IBM Maximo Training Courses

IBM Maximo Training Courses

Local instructor-led live IBM Maximo training courses in Nederland.

IBM Maximo Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
IBM Maximo is een EAM (enterprise asset management) oplossing (ook bekend als Computer Maintenance Management System (CMMS)) voor het beheer van activa en onderhoudsoperaties. Het omvat functies voor het beheren van aankopen, inventaris, locaties, servicebord en werkplanning. IBM Maximo werd oorspronkelijk ontwikkeld door Project Software & Development (later MRO Software), vervolgens gekocht door IBM en gemarkeerd als IBM Maximo Asset. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die IBM Maximo willen gebruiken om complexe onderhoudsbeheervereisten in een activa-intensieve organisatie te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren IBM Maximo. Begrijp de Asset Management levenscyclus. Werk met de IBM Maximo database om gegevens te vragen en te verkrijgen. Gebruik IBM Maximo toepassingen en modules om activa te beheren. Overziet en beheert de onderhoudsaspecten van een organisatie's activa.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  De cursus kan worden aangepast om add-ons, industriële oplossingen en mobiele oplossingen te omvatten. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
IBM Maximo is een asset management oplossing (ook bekend als Computer Maintenance Management System (CMMS) voor het beheer van activa en onderhoudsoperaties. Het omvat functies voor het beheren van aankopen, inventaris, locaties, servicebord en werkplanning. IBM Maximo werd oorspronkelijk ontwikkeld door Project Software & Development (later MRO Software), vervolgens gekocht door IBM en gemarkeerd als IBM Maximo Asset. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op technische personen die IBM Maximo willen gebruiken om activa, werk en geavanceerde onderhoudsactiviteiten binnen hun organisatie te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Organiseren van activa in complexe hiërarchieën. Plannen van complexe onderhoudsroutes. Het beheer van aankopen, inventaris en leveringsroutes. beheer van externe arbeidsmiddelen. Monitoring van onderhoudswerk met behulp van een voorwaarden gebaseerde aanpak.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming IBM Maximo Courses

Weekend IBM Maximo cursus, Avond IBM Maximo training, Avond IBM Maximo opleiding IBM Maximo boot camp, IBM Maximo instructeur geleid, Weekend IBM Maximo training, Avond IBM Maximo cursus, IBM Maximo coaching, IBM Maximo instructeur, IBM Maximo trainer, IBM Maximo training cursus, IBM Maximo lessen, IBM Maximo on-site, IBM Maximo privé cursus, IBM Maximo een op een training, IBM Maximo op locatie, Weekend IBM Maximo opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions