Lua Training Courses

Lua Training Courses

Lokale, instructieve live Lua-trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en handson-oefeningen hoe je aan de slag kunt met het programmeren in Lua en de veelzijdigheid van Lua gebruiken om oplossingen te ontwikkelen, variërend van systeemtoepassingen tot games Lua-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live-training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Lua Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
Torch is een open source machine leren bibliotheek en een wetenschappelijke computing Framework gebaseerd op de Lua programmeertaal. Het biedt een ontwikkelomgeving voor numerieke, machine leren, en computervisie, met een bijzondere nadruk op diep leren en Kronkel netten. Het is een van de snelste en meest flexibele kaders voor machine en Deep learning en wordt gebruikt door bedrijven zoals Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel, en vele anderen.

in deze instructeur-LED, live training, dekken we de principes van Torch, zijn unieke kenmerken, en hoe het kan worden toegepast in real-world toepassingen. We stappen door tal van hands-on oefeningen overal, demonstreren en het beoefenen van de concepten geleerd.

aan het einde van de cursus, zullen de deelnemers hebben een grondige kennis van fakkel & #39; s onderliggende kenmerken en capaciteiten, alsmede de rol en de bijdrage binnen de AI ruimte in vergelijking met andere frameworks en bibliotheken. Deelnemers hebben ook de nodige praktijk gekregen om fakkel te implementeren in hun eigen projecten.

formaat van de cursus

- overzicht van machine en Deep Learning
- in-class codering en integratie oefeningen
- test vragen besprenkeld langs de weg om te controleren begrip
14 hours
Overview
Lua is een eenvoudig te gebruiken scripttaal die wordt gebruikt als een ingesloten plugin / extensietaal in verschillende producten. Het is bijvoorbeeld de ingesloten scripttaal van netwerktoepassingen zoals nmap en wireshark, en kan ook worden gevonden als een scriptingtaal in World of Warcraft, Orbiter en andere games.

Lua kan ook als zelfstandige taal worden gebruikt. Het is een lichtgewicht, multi-paradigma programmeertaal en daarom leert de cursus verschillende concepten die studenten ook op andere gebieden van software-engineering nuttig zullen vinden.

Deze cursus behandelt de basis programmeerconstructies in Lua en bevat veel programmeeroefeningen, zodat nieuwkomers de taal kunnen leren en van nul kunnen beginnen.

Na het voltooien van de cursus zullen de studenten middelgrote Lua-programma's en scriptsoftware kunnen schrijven waarbij Lua de ingebedde taal is.
14 hours
Overview
Dit is een gevorderde cursus over Lua, waar basiskennis van de programmeertaal al wordt verondersteld. Daarom geeft deze cursus de deelnemer een dieper inzicht in Lua-internals en het "waarom" achter de gebruikte Lua-idiomen.

Deze geavanceerde onderwerpen worden gedemonstreerd door tal van voorbeelden en oefeningen in de klas.
21 hours
Overview
Lua is een eenvoudig te gebruiken scripttaal die wordt gebruikt als een ingesloten plugin / extensietaal in verschillende producten Het is bijvoorbeeld de ingesloten scripttaal van netwerktoepassingen zoals nmap en wireshark, en kan ook worden gevonden als een scriptingtaal in World of Warcraft, Orbiter en andere games Lua kan ook als zelfstandige taal worden gebruikt Het is een lichtgewicht multiparadigm-programmeertaal en daarom leert de cursus verschillende concepten die studenten ook op andere gebieden van software-engineering nuttig zullen vinden Deze cursus behandelt alles wat er te weten valt over Lua We bouwen op van de basis programmeerconstructies, leren over geavanceerde technieken en praten uiteindelijk over het inbedden van Lua in andere programmeertalen en het inbedden van andere programmeertalen in Lua De cursus bevat veel programmeeroefeningen, zodat nieuwkomers de taal kunnen leren en van nul kunnen beginnen .
Weekend Lua cursus, Avond Lua training, Avond Lua opleiding Lua boot camp, Lua instructeur geleid, Weekend Lua training, Avond Lua cursus, Lua coaching, Lua instructeur, Lua trainer, Lua training cursus, Lua lessen, Lua on-site, Lua privé cursus, Lua een op een training, Lua op locatie, Weekend Lua opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!