MySQL Training Courses

MySQL Training Courses

Local instructor-led live MySQL training courses in Nederland.

MySQL Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
MySQL is een open-source relationeel databasebeheersysteem (RDBMS) dat een platform biedt voor gestructureerde querytaal (SQL) voor het beheren en manipuleren van databases.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars op gevorderd niveau die MySQL en databasetechnologieën willen leren en gebruiken voor het bouwen van webapplicaties.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Schrijf SQL query's om gegevens op te halen, te filteren, te sorteren en samen te voegen. Voer bewerkingen voor gegevensmanipulatie uit, zoals het invoegen, bijwerken en verwijderen van gegevens. Implementeer geavanceerde SQL concepten zoals subquery's, afgeleide tabellen en voorwaardelijke logica. Integreer MySQL met populaire programmeertalen en voer query's uit vanuit applicatiecode.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
De training zal de deelnemers helpen zich voor te bereiden op Web Application Development met Python Programming met Data Analytics. Dergelijke gegevensvisualisatie is een geweldige tool voor Top Management in besluitvorming.
14 hours
 • Hoe een vraag bouwen?
 • Wat is een relationele database?
 • Wat zijn de structuur en SQL opdrachten?
7 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met SQL . De cursus laat u kennismaken met geheimen die alle SQL databases gemeen hebben, evenals My SQL specifieke syntaxis, functies en functies.
14 hours
Deze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:
 • hoe SQL-query's te schrijven
 • welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
 • wat zijn relaties en hoe ze te maken
 • de structuur van gegevens
 • verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen
Deze SQL-cursus behandelt generieke ANSI-SQL. Het kan in elke database worden gebruikt, inclusief Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL en andere relationele databases.
28 hours
Publiek: IT-professionals die ernaar streven DBA's of database-ondersteuningsprofessionals te worden op MySql Database op linx / windows-platforms. Formaat: 40% theoretisch / lezingen, 60% Praktisch / praktisch op lab
14 hours
MariaDB Administration training is voor iedereen die de MariaDB databaseserver wil beheren. Het is een uitgebreide cursus voor alle taken van de beheerder. De cursus legt uit hoe MariaDB Database werkt, welke tools beschikbaar zijn, hoe we ze kunnen gebruiken, hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren. Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts beheert en hoe het MariaDB Access Privilege-systeem werkt. U leert ook hoe u uw database kunt onderhouden, een back-up kunt maken van uw databases en deze kunt herstellen en crashherstel kunt uitvoeren.
28 hours
MariaDB is een vork van My SQL en een van de populairste databaseservers. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze MariaDB moeten installeren, configureren en beheren voor hoge beschikbaarheid en prestaties. Andere onderwerpen zijn back-up en herstel, beveiliging en clustering.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  21 hours
  Deze cursus is bedoeld voor databasebeheerders. De cursus presenteert opties voor oplossingen met hoge beschikbaarheid met behulp van Galera Cluster. Je leert de basis van Galera-technologie, evenals meer geavanceerde onderwerpen en praktische kennis met betrekking tot het configureren, optimaliseren en beheren van een Galera-cluster.
  14 hours
  De training MijnSQL Beheer is voor iedereen die de MijnSQL databaseserver wil beheren. Het is een uitgebreide cursus die alle administratieve taken omvat.De cursus legt uit hoe MySQL Database werkt, welke tools beschikbaar zijn, hoe we ze kunnen gebruiken, hoe we de MySQL Database Server kunnen beveiligen en configureren. Tijdens de training leer je hoe je gebruikersaccounts beheert en hoe het MySQL Access Privilege Systeem werkt. U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt van uw databases, deze herstelt en crashherstel uitvoert.
  21 hours
  Deze op maat gemaakte cursus is specifiek ontworpen tegen de vereisten van Now Managed Learning Services
  14 hours
  Percona Server voor MySQL maakt deel uit van een geïntegreerd systeem van oplossingen voor databases, który zorgt voor betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten (voor het gebruik van een pakket). Jest is uniek ontworpen voor de Platform Percona Software tool, które garandeert het maken van online back-ups, gegevenscompressie en snelle diagnose en probleemoplossingów.
  14 hours
  Proxy SQL is een proxy voor My SQL , Percona Server en MariaDB . Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op technici die een proxy-aanpak willen gebruiken om een hoge beschikbaarheid voor My SQL gebaseerde databases te garanderen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer Proxy SQL .
  • Schakel duizenden gelijktijdige databaseverbindingen via meerdere backend-servers in.
  • Implementeer meerdere proxy's verspreid over meerdere database-instances.
  • Optimaliseer de prestaties van een My SQL cluster, zonder de query-applicaties te wijzigen.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  • Ga voor meer informatie over Proxy SQL naar: https://proxysql.com/

  Last Updated:

  Upcoming MySQL Courses

  Weekend MySQL cursus, Avond MySQL training, Avond MySQL opleiding MySQL boot camp, MySQL instructeur geleid, Weekend MySQL training, Avond MySQL cursus, MySQL coaching, MySQL instructeur, MySQL trainer, MySQL training cursus, MySQL lessen, MySQL on-site, MySQL privé cursus, MySQL een op een training, MySQL op locatie, Weekend MySQL opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions