MySQL Training Courses

MySQL Training Courses

Lokale, instructieve live MySQL-trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en handson de basisbeginselen van MySQL MySQL-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MySQL Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Publiek: alle IT-professionals die streven naar DBAs of database support professionals op MySql Database op linx / windows-platforms.

Formaat: 40% theoretisch / colleges, 60% Praktisch / praktijklab
14 hours
Overview
De MariaDB Administration-training is bedoeld voor iedereen die de MariaDB-databaseserver wil beheren Het is een uitgebreide cursus die alle taken van de beheerder omvat De cursus legt uit hoe MariaDB Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken, hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts kunt beheren en hoe het MariaDB Access Privilege System werkt U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt en uw databases herstelt en crash-herstel uitvoert .
28 hours
Overview
MariaDB is een vork van MySQL en een van de meest populaire databaseservers In deze live training met instructeur leren deelnemers MariaDB te installeren, configureren en beheren voor hoge beschikbaarheid en prestaties Andere onderwerpen zijn back-up en herstel, beveiliging en clustering Publiek ontwikkelaars Databasebeheerders Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor databasebeheerders.

De cursus presenteert opties voor High-Availability-oplossingen met behulp van Galera Cluster.

Je leert de basisprincipes van Galera-technologie, evenals meer geavanceerde onderwerpen en praktische kennis met betrekking tot het configureren, optimaliseren en beheren van een Galera-cluster.
14 hours
Overview
De MySQL Administration-training is bedoeld voor iedereen die de MySQL-databaseserver wil beheren. Het is een uitgebreide cursus die alle taken van de beheerder omvat.

De cursus legt uit hoe MySQL Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken, hoe we de MySQL Database Server kunnen beveiligen en configureren. Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts kunt beheren en hoe het MySQL Access Privilege System werkt. U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt en uw databases herstelt en crash-herstel uitvoert.
14 hours
Overview
Percona Server voor MySQL maakt deel uit van een geïntegreerd database-oplossingssysteem dat betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten biedt (bij gebruik van het pakket) Dit is een unieke tool ontwikkeld voor het Percona Software Platform dat online back-up, datacompressie en directe diagnose en troubleshooting garandeert .
14 hours
Overview
ProxySQL is een proxy voor MySQL, Percona server, en MariaDB.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen een proxy aanpak te gebruiken om een hoge beschikbaarheid voor MySQL gebaseerde databases te garanderen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren ProxySQL.
- kunnen duizenden gelijktijdige database-verbindingen over meerdere backend servers.
- implementeren meerdere proxy's verspreid over tal van database instances.
- optimaliseert de prestaties van een MySQL-Cluster, zonder dat de query-toepassingen worden gewijzigd.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over ProxySQL, u terecht op: https://proxysql.com/
14 hours
Overview
Deze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:

- hoe SQL-query's te schrijven
- welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
- wat zijn relaties en hoe ze te maken
- de structuur van gegevens
- verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
- praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen

Deze SQL-cursus behandelt generieke ANSI-SQL. Het kan in elke database worden gebruikt, inclusief Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL en andere relationele databases.
14 hours
Overview
- Hoe een vraag opstellen?
- Welke kansen heeft de SQL in een MySQL-database?
- Wat is een relationele database?
- Wat is de structuur en SQL-opdrachten?
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met SQL. De cursus introduceert je in geheimen die alle SQL-databases gemeen hebben, evenals MySQL-specifieke syntaxis, functies en functies.
420 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basis van webontwikkeling tijdens het maken en implementeren van een voorbeeldtoepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp en implementeer nieuwe functies voor gebruikers Optimaliseer webapplicaties om snelheid en schaal te maximaliseren Clientside code schrijven voor webgebaseerde applicaties Maak snel, eenvoudig te gebruiken, grootschalige productietoepassingen en ontwikkel prototypes snel Publiek Beginner web-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend MySQL cursus, Avond MySQL training, Avond MySQL opleiding MySQL boot camp, MySQL instructeur geleid, Weekend MySQL training, Avond MySQL cursus, MySQL coaching, MySQL instructeur, MySQL trainer, MySQL training cursus, MySQL lessen, MySQL on-site, MySQL privé cursus, MySQL een op een training, MySQL op locatie, Weekend MySQL opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!