MariaDB Training Courses

MariaDB Training Courses

Lokale, instructieve live MariaDB-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefening hoe MariaDB Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken en hoe we de MariaDB-databaseserver kunnen beveiligen en configureren MariaDB-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MariaDB Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
- Linux / Unix-beheerders en ontwikkelaars gemaakt die geïnteresseerd zijn in betrokkenheid bij LInux / Unix-servers
- Zelfs beginners, die over de basisvaardigheden en kennis op Linux beschikken, kunnen deze cursus inhalen, alleen als je het instructielaboratorium en de uitleg in detail volgt.
- Deze cursus is bedoeld om genoeg Linux-servers te beheren en te laten zien dat Linux / Unix-servers zeer eenvoudig te begrijpen zijn.
- Deze cursus wordt aan het publiek afgeleverd met 40% hoorcolleges, 50% labs en 10% Q & A. Deze vijfdaagse cursus legt sterk de nadruk op op het lab gebaseerde activiteiten.
- U leert hoe u Top 4 Linux-servers kunt implementeren en beheren die zeer nuttige netwerkdiensten bieden voor een bedrijfskritieke bedrijfsomgeving.
- Het kan op elke distributie worden afgeleverd (Fedora, CentOS worden vaak gebruikt)
14 hours
Overview
De MariaDB Administration-training is bedoeld voor iedereen die de MariaDB-databaseserver wil beheren Het is een uitgebreide cursus die alle taken van de beheerder omvat De cursus legt uit hoe MariaDB Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken, hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts kunt beheren en hoe het MariaDB Access Privilege System werkt U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt en uw databases herstelt en crash-herstel uitvoert .
28 hours
Overview
MariaDB is een vork van MySQL en een van de meest populaire databaseservers In deze live training met instructeur leren deelnemers MariaDB te installeren, configureren en beheren voor hoge beschikbaarheid en prestaties Andere onderwerpen zijn back-up en herstel, beveiliging en clustering Publiek ontwikkelaars Databasebeheerders Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor databasebeheerders.

De cursus presenteert opties voor High-Availability-oplossingen met behulp van Galera Cluster.

Je leert de basisprincipes van Galera-technologie, evenals meer geavanceerde onderwerpen en praktische kennis met betrekking tot het configureren, optimaliseren en beheren van een Galera-cluster.
Weekend MariaDB cursus, Avond MariaDB training, Avond MariaDB opleiding MariaDB boot camp, MariaDB instructeur geleid, Weekend MariaDB training, Avond MariaDB cursus, MariaDB coaching, MariaDB instructeur, MariaDB trainer, MariaDB training cursus, MariaDB lessen, MariaDB on-site, MariaDB privé cursus, MariaDB een op een training, MariaDB op locatie, Weekend MariaDB opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!