Pattern Recognition Training Courses

Pattern Recognition Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Pattern Recognition-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve bespreking en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van Patroonherkenning Patroonherkenningstraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Pattern Recognition Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze door een instructeur geleide, live cursus biedt een introductie op het gebied van patroonherkenning en machine learning. Het gaat over praktische toepassingen in de statistiek, informatica, signaalverwerking, computer vision, data mining en bioinformatica.

De cursus is interactief en bevat veel praktische oefeningen, feedback van instructeurs en het testen van verworven kennis en vaardigheden.
14 hours
Overview
Patroonovereenkomst is een techniek die wordt gebruikt om opgegeven patronen in een afbeelding te vinden. Het kan worden gebruikt om het bestaan van specifieke kenmerken in een vastgelegde afbeelding te bepalen, bijvoorbeeld het verwachte label op een defect product in een fabriekslijn of de opgegeven afmetingen van een component. Het verschilt van " Pattern Recognition " (die algemene patronen herkent op basis van grotere verzamelingen van gerelateerde monsters) omdat het specifiek dicteert waarnaar we op zoek zijn en ons dan vertelt of het verwachte patroon bestaat of niet.

Indeling van de cursus

- Deze cursus introduceert de benaderingen, technologieën en algoritmen die worden gebruikt op het gebied van patroonafstemming zoals dit van toepassing is op Machine Vision .

Aankomende Pattern Recognition cursussen

Weekend Pattern Recognition cursus, Avond Pattern Recognition training, Avond Pattern Recognition opleiding Pattern Recognition boot camp, Pattern Recognition instructeur geleid, Weekend Pattern Recognition training, Avond Pattern Recognition cursus, Pattern Recognition coaching, Pattern Recognition instructeur, Pattern Recognition trainer, Pattern Recognition training cursus, Pattern Recognition lessen, Pattern Recognition on-site, Pattern Recognition privé cursus, Pattern Recognition een op een training, Pattern Recognition op locatie, Weekend Pattern Recognition opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!