PHP Training Courses

PHP Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live PHP-trainingscursussen demonstreren door hands-on de basisprincipes van PHP en hoe geavanceerde PHP-programmeertools en -technieken kunnen worden geïmplementeerd. PHP-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

PHP Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Livewire is een full-stack-bibliotheek waarmee gebruikers dynamische interfaces kunnen bouwen binnen het Laravel-framework.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die Livewire willen leren en gebruiken om moderne en dynamische applicatie-interfaces te bouwen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Bouw en test livewire-componenten. Bouw applicaties met behulp van de Livewire-bibliotheek. Creëer dynamische componenten binnen PHP.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
RabbitMQ is een open source zakelijke boodschap makelaar voor het opslaan en ontvangen van berichten die door processen, toepassingen en servers worden doorgegeven. Het maakt gebruik van een boodschapspunt voor het verwerken van taken asynchronisch en is vooral nuttig in toepassingen die grote data sets in de achtergrond moeten verwerken, terwijl tegelijkertijd reageren op live gebruikersverzoeken in real-time. In deze instructeur geleide, live training (online of onsite), zullen de deelnemers leren hoe om een PHP toepassing te ontdooien, vervolgens integreren met het RabbitMQ boodschapsysteem om gedistribueerde cloud-applicaties of microservices te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer, configureren en beheren RabbitMQ. Begrijp RabbitMQ's rol in het ontwerpen en implementeren van een microservice's architectuur. Set up and use RabbitMQ as a broker for handling asynchronous and synchronous messages for real-world PHP applications.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
PHPUnit is een unit testing framework voor PHP PHPUnit maakt gebruik van strikte parameters om te bepalen of individuele codecombinaties bugfree zijn en klaar voor implementatie Door afzonderlijke eenheden te isoleren en te testen, kunnen ontwikkelaars zorgen voor een grotere stabiliteit van de toepassing, regressiebugs vermijden en de kosten van slecht werkende code tijdens de productie verlagen Deze getrainde, live training leert deelnemers testbare code te schrijven in de vorm van testeenheden om de diagnose, isolatie en oplossing van bugs te vergemakkelijken De training leidt deelnemers door de creatie van een workready, testomgeving met behulp van het PHPUnit testraamwerk Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Onderscheid tussen goede en slechte testeenheden Lees en interpreteer testresultaten Beheer en diagnosticeer proactief hun codebasis om fouten te verminderen Zorg ervoor dat hun codebasis geschikt is voor continue integratie en implementatie Publiek Gevorderde tot gevorderde PHP-ontwikkelaars die de testbaarheid van hun code willen verbeteren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Deze cursus behandelt het ontwikkelen van webapplicaties in PHP . De cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met andere procedurele programmeertalen. Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze een eenvoudige dynamische applicatie met PHP en een My SQL database kunnen maken.
7 hours
Deze cursus is gemaakt voor PHP programmeurs en website-ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in PHP code-optimalisatie. De cursus laat zien hoe u een knelpunt kunt vinden en hoe u de code op de juiste manier kunt wijzigen of wijzigen. Tijdens deze cursus zullen deelnemers omgaan met echte webpagina-voorbeelden die worden gevolgd, geanalyseerd en geoptimaliseerd.
21 hours
De cursus maakt deelnemers vertrouwd met de PHP taal en de integratie ervan met de webomgeving. De deelnemer leert hoe hij een dynamische pagina kan maken, database-applicaties kan schrijven en applicaties kan beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.
35 hours
Het opleidingsprogramma bereidt u voor op een professionele webdesigner (occupation code: 213202 voor Standards of Professional Qualifications) met betrekking tot "HTML en CSS in webdesign" en omvat een programmeringsprobleem met behulp van JavaScript en PHP taal. Het volgende programma veronderstelt dat de deelnemer in staat zal zijn om websites te ontwerpen en te maken met behulp van HTML 4.0 en Cascading Style Sheets 2.0. Bij het bouwen van een website gebruikt u de HTML tags om tekst, graphics, tabellen en interactieve formulieren op de webpagina te plaatsen, evenals links naar andere webpagina's en webpagina's. Met Cascading Style Sheets 2.0 kunt u webinhoud formaten volgens de eisen van de klant. Cursus afgestudeerden kunnen werk zoeken in dienstenbedrijven die betrokken zijn bij webontwerp of beginnen met het raadplegen van diensten ( zelfstandig). Het trainingsprogramma omvat de problemen van het creëren van websites met behulp van HTML en CSS.
14 hours
De cursus behandelt de ontwerppatronen met bijzondere nadruk op patronen die in PHP .
