Data Mining Training Courses

Data Mining Training Courses

Lokale, instructiegeleide Data Mining-trainingen demonstreren door handson de basisbeginselen van Data Mining, de bronnen van methoden waaronder kunstmatige intelligentie, machineleren, statistiek en databasesystemen, en het gebruik en de toepassingen daarvan Data Mining-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Data Mining subcategorieën

Data Mining Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Go al:

Leren werken met SPSS op het niveau van onafhankelijkheid

De geadresseerden:

Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en iedereen die de mogelijkheid wil verwerven om het SPSS-pakket te gebruiken en populaire dataminingtechnieken te leren.
21 hours
Overview
Kennisontdekking in databases (KDD) is het proces waarbij nuttige kennis uit een verzameling gegevens wordt ontdekt. Real-life toepassingen voor deze dataminingtechniek omvatten marketing, fraudedetectie, telecommunicatie en productie.

In deze door een instructeur geleide, live cursus introduceren we de processen die betrokken zijn bij KDD en voeren we een