Blockchain Training Courses

Blockchain Training Courses

Lokaal, biedt een uitstekende reeks programma's en sessies voor startups en bedrijven om te begrijpen hoe ze kunnen beginnen met het implementeren en gebruiken van blockchain voor hun voordelen, met verschillende use cases die specifiek zijn voor ontwikkelaars, fiscale entiteiten of gewoon ondernemers en productmanagers die aan de slag willen het implementeren van blockchain-oplossingen. Blockchain-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Blockchain Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Bitcoin mining is het proces van het toevoegen van nieuwe transacties aan het blockchain-grootboek door ze te verifiëren en te bevestigen via complexe cryptografische algoritmen. Deze cursus behandelt geavanceerde technieken en strategieën voor Bitcoin mining. Deelnemers leren hoe ze mijnbouwactiviteiten kunnen optimaliseren, beveiligingsmaatregelen kunnen verbeteren en de risico's en uitdagingen in verband met mijnbouw kunnen beperken.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op deelnemers van gemiddeld tot gevorderd niveau die hun kennis van Bitcoin mijnbouw en aanverwante technologieën willen verdiepen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Implementeer geavanceerde mijnbouwstrategieën voor meer efficiëntie en winstgevendheid. Ontwikkel en implementeer aangepaste mining-software. Ontwerp en beheer veilige mijnbouwactiviteiten. Los veelvoorkomende mijnbouwproblemen op en beperk risico's. Blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de mijnbouwindustrie.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Bitcoin mining is het proces van het toevoegen van nieuwe transacties aan het blockchain-grootboek door ze te verifiëren en te bevestigen via complexe cryptografische algoritmen. Deze cursus biedt een inleiding tot de concepten van Bitcoin mining, het belang ervan in het Bitcoin netwerk en de apparatuur en software die nodig zijn om aan de slag te gaan met mining.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op deelnemers op beginnersniveau die een goed begrip willen krijgen van Bitcoin mijnbouw en de gerelateerde technologieën.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de grondbeginselen van Bitcoin-mijnbouw en zijn rol in het Bitcoin-netwerk. Mijnbouwhardware en -software instellen en configureren. Gebruik mining-software om deel te nemen aan mining-pools en beloningen te verdienen. Begrijp de potentiële uitdagingen van Bitcoin mijnbouw en hoe u deze kunt verminderen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Bitcoin is a decentralized digital currency that uses peer-to-peer technology to facilitate online exchange of currencies, products, and services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Bitcoin to design and build custom applications integrated with bitcoin-based blockchain and cryptocurrency. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Bitcoin-based applications.
 • Understand the key concepts of Bitcoin and cryptocurrency in depth.
 • Understand the fundamentals of blockchain technology, use cases, and benefits.
 • Learn how to design a bitcoin-based blockchain.
 • Apply practical examples of Bitcoin scripting and stack-based programming.
 • Learn about the different transactions, security measures, and tools to interact with Bitcoin.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
DOELHet doel van de training is om kennis te maken met de wereld van het Internet of Things (slimme oplossingen) en blockchain en om de voor- en nadelen van deze technologische werelden te laten zien.Tijdens de training maakt u kennis met de bestaande, kant-en-klare tools waarmee u deze slimme oplossingen in uw bedrijf kunt implementeren (in tegenstelling tot wat het lijkt - het hoeft niet heel moeilijk te zijn) en krijgt u het vermogen om bewust kies de beste oplossingen.Door te leren over praktische voorbeelden van zowel IoT- als Blockchain-toepassingen, verwerft u unieke vaardigheden met betrekking tot slimme technologieën op de Poolse markt (u leert bijvoorbeeld good practices met betrekking tot implementatie).Je doet specifieke kennis op - technisch en zakelijk - waarmee je je kunt vinden in de technologische markt, je leert praktische tips die nodig zijn om een bewuste digitale transformatie op gang te brengen en je doet kennis op die je zakelijke vaardigheden op smart gebied zal versterken.De training zal vooral nuttig zijn:
  voor managers die de zakelijke voordelen willen weten van het toepassen van slimme oplossingen, voor mensen die hun kennis op het gebied van moderne technologieën willen versterken, voor managers die van plan zijn het bedrijf te transformeren maar niet weten waar te beginnen en of het winstgevend is, voor mensen die behoefte hebben aan bijzonderheden: hoe de technologie werkt, wat zijn de voor- en nadelen ervan, hoeveel kan ik eraan verdienen, hoeveel zijn de kosten, voor medewerkers die in korte tijd aan de slag moeten met slimme oplossingen, voor besluit -makers om te weten wat en hoe ze met verkopers moeten praten over IoT / blockchain
TRAININGSONDERSCHEIDINGEN
  Praktische kennis opgedaan in grootschalige projecten Technisch en zakelijk perspectief Veelvoorkomende valkuilen en best practices
7 hours
Project Bletchley, onder leiding van Microsoft, is een project dat als doel heeft Blockchain as-a-Service te bieden om het voor bedrijven gemakkelijker te maken blockchain-technologie te implementeren zonder in te boeten op bedrijfsniveau en veiligheid op hoog niveau. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers de kerncomponenten en basisprincipes van Project Bletchley. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van Project Bletchley en slimme contracten voor ondernemingen
 • Leer hoe u een nieuw contract van het type onderneming kunt implementeren via Project Bletchley
Publiek
 • ontwikkelaars
 • IT personeel
 • managers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
In deze cursus wordt uitgelegd wat een blockchain is, waar deze momenteel wordt gebruikt en waar deze mogelijk kan worden gebruikt.
14 hours
Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in grootboeken die over vele knooppunten zijn verdeeld. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van blockchain en zijn toepassingen in de banksector. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Krijg inzicht in blockchain, de basis ervan en hoe het werkt
 • Ontdek hoe blockchain kan worden toegepast op problemen in de banksector
 • Ontdek de verschillende blockchain-platforms die beschikbaar zijn voor bankieren
Publiek
 • managers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw privé blockchain-omgeving en werpt licht op enkele van de bestaande frameworks.
21 hours
Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in grootboeken die over vele knooppunten zijn verdeeld. Coinbase is een blockchain-platform dat wordt gebruikt voor transacties met digitale valuta's zoals bitcoin, ethereum en litecoin. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze blockchain-applicaties kunnen ontwikkelen met Coinbase. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Krijg inzicht in blockchain, de basis ervan en hoe het werkt
 • Ontdek de producten en functies van Coinbase voor ontwikkelaars
 • Begin met het bouwen van hun eigen Blockchain apps met de Coinbase API
Publiek
 • ontwikkelaars
 • IT-professionals
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Doelgroep
 1. Investeerders en ondernemers
 2. Managers en ingenieurs wiens bedrijf zich in de financiële / commerciële ruimte begeeft
 3. Business en investeerders
 4. Individuen die geïnteresseerd zijn in de diepgaande concepten van Bitcoin
14 hours
Doelgroep
 1. Managers en ingenieurs wiens bedrijf zich in de financiële / commerciële ruimte begeeft
 2. Business en investeerders
14 hours
Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in grootboeken die over vele knooppunten zijn verdeeld. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van blockchain en zijn toepassingen in de gezondheidszorg. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Krijg inzicht in blockchain, de basis ervan en hoe het werkt
 • Ontdek hoe blockchain kan worden toegepast op problemen in de gezondheidszorg
 • Ontdek de verschillende blockchain-platforms die beschikbaar zijn voor de gezondheidszorg
Publiek
 • managers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Blockchain is een gedecentraliseerde database die transacties faciliteert via een peer-to-peer netwerk. Blockchain Automaten, beveiligingen en tracks aankopen transacties. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op managers, directeurs en managers die blockchain-technologie willen gebruiken om hun supply chain-operaties en behoeften te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn blockchain-oplossingen te implementeren om hun supply chain-processen te volgen, te opereren en te stroomlijnen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Blockchain is een technologie voor het bouwen van gedecentraliseerde systemen. Voor telecomaanbieders kan deze technologie de deur openen voor een verbeterd serviceaanbod op gebieden zoals facturering en fraudedetectie, om er maar twee te noemen. In deze door een instructeur geleide, live training onderzoeken we de kernprincipes achter Blockchain technologie en krijgen we inzicht in de algehele architectuur en functionaliteit. Tijdens de cursus onderzoeken we de specifieke toepassingen van Blockchain technologie binnen de telecomsector. Scenario's omvatten beveiliging, betalingssystemen en gebruikersverificatie. Formaat van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Blockchain is een technologie voor het bouwen van gedecentraliseerde systemen. Blockchain netwerk is een gedecentraliseerd en gedistribueerd digitaal grootboek dat transacties op veel computers registreert op een manier dat de geregistreerde transacties niet met terugwerkende kracht kunnen worden gewijzigd. Deze Deze cursus introduceert Blockchain en zijn use-cases aan de afgevaardigden, zodat zij de verschillende applicaties kunnen begrijpen en het respectieve domein verstandig kunnen kiezen voor hun toekomstige producten en verticals. Doelgroep
 1. Investeerders en ondernemers
 2. Managers en ingenieurs wiens bedrijf zich in de financiële / commerciële ruimte begeeft
 3. Business en producteigenaren
 4. Individuen die geïnteresseerd zijn in de diepgaande concepten van Bitcoin
De cursus duikt niet in diepten van technische details en hands on.
28 hours
Python is a popular and versatile programming language that can be used for various purposes, such as web development, data analysis, machine learning, and automation. Python also has a rich set of libraries and tools that can help users to create and interact with blockchain and cryptocurrency systems. Blockchain is a revolutionary technology that enables the creation of distributed and decentralized networks that can store and transfer data securely and transparently. Cryptocurrency is a digital asset that uses blockchain technology to facilitate peer-to-peer transactions and exchange of value. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner-level to intermediate-level developers who wish to use Python to build blockchain and cryptocurrency applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use Python to create and manipulate blockchain and cryptocurrency systems and data.
 • Use Python libraries and frameworks such as Flask, PyCrypto, and web3.py to interact with blockchain and cryptocurrency networks and services.
 • Use Python to implement smart contracts, consensus algorithms, and cryptographic protocols for blockchain and cryptocurrency applications.
 • Use Python to develop and deploy decentralized applications (DApps) that run on blockchain and cryptocurrency platforms.
 • Use Python to perform data analysis and visualization on blockchain and cryptocurrency data.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
35 hours
Gecertificeerde Blockchain Architect (CBA) training en certificering biedt u een diepgaand begrip en blootstelling aan het blockchain-domein. CBA training en certificering bereidt u voor om belangrijke beslissingen te nemen met betrekking tot blockchain-projecten en advies over de richtlijnen en structuur van het blockchain-systeem dat moet worden gebruikt volgens de vereisten van het bedrijf.
Aangezien de vraag naar Certified Blockchain Architects groeit, zal deze certificering concurrentievoordeel bieden voor iedereen die verder wil gaan in zijn carrière. CERTIFICERINGSVOORDELEN
 • Krijg een diepgaand inzicht in Blockchain en de architectuur.
 • Implementeer je vaardigheden in alle Blockchain toepassingen.
 • Bouw je eigen Blockchain onderneming met opgedane kennis.
 • Bewijs je Blockchain vaardigheden en begrip.
WAT KRIJG JE?
 • Blockchain certificering van de Raad
 • Levenslange toegang tot de cursusinhoud
 • 24*7 Ondersteuning voor al uw vragen
21 hours
Een Gecertificeerde Blockchain Expert (CBE) is een gecertificeerde persoon die expertise en een diepgaande kennis van Blockchain heeft, samen met efficiënte implementatie. Het uitgebreid kennisgebied van een CBE maakt hem een expert in het beheren van elke Blockchain technologie gerelateerde taak met vaardigheid. De vraag naar CBE-professionals zal zeker stijgen, aangezien deze technologie van de toekomst vooruitgang doet naar een betere morgen. Certificaat Perks
  U hebt begrepen Blockchain concepten en de implementatie Blockchain Aanvraag details Bouw Blockchain onderneming uit de cursus kennis
Wat te verwachten?
  Eerste hand project ervaring De cursusinhoud is toegankelijk voor onbepaalde duur
7 hours
Chain Core is een opensourceplatform geschreven in Go dat financiële bedrijven in staat stelt om een ​​Blockchain-netwerk te exploiteren of verbinding te maken met andere netwerken om financiële activa over de Blockchain te verplaatsen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes achter Blockchain en het gedistribueerde grootboek terwijl ze een prototype Blockchain-netwerk bouwen met Chain Core Developer Edition Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bedienen en deelnemen aan een netwerkcommunicatiesysteem met toestemming Begrijp de belangrijkste concepten van Chain Core, inclusief het cryptografisch beveiligde multiasset-grootboek Geef digitale activa rechtstreeks uit aan custodians, die ze vervolgens in realtime aan elkaar kunnen overdragen zonder tussenpersoon voor transacties Geef digitale activa uit die waarde-eenheden vertegenwoordigen zoals valuta's, obligaties, waardepapieren, IOU's of loyaliteitspunten Is Chain's highlevel-taal, Ivy en Ivy Playground, om contracten uit te drukken die de waarde van een blockchain beschermen Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Coco (Confidential Consortium) Framework is een door Microsoft ontwikkeld framework dat de voordelen van openbare en consortiumnetwerken combineert om grootschalige en vertrouwelijke blockchain-netwerken in verschillende bedrijfstakken te bouwen. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Coco Framework en hoe het binnen hun organisatie kan worden toegepast. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Coco-framework lokaal installeren en configureren
 • Begrijp de basisprincipes van Coco Framework
 • Gebruik Coco Framework voor hun organisatie
Publiek
 • ontwikkelaars
 • IT-professionals
 • managers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen
7 hours
Codius is een open-hostingprotocol voor het uploaden van highsecurity, financiële applicaties In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe een Codius peertopeer-netwerkhost op te zetten Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp en werk met de belangrijkste componenten van Codius (Sandbox, Engine, Host en CLI) Implementeer Codius op een fysieke server via cloudhosting Begrijpen hoe Codius slimme contracten implementeert en zorgt voor code-integriteit Implementeer Bitcoin, Ripple en andere facturatiemodules als betalingsmethoden voor applicaties Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Cryptocurrency is een nieuw medium van financiële wisselkoers gebaseerd op Blockchain technologie die gedecentraliseerd, versleuteld en elektronisch opgeslagen is. Het onderzoek naar Cryptocurrency stelt geautoriseerde overheidsinstanties in staat om de risico's en bedreigingen die gericht zijn op dit nieuwe financiële systeem aan te pakken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op onderzoeker en cyberbeveiliging specialisten die willen begrijpen cryptocurrency technologie, identificeren criminele activiteiten gerelateerd aan het, en implementeren van de juiste juridische acties in hun digitale onderzoek. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de logica achter Blockchain en Cryptocurrency. Identificeer en vervolg illegale activiteiten in verband met Cryptocurrency transacties. Het implementeren van methoden en hulpmiddelen die nuttig zijn voor Cryptocurrency onderzoek. Integreren van traditionele en digitale wetenschappen voor de bescherming van cryptocurrency-houders.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Decentralized Autonomous Organisations (DAO's) zijn organisaties die autonoom draaien en gedecentraliseerde groeibeslissingen nemen door het gebruik van blockchain-technologie. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe DAO's werken en beslissen of het gebruik van een DAO hun organisatie ten goede komt. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van Decentralized Autonomous Organisations (DAO's)
 • Weet hoe DAO's werken en werken
 • Verken huidige en potentiële gebruiksscenario's van DAO's
 • Begrijp de voor- en nadelen (risico) van het gebruik van een DAO
Publiek
 • investeerders
 • ondernemers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw eigen blockchain-toepassing met behulp van Hyperledger Fabric.
7 hours
Interledger is een open protocol voor het verbinden van verschillende betalingsnetwerken Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Interledger kunnen gebruiken om betalingen en microbetalingen in verschillende blockchains en grootboeken mogelijk te maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de architectuur- en netwerklagen van Interledger Leid veilige betalingen via niet-vertrouwde connectoren Verbind blockchains, verstuur multicurrency microbetalingen en upgrade banktobankoverdrachten Publiek Technische personen die interessant zijn in het afhandelen van verschillende betalingssystemen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en praktijkoefeningen .
7 hours
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en software-toepassingen draadloos verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en data capture. Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in ledgers die worden verdeeld over vele noden. Het gebruik van blockchain-technologie met IoT zorgt voor de toegankelijkheid en levering van IoT-gegevens zonder de noodzaak van centrale controle. Deze integratie opent een reeks nieuwe mogelijkheden en meerdere voordelen voor zakelijke organisaties. In deze instructeur geleide, live training (Remote), zullen de deelnemers leren hoe blockchain en IoT samen kunnen werken als ze door een reeks hands-on live-lab oefeningen stappen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe blockchain en IoT samen kunnen werken om oplossingen voor hun organisatie te bieden Ontdek verschillende tools en middelen om een blockchain-gebaseerde IoT-oplossing voor hun organisatie te implementeren
Het publiek
  Ontwikkelaars Managers
Format van de cursus
  Deel lezingen, deel discussie, oefeningen en zware praktijken.
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten De cursus geeft basiskennis over hoe u uw private blockchain-omgeving kunt instellen en werpt licht op enkele van de bestaande frameworks Tegen het einde geeft deze cursus basiskennis over hoe u uw eigen blockchain-toepassing kunt instellen met Hyperledger Fabric .
7 hours
Hyperledger hol is een blockchain client (node) die een ingebouwde-to-specificatie Ethereum virtuele machine (EVM) omvat. EVM is de Ethereum Smart contract interpreter. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe op te zetten, configureren en synchroniseren van een hol-client naar een blockchain netwerk. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • installeren en configureren hol te synchroniseren met een netwerk via een JavaScript-API, HTTP of WebSocket.
 • begrijpen hol & #39; s architectuur en componenten, met inbegrip van de consensus motor, de toestemming Ethereum virtuele machine en de RPC gateway.
 • uitvoeren Ethereum Smart contract code op een toestemming virtuele machine.
formaat van de cursus
 • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
7 hours
Dapp verwijst naar een gedecentraliseerde toepassing op de blockchain Ze zijn gebaseerd op een tokeneconomie en gebruiken een blokketen om ontwikkeling en acceptatie te stimuleren Bitcoin was de eerste Dapp ooit uitgebracht; andere voorbeelden zijn Ethereumbased Dapps zoals Golem, Augur en Melonport Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze hun eigen Dapp in de markt kunnen beoordelen, plannen en vrijgeven Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De kenmerken van een Dapp begrijpen (open source, gedecentraliseerd, gestimuleerd) Begrijp de kenmerken van succesvolle Dapp-lanceringen Kickstart, start en beheer een Dapp-project Publiek ontwikkelaars Productteams die een Dapp willen lanceren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Ethereum is een opensource, openbaar, op blockchain gebaseerd platform waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen en implementeren In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van het Ethereum-platform en blockchain-programmering, evenals strategieën voor het schrijven, implementeren en beheren van hun eigen gedistribueerde applicaties Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een slim contract op basis van Ethereum Maak een Ethereum-valuta aan Optimaliseer de ontwikkeling met Truffle Framework Laat hun eerste Dapp gebaseerd op de "tokeneconomy" Lancering en crowdfund van een blockchain-project Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Last Updated:

Upcoming Blockchain Courses

Weekend Blockchain cursus, Avond Blockchain training, Avond Blockchain opleiding Blockchain boot camp, Blockchain instructeur geleid, Weekend Blockchain training, Avond Blockchain cursus, Blockchain coaching, Blockchain instructeur, Blockchain trainer, Blockchain training cursus, Blockchain lessen, Blockchain on-site, Blockchain privé cursus, Blockchain een op een training, Blockchain op locatie, Weekend Blockchain opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions