PHP Training Courses

PHP Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live PHP-trainingscursussen demonstreren via handson oefenen de basisprincipes van PHP en hoe geavanceerde PHP-programmeertools en -technieken kunnen worden geïmplementeerd PHP-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

PHP Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze cursus behandelt het ontwikkelen van webapplicaties in PHP . De cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met andere procedurele programmeertalen. Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze een eenvoudige dynamische applicatie met PHP en een My SQL database kunnen maken.
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor PHP programmeurs en website-ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in PHP code-optimalisatie.

De cursus laat zien hoe u een knelpunt kunt vinden en hoe u de code op de juiste manier kunt wijzigen of wijzigen.

Tijdens deze cursus zullen deelnemers omgaan met echte webpagina-voorbeelden die worden gevolgd, geanalyseerd en geoptimaliseerd.
21 hours
Overview
Symfony is een set PHP componenten, een webtoepassingsraamwerk, een filosofie en een community.
21 hours
Overview
De cursus maakt deelnemers vertrouwd met de PHP taal en de integratie ervan met de webomgeving. De deelnemer leert hoe hij een dynamische pagina kan maken, database-applicaties kan schrijven en applicaties kan beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.
35 hours
Overview
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
14 hours
Overview
De cursus behandelt de ontwerppatronen met bijzondere nadruk op patronen die in PHP .
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ervaren PHP ontwikkelaars die hun kennis willen verrijken en best practices willen leren in programmeer- en webontwikkeltechnieken op basis van objectgeoriënteerde programmering en ontwerppatronen.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ervaren programmeurs die problemen willen onderzoeken met betrekking tot het gebruik van patronen en refactoring. Elke deelnemer kent de eigenschappen en praktische voorbeelden van het gebruik van deze patronen, wat op zijn beurt een efficiënte build mogelijk maakt om de applicatiecode te corrigeren.
14 hours
Overview
Yii is een krachtig PHP framework dat het beste geschikt is voor het ontwikkelen van Web 2.0-applicaties.
28 hours
Overview
Symfony is een set PHP componenten, een framework voor webtoepassingen, een filosofie en een community.
21 hours
Overview
De cursus biedt essentiële vaardigheden voor PHP-ontwikkelaars die nodig zijn om hun applicaties bestand te maken tegen hedendaagse aanvallen via internet Webkwetsbaarheden worden besproken met PHP-gebaseerde voorbeelden die verder gaan dan de OWASP-top tien, het aanpakken van verschillende injectieaanvallen, scriptinjecties, aanvallen tegen sessie-afhandeling van PHP, onveilige directe objectreferenties, problemen met bestandsupload en vele andere PHP-gerelateerde kwetsbaarheden worden geïntroduceerd gegroepeerd in de standaard kwetsbaarheidstypes van ontbrekende of onjuiste invoervalidatie, onjuiste fout- en uitzonderingsafhandeling, oneigenlijk gebruik van beveiligingsfuncties en tijd- en staterelated problemen Voor dit laatste bespreken we aanvallen zoals de open_basedir omzeiling, denialofservice door middel van magic float of de hash table collision attack In alle gevallen zullen deelnemers vertrouwd raken met de belangrijkste technieken en functies die moeten worden gebruikt om de aangeworven risico's te beperken Speciale aandacht wordt besteed aan clientside-beveiliging bij het aanpakken van beveiligingsproblemen van JavaScript, Ajax en HTML5 Een aantal veiligheidsrelevante uitbreidingen van PHP worden geïntroduceerd zoals hash, mcrypt en OpenSSL voor cryptografie, of Ctype, ext / filter en HTML Purifier voor invoervalidatie Harde best practices worden gegeven in verband met PHP-configuratie (setting phpini), Apache en de server in het algemeen Ten slotte wordt een overzicht gegeven van verschillende beveiligingstoepassingen en -technieken die ontwikkelaars en testers kunnen gebruiken, waaronder beveiligingsscanners, penetratietests en exploitpakketten, sniffers, proxyservers, fuzzingtools en statische broncodeanalysators Zowel de introductie van kwetsbaarheden als de configuratiepraktijken worden ondersteund door een aantal handson-oefeningen die de gevolgen van succesvolle aanvallen demonstreren, laten zien hoe u mitigatietechnieken toepast en het gebruik van verschillende uitbreidingen en hulpmiddelen introduceren Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Leer webkwetsbaarheden voorbij OWASP Top Tien en weet hoe u ze kunt vermijden Leer clientside-kwetsbaarheden en veilige codeerpraktijken kennen Heb een praktisch begrip van cryptografie Leer verschillende beveiligingsfuncties van PHP te gebruiken Meer informatie over typische coderingsfouten en hoe u ze kunt vermijden Blijf op de hoogte van recente kwetsbaarheden van het PHP-framework Praktische kennis opdoen over het gebruik van veiligheidstesttools Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek ontwikkelaars .
28 hours
Overview
Zelfs ervaren programmeurs beheersen niet in alle opzichten de verschillende beveiligingsservices die door hun ontwikkelingsplatforms worden aangeboden, en zijn zich ook niet bewust van de verschillende kwetsbaarheden die relevant zijn voor hun ontwikkelingen. Deze cursus is gericht op ontwikkelaars die zowel Java als PHP , en biedt hen essentiële vaardigheden die nodig zijn om hun applicaties bestand te maken tegen hedendaagse aanvallen via internet.

Niveaus van Java beveiligingsarchitectuur worden doorlopen door toegangscontrole, authenticatie en autorisatie, veilige communicatie en verschillende cryptografische functies aan te pakken. Er worden ook verschillende API's geïntroduceerd die kunnen worden gebruikt om uw code in PHP te beveiligen, zoals OpenSSL voor cryptografie of HTML Purifier voor inputvalidatie. Aan serverzijde worden de best practices gegeven voor het harden en configureren van het besturingssysteem, de webcontainer, het bestandssysteem, de SQL server en de PHP zelf, terwijl speciale aandacht wordt besteed aan client-side beveiliging door beveiligingsproblemen van Java Script , Ajax en HTML 5.

Algemene OWASP worden besproken door voorbeelden uitgelijnd met de OWASP Top Tien, die verschillende injectieaanvallen, scriptinjecties, aanvallen tegen sessiebehandeling, onzekere directe objectverwijzingen, problemen met bestandsuploads en vele andere tonen. De verschillende Java en PHP specifieke taalproblemen en problemen die voortvloeien uit de runtime-omgeving worden geïntroduceerd gegroepeerd in de standaard kwetsbaarheidstypen van ontbrekende of onjuiste invoervalidatie, onjuist gebruik van beveiligingsfuncties, onjuiste fout- en uitzonderingsafhandeling, tijd- en statusgerelateerd problemen, problemen met codekwaliteit en kwetsbaarheden in verband met mobiele codes.

Deelnemers kunnen de besproken API's, tools en de effecten van configuraties zelf uitproberen, terwijl de introductie van kwetsbaarheden allemaal wordt ondersteund door een aantal praktische oefeningen die de gevolgen van succesvolle aanvallen demonstreren, laten zien hoe de bugs kunnen worden gecorrigeerd en mitigatietechnieken kunnen worden toegepast en het gebruik van verschillende extensies en hulpmiddelen introduceren.

Deelnemers aan deze cursus zullen

- Begrijp basisconcepten van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering
- Leer OWASP voorbij OWASP Top Tien en weet hoe u deze kunt vermijden
- Leer client-side kwetsbaarheden en veilige codeermethoden
- Leer verschillende beveiligingsfuncties van de Java ontwikkelomgeving te gebruiken
- Heb een praktisch begrip van cryptografie
- Leer verschillende beveiligingsfuncties van PHP
- Inzicht krijgen in beveiligingsconcepten van webservices
- Krijg praktische kennis in het gebruik van beveiligingstesttools
- Meer informatie over typische codeerfouten en hoe u ze kunt vermijden
- Blijf op de hoogte van recente kwetsbaarheden in Java en PHP frameworks en bibliotheken
- Ontvang bronnen en meer informatie over veilige coderingsmethoden

Publiek

ontwikkelaars
21 hours
Overview
Deze door een instructeur geleide live cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die Think PHP willen leren webtoepassingen te ontwikkelen.

Think PHP is een snel en eenvoudig PHP Object-Oriented MVC-framework met ondersteuning voor UTF-8, plug-ins, role-based-control-access (RBCA), een template control engine en multi-databases.

Indeling van de cursus

-

Grote nadruk op praktijkgericht oefenen.

-

De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om tussentijdse CakePHP-ontwikkelaars toegang te geven tot de meer geavanceerde functies van CakePHP Door middel van uitleg en begeleide oefeningen kunnen deelnemers betere functies, stabiliteit, beveiliging en uitbreidbaarheid implementeren in hun bestaande en toekomstige CakePHP-projecten Publiek CakePHP-ontwikkelaars die hun kennis en ontwikkelingsvaardigheden willen vergroten Formaat van de cursus Overzicht van de geavanceerde functies van CakePHP samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een voorbeeldtoepassing .
28 hours
Overview
Deze cursus leert PHP ontwikkelaars hoe ze functionele webapplicaties kunnen bouwen met behulp van het populaire Cake PHP MVC-webontwikkelingsraamwerk. De cursus behandelt beginbeginselen en benaderingen en gaat vervolgens in op geavanceerde onderwerpen die het gedrag, de flexibiliteit en de beveiliging van een toepassing helpen verbeteren. Discussies zijn interactief en het leren is praktisch en praktisch.

Indeling van de cursus

- Overzicht van de functies en mogelijkheden van Cake PHP samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een voorbeeldtoepassing.
14 hours
Overview
Laravel is een open-source PHP gebaseerd MVC (model – view – controller) webontwikkelingsraamwerk. De functies van Laravel omvatten een modulair verpakkingssysteem met een speciale afhankelijkheidsbeheerder, verschillende manieren om toegang te krijgen tot relationele databases, hulpprogramma's die helpen bij de implementatie en het onderhoud van applicaties, en syntactische suiker. Laravel wordt het " PHP Framework for Web Artisans" genoemd

Deze instructeur-geleide, live training introduceert de basisprincipes van Laravel en leidt deelnemers door het creëren van een Laravel gebaseerde webapplicatie.

Indeling van de cursus

- Overzicht van de functies en mogelijkheden van Laravel samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een webapplicatie.
7 hours
Overview
PHP 7 is de grootste upgrade naar PHP sinds 2004. Het biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen door de nieuwe Zend engine 3.0 en verbetert de productiviteit met bijna twee keer in vergelijking met PHP 5.6. Met een vermindering van 50 procent in geheugengebruik en tal van andere nieuwe functies, heeft PHP 7 een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van webapplicaties op verschillende platforms.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze voordeel kunnen halen uit de nieuwste functies en verwerkingsverbeteringen van PHP 7 terwijl ze stap voor stap de creatie en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing doorlopen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik verbeterde PHP 7-functies, zoals ruimteschip- en null-coalescentie-operators, scalaire type-hints, nieuwe scalaire type-verklaringen en nieuwe foutuitzonderingen
- Ontwikkel en implementeer een nieuwe PHP 7-webapplicatie
- Optimaliseer bestaande webapplicaties of websites

Publiek

- PHP ontwikkelaars
- Geavanceerde tot middelgrote server-side programmeurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
PHPUnit is een unit testing framework voor PHP PHPUnit maakt gebruik van strikte parameters om te bepalen of individuele codecombinaties bugfree zijn en klaar voor implementatie Door afzonderlijke eenheden te isoleren en te testen, kunnen ontwikkelaars zorgen voor een grotere stabiliteit van de toepassing, regressiebugs vermijden en de kosten van slecht werkende code tijdens de productie verlagen Deze getrainde, live training leert deelnemers testbare code te schrijven in de vorm van testeenheden om de diagnose, isolatie en oplossing van bugs te vergemakkelijken De training leidt deelnemers door de creatie van een workready, testomgeving met behulp van het PHPUnit testraamwerk Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Onderscheid tussen goede en slechte testeenheden Lees en interpreteer testresultaten Beheer en diagnosticeer proactief hun codebasis om fouten te verminderen Zorg ervoor dat hun codebasis geschikt is voor continue integratie en implementatie Publiek Gevorderde tot gevorderde PHP-ontwikkelaars die de testbaarheid van hun code willen verbeteren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die enterprise-webapplicaties willen ontwerpen en bouwen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van schaalbaarheid, betrouwbaarheid en modulariteit Deze getrainde live training toont een reeks algemene problemen en laat deelnemers zien hoe ze efficiënt kunnen worden opgelost met Zend Framework 2 (ZF2) Deelnemers worden door een reeks oefeningen genomen die resulteren in het creëren van herbruikbare modules die zowel gestroomlijnd als robuust zijn Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Analyseer en begrijp de ontwerppatronen in verband met modulair ontwerp Gebruik Zend Framework 2-componenten om te zorgen voor beveiliging op gebieden zoals verificatie, versleuteling, LDAP en machtigingen (autorisatie) Geavanceerde technieken toepassen voor het ontwikkelen van webservices en RESTful-interfaces Problemen oplossen, optimaliseren en implementeren van een enterprisegrade webapplicatie Publiek Geavanceerde tot gemiddelde PHP-ontwikkelaars met ervaring met ZF2 Enterprise-ontwikkelaars die de prestaties, modulariteit en schaalbaarheid van zware, interactieve webtoepassingen voor ondernemingen willen verbeteren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Zend-framework is een opensource, objectorientated framework voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van op ondernemingsgerichte PHP gebaseerde webapplicaties en -services Zend framework maakt gebruik van het ModelViewController (MVC) paradigma om basisstructuren voor applicaties te ontwikkelen Zend wordt beschouwd als een "componentenbibliotheek"; Dankzij het unieke modulaire ontwerp kunnen gebruikers componenten onafhankelijk van elkaar gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een betrouwbare en schaalbare webtoepassing kunnen maken met behulp van het Zend-framework Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik ModelViewController-ontwerppatronen om een ​​databasegebaseerde webtoepassing te bouwen Formulieren ontvangen en verwerken Stel invoervalidatie in en bekijk scripts Omgaan met de verschillende soorten MVC-evenementen en -services die worden aangeboden door de Zend Framework MVC-componentenbibliotheek Voorbereiden en uitvoeren van query's voor een database-adapter Publiek Gevorderde tot gevorderde PHP-ontwikkelaars die veilige webapplicaties op bedrijfsniveau willen ontwikkelen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Behat is een testmodel voor gedragsgestuurde ontwikkeling (BDD) geschreven in PHP Het vergemakkelijkt de communicatie tussen ontwikkelaars, testers, zakelijke belanghebbenden en klanten tijdens het softwareontwikkelingsproces Met Behat kunnen niet-technische mensen duidelijke beschrijvingen maken van het beoogde gedrag van een toepassing en worden deze 'scenario's' als functionele tests tegen de toepassing uitgevoerd In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze BDD-stijlcontent kunnen schrijven en uitvoeren met Behat en PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare, "Given, When, Then" Gherkin-taal Gebruik op Behat gebaseerde testcases om de samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Behold met Selenium, Mink, Goutte en andere browser-emulators om tests te genereren en rapporten te genereren Breid de Behat-functionaliteit uit via het uitbreidingssysteem Test talloze gebruiksscenario's via terminalopdrachten, REST API's en meer Publiek Test engineers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Symfony 4 is een raamwerk voor softwareontwikkeling voor PHP . Het bevat herbruikbare PHP bibliotheken om de ontwikkeling en het testen van nieuwe applicaties geschreven in PHP (web-apps of API's) te vergemakkelijken. Symfony 4 is een opdrachtregel-softwareframework met de ingebouwde opdrachten die de ontwikkeling van PHP code efficiënter maken.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers het Symfony framework en de PHP taal te gebruiken bij het maken van een PHP applicatie.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik Symfony 4 om code te maken en te testen die in PHP geschreven
- Maak eenvoudige code voor PHP die leest en schrijft naar een database

Publiek

- Programmeurs en webontwikkelaars met praktische kennis van PHP en HTML
- Geavanceerde ontwikkelaars die op zoek zijn naar efficiëntere ontwikkeltools voor snellere sluitingen
- Softwareontwerpers die hun kennis van huidige ontwikkelingstools moeten bijwerken die overeenkomen met de behoeften van gebruikers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
35 hours
Overview
PHP is een krachtige scripttaal voor algemeen gebruik die het meest wordt gebruikt en geschikt is voor webontwikkeling.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze geavanceerde PHP programmeerhulpmiddelen en -technieken kunnen implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Leer geavanceerde concepten in PHP programmering.
- Breng consistentie tot stand en los geavanceerde problemen op met behulp van PHP programmering.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwaretoepassingen draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensregistratie PHP is een serverside-scriptingtaal aanbevolen voor IoT vanwege zijn superieure prestaties In deze live training met instructeur leren deelnemers IoT-applicaties te ontwikkelen met behulp van PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de fundamenten van IoT-architectuur Hulpprogramma's installeren en configureren (IBM Watson IoT-platform, IoT Starter voor Android-toepassing) om PHP-toepassingen te ontwikkelen Leer de voordelen van het gebruik van PHP in het programmeren van IoT-systemen Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met behulp van PHP Publiek ontwikkelaars ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
14 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op PHP programmeurs die asynchrone webservices willen schrijven met behulp van de PHP taal (op een manier vergelijkbaar met Node.js ).

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Swoole installeren en configureren
- Begrijp de concepten achter event-driven, asynchrone, niet-blokkerende I / O-netwerkmodellen.
- Maak en implementeer asynchrone services geschreven in PHP
- Versnel bestaande Laravel of Lumen-toepassingen met Laravel -Swool.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie
- Veel oefeningen en oefenen
- Praktische implementatie in een live-labomgeving

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
- Ga voor meer informatie over Swool naar: https://www.swoole.co.uk/
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen open source tools te gebruiken om het proces van het bouwen, testen en implementeren van PHP applicaties en diensten te automatiseren.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren van verschillende open source tools om continue integratie, testen en implementatie mogelijk te maken.
- begrijpen de voor-en nadelen van CI tools zoals Gitlab CI en Jenkins.
- combineren CI tools met Unit en integratie testing tools.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
React is een Java Script Library voor het ontwerpen van de front-end componenten (views, interactieve elementen, UI-verversing, etc.) van een webapplicatie. PHP daarentegen betrekking op de back-endcomponenten (servers, databasesystemen, enz.) Van een webtoepassing. Vertrouwd zijn met beide zorgt voor een uitgebreidere benadering van de ontwikkeling van webapplicaties.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die PHP willen gebruiken om een back-end server te implementeren voor een React applicatie.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Zet de nodige ontwikkelomgeving op om te beginnen met ontwikkelen.
- Render React componenten in PHP met behulp van PHP extensie V8js.
- Gebruik PHP om API's te maken die communiceren met databasesystemen.
- Gebruik modulebundlers zoals Webpack om React code te compileren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Laravel is een open source PHP Framework voor modulaire verpakking, afhankelijkheids beheer en implementatie en onderhoud van toepassingen. Door RESTful Api's te bouwen in Laravel kunnen toepassingen ontwerpen naar resources oriënteren en standaard antwoorden bieden, ongeacht of het HTTP-status codes en/of hypermedia-koppelingen zijn.

Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die RESTful-Api's willen bouwen in Laravel.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik Laravel PHP Aritisan om code en onderdelen te genereren.
- Maak RESTful Api's in Laravel die kunnen bladeren, lezen, bewerken, toevoegen en verwijderen.
- Filter en Sorteer resultaten op basis van URL-parameters met RESTful Api's.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-labomgeving.

Opties voor cursus aanpassing

- Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
14 hours
Overview
Magneto is een e-commerce platform geschreven in PHP. Met Magneto kunnen gebruikers producten, betaalmethoden, verzending en meer maken en ordenen. Magneto 2 in tegenstelling tot Magneto biedt verbeteringen aan modulariteit, flexibiliteit en uitbreidbaarheid naar e-commerce oplossingen.

Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een webtoepassing willen maken met Magneto 2.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Beheers Magneto 2 ontwikkel patronen, ontwerppatronen en benaderingen.
- Creëer en Personaliseer Thema's in Magneto 2.
- Implementeer aanpassingen in de Magneto 2 functionaliteit met extensies.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-labomgeving.

Opties voor cursus aanpassing

- Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
Weekend PHP cursus, Avond PHP training, Avond PHP opleiding PHP boot camp, PHP instructeur geleid, Weekend PHP training, Avond PHP cursus, PHP coaching, PHP instructeur, PHP trainer, PHP training cursus, PHP lessen, PHP on-site, PHP privé cursus, PHP een op een training, PHP op locatie, Weekend PHP opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions