KanBan Training Courses

KanBan Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Kanban (看板) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on praktijk hoe Kanban kan helpen werkomgevingen te verbeteren, en de vaardigheden en kennis bieden die u nodig hebt om Kanban in uw werk toe te passen en te leren hoe u kunt bepalen waar je nu aan moet werken, wat je tot later moet laten en wat je voor altijd van de to-do-lijst kunt schrappen. Kanban-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

KanBan Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Doelgroep: IT-directeur, projectmanager, technisch teamleider, analist, softwareontwikkelaar, tester Leerdoel: Het doel van deze training is om kennis en praktijk van de workshops aspecten van Kanban en Agile stichtingen te verwerven.
21 hours
Deze cursus is gemaakt voor mensen die Agile (met name SCRUM) moeten combineren met Lean en Kanban samen om hun projecten te beheren. Het combineert de werelden van productontwerp en softwareontwerp.
14 hours
Kanban Management Professional 1 (KMP1) is een zeer interactieve tweedaagse cursus die is geaccrediteerd door de Lean Kanban University (LKU). Het combineert lesgeven, groepsdiscussies en een volledig meeslepende simulatie om te illustreren hoe de Kanban-methode individuen, teams en organisaties helpt bij het beheren en verbeteren van de levering van producten en diensten aan hun klanten.

De Kanban-methode biedt pragmatische, bruikbare, evidence-based begeleiding voor succesvolle evolutionaire verandering. Het begint met wat u nu doet en streeft naar evolutionaire verandering met respect voor de huidige rollen, verantwoordelijkheden en functiebenamingen en het aanmoedigen van leiderschap op alle niveaus. Dit stelt organisaties in staat om bedrijfsprocessen geleidelijk te evolueren, relevante statistieken te definiëren en te gebruiken om de voortgang te meten en de risico's verbonden aan complexe veranderprogramma's aanzienlijk te verminderen.

Je verlaat deze cursus met kennis van de Kanban-principes en algemene praktijken, en vaardigheden waarmee je Kanban met vertrouwen in je organisatie kunt toepassen. Wat ga je leren?
- Identificeer interne en externe bronnen van ontevredenheid
- Analyseer vraag versus mogelijkheden
- Modelleer het kennisontdekkingsproces
- Ontwerp kanban-systemen en hun visualisaties
- Identificeer en prioriteer verbeteringen
- Kies cadans voor activiteiten
- Identificeer serviceklassen Wat ontvang ik?
Cursusmateriaal (print & elektronisch)
Electron ic exemplaar van het boek "Kanban - Succesvolle evolutionaire verandering voor uw Technology Business " door David J. Anderson
Lidmaatschap van de Lean -Kanban University (LKU)
Lean -Kanban University (LKU) certificaat van voltooiing van de cursus Voor wie is deze cursus bedoeld?
Iedereen die betrokken is bij productontwikkeling of kenniswerk. Dit omvat maar is niet beperkt tot het volgende:
Programma- en bezorgmanagers
Product- en projectmanagers
Productontwikkelaars, softwareontwikkelaars en testers
Mensen die werkzaam zijn in operaties of ondersteuning
Business
Beheer op hoog niveau
Iedereen die geïnteresseerd is in het implementeren van Agile in hun organisatie
14 hours
JIRA is een op Java gebaseerde webapplicatie die project- en issue-tracking biedt voor het verbeteren van de flexibiliteit van softwareontwikkeling. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe Jira te gebruiken om een Kanban-benadering van Agile in hun organisatie te implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de principes achter Agile en Kanban
 • Gebruik Jira om een Kanban-project te maken en te beheren
 • Pas Jira aan de behoeften van hun organisatie aan
 • Voer eenvoudige en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit
 • Genereer en bekijk rapporten
Publiek
 • Product managers
 • Software ontwikkelaars
 • Test ingenieurs
 • Business
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
This two-day course teaches teams who are part of an Agile Release Train (ART) how to work in an Agile environment using Scrum, Kanban, and XP. The teams will learn how to become Agile Teams, build their backlog, and plan and execute iterations. Agile teams learn about their ART and their role in it, planning, executing, and improving with other teams. This class prepares teams to run a Program Increment (PI), including all meetings at the Team and Program level with a specific focus on the upcoming PI planning. Attending the class prepares participants to take the exam and become a certified SAFe® Practitioner (SP). After this course, you should be able to:
 • Apply SAFe to scale Lean and Agile development in your enterprise
 • Know your team and its role on the Agile Release Train
 • Know all other teams on the train, their roles and the dependencies between the teams
 • Plan iterations
 • Execute iterations, demo value, and improve your process
 • Plan Program Increments
 • Integrate and work with other teams on the train
7 hours
  Heeft u moeite met het implementeren van Agile in uw organisatie? Is de verandering te normatief? Zijn uw teams overbelast en minder productief, maar nog steeds te resistent voor een revolutionaire verandering? Kies het “Alternatieve Path to Agility” en implementeren van een evolutionaire en humane Change Management methode die uw proces niet verandert maar verbetert het. De Kanban-methode biedt pragmatische, bruikbare, evidence-based begeleiding voor succesvolle evolutionaire verandering. Het begint met wat u nu doet en respecteert de huidige rollen, verantwoordelijkheden en functiebenamingen. Dit stelt organisaties in staat om bedrijfsprocessen geleidelijk te evolueren, relevante statistieken te definiëren en te gebruiken om de voortgang te meten en het risico van complexe veranderingsprogramma's aanzienlijk te verminderen. Als je team overweldigd is, kan Kanban je helpen om je werk onder controle te krijgen. Kanban is een nieuwe techniek voor het dynamisch beheren van uw proces en het blootleggen van knelpunten. Deze training biedt de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om Kanban in je werk toe te passen en leren hoe je kunt bepalen waar je nu aan moet werken, wat je tot later moet verlaten en wat je voor altijd van de takenlijst moet verwijderen. Leerresultaten Deelnemers moeten bekend worden met de Kanban-methode. Ze moeten een eenvoudig Kanban-bord kunnen ontwerpen en implementeren. Ze moeten in staat zijn om werkitemtypen en de risico's van specifieke werkitems te begrijpen. Ze moeten bekend zijn met verschillende Team Kanban-bordontwerpen en -stijlen en weten hoe ze een ontwerp moeten kiezen dat het meest geschikt is voor hun context. Ze moeten zich bewust zijn van de trainingsroute en de waarde en voordelen die kunnen worden afgeleid bij elke stap op het "alternatieve pad naar behendigheid." Wie zou moeten deelnemen Deze cursus is bedoeld voor elke professional die deel uitmaakt van een productontwikkeling of kenniswerkomgeving en die wil ontdekken hoe Kanban kan helpen bij het verbeteren van werkomgevingen. Kanban werkt in meerdere functies van een organisatie, van senior medewerkers die Lean Management willen adopteren tot leden van bezorgteams die hun werkmethoden willen verbeteren. Eerdere deelnemers aan onze lessen waren in functies zoals:
  • Senior Management Posities (CxO)
  • Programma- en projectmanagers
  • Productmanagers, producteigenaren en Business
  • Scrum Teamleden
  • Scrum Masters, Teamleads en Change Agents
  • Product- en softwareontwikkelaars & testers
  • Agile Coaches & Practitioners ( Scrum , XP, DSDM, Agile PM, etc.)
  • Andere rollen zoals HR- en Finance professionals
  certificaat Deze 1-daagse cursus leert de basisprincipes van de Kanban Method® en dient als instapniveau en startpunt voor een alternatief pad naar behendigheid. Na succesvolle afronding van deze training ontvang je een certificaat van voltooiing van Lean Kanban University®. Bovendien verdien je een Team Kanban Practitioner® (TKP) -certificaat vergezeld van de TKP-badge. Project Management Institute (PMI): 7 PDU's ( Professional Development ).

  Last Updated:

  Upcoming KanBan Courses

  Weekend KanBan cursus, Avond KanBan training, Avond KanBan opleiding KanBan boot camp, KanBan instructeur geleid, Weekend KanBan training, Avond KanBan cursus, KanBan coaching, KanBan instructeur, KanBan trainer, KanBan training cursus, KanBan lessen, KanBan on-site, KanBan privé cursus, KanBan een op een training, KanBan op locatie, Weekend KanBan opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions