Hyperledger Training Courses

Hyperledger Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Hyperledger-trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en praktische oefening hoe Hyperledger kan worden gebruikt om de gezamenlijke ontwikkeling van op blockchain gebaseerde gedistribueerde grootboeken te ondersteunen. Hyperledger-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Hyperledger Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten De cursus geeft basiskennis over hoe u uw private blockchain-omgeving kunt instellen en werpt licht op enkele van de bestaande frameworks Tegen het einde geeft deze cursus basiskennis over hoe u uw eigen blockchain-toepassing kunt instellen met Hyperledger Fabric .
7 hours
Hyperledger hol is een blockchain client (node) die een ingebouwde-to-specificatie Ethereum virtuele machine (EVM) omvat. EVM is de Ethereum Smart contract interpreter. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe op te zetten, configureren en synchroniseren van een hol-client naar een blockchain netwerk. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • installeren en configureren hol te synchroniseren met een netwerk via een JavaScript-API, HTTP of WebSocket.
 • begrijpen hol & #39; s architectuur en componenten, met inbegrip van de consensus motor, de toestemming Ethereum virtuele machine en de RPC gateway.
 • uitvoeren Ethereum Smart contract code op een toestemming virtuele machine.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Hyperledger cello is een blockchain module Toolkit voor het vereenvoudigen van de creatie, het beheer en de beëindiging van blockchains. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe het opzetten van een cello gebaseerd op aanvraag, BaaS ("Blockchain-a-Service") Deployment System. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • bouwen van een Blockchain als een service (BaaS) platform van de Scratch.
 • bepaling aanpasbare Blockchains zoals Hyperledger Fabric.
 • handhaaft een pool van het runnen van blockchain netwerken op diverse infrastructuren.
 • Controleer de systeemstatus, pas ketting aantallen aan, en schaal middelen door dashboards.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
21 hours
Hyperledger Composer is een set van collaboration tools voor het opbouwen van blockchain zakelijke netwerken. Composer is gebouwd met JavaScript en maakt gebruik van node. js, NPM, CLI en populaire editors. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe Blockchain Business Network en demo-applicatie op te bouwen met behulp van Composer. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • vereenvoudigen het creëren van slimme contracten en blockchain toepassingen.
 • test devops processen door te ontwikkelen in een beschermde, risico-vrije omgeving voor de inzet.
 • gebruik Composer & #39; s speciaal gebouwde modellering taal samen met JavaScript om script transacties.
 • implementeren van een ontwikkelingsproces dat Business Requirements lijnt met ontwikkeling.
 • ontwikkelen van de productie-Ready browser-gebaseerde blockchain toepassingen in uren in plaats van weken.
 • integreert een blockchain netwerk met bestaande systemen.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
7 hours
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw eigen blockchain-netwerk met behulp van IBM Bluemix . Let op: Bluemix en alles wat al vooraf is ingesteld op Bluemix , wordt het alleen gebruikt voor studenten en in zakelijke gevallen zullen we AWS bijvoorbeeld of virtuele machines gebruiken om de volledige hyperledger fabric-setup helemaal opnieuw in te stellen de praktische en praktische kennisabsorptie van de deelnemers versnellen.
14 hours
Indy is een Hyperledger project voor het creëren van gedecentraliseerde identiteits systemen. Het bevat hulpprogramma's, Bibliotheken en herbruikbare onderdelen voor het maken van digitale identiteiten die zijn geworteld in blockchains of andere gedistribueerde grootboeken. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een op Indy gebaseerde gedecentraliseerde identiteitssysteem te creëren. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • maakt en beheert gedecentraliseerde, zelf-soevereine identiteiten met behulp van gedistribueerde grootboeken.
 • kunnen de interoperabiliteit van digitale identiteiten tussen domeinen, toepassingen en silo's mogelijk maken.
 • begrijpen belangrijke begrippen zoals door de gebruiker gecontroleerde uitwisseling, intrekking, gedecentraliseerde Id's (DIDs), off-Ledger agenten, data minimalisatie, enz.
 • gebruikt Indy om identiteits eigenaars in staat te stellen hun persoonlijke gegevens en relaties zelfstandig te beheren.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Hyperledger Iroha is een Business blockchain Framework geïnspireerd door Hyperledger Fabric. Het integreert goed in infrastructurele projecten en beschikt over schone, domein-gedreven c + + ontwerp en een nadruk op mobiele applicatie-ontwikkeling.   het biedt een hoge mate van netwerkfouttolerantie op basis van de keten op basis van Byzantijnse fout tolerant consensus algoritme (sumeragi). in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een mobiele blockchain-gebaseerde applicatie te maken met behulp van Iroha. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • gebruik Iroha voor het bouwen, implementeren en uitvoeren van een eenvoudige Distributed Ledger en demo mobiele applicatie.
 • maakt en beheert op maat gemaakte complexe activa (valuta's, ondeelbare rechten, serienummers, patenten, enz.).
 • beheer gebruikersaccounts, verifieer de gebruikers permissies, etc.
 • valideren zakelijke regels voor transacties en query's in het systeem.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Hyperledger zaagtand is een zeer modulair, open-source platform voor het bouwen, distribueren en uitvoeren van gedistribueerde grootboeken. Het maakt gebruik van een consensus mechanisme bekend als "bewijs van verstreken tijd," een loterij ontwerp consensus protocol dat voortbouwt op vertrouwde uitvoering omgevingen. Zaagtand wordt bijgedragen door Intel. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe blockchain applicatie te maken met behulp van zaagtand. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • gebruik zaagtand voor het bouwen, distribueren en uitvoeren van Enterprise Distributed ledgers.
 • begrijpen belangrijke begrippen zoals op transacties gebaseerde updates, gedeelde staat en consensus algoritmen.
 • gebruik maken van de zaagtand blockchain netwerk voor toepassingen, variërend van internationale overschrijving, verzekering claim verwerking, supply chain management en het Internet van de dingen (IoT).
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk

Last Updated:

Upcoming Hyperledger Courses

Weekend Hyperledger cursus, Avond Hyperledger training, Avond Hyperledger opleiding Hyperledger boot camp, Hyperledger instructeur geleid, Weekend Hyperledger training, Avond Hyperledger cursus, Hyperledger coaching, Hyperledger instructeur, Hyperledger trainer, Hyperledger training cursus, Hyperledger lessen, Hyperledger on-site, Hyperledger privé cursus, Hyperledger een op een training, Hyperledger op locatie, Weekend Hyperledger opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions