MySQL Training Courses

MySQL Training Courses

Lokale, instructieve live MySQL-trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en handson de basisbeginselen van MySQL MySQL-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MySQL Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
mysqladmMySQL Database Administration14 uurDe MySQL Administration-training is bedoeld voor iedereen die de MySQL-databaseserver wil beheren. Het is een uitgebreide cursus die alle taken van de beheerder omvat.

De cursus legt uit hoe MySQL Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken, hoe we de MySQL Database Server kunnen beveiligen en configureren. Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts kunt beheren en hoe het MySQL Access Privilege System werkt. U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt en uw databases herstelt en crash-herstel uitvoert.
sqlfunSQL Fundamentals14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:

- hoe SQL-query's te schrijven
- welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
- wat zijn relaties en hoe ze te maken
- de structuur van gegevens
- verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
- praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen

Deze SQL-cursus behandelt generieke ANSI-SQL. Het kan in elke database worden gebruikt, inclusief Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL en andere relationele databases.
sqlmysqladvSQL Advanced in MySQL7 uurDeze cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met SQL. De cursus introduceert je in geheimen die alle SQL-databases gemeen hebben, evenals MySQL-specifieke syntaxis, functies en functies.
mariadbadminMariaDB Database Administration14 uurDe MariaDB Administration-training is bedoeld voor iedereen die de MariaDB-databaseserver wil beheren Het is een uitgebreide cursus die alle taken van de beheerder omvat De cursus legt uit hoe MariaDB Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken, hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts kunt beheren en hoe het MariaDB Access Privilege System werkt U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt en uw databases herstelt en crash-herstel uitvoert .
sqlmysqlSQL in MySQL14 uur- Hoe een vraag opstellen?
- Welke kansen heeft de SQL in een MySQL-database?
- Wat is een relationele database?
- Wat is de structuur en SQL-opdrachten?
mariadbgcMariaDB Galera Cluster Administration21 uurDeze cursus is bedoeld voor databasebeheerders.

De cursus presenteert opties voor High-Availability-oplossingen met behulp van Galera Cluster.

Je leert de basisprincipes van Galera-technologie, evenals meer geavanceerde onderwerpen en praktische kennis met betrekking tot het configureren, optimaliseren en beheren van een Galera-cluster.
68962MySQL Administration 28 uurPubliek: alle IT-professionals die streven naar DBAs of database support professionals op MySql Database op linx / windows-platforms.

Formaat: 40% theoretisch / colleges, 60% Praktisch / praktijklab
SQL100T-SQL Fundamentals with SQL Server Training Course14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die basisvaardigheden willen verwerven om met SQL Server-databases om te gaan. Cursus helpt de leden om te leren:

- Hoe te werken met SQL Server en SQL Server Management Studio.
- Betekenis van databases, SQL en RDBMS etc.
- Hoe tabellen te maken, gebruik DDL, DML en DAL.
- Welke zijn de verschillende RDBMS-pakketten op de markt en hoe ze met elkaar kunnen worden vergeleken.
- Een inleiding tot NoSQL en hoe deze organisaties zijn, veranderen in hybride databases.
prcmysqlPercona Server for MySQL14 uurPercona Server voor MySQL maakt deel uit van een geïntegreerd database-oplossingssysteem dat betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten biedt (bij gebruik van het pakket) Dit is een unieke tool ontwikkeld voor het Percona Software Platform dat online back-up, datacompressie en directe diagnose en troubleshooting garandeert .
globalsightGlobalSight: Automate the Localization Process7 uurGlobalsight is een opensource, op Java gebaseerde applicatieserver voor het automatiseren, stroomlijnen en beheren van het lokalisatieproces In deze live training met instructeur leren deelnemers over de architectuur en functionaliteit van Globalsight terwijl ze een demonstratieserver installeren, configureren en implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de voordelen van Globalsight ten opzichte van andere Translation Management Systemen Installeer de Globalsight-server en gerelateerde componenten Stel Globalsight in om achter een reverse proxy te werken Implementeer Globalsight in een productieomgeving Problemen oplossen en Globalsight optimaliseren Gebruik de API's van Globalsight om deze te integreren met toepassingen van derden, waaronder JBPM, enz Publiek Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
mariadbadvAdvanced MariaDB for High Availability and Performance28 uurMariaDB is een vork van MySQL en een van de meest populaire databaseservers In deze live training met instructeur leren deelnemers MariaDB te installeren, configureren en beheren voor hoge beschikbaarheid en prestaties Andere onderwerpen zijn back-up en herstel, beveiliging en clustering Publiek ontwikkelaars Databasebeheerders Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
webdevonboardingWeb Developer On-boarding Training420 uurTijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basis van webontwikkeling tijdens het maken en implementeren van een voorbeeldtoepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp en implementeer nieuwe functies voor gebruikers Optimaliseer webapplicaties om snelheid en schaal te maximaliseren Clientside code schrijven voor webgebaseerde applicaties Maak snel, eenvoudig te gebruiken, grootschalige productietoepassingen en ontwikkel prototypes snel Publiek Beginner web-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Aankomende MySQL cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
MySQL Administration - Amsterdamma, 2019-03-18 09:304620EUR / 6820EUR
MySQL Administration - Utrecht Centraal Stationma, 2019-03-18 09:304620EUR / 8945EUR
MySQL Administration - Tilburg Centraal Stationma, 2019-03-18 09:304620EUR / 9224EUR
MySQL Administration - Golden Tulip Leidenma, 2019-04-01 09:304620EUR / 7570EUR
MySQL Administration - Apeldoorndi, 2019-04-02 09:304620EUR / 8320EUR
Weekend MySQL cursus, Avond MySQL training, Avond MySQL opleiding MySQL boot camp, MySQL instructeur geleid, Weekend MySQL training, Avond MySQL cursus, MySQL coaching, MySQL instructeur, MySQL trainer, MySQL training cursus, MySQL lessen, MySQL on-site, MySQL privé cursus, MySQL een op een training, MySQL op locatie, Weekend MySQL opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!