21 hours
De cursus is bedoeld voor ervaren PHP ontwikkelaars die hun kennis willen verrijken en best practices willen leren in programmeer- en webontwikkeltechnieken op basis van objectgeoriënteerde programmering en ontwerppatronen.
21 hours
De cursus is bedoeld voor ervaren programmeurs die problemen willen onderzoeken met betrekking tot het gebruik van patronen en refactoring. Elke deelnemer kent de eigenschappen en praktische voorbeelden van het gebruik van deze patronen, wat op zijn beurt een efficiënte build mogelijk maakt om de applicatiecode te corrigeren.
14 hours
Yii is een krachtig PHP framework dat het beste geschikt is voor het ontwikkelen van Web 2.0-applicaties.
28 hours
Symfony is een set PHP componenten, een framework voor webtoepassingen, een filosofie en een community.
21 hours
De cursus biedt essentiële vaardigheden voor PHP-ontwikkelaars die nodig zijn om hun applicaties bestand te maken tegen hedendaagse aanvallen via internet Webkwetsbaarheden worden besproken met PHP-gebaseerde voorbeelden die verder gaan dan de OWASP-top tien, het aanpakken van verschillende injectieaanvallen, scriptinjecties, aanvallen tegen sessie-afhandeling van PHP, onveilige directe objectreferenties, problemen met bestandsupload en vele andere PHP-gerelateerde kwetsbaarheden worden geïntroduceerd gegroepeerd in de standaard kwetsbaarheidstypes van ontbrekende of onjuiste invoervalidatie, onjuiste fout- en uitzonderingsafhandeling, oneigenlijk gebruik van beveiligingsfuncties en tijd- en staterelated problemen Voor dit laatste bespreken we aanvallen zoals de open_basedir omzeiling, denialofservice door middel van magic float of de hash table collision attack In alle gevallen zullen deelnemers vertrouwd raken met de belangrijkste technieken en functies die moeten worden gebruikt om de aangeworven risico's te beperken Speciale aandacht wordt besteed aan clientside-beveiliging bij het aanpakken van beveiligingsproblemen van JavaScript, Ajax en HTML5 Een aantal veiligheidsrelevante uitbreidingen van PHP worden geïntroduceerd zoals hash, mcrypt en OpenSSL voor cryptografie, of Ctype, ext / filter en HTML Purifier voor invoervalidatie Harde best practices worden gegeven in verband met PHP-configuratie (setting phpini), Apache en de server in het algemeen Ten slotte wordt een overzicht gegeven van verschillende beveiligingstoepassingen en -technieken die ontwikkelaars en testers kunnen gebruiken, waaronder beveiligingsscanners, penetratietests en exploitpakketten, sniffers, proxyservers, fuzzingtools en statische broncodeanalysators Zowel de introductie van kwetsbaarheden als de configuratiepraktijken worden ondersteund door een aantal handson-oefeningen die de gevolgen van succesvolle aanvallen demonstreren, laten zien hoe u mitigatietechnieken toepast en het gebruik van verschillende uitbreidingen en hulpmiddelen introduceren Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Leer webkwetsbaarheden voorbij OWASP Top Tien en weet hoe u ze kunt vermijden Leer clientside-kwetsbaarheden en veilige codeerpraktijken kennen Heb een praktisch begrip van cryptografie Leer verschillende beveiligingsfuncties van PHP te gebruiken Meer informatie over typische coderingsfouten en hoe u ze kunt vermijden Blijf op de hoogte van recente kwetsbaarheden van het PHP-framework Praktische kennis opdoen over het gebruik van veiligheidstesttools Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek ontwikkelaars .
28 hours
Zelfs ervaren programmeurs beheersen niet door alle middelen de verschillende beveiligingsdiensten die door hun ontwikkelingsplatforms worden aangeboden, en zijn ook niet bewust van de verschillende kwetsbaarheden die relevant zijn voor hun ontwikkelingen. Deze cursus richt zich op ontwikkelaars die zowel Java als PHP gebruiken, waardoor ze essentiële vaardigheden die nodig zijn om hun toepassingen tegen hedendaagse aanvallen te maken via het internet. Niveaus van Java beveiligingsarchitectuur worden doorgaan door toegangscontrole, authenticatie en machtiging, beveiligde communicatie en verschillende cryptografische functies aan te pakken. Er worden ook verschillende APIs geïntroduceerd die kunnen worden gebruikt om uw code in PHP te beveiligen, zoals OpenSSL voor cryptografie of HTML Purifier voor input validatie. Aan de serverzijde worden de beste praktijken gegeven voor het harden en configureren van het besturingssysteem, de webcontainers, het bestandsysteem, de SQL server en de PHP zelf, terwijl een speciale focus wordt gegeven op client-side beveiliging door middel van beveiligingsproblemen van JavaScript, Ajax en HTML5. Algemene web kwetsbaarheden worden besproken door voorbeelden in overeenstemming met de OWASP Top Ten, het tonen van verschillende injectie-aanvallen, script-injecties, aanvallen tegen sessiebehandeling, onveilig rechtstreekse object verwijzingen, problemen met bestanden uploaden, en vele anderen. De verschillende Java- en PHP-specifieke taalproblemen en problemen die voortvloeien uit de runtime omgeving worden geïntroduceerd in de standaard kwetsbaarheidstypen van ontbrekende of onjuiste input validatie, onjuiste gebruik van beveiligingsfuncties, onjuiste fout en uitzondering beheer, tijd- en staat gerelateerde problemen, code kwaliteit problemen en mobiele code gerelateerde kwetsbaarheden. Deelnemers kunnen de besproken API's, hulpmiddelen en de effecten van configuraties voor zichzelf uitproberen, terwijl de introductie van kwetsbaarheden allemaal wordt ondersteund door een aantal hands-on oefeningen die de gevolgen van succesvolle aanvallen demonstreren, tonen hoe de bugs te corrigeren en verlichtingstechnieken toe te passen, en het gebruik van verschillende uitbreidingen en hulpmiddelen in te voeren. De deelnemers aan deze cursus zullen
  Begrijp de basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en beveiligde codering Leer web kwetsbaarheden verder dan OWASP Top Ten en weet hoe ze te vermijden Leer de kwetsbaarheden aan de klant en veilige coderingspraktijken Leer om verschillende beveiligingsfuncties van de ontwikkelingsomgeving te gebruiken Java Een praktisch begrip van cryptografie Leer om verschillende beveiligingsfuncties van PHP te gebruiken Begrijp de beveiligingsconcepten van webdiensten Krijg praktische kennis in het gebruik van beveiligingstesttools Leer over typische coderingsfouten en hoe ze te vermijden Informatie over recente kwetsbaarheden in Java en PHP kaders en bibliotheken Krijg bronnen en meer lezen over veilige coderingspraktijken
Het publiek Ontwikkelaars
21 hours
Deze door een instructeur geleide live cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die Think PHP willen leren webtoepassingen te ontwikkelen. Think PHP is een snel en eenvoudig PHP Object-Oriented MVC-framework met ondersteuning voor UTF-8, plug-ins, role-based-control-access (RBCA), een template control engine en multi-databases. Indeling van de cursus
 • Grote nadruk op praktijkgericht oefenen.
 • De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
PHP 7 is de grootste upgrade naar PHP sinds 2004. Het biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen door de nieuwe Zend engine 3.0 en verbetert de productiviteit met bijna twee keer in vergelijking met PHP 5.6. Met een vermindering van 50 procent in geheugengebruik en tal van andere nieuwe functies, heeft PHP 7 een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van webapplicaties op verschillende platforms. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze voordeel kunnen halen uit de nieuwste functies en verwerkingsverbeteringen van PHP 7 terwijl ze stap voor stap de creatie en implementatie van een voorbeeldwebtoepassing doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Gebruik verbeterde PHP 7-functies, zoals ruimteschip- en null-coalescentie-operators, scalaire type-hints, nieuwe scalaire type-verklaringen en nieuwe foutuitzonderingen
 • Ontwikkel en implementeer een nieuwe PHP 7-webapplicatie
 • Optimaliseer bestaande webapplicaties of websites
Publiek
 • PHP ontwikkelaars
 • Geavanceerde tot middelgrote server-side programmeurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Behat is een testmodel voor gedragsgestuurde ontwikkeling (BDD) geschreven in PHP Het vergemakkelijkt de communicatie tussen ontwikkelaars, testers, zakelijke belanghebbenden en klanten tijdens het softwareontwikkelingsproces Met Behat kunnen niet-technische mensen duidelijke beschrijvingen maken van het beoogde gedrag van een toepassing en worden deze 'scenario's' als functionele tests tegen de toepassing uitgevoerd In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze BDD-stijlcontent kunnen schrijven en uitvoeren met Behat en PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare, "Given, When, Then" Gherkin-taal Gebruik op Behat gebaseerde testcases om de samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Behold met Selenium, Mink, Goutte en andere browser-emulators om tests te genereren en rapporten te genereren Breid de Behat-functionaliteit uit via het uitbreidingssysteem Test talloze gebruiksscenario's via terminalopdrachten, REST API's en meer Publiek Test engineers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
PHP is een krachtige scripttaal voor algemeen gebruik die het meest wordt gebruikt en geschikt is voor webontwikkeling. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze geavanceerde PHP programmeerhulpmiddelen en -technieken kunnen implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Leer geavanceerde concepten in PHP programmering.
