Elasticsearch Training Courses

Elasticsearch Training Courses

Lokale, instructieve live Elasticsearch-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de Elasticksearch-architectuur en -terminologie en hoe u Elasticsearch kunt opzetten, beheren en bedienen Elasticsearch training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Elasticsearch Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
audiance

Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch te gebruiken.
14 hours
Overview
Publiek

Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch te gebruiken.
14 hours
Overview
Elasticsearch is een open-source, gedistribueerde zoekmachine. Het wordt vaak gebruikt samen met Logstash (dataverzameling en log-parsing engine) en Kibana (analyse- en visualisatieplatform) om de "ELK-stapel" te vormen.

Deze instructeur-geleide, live training is gericht op softwareontwikkelaars die zoek- en analyseoplossingen willen bouwen met behulp van Elasticsearch .

De training begint met een bespreking van de Elasticsearch architectuur, inclusief het gedistribueerde model en de zoek-API. Dit wordt gevolgd door een uitleg van de functionaliteit van Elasticsearch en hoe deze het beste kan worden geïntegreerd in een bestaande applicatie.

Praktische oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen, terwijl ze feedback ontvangen over hun implementatie en voortgang.

Indeling van de cursus

- Grote nadruk op live oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training is bedoeld voor systeembeheerders die een ELK-stack willen opzetten ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Merk op dat minimaal 3 deelnemers nodig zijn om deze cursus te laten lopen.

De training begint met een bespreking van ELK-architectuur en -functionaliteit en gaat vervolgens over naar live lab-implementatie en -oefening. Praktische oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen terwijl ze feedback ontvangen over hun voortgang.

Formaat van de cursus

- Grote nadruk op live oefenen
- De meeste concepten worden geleerd door oefeningen en hands-on implementatie en implementatie
14 hours
Overview
deze training introduceert Kibana aan de gebruikers van Elasticsearch.

Kibana is een open source Analytics en visualisatie platform ontworpen om te werken met Elasticsearch. U gebruikt Kibana om gegevens te zoeken, weer te geven en te gebruiken die zijn opgeslagen in Elasticsearch indices. U eenvoudig geavanceerde gegevensanalyse uitvoeren en uw gegevens in verschillende grafieken, tabellen en kaarten visualiseren.

Kibana maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Zijn eenvoudige, browser-gebaseerde interface stelt u in staat om snel dynamische dashboards te maken en te delen die veranderingen in Elasticsearch queries in real time weergeven.
Weekend Elasticsearch cursus, Avond Elasticsearch training, Avond Elasticsearch opleiding Elasticsearch boot camp, Elasticsearch instructeur geleid, Weekend Elasticsearch training, Avond Elasticsearch cursus, Elasticsearch coaching, Elasticsearch instructeur, Elasticsearch trainer, Elasticsearch training cursus, Elasticsearch lessen, Elasticsearch on-site, Elasticsearch privé cursus, Elasticsearch een op een training, Elasticsearch op locatie, Weekend Elasticsearch opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions