing uitgevoerd In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze BDD-stijlcontent kunnen schrijven en uitvoeren met Behat en PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare, "Given, When, Then" Gherkin-taal Gebruik op Behat gebaseerde testcases om de samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Behold met Selenium, Mink, Goutte en andere browser-emulators om tests te genereren en rapporten te genereren Breid de Behat-functionaliteit uit via het uitbreidingssysteem Test talloze gebruiksscenario's via terminalopdrachten, REST API's en meer Publiek Test engineers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Overview
PHP is een poweful General-Purpose scripting taal die het meest in de volksmond gebruikt en geschikt is voor Web Development.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe de uitvoering van geavanceerde PHP Programming tools en technieken.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- leren geavanceerde concepten in PHP Programming.
- vast te stellen consistentie en het oplossen van geavanceerde problemen met behulp van PHP Programming.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
21 hours
Overview
Zend-framework is een opensource, objectorientated framework voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van op ondernemingsgerichte PHP gebaseerde webapplicaties en -services Zend framework maakt gebruik van het ModelViewController (MVC) paradigma om basisstructuren voor applicaties te ontwikkelen Zend wordt beschouwd als een "componentenbibliotheek"; Dankzij het unieke modulaire ontwerp kunnen gebruikers componenten onafhankelijk van elkaar gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een betrouwbare en schaalbare webtoepassing kunnen maken met behulp van het Zend-framework Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik ModelViewController-ontwerppatronen om een ​​databasegebaseerde webtoepassing te bouwen Formulieren ontvangen en verwerken Stel invoervalidatie in en bekijk scripts Omgaan met de verschillende soorten MVC-evenementen en -services die worden aangeboden door de Zend Framework MVC-componentenbibliotheek Voorbereiden en uitvoeren van query's voor een database-adapter Publiek Gevorderde tot gevorderde PHP-ontwikkelaars die veilige webapplicaties op bedrijfsniveau willen ontwikkelen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
40 hours
Overview
Participants attending this course will

- Understand basic concepts of security, IT security and secure coding
- Learn Web vulnerabilities beyond OWASP Top Ten and know how to avoid them
- Learn client-side vulnerabilities and secure coding practices
- Have a practical understanding of cryptography
- Learn to use various security features of PHP
- Learn about typical coding mistakes and how to avoid them
- Be informed about recent vulnerabilities of the PHP framework
- Get practical knowledge in using security testing tools
- Get sources and further readings on secure coding practices
- Learn advanced concepts in PHP programming.
- Establish consistency and solve advanced problems using PHP programming.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Weekend PHP cursus, Avond PHP training, Avond PHP opleiding PHP boot camp, PHP instructeur geleid, Weekend PHP training, Avond PHP cursus, PHP coaching, PHP instructeur, PHP trainer, PHP training cursus, PHP lessen, PHP on-site, PHP privé cursus, PHP een op een training, PHP op locatie, Weekend PHP opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!