 • Breng consistentie tot stand en los geavanceerde problemen op met behulp van PHP programmering.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwaretoepassingen draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensregistratie PHP is een serverside-scriptingtaal aanbevolen voor IoT vanwege zijn superieure prestaties In deze live training met instructeur leren deelnemers IoT-applicaties te ontwikkelen met behulp van PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de fundamenten van IoT-architectuur Hulpprogramma's installeren en configureren (IBM Watson IoT-platform, IoT Starter voor Android-toepassing) om PHP-toepassingen te ontwikkelen Leer de voordelen van het gebruik van PHP in het programmeren van IoT-systemen Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met behulp van PHP Publiek ontwikkelaars ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Met een marktaandeel van 60%, WordPress is de Content Management System (CMS) van keuze voor veel van de meest hoogprofiel websites ter wereld. PHP is een serverzijdige taal, die ongeveer 82 procent van het web kracht. In deze instructeur geleide, live training (on-site of remote), zullen deelnemers met weinig of geen voorgaande programmering ervaring leren hoe ze een Wordpress website kunnen aanpassen met behulp van PHP. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Instel de ontwikkelingsinstrumenten die nodig zijn om snel te beginnen met werken PHP Begrijp en verander de verschillende soorten PHP bestanden in WordPress Begrijp PHP syntax (voorwaardelijke verklaringen, loops, functies, enz.) Schrijf je eigen plugin of een thema binnen WordPress Debuggen, implementeren en problemen oplossen van een Wordpress website
Het publiek
  Webontwerpers Contentmakers met technische vaardigheden Business eigenaars met technische vaardigheden Ontwikkelaars zonder eerdere ervaring met PHP
Format van de cursus
  Interactieve lezing en discussie Veel oefeningen en praktijken Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Wordpress, bezoek dan: https://wordpress.org/
14 hours
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen open source tools te gebruiken om het proces van het bouwen, testen en implementeren van PHP applicaties en diensten te automatiseren. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • installeren en configureren van verschillende open source tools om continue integratie, testen en implementatie mogelijk te maken.
 • begrijpen de voor-en nadelen van CI tools zoals Gitlab CI en Jenkins.
 • combineren CI tools met Unit en integratie testing tools.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
React is een Java Script Library voor het ontwerpen van de front-end componenten (views, interactieve elementen, UI-verversing, etc.) van een webapplicatie. PHP daarentegen betrekking op de back-endcomponenten (servers, databasesystemen, enz.) Van een webtoepassing. Vertrouwd zijn met beide zorgt voor een uitgebreidere benadering van de ontwikkeling van webapplicaties. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die PHP willen gebruiken om een back-end server te implementeren voor een React applicatie. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet de nodige ontwikkelomgeving op om te beginnen met ontwikkelen.
 • Render React componenten in PHP met behulp van PHP extensie V8js.
 • Gebruik PHP om API's te maken die communiceren met databasesystemen.
 • Gebruik modulebundlers zoals Webpack om React code te compileren.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Magneto is een e-commerce platform geschreven in PHP. Met Magneto kunnen gebruikers producten, betaalmethoden, verzending en meer maken en ordenen. Magneto 2 in tegenstelling tot Magneto biedt verbeteringen aan modulariteit, flexibiliteit en uitbreidbaarheid naar e-commerce oplossingen. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die een webtoepassing willen maken met Magneto 2. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Beheers Magneto 2 ontwikkel patronen, ontwerppatronen en benaderingen.
 • Creëer en Personaliseer Thema's in Magneto 2.
