MariaDB Training Courses

MariaDB Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live MariaDB-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe MariaDB Database werkt, welke tools beschikbaar zijn, hoe we ze kunnen gebruiken en hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren. MariaDB-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

MariaDB Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
 • Creëerde Linux / Unix-beheerders en ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in deelname aan Linux / Unix-servers
 • Zelfs beginners, die de basisvaardigheden en -kennis van Linux , kunnen deze cursus inhalen als je het lab van de instructeur en de uitleg in detail volgt.
 • Deze cursus is bedoeld om voldoende te oefenen met het beheren van Linux servers en om aan te tonen dat het heel gemakkelijk is om Linux / Unix-servers te begrijpen.
 • Deze cursus wordt aan het publiek gegeven met 40% lezingen, 50% labs en 10% Q&A. Deze vijfdaagse cursus legt sterk de nadruk op laboratoriumactiviteiten.
 • U leert hoe u Top 4 Linux servers kunt implementeren en beheren die uiterst nuttige netwerkservices bieden voor een bedrijfskritieke bedrijfsomgeving.
 • Het kan op elke distributie worden geleverd (Fedora, CentOS worden vaak gebruikt)
14 hours
MariaDB Administration training is voor iedereen die de MariaDB databaseserver wil beheren. Het is een uitgebreide cursus voor alle taken van de beheerder. De cursus legt uit hoe MariaDB Database werkt, welke tools beschikbaar zijn, hoe we ze kunnen gebruiken, hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren. Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts beheert en hoe het MariaDB Access Privilege-systeem werkt. U leert ook hoe u uw database kunt onderhouden, een back-up kunt maken van uw databases en deze kunt herstellen en crashherstel kunt uitvoeren.
28 hours
MariaDB is een vork van My SQL en een van de populairste databaseservers. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze MariaDB moeten installeren, configureren en beheren voor hoge beschikbaarheid en prestaties. Andere onderwerpen zijn back-up en herstel, beveiliging en clustering.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  21 hours
  Deze cursus is bedoeld voor databasebeheerders. De cursus presenteert opties voor oplossingen met hoge beschikbaarheid met behulp van Galera Cluster. Je leert de basis van Galera-technologie, evenals meer geavanceerde onderwerpen en praktische kennis met betrekking tot het configureren, optimaliseren en beheren van een Galera-cluster.

  Last Updated:

  Upcoming MariaDB Courses

  Weekend MariaDB cursus, Avond MariaDB training, Avond MariaDB opleiding MariaDB boot camp, MariaDB instructeur geleid, Weekend MariaDB training, Avond MariaDB cursus, MariaDB coaching, MariaDB instructeur, MariaDB trainer, MariaDB training cursus, MariaDB lessen, MariaDB on-site, MariaDB privé cursus, MariaDB een op een training, MariaDB op locatie, Weekend MariaDB opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions