Pattern Recognition Training Courses

Pattern Recognition Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Pattern Recognition-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve bespreking en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van Patroonherkenning Patroonherkenningstraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Pattern Recognition Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
deze instructeur-LED, Live Course biedt een inleiding in het gebied van patroonherkenning en machine leren. Het raakt praktische toepassingen in statistiek, computerwetenschap, signaalverwerking, computervisie, Data Mining, en bio-informatica.

de cursus is interactief en bevat veel hands-on oefeningen, instructeur feedback, en het testen van kennis en vaardigheden verworven.
14 hours
Overview
pattern matching is een techniek die wordt gebruikt om bepaalde patronen in een afbeelding te lokaliseren. Het kan worden gebruikt om het bestaan van gespecificeerde kenmerken binnen een gevangen beeld te bepalen, bijvoorbeeld het verwachte etiket op een gebrekkig product in een fabrieks lijn of de gespecificeerde afmetingen van een component. Het is anders dan "patroonherkenning" (die erkent algemene patronen op basis van grotere collecties van gerelateerde monsters) in dat het specifiek dicteert wat we zoeken, dan vertelt ons of het verwachte patroon bestaat of niet.

formaat van de cursus

- deze cursus introduceert de benaderingen, technologieën en algoritmen gebruikt op het gebied van patroon matching zoals het van toepassing is op machine Vision.

Aankomende Pattern Recognition cursussen

Weekend Pattern Recognition cursus, Avond Pattern Recognition training, Avond Pattern Recognition opleiding Pattern Recognition boot camp, Pattern Recognition instructeur geleid, Weekend Pattern Recognition training, Avond Pattern Recognition cursus, Pattern Recognition coaching, Pattern Recognition instructeur, Pattern Recognition trainer, Pattern Recognition training cursus, Pattern Recognition lessen, Pattern Recognition on-site, Pattern Recognition privé cursus, Pattern Recognition een op een training, Pattern Recognition op locatie, Weekend Pattern Recognition opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!