 • Implementeer aanpassingen in de Magneto 2 functionaliteit met extensies.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
14 hours
Lumen is een open source microservices framework gebaseerd op Laravel. Het wordt gebruikt voor het bouwen van snelle en hoge prestaties web-applicaties en APIs met PHP microframeworks. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die Lumen willen gebruiken om Laravel-gebaseerde microservices en toepassingen te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de nodige ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van microservices met Lumen. Begrijp de voordelen van het implementeren van microservices met behulp van Lumen en PHP. Het uitvoeren en implementeren van de microservicesfuncties en operaties met behulp van het Lumen kader. Bescherm en controleer de toegang tot de microservices-architectuur door veiligheidslagen te bouwen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
PHP 8 introduceert nieuwe en verbeterde functies voor het bouwen van high-performance web-applicaties. Het omvat JIT-compilator, genoemde argumenten, constructor-eigendomspromotie, uniontypes en andere verbeterde functies. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die PHP 8 willen gebruiken om complexe web-applicaties op bedrijfsniveau te ontwikkelen, te bouwen en te testen, zoals e-commerce sites, CRM-systemen, WMS, etc. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van web-applicaties met PHP 8. Lees meer over de nieuwe functies in PHP 8 en hoe ze te implementeren. Krijg een verfrissing van de PHP basis en een aantal programmeringstips. Gebruik de nieuwe functies in PHP 8 om de prestaties van webtoepassingen te verbeteren. Kennen de beste praktijken op het verbeteren van de beveiliging en stabiliteit van web-applicaties met PHP 8. 
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Symfony is een set PHP componenten, een webtoepassingsraamwerk, een filosofie en een community.
28 hours
Symfony 4 is een softwareontwikkeling framework voor PHP. Het bevat hergebruikbare PHP bibliotheken om de ontwikkeling en testen van nieuwe toepassingen in PHP (Web-apps of APIs) te vergemakkelijken. Symfony 4 is een command-line software framework met de ingebouwde bestellingen die PHP codeontwikkeling efficiënter maakt. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren om het Symfony kader en de PHP taal te gebruiken terwijl ze door de creatie van een PHP applicatie stappen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik Symfony 4 om code te maken en te testen geschreven in PHP Creëer eenvoudige code voor PHP die leest en schrijft naar een database
Het publiek
  Programmeurs en webontwikkelaars met werkende kennis van PHP en HTML Geavanceerde ontwikkelaars die op zoek zijn naar efficiëntere ontwikkelingsinstrumenten voor sneller sluiten Softwareontwerpers die hun begrip van de huidige ontwikkelingstools die voldoen aan de behoeften van de gebruiker moeten bijwerken
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op PHP programmeurs die asynchrone webservices willen schrijven met behulp van de PHP taal (op een manier vergelijkbaar met Node.js ). Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Swoole installeren en configureren
 • Begrijp de concepten achter event-driven, asynchrone, niet-blokkerende I / O-netwerkmodellen.
 • Maak en implementeer asynchrone services geschreven in PHP
 • Versnel bestaande Laravel of Lumen-toepassingen met Laravel -Swool.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie
 • Veel oefeningen en oefenen
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Swool naar: https://www.swoole.co.uk/
14 hours
Laravel is een open-source PHP gebaseerd MVC (model – view – controller) webontwikkelingsraamwerk. De functies van Laravel omvatten een modulair verpakkingssysteem met een speciale afhankelijkheidsbeheerder, verschillende manieren om toegang te krijgen tot relationele databases, hulpprogramma's die helpen bij de implementatie en het onderhoud van applicaties, en syntactische suiker. Laravel wordt het " PHP Framework for Web Artisans" genoemd Deze instructeur-geleide, live training introduceert de basisprincipes van Laravel en leidt deelnemers door het creëren van een Laravel gebaseerde webapplicatie.
  Indeling van de cursus
  • Overzicht van de functies en mogelijkheden van Laravel samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een webapplicatie.
  14 hours
  Laravel is een open source PHP Framework voor modulaire verpakking, afhankelijkheids beheer en implementatie en onderhoud van toepassingen. Door RESTful Api's te bouwen in Laravel kunnen toepassingen ontwerpen naar resources oriënteren en standaard antwoorden bieden, ongeacht of het HTTP-status codes en/of hypermedia-koppelingen zijn.

  Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die RESTful-Api's willen bouwen in Laravel. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Gebruik Laravel PHP Aritisan om code en onderdelen te genereren.
  • Maak RESTful Api's in Laravel die kunnen bladeren, lezen, bewerken, toevoegen en verwijderen.
  • Filter en Sorteer resultaten op basis van URL-parameters met RESTful Api's.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefening.
  • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
  Opties voor cursus aanpassing
  • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.

  Last Updated:

  Upcoming PHP Courses

  Weekend PHP cursus, Avond PHP training, Avond PHP opleiding PHP boot camp, PHP instructeur geleid, Weekend PHP training, Avond PHP cursus, PHP coaching, PHP instructeur, PHP trainer, PHP training cursus, PHP lessen, PHP on-site, PHP privé cursus, PHP een op een training, PHP op locatie, Weekend PHP opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions