Lua Training Courses

Lua Training Courses

Local instructor-led live Lua training courses in Nederland.

Lua Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
 • Turn an nginx web server into a web application server
 • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
 • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
 • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
Audience
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Torch is een open source bibliotheek voor machine learning en een wetenschappelijk computerframework gebaseerd op de programmeertaal Lua . Het biedt een ontwikkelomgeving voor cijfers, machine learning en computer vision, met een bijzondere nadruk op diep leren en convolutionele netten. Het is een van de snelste en meest flexibele frameworks voor Machine en Deep Learning en wordt gebruikt door bedrijven zoals Facebook , Go ogle, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel en vele anderen. In deze door een instructeur geleide, live training behandelen we de principes van Torch , zijn unieke kenmerken en hoe het kan worden toegepast in real-world applicaties. We doorlopen talloze hands-on oefeningen doorheen, het demonstreren en oefenen van de geleerde concepten. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een grondig begrip van de onderliggende functies en mogelijkheden van Torch , evenals de rol en bijdrage binnen de AI-ruimte in vergelijking met andere frameworks en bibliotheken. Deelnemers hebben ook de nodige praktijk gekregen om Torch in hun eigen projecten te implementeren.
  Indeling van de cursus
  • Overzicht van machine en Deep Learning
  • In-class codeer- en integratieoefeningen
  • Testvragen die onderweg zijn verspreid om het begrip te controleren
  14 hours
  Lua is een eenvoudig te gebruiken scripttaal die wordt gebruikt als een ingesloten plug-in / extensietaal in verschillende producten. Het is bijvoorbeeld de ingebedde scripttaal van netwerktoepassingen zoals nmap en wirehark, en kan ook worden gevonden als een scripttaal in World of Warcraft, Orbiter en andere spellen. Lua kan ook worden gebruikt als een zelfstandige taal. Het is een lichtgewicht, multi-paradigma programmeertaal en daarom leert de cursus verschillende concepten die studenten ook op andere gebieden van software-engineering nuttig zullen vinden. Deze cursus behandelt de basis programmeerconstructies in Lua en bevat veel programmeeroefeningen, zodat nieuwkomers vaardig kunnen worden met de taal, beginnend vanaf nul. Na het voltooien van de cursus kunnen de studenten op zichzelf staande Lua programma's en scriptsoftwareproducten schrijven waarin Lua de ingebedde taal is.
  14 hours
  Dit is een geavanceerde cursus over Lua , waar al wordt uitgegaan van basiskennis van de programmeertaal. Daarom geeft deze cursus de deelnemer een dieper inzicht in Lua internals en het 'waarom' achter de gebruikte Lua uitdrukkingen. Deze geavanceerde onderwerpen worden gedemonstreerd door tal van voorbeelden en in-class oefeningen.
  21 hours
  Lua is een eenvoudig te gebruiken scripttaal die wordt gebruikt als een ingesloten plugin / extensietaal in verschillende producten Het is bijvoorbeeld de ingesloten scripttaal van netwerktoepassingen zoals nmap en wireshark, en kan ook worden gevonden als een scriptingtaal in World of Warcraft, Orbiter en andere games Lua kan ook als zelfstandige taal worden gebruikt Het is een lichtgewicht multiparadigm-programmeertaal en daarom leert de cursus verschillende concepten die studenten ook op andere gebieden van software-engineering nuttig zullen vinden Deze cursus behandelt alles wat er te weten valt over Lua We bouwen op van de basis programmeerconstructies, leren over geavanceerde technieken en praten uiteindelijk over het inbedden van Lua in andere programmeertalen en het inbedden van andere programmeertalen in Lua De cursus bevat veel programmeeroefeningen, zodat nieuwkomers de taal kunnen leren en van nul kunnen beginnen .

  Last Updated:

  Upcoming Lua Courses

  Weekend Lua cursus, Avond Lua training, Avond Lua opleiding Lua boot camp, Lua instructeur geleid, Weekend Lua training, Avond Lua cursus, Lua coaching, Lua instructeur, Lua trainer, Lua training cursus, Lua lessen, Lua on-site, Lua privé cursus, Lua een op een training, Lua op locatie, Weekend Lua opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions