Blockchain Training Courses

Blockchain Training Courses

Lokaal, biedt een uitstekende reeks programma's en sessies voor startups en bedrijven om te begrijpen hoe ze kunnen beginnen met de implementatie en het gebruik van blockchain voor hun voordelen, met verschillende use cases die specifiek zijn voor ontwikkelaars, fiscale entiteiten of gewoon ondernemers en productmanagers die aan de slag willen gaan het implementeren van blockchain-oplossingen Blockchain-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Blockchain Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
In deze cursus wordt uitgelegd wat een blockchain is, waar deze momenteel wordt gebruikt en waar deze mogelijk kan worden gebruikt.
14 hours
Overview
Doelgroep

- Investeerders en ondernemers
- Managers en ingenieurs wiens bedrijf zich in de financiële / commerciële ruimte begeeft
- Business en investeerders
- Individuen die geïnteresseerd zijn in de diepgaande concepten van Bitcoin
14 hours
Overview
Doelgroep

- Managers en ingenieurs wiens bedrijf zich in de financiële / commerciële ruimte begeeft
- Business en investeerders
14 hours
Overview
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw privé blockchain-omgeving en werpt licht op enkele van de bestaande frameworks.
7 hours
Overview
Blockchain is een technologie voor het bouwen van gedecentraliseerde systemen. Voor telecomaanbieders kan deze technologie de deur openen voor een verbeterd serviceaanbod op gebieden zoals facturering en fraudedetectie, om er maar twee te noemen.

In deze door een instructeur geleide, live training onderzoeken we de kernprincipes achter Blockchain technologie en krijgen we inzicht in de algehele architectuur en functionaliteit. Tijdens de cursus onderzoeken we de specifieke toepassingen van Blockchain technologie binnen de telecomsector. Scenario's omvatten beveiliging, betalingssystemen en gebruikersverificatie.

Formaat van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw eigen blockchain-toepassing met behulp van Hyperledger Fabric.
7 hours
Overview
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten. De cursus geeft een basiskennis over het opzetten van uw eigen blockchain-netwerk met behulp van IBM Bluemix .

Let op: Bluemix en alles wat al vooraf is ingesteld op Bluemix , wordt het alleen gebruikt voor studenten en in zakelijke gevallen zullen we AWS bijvoorbeeld of virtuele machines gebruiken om de volledige hyperledger fabric-setup helemaal opnieuw in te stellen de praktische en praktische kennisabsorptie van de deelnemers versnellen.
7 hours
Overview
Blockchain is een technologie voor het bouwen van gedecentraliseerde systemen. Blockchain netwerk is een gedecentraliseerd en gedistribueerd digitaal grootboek dat transacties op veel computers registreert op een manier dat de geregistreerde transacties niet met terugwerkende kracht kunnen worden gewijzigd. Deze

Deze cursus introduceert Blockchain en zijn use-cases aan de afgevaardigden, zodat zij de verschillende applicaties kunnen begrijpen en het respectieve domein verstandig kunnen kiezen voor hun toekomstige producten en verticals.

Doelgroep

- Investeerders en ondernemers
- Managers en ingenieurs wiens bedrijf zich in de financiële / commerciële ruimte begeeft
- Business en producteigenaren
- Individuen die geïnteresseerd zijn in de diepgaande concepten van Bitcoin

De cursus duikt niet in diepten van technische details en hands on.
21 hours
Overview
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten De cursus geeft basiskennis over hoe u uw private blockchain-omgeving kunt instellen en werpt licht op enkele van de bestaande frameworks Tegen het einde geeft deze cursus basiskennis over hoe u uw eigen blockchain-toepassing kunt instellen met Hyperledger Fabric .
14 hours
Overview
MultiChain is een opensourceplatform voor het bouwen van private blockchain-applicaties Het doel is om waargenomen problemen in verband met bitcoin te verwijderen door de zichtbaarheid van het grootboek te beperken en instellingen in staat te stellen controles op transacties in te stellen en af ​​te zien van gedistribueerde mijnbouw In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze MultiChain kunnen gebruiken om een ​​private blockchain op te zetten en een voorbeeldtoepassing te ontwikkelen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en gebruik de tools die nodig zijn voor MultiChain-ontwikkeling Creëren, verbinden, configureren en gebruiken van hun eigen private Blockchain Maak een eerste knooppunt, start het genesisblok en schakel private mining in met behulp van andere knooppunten in het netwerk Transact native assets, activeer en beheer mijnbouw en installeer MultiChain Explorer en webDemo Gebruik API-commando's om MultiChain te besturen en om foutcodes en berichten af ​​te handelen Pas de runtime-parameters aan die van invloed zijn op het gedrag van afzonderlijke knooppunten Maak een consensueel bestuursmodel voor de blockchain Installeer en gebruik populaire bitcoin-wallets en -bibliotheken om verbinding te maken met een MultiChain-blockchain Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notes Deze cursus kan worden aangeboden op AWS, Microsoft Azure of andere services Als u een specifieke omgeving wilt aanvragen, neemt u contact met ons op om dit te regelen .
7 hours
Overview
Interledger is een open protocol voor het verbinden van verschillende betalingsnetwerken Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Interledger kunnen gebruiken om betalingen en microbetalingen in verschillende blockchains en grootboeken mogelijk te maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de architectuur- en netwerklagen van Interledger Leid veilige betalingen via niet-vertrouwde connectoren Verbind blockchains, verstuur multicurrency microbetalingen en upgrade banktobankoverdrachten Publiek Technische personen die interessant zijn in het afhandelen van verschillende betalingssystemen Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en praktijkoefeningen .
14 hours
Overview
Ripple (formeel bekend als OpenCoin) is een opensource, realtime gross settlement system (RTGS), wisselkantoor en overmakingsnetwerk Het is gebaseerd op een gedeelde, openbare database (grootboek) die verdeelde betalingen, uitwisselingen en overmakingen mogelijk maakt Ripple wordt gebruikt door bedrijven zoals UniCredit, UBS en Santander In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Ripple kunnen gebruiken om veilig wereldwijde financiële transacties uit te voeren die direct en vrij van terugboekingen zijn Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de concepten achter cryptografisch ondertekende transacties, fiat-valuta's en de interne valuta van Ripple (XRP) Integreer het Ripple-protocol in bestaande systemen en geef klanten toegang tot de service Voer grensoverschrijdende betalingen uit met klanten, bedrijven en andere banken Gebruik tokens om fiat-valuta, cryptocurrency, commodity, frequent flyer-miles, mobiele minuten en meer te vertegenwoordigen Publiek ontwikkelaars Technische personen in de bank- en financiële sector Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Monax (voorheen bekend als Eris) is een applicatieplatform dat zich in de tussen een blockchain-client en het besturingssysteem bevindt Het dient als een applicatielaag voor gedistribueerde grootboek- en blockchain-applicaties Tijdens deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze een slimme contract blockchain-applicatie met Monax kunnen bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwikkel en implementeer een gedistribueerde applicatie met blockchain en slimme contracttechnologie Begrijp het ontwerp en de functionaliteit van 'slimme contracten' en hoe u er een kunt maken Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Codius is een open-hostingprotocol voor het uploaden van highsecurity, financiële applicaties In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe een Codius peertopeer-netwerkhost op te zetten Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp en werk met de belangrijkste componenten van Codius (Sandbox, Engine, Host en CLI) Implementeer Codius op een fysieke server via cloudhosting Begrijpen hoe Codius slimme contracten implementeert en zorgt voor code-integriteit Implementeer Bitcoin, Ripple en andere facturatiemodules als betalingsmethoden voor applicaties Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Chain Core is een opensourceplatform geschreven in Go dat financiële bedrijven in staat stelt om een ​​Blockchain-netwerk te exploiteren of verbinding te maken met andere netwerken om financiële activa over de Blockchain te verplaatsen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes achter Blockchain en het gedistribueerde grootboek terwijl ze een prototype Blockchain-netwerk bouwen met Chain Core Developer Edition Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bedienen en deelnemen aan een netwerkcommunicatiesysteem met toestemming Begrijp de belangrijkste concepten van Chain Core, inclusief het cryptografisch beveiligde multiasset-grootboek Geef digitale activa rechtstreeks uit aan custodians, die ze vervolgens in realtime aan elkaar kunnen overdragen zonder tussenpersoon voor transacties Geef digitale activa uit die waarde-eenheden vertegenwoordigen zoals valuta's, obligaties, waardepapieren, IOU's of loyaliteitspunten Is Chain's highlevel-taal, Ivy en Ivy Playground, om contracten uit te drukken die de waarde van een blockchain beschermen Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Slimme contracten worden gebruikt om de regels voor het automatisch initiëren en verwerken van transacties op de Blockchain te coderen en in te kapselen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze IBM Operational Decision Manager (ODM) met Hyperledger Composer kunnen gebruiken om de bedrijfslogica van een slim contract met bedrijfsregels te implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik ODM's rule engine samen met Blockchain om regels uit de codebase van een Blockchain-applicatie te "ontkrachten" Een systeem opzetten om specialisten zoals accountants, auditors, advocaten en analisten in staat te stellen de ruilregels voor zichzelf te definiëren Gebruik Decision Center als platform om samen regels te beheren Gebruik ODM's rule engine om regels bij te werken, te testen en te implementeren zonder de code van het slimme contract aan te raken Implementeer de IBM ODM Rule Execution Server Integreer IBM ODM met Hyperledger Composer op Hyperledger Fabric Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Hyperledger zaagtand is een zeer modulair, open-source platform voor het bouwen, distribueren en uitvoeren van gedistribueerde grootboeken. Het maakt gebruik van een consensus mechanisme bekend als "bewijs van verstreken tijd," een loterij ontwerp consensus protocol dat voortbouwt op vertrouwde uitvoering omgevingen. Zaagtand wordt bijgedragen door Intel.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe blockchain applicatie te maken met behulp van zaagtand.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- gebruik zaagtand voor het bouwen, distribueren en uitvoeren van Enterprise Distributed ledgers.
- begrijpen belangrijke begrippen zoals op transacties gebaseerde updates, gedeelde staat en consensus algoritmen.
- gebruik maken van de zaagtand blockchain netwerk voor toepassingen, variërend van internationale overschrijving, verzekering claim verwerking, supply chain management en het Internet van de dingen (IoT).

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Overview
Hyperledger Iroha is een Business blockchain Framework geïnspireerd door Hyperledger Fabric. Het integreert goed in infrastructurele projecten en beschikt over schone, domein-gedreven c + + ontwerp en een nadruk op mobiele applicatie-ontwikkeling. het biedt een hoge mate van netwerkfouttolerantie op basis van de keten op basis van Byzantijnse fout tolerant consensus algoritme (sumeragi).

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een mobiele blockchain-gebaseerde applicatie te maken met behulp van Iroha.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- gebruik Iroha voor het bouwen, implementeren en uitvoeren van een eenvoudige Distributed Ledger en demo mobiele applicatie.
- maakt en beheert op maat gemaakte complexe activa (valuta's, ondeelbare rechten, serienummers, patenten, enz.).
- beheer gebruikersaccounts, verifieer de gebruikers permissies, etc.
- valideren zakelijke regels voor transacties en query's in het systeem.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Overview
Corda is een open-source, financieel-grade Distributed Ledger dat opereert in strikte privacy in een open, wereldwijd netwerk. Het is gericht op grote, financiële instellingen en is ontworpen om complexe transacties te behandelen, terwijl het beperken van de toegang tot transactie gegevens. Hoewel het is vergelijkbaar met een blockchain, het is niet een blockchain.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren de onderliggende technologieën achter Corda als ze bouwen en implementeren van een Corda gebaseerde applicatie.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- gebruik Corda om een gedistribueerde grootboek-en financiële toepassing te bouwen, te implementeren en uit te voeren.
- gebruikt Corda om juridische afspraken tussen zakenpartners op te nemen, te beheren en te automatiseren.
- implementeren van privacy en schaalbaarheid in gedecentraliseerde toepassingen.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Overview
Indy is een Hyperledger project voor het creëren van gedecentraliseerde identiteits systemen. Het bevat hulpprogramma's, Bibliotheken en herbruikbare onderdelen voor het maken van digitale identiteiten die zijn geworteld in blockchains of andere gedistribueerde grootboeken.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe je een op Indy gebaseerde gedecentraliseerde identiteitssysteem te creëren.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- maakt en beheert gedecentraliseerde, zelf-soevereine identiteiten met behulp van gedistribueerde grootboeken.
- kunnen de interoperabiliteit van digitale identiteiten tussen domeinen, toepassingen en silo's mogelijk maken.
- begrijpen belangrijke begrippen zoals door de gebruiker gecontroleerde uitwisseling, intrekking, gedecentraliseerde Id's (DIDs), off-Ledger agenten, data minimalisatie, enz.
- gebruikt Indy om identiteits eigenaars in staat te stellen hun persoonlijke gegevens en relaties zelfstandig te beheren.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
7 hours
Overview
Hyperledger hol is een blockchain client (node) die een ingebouwde-to-specificatie Ethereum virtuele machine (EVM) omvat. EVM is de Ethereum Smart contract interpreter.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe op te zetten, configureren en synchroniseren van een hol-client naar een blockchain netwerk.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- installeren en configureren hol te synchroniseren met een netwerk via een JavaScript-API, HTTP of WebSocket.
- begrijpen hol & #39; s architectuur en componenten, met inbegrip van de consensus motor, de toestemming Ethereum virtuele machine en de RPC gateway.
- uitvoeren Ethereum Smart contract code op een toestemming virtuele machine.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Overview
Hyperledger cello is een blockchain module Toolkit voor het vereenvoudigen van de creatie, het beheer en de beëindiging van blockchains.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe het opzetten van een cello gebaseerd op aanvraag, BaaS ("Blockchain-a-Service") Deployment System.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- bouwen van een Blockchain als een service (BaaS) platform van de Scratch.
- bepaling aanpasbare Blockchains zoals Hyperledger Fabric.
- handhaaft een pool van het runnen van blockchain netwerken op diverse infrastructuren.
- Controleer de systeemstatus, pas ketting aantallen aan, en schaal middelen door dashboards.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
21 hours
Overview
Hyperledger Composer is een set van collaboration tools voor het opbouwen van blockchain zakelijke netwerken. Composer is gebouwd met JavaScript en maakt gebruik van node. js, NPM, CLI en populaire editors.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe Blockchain Business Network en demo-applicatie op te bouwen met behulp van Composer.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- vereenvoudigen het creëren van slimme contracten en blockchain toepassingen.
- test devops processen door te ontwikkelen in een beschermde, risico-vrije omgeving voor de inzet.
- gebruik Composer & #39; s speciaal gebouwde modellering taal samen met JavaScript om script transacties.
- implementeren van een ontwikkelingsproces dat Business Requirements lijnt met ontwikkeling.
- ontwikkelen van de productie-Ready browser-gebaseerde blockchain toepassingen in uren in plaats van weken.
- integreert een blockchain netwerk met bestaande systemen.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
14 hours
Overview
Solidity is een contractuele programmeertaal voor het schrijven en implementeren van slimme contracten op blockchain-platforms zoals Ethereum Het is gebaseerd op de syntaxis van ECMAScript, waardoor het een vertrouwde keuze is voor webontwikkelaars In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een slim contract kunnen schrijven met Solidity Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Applicaties maken die self-forceing bedrijfslogica implementeren (van toepassing op slimme contracten) Implementeer code die een niet-betwistbare en gezaghebbende registratie van alle transacties achterlaat Ontwikkel op Ethereum gebaseerde uitvoerbare gedistribueerde code contracten (EDCC) Begrijp de basis en geavanceerde functies van Solidity en Ethereum Virtual Machine (EVM) Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Dapp verwijst naar een gedecentraliseerde toepassing op de blockchain Ze zijn gebaseerd op een tokeneconomie en gebruiken een blokketen om ontwikkeling en acceptatie te stimuleren Bitcoin was de eerste Dapp ooit uitgebracht; andere voorbeelden zijn Ethereumbased Dapps zoals Golem, Augur en Melonport Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze hun eigen Dapp in de markt kunnen beoordelen, plannen en vrijgeven Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De kenmerken van een Dapp begrijpen (open source, gedecentraliseerd, gestimuleerd) Begrijp de kenmerken van succesvolle Dapp-lanceringen Kickstart, start en beheer een Dapp-project Publiek ontwikkelaars Productteams die een Dapp willen lanceren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Ethereum is een opensource, openbaar, op blockchain gebaseerd platform waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen en implementeren In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van het Ethereum-platform en blockchain-programmering, evenals strategieën voor het schrijven, implementeren en beheren van hun eigen gedistribueerde applicaties Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een slim contract op basis van Ethereum Maak een Ethereum-valuta aan Optimaliseer de ontwikkeling met Truffle Framework Laat hun eerste Dapp gebaseerd op de "tokeneconomy" Lancering en crowdfund van een blockchain-project Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Ripple (voorheen bekend als OpenCoin) is een open-source, realtime bruto verrekeningssysteem (RTGS), wisselkantoor en geldovermakingsnetwerk. Het is gebaseerd op een gedeelde, openbare database (grootboek) die gedistribueerde betalingen, uitwisselingen en overmakingen mogelijk maakt. Ripple wordt gebruikt door bedrijven zoals UniCredit, UBS en Santander.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze een service kunnen ontwikkelen voor het uitvoeren van transacties bovenop het Ripple betalingssysteem.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de concepten achter cryptografisch ondertekende transacties, fiat-valuta's en Ripple 's interne valuta ( XRP ).
- Integreer het Ripple protocol in bestaande systemen en open het met services van derden
- Gebruik tokens om fiat valuta, cryptocurrency, commodity, frequent flyer miles, mobiele minuten en meer weer te geven.

Publiek

- ontwikkelaars
- Technische personen in de financiële sector

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Ripple (voorheen bekend als OpenCoin) is een open-source, realtime bruto verrekeningssysteem (RTGS), wisselkantoor en geldovermakingsnetwerk. Het is gebaseerd op een gedeelde, openbare database (grootboek) die gedistribueerde betalingen, uitwisselingen en overmakingen mogelijk maakt. Ripple wordt gebruikt door bedrijven zoals UniCredit, UBS en Santander.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe Ripple werkt door casestudy's uit de echte wereld te onderzoeken en een reeks live transacties in de klas op de Blockchain .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp hoe Ripple integreert in bestaande betalingssystemen
- Begrijp de concepten achter cryptografisch ondertekende transacties, fiat-valuta's en Ripple 's interne valuta ( XRP ).
- Gebruik Ripple als alternatieve overboekingsoptie
- Voer grensoverschrijdende betalingen uit met particuliere klanten, bedrijven en andere banken
- Gebruik tokens om fiat valuta, cryptocurrency, commodity, frequent flyer miles, mobiele minuten en meer weer te geven.

Publiek

- Financiële managers
- Bankmanagers
- Vertegenwoordigers van creditcardbedrijven

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in grootboeken die over vele knooppunten zijn verdeeld.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van blockchain en zijn toepassingen in de gezondheidszorg.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Krijg inzicht in blockchain, de basis ervan en hoe het werkt
- Ontdek hoe blockchain kan worden toegepast op problemen in de gezondheidszorg
- Ontdek de verschillende blockchain-platforms die beschikbaar zijn voor de gezondheidszorg

Publiek

- managers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in grootboeken die over vele knooppunten zijn verdeeld.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van blockchain en zijn toepassingen in de banksector.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Krijg inzicht in blockchain, de basis ervan en hoe het werkt
- Ontdek hoe blockchain kan worden toegepast op problemen in de banksector
- Ontdek de verschillende blockchain-platforms die beschikbaar zijn voor bankieren

Publiek

- managers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Weekend Blockchain cursus, Avond Blockchain training, Avond Blockchain opleiding Blockchain boot camp, Blockchain instructeur geleid, Weekend Blockchain training, Avond Blockchain cursus, Blockchain coaching, Blockchain instructeur, Blockchain trainer, Blockchain training cursus, Blockchain lessen, Blockchain on-site, Blockchain privé cursus, Blockchain een op een training, Blockchain op locatie, Weekend Blockchain opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions