Graphic Design Training Courses

Graphic Design Training Courses

Lokale, instructieve Live Graphic Design-trainingen demonstreren via interactieve handson de basisprincipes en geavanceerde onderwerpen van Graphic Design Grafisch ontwerp training is beschikbaar als "onsite live training" of "remote live training" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Graphic Design subcategorieën

Graphic Design Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
What you will learn during the training:

- principles of creating computer graphics and desktop publishing
- ways of defining and working with color
- differences between vector and bitmap graphics
- ways to customize color photos and graphics
- principles of retouching and creating photomontages
- create your own illustrations and graphics
- entrusted to adapt to the needs of graphic material composition and printing
- how to do logo and logos
- create interesting charts and tables
- create business cards and letterhead
- creating labels, diplomas, invitations
- preparation of leaflets
- how to format text
- use of spot colors
- principles of preparing to print
- digital printing, offset printing, screen printing

Sample topics of classes:

- my poster
- portrait
- expanse
- my catalog
- my face
- billboard
- my logo
14 hours
Overview
De deelnemer leert tijdens de training: gebruik een vectorafbeeldingenprogramma maak eenvoudige objecten het creëren van geavanceerde curven maak een logo traceringselementen gemaakt op papier of foto ontvangst van folders reclameposters open en wijzig documenten en PDF vector, EPS .
7 hours
Overview
Scalable Vector Graphics (SVG) is een op XML gebaseerd grafisch formaat dat wordt gebruikt om 2D-vectorafbeeldingen te maken In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van SVG bij het maken van hun eerste SVG-project Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de basisprincipes van vectorafbeeldingen en SVG Meer informatie over het maken, wijzigen, gebruiken en optimaliseren van SVG Leer hoe u SVG kunt gebruiken met HTML & CSS Leer hoe u basisanimaties kunt doen met SVG Maak hun eigen SVG-animatie Publiek Ontwikkelaars en programmeurs Grafische ontwerpers HTML- en CSS-ontwikkelaars zijn geïnteresseerd in meer informatie over SVG Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze cursus demonstreert door middel van hands-on de basisprincipes en toepassingen van Inkscape.
21 hours
Overview
In deze cursus wordt uitgelegd hoe u InDesign gebruikt om documenten te maken met een goed ontwerp, professionele uitstraling, inclusief alinea- en tekenstijlen, lay-outfuncties en aangepaste tekst en afbeeldingen Geleidelijk geavanceerde InDesign-technieken worden behandeld om het uiterlijk en de functionaliteit van uw documenten te verbeteren .
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die willen leren hoe ze afbeeldingen kunnen bewerken met gimpshop.
7 hours
Overview
Deze 1-daagse workshop leidt je door het manipuleren van afbeeldingen voor het web en het afdrukken met behulp van de open source-applicatie GIMP.
35 hours
Overview
Wat je tijdens de training zult leren:

- principes van het maken van computergraphics en desktop publishing
- manieren om kleur te definiëren en ermee te werken
- verschillen tussen vector- en bitmapafbeeldingen
- manieren om kleurenfoto's en afbeeldingen aan te passen
- principes van retoucheren en maken van fotomontages
- maak je eigen illustraties en afbeeldingen
- toevertrouwd om zich aan te passen aan de behoeften van grafische materiaalsamenstelling en drukwerk
- hoe het logo en logo's
- maak interessante grafieken en tabellen
- maak visitekaartjes en briefhoofd
- het maken van labels, diploma's, uitnodigingen
- voorbereiding van folders, voorbereiding van banners en reclameborden
- hoe tekst op te maken
- het maken van stylesheets en opmaakstijlen
- gebruik van extra kleuren
- principes van voorbereiding voor het afdrukken van publicatie
- digitaal printen, offsetdruk, oplosmiddel
7 hours
Overview
D3js (of D3 voor DataDriven-documenten) is een JavaScript-bibliotheek die SVG, HTML5 en CSS gebruikt voor het produceren van dynamische, interactieve gegevensvisualisaties in webbrowsers Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers webgestuurde datadriven visualisaties die responsief op meerdere apparaten worden uitgevoerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik D3 om interactieve afbeeldingen, informatiedashboards, infographics en kaarten te maken Beheer HTML met jQuerylike selecties Transformeer de DOM door elementen te selecteren en deel te nemen aan gegevens SVG exporteren voor gebruik in gedrukte publicaties Publiek ontwikkelaars Datawetenschappers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
De cursus biedt kennis over het werken met Adobe Premiere Pro, de basistechnieken van installatie, projectontwikkeling van begin tot eind en het effectieve gebruik van hulpmiddelen .
7 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze de fotovergrotingsfuncties van Adobe Photoshop kunnen gebruiken wanneer ze een reeks handsonoefeningen doorlopen om de kwaliteit van een reeks voorbeeldfoto's te verbeteren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pas Photoshop's fotoverbeteringsfuncties toe om de kwaliteit van een foto te veranderen Pas de scherpte en vervaging aan om de belangrijkste kenmerken van een foto naar voren te brengen Verander de kleur- en gezichtsuitdrukkingen op foto's Maak foto's voor afdrukken of ontwikkeling Publiek Fotografie beginners en liefhebbers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
We nodigen je uit om deel te nemen aan een cursus gewijd aan beeldverwerking met behulp van Adobe Photoshop De cursus is bedoeld voor diegenen die willen leren hoe ze kunnen "vechten" met de kleuren, hoe ze de afbeelding kunnen "opslaan" om hen voor te bereiden op de show, hoe ze de bewerking kunnen uitvoeren, retoucheren, collage, hoe het RAW-formaat te gebruiken We laten zien hoe u foto's kunt finetunen zodat ze van de beste worden getrokken We bespreken alle tools op de werkfoto-editor Je krijgt de gelegenheid om nieuwe kennis te krijgen, illustreert tientallen voorbeelden en bewaart deze in de vorm van oefeningen die worden uitgevoerd onder de hoede van de leraar Bovendien hebt u toegang tot de voorbereide materialen Profiteer van de ervaring van experts om tijd te besparen door willekeurige wandelingen te vermijden .
14 hours
Overview
De deelnemer kan Adobe InDesign gebruiken om allerlei soorten reclamemateriaal te maken: boeken folders posters banier .
28 hours
Overview
The course discusses Dreamweaver tool. He explains the issues involved in creating pages, using templates, convenient creation of tables, layers, inserting graphics, creating an aesthetic menu up to a comfortable place on the server side.
14 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor mensen die tekst en afbeeldingen bevatten en willen dat de mogelijkheid wordt uitgebreid om presentaties, boeken, pamfletten en andere interactieve elementen op verschillende soorten apparaten te maken: computers, laptops, tablets, smartphones en mobiele telefoons .
14 hours
Overview
For those who want to start with new software as well as who already know other software for raster graphics and want to quickly start working with new software.
14 hours
Overview
For those who want to start with new software as well as who already know other software for vector graphics and want to quickly start working with new software.
14 hours
Overview
The training provides practical knowledge on how to create an interactive eLearning platform. In addition to learning the basic concepts, students will also learn best practices for creating and publishing Captive projects . During the training you will learn:

- Recording demonstration
- Edit demonstration
- Working with objects in the Timeline
- Working with images
- Publish your projects
- Adding audio
- Recording a Simulation
- Adding animation
- Add a slideshow
- Transferring Results to a Learning Management System
- Project Update
- Create Standalone Viewer with MenuBuilder
28 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de grondbeginselen en toepassingen van Adobe Technical Communication Suite te beheersen .
14 hours
Overview
Adobe Acrobat Reader voor de meesten van ons is een programma om PDF-bestanden af ​​te spelen.

Maar deze applicatie stelt u ook in staat om PDF-documenten in te dienen volgens onze behoeften en om andere documenten te vervangen die zijn gemaakt in populaire programma's zoals Microsoft Office, Word, Excel, Power Point heeft deze indeling.

Training PDF-documenten maken is bedoeld voor mensen die de geheimen van de samenstelling van PDF-documenten willen leren

Gedragsvorm

- Oefening voorafgegaan door een lesgever.
- Deelnemers gebruiken alleenstaande computers.
14 hours
Overview
14 hours
Overview
14 hours
Overview
The participant will learn during the training:

- Smooth operation of the program
- Issues and printing technology
- Adjustments and photo retouching
- Adjust colors
- Red-eye removal
- Adjust the brightness and contrast
- Adjust the size
- Improve sharpness
- Compose multiple photos into a single image
- Improve the quality of old, damaged photographs
- Create a sepia effect
- Cutting objects from the background
- Construction of the image, color models, the basic concepts and formats
- work with layers and masks
- Tool selection and tool path vector
- Styles and Effects
- Work with the text
- Adjust color photos and graphics
- Correction layer
- Automation
- History of the document
- Retouching and montages
- Save your work
21 hours
Overview
Participants will become familiar with the basics of vector and will be able to independently perform various elements of animation, banners, buttons.
28 hours
Overview
Wat je tijdens de training zult leren:

- principes voor het maken van computerafbeeldingen
- manieren om de kleur van je foto's aan te passen
- principes van retoucheren en maken van fotomontages
- manieren om logo's, grafieken, tabellen en illustraties voor te bereiden
- voorbereiding van visitekaartjes, eenvoudige advertenties, billboards en folders
- basisprincipes van grafische voorbereiding voor afdrukken en internettoepassingen

Voorbeeldonderwerpen van klassen:

- mijn poster
- portret
- ruimte
- mijn catalogus
- mijn gezicht
- aanplakbord
- mijn logo

Aankomende Graphic Design cursussen

Weekend Graphic Design cursus, Avond Graphic Design training, Avond Graphic Design opleiding Graphic Design boot camp, Graphic Design instructeur geleid, Weekend Graphic Design training, Avond Graphic Design cursus, Graphic Design coaching, Graphic Design instructeur, Graphic Design trainer, Graphic Design training cursus, Graphic Design lessen, Graphic Design on-site, Graphic Design privé cursus, Graphic Design een op een training, Graphic Design op locatie, Weekend Graphic Design opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!