Firebase Training Courses

Firebase Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Firebase-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Firebase te gebruiken om krachtige datagestuurde applicaties te bouwen. Firebase-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Firebase Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Firebase is een web applicatieontwikkelingsplatform. Firestore is een NoSQL database voor het opslaan, synchroniseren en vragen op schaal. Gebruikers kunnen gebruik maken van Firebase en Firestore terwijl ze serverloze architectuur gebruiken om Angular toepassingen te bouwen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op Angular ontwikkelaars die willen gebruiken Firebase en Firestore om een back-end voor Angular toepassingen te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak een back-end applicatie met Firebase en Firestore. Opslaan, synchroniseren en vragen met Firestore. Veilige client-side gegevens met Firestore beveiligingsconfiguraties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die Firebase willen gebruiken om krachtige datagestuurde applicaties te bouwen op basis van de wereldwijde trends in webontwikkelingsframework van vandaag. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp het Firebase
 • Leer hoe u een database kunt vereenvoudigen met behulp van Firebase gegevensmodellering
 • Ontwikkel krachtige applicaties die real-time gegevens kunnen verwerken zonder de noodzaak om gedetailleerde database-structuren te definiëren.
 • Transacteer gegevens op Firebase
 • Voer realtime gegevenssynchronisatie uit
 • Gebruikers Firebase met Firebase
 • Gebruikers bewaken
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Firebase naar: https://firebase.google.com/
28 hours
Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op mobiele en webontwikkelaars die willen gebruiken Firebase om serverloze cloud gebaseerde Android, iOS of web-applicaties te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Firebase in een Android, iOS of web-applicatie. beheer en authenticate applicatie gebruikers.  Access Cloud-gebaseerde middelen rechtstreeks van client-applicaties.   Het verkrijgen van gebruiks- en prestatiemetrieken uit toepassingen. 
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren. Om meer te weten te komen over Firebase, bezoek dan: https://firebase.google.com.

Last Updated:

Upcoming Firebase Courses

Weekend Firebase cursus, Avond Firebase training, Avond Firebase opleiding Firebase boot camp, Firebase instructeur geleid, Weekend Firebase training, Avond Firebase cursus, Firebase coaching, Firebase instructeur, Firebase trainer, Firebase training cursus, Firebase lessen, Firebase on-site, Firebase privé cursus, Firebase een op een training, Firebase op locatie, Weekend Firebase opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions