Elasticsearch Training Courses

Elasticsearch Training Courses

Lokale, instructieve live Elasticsearch-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de Elasticksearch-architectuur en -terminologie en hoe u Elasticsearch kunt opzetten, beheren en bedienen Elasticsearch training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Elasticsearch Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
audiance

Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch moet worden gebruikt.
14 hours
Overview
Publiek Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch moet worden gebruikt .
14 hours
Overview
Elasticsearch is een open-source, gedistribueerde zoekmachine. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met Logstash (Data-verzameling en log-parsing engine) en Kibana (Analytics en visualisatie platform) te maken van de "elk stack".

deze instructeur-LED, live training is gericht op softwareontwikkelaars die willen zoeken en Analytics oplossingen te bouwen met behulp van Elasticsearch.

de opleiding begint met een bespreking van de Elasticsearch architectuur, met inbegrip van zijn gedistribueerde model en Search API. Dit wordt gevolgd door een verklaring van Elasticsearch & #39; s functionaliteit en hoe het beste te integreren in een bestaande applicatie.

hands-on oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen terwijl ze feedback krijgen over hun implementatie en vooruitgang.

formaat van de cursus

- zware nadruk op Live Practice. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor systeembeheerders die een ELK-stack willen opzetten (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Merk op dat er minimaal 3 deelnemers nodig zijn om deze cursus uit te voeren De training begint met een bespreking van ELK-architectuur en -functionaliteit, en gaat vervolgens verder met de uitvoering en praktijk van live labo's Handson-oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven de deelnemers een kans om hun kennis in de praktijk te brengen en feedback te ontvangen over hun vorderingen Publiek Systeembeheerders Formaat van de cursus Veel nadruk op live oefenen De meeste concepten worden geleerd door oefeningen en handson implementatie en implementatie .
14 hours
Overview
deze training introduceert Kibana aan de gebruikers van Elasticsearch.

Kibana is een open source Analytics en visualisatie platform ontworpen om te werken met Elasticsearch. U gebruikt Kibana om gegevens te zoeken, weer te geven en te gebruiken die zijn opgeslagen in Elasticsearch indices. U eenvoudig geavanceerde gegevensanalyse uitvoeren en uw gegevens in verschillende grafieken, tabellen en kaarten visualiseren.

Kibana maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Zijn eenvoudige, browser-gebaseerde interface stelt u in staat om snel dynamische dashboards te maken en te delen die veranderingen in Elasticsearch queries in real time weergeven.
Weekend Elasticsearch cursus, Avond Elasticsearch training, Avond Elasticsearch opleiding Elasticsearch boot camp, Elasticsearch instructeur geleid, Weekend Elasticsearch training, Avond Elasticsearch cursus, Elasticsearch coaching, Elasticsearch instructeur, Elasticsearch trainer, Elasticsearch training cursus, Elasticsearch lessen, Elasticsearch on-site, Elasticsearch privé cursus, Elasticsearch een op een training, Elasticsearch op locatie, Weekend Elasticsearch opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!