Kali Linux Training Courses

Kali Linux Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Kali Linux-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe digitaal forensisch onderzoek en penetratietesten met Kali Linux kunnen worden gebruikt. Kali Linux-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Kali Linux Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Kali Linux is een Linux-distributie gemaakt voor digitaal forensisch onderzoek en penetratietesten. Geavanceerde penetratietesten met Kali Linux is een meer geavanceerde technologie om te gebruiken bij penetratietesten en beveiligingsaudits met distributie Linux.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals die geavanceerde kennis willen opdoen in het uitvoeren van penetratietesten met Kali Linux, zoals geavanceerd snuiven, exploit schrijven, web- en draadloze penetratietesten, documentbeheer en rapportage en andere penetratietestmethoden.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp en gebruik de geavanceerde methodologie van Kali Linux voor penetratietesten. Leer tools voor het beoordelen van kwetsbaarheden te gebruiken. Beheer bewijsmateriaal, gegevensverzameling en rapportage met Kali Linux. Meer informatie over uitbuiting, aanvallen en escalaties van privileges.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Kali Linux is een Linux-distributie gemaakt voor digitaal forensisch onderzoek en penetratietesten. Penetratietesten met Kali Linux bieden een geavanceerd platform voor ethisch hacken, beveiligingsanalyse, bountyjacht op bugs en nog veel meer.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals die meer willen leren over het uitvoeren van penetratietesten en ander beveiligingsbeheer met Kali Linux.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de binnenkant van Kali Linux. Uitvoeren van kwetsbaarheidsscan en -analyse. Beheer bestandsmachtigingen en mappenstructuur. Werk met commando's en snelkoppelingen in hackerstijl.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Kali Linux is een Linux distributie gemaakt voor digitaal forensisch onderzoek en penetratie testen. Met Pythonkunnen gebruikers penetratietest Programma's ontwikkelen in Kali Linux. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op penetratie testers, beveiligings technici en ethische hackers die test netwerken in Kali willen penetreren Linux het gebruik van Python. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Maak Python Programma's om kwetsbaarheden in het netwerk op te zoeken.
 • Verken en gebruik Kali Web shells en shell code in exploits.
 • Pas verschillende Kali tools toe voor penetratie testen.
 • Exploit systemen met Python code.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.

Last Updated:

Upcoming Kali Linux Courses

Weekend Kali Linux cursus, Avond Kali Linux training, Avond Kali Linux opleiding Kali Linux boot camp, Kali Linux instructeur geleid, Weekend Kali Linux training, Avond Kali Linux cursus, Kali Linux coaching, Kali Linux instructeur, Kali Linux trainer, Kali Linux training cursus, Kali Linux lessen, Kali Linux on-site, Kali Linux privé cursus, Kali Linux een op een training, Kali Linux op locatie, Weekend Kali Linux opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions