Ethereum Training Courses

Ethereum Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Ethereum-trainingscursussen demonstreren door hands-on praktijk de basisprincipes van het Ethereum-platform en blockchain-programmering, evenals strategieën voor het schrijven, implementeren en beheren van gedistribueerde applicaties. Ethereum-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Ethereum Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Deze cursus is ontworpen voor ontwikkelaars en projectmanagers die willen experimenteren met Blockchain in hun producten en projecten De cursus geeft basiskennis over hoe u uw private blockchain-omgeving kunt instellen en werpt licht op enkele van de bestaande frameworks Tegen het einde geeft deze cursus basiskennis over hoe u uw eigen blockchain-toepassing kunt instellen met Hyperledger Fabric .
7 hours
Hyperledger hol is een blockchain client (node) die een ingebouwde-to-specificatie Ethereum virtuele machine (EVM) omvat. EVM is de Ethereum Smart contract interpreter. in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe op te zetten, configureren en synchroniseren van een hol-client naar een blockchain netwerk. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
  • installeren en configureren hol te synchroniseren met een netwerk via een JavaScript-API, HTTP of WebSocket.
  • begrijpen hol & #39; s architectuur en componenten, met inbegrip van de consensus motor, de toestemming Ethereum virtuele machine en de RPC gateway.
  • uitvoeren Ethereum Smart contract code op een toestemming virtuele machine.
formaat van de cursus
  • deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
7 hours
Dapp verwijst naar een gedecentraliseerde toepassing op de blockchain Ze zijn gebaseerd op een tokeneconomie en gebruiken een blokketen om ontwikkeling en acceptatie te stimuleren Bitcoin was de eerste Dapp ooit uitgebracht; andere voorbeelden zijn Ethereumbased Dapps zoals Golem, Augur en Melonport Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze hun eigen Dapp in de markt kunnen beoordelen, plannen en vrijgeven Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De kenmerken van een Dapp begrijpen (open source, gedecentraliseerd, gestimuleerd) Begrijp de kenmerken van succesvolle Dapp-lanceringen Kickstart, start en beheer een Dapp-project Publiek ontwikkelaars Productteams die een Dapp willen lanceren Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Ethereum is een opensource, openbaar, op blockchain gebaseerd platform waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen en implementeren In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van het Ethereum-platform en blockchain-programmering, evenals strategieën voor het schrijven, implementeren en beheren van hun eigen gedistribueerde applicaties Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een slim contract op basis van Ethereum Maak een Ethereum-valuta aan Optimaliseer de ontwikkeling met Truffle Framework Laat hun eerste Dapp gebaseerd op de "tokeneconomy" Lancering en crowdfund van een blockchain-project Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Solidity is een contractuele programmeertaal voor het schrijven en implementeren van slimme contracten op blockchain-platforms zoals Ethereum Het is gebaseerd op de syntaxis van ECMAScript, waardoor het een vertrouwde keuze is voor webontwikkelaars In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een slim contract kunnen schrijven met Solidity Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Applicaties maken die self-forceing bedrijfslogica implementeren (van toepassing op slimme contracten) Implementeer code die een niet-betwistbare en gezaghebbende registratie van alle transacties achterlaat Ontwikkel op Ethereum gebaseerde uitvoerbare gedistribueerde code contracten (EDCC) Begrijp de basis en geavanceerde functies van Solidity en Ethereum Virtual Machine (EVM) Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Last Updated:

Upcoming Ethereum Courses

Weekend Ethereum cursus, Avond Ethereum training, Avond Ethereum opleiding Ethereum boot camp, Ethereum instructeur geleid, Weekend Ethereum training, Avond Ethereum cursus, Ethereum coaching, Ethereum instructeur, Ethereum trainer, Ethereum training cursus, Ethereum lessen, Ethereum on-site, Ethereum privé cursus, Ethereum een op een training, Ethereum op locatie, Weekend Ethereum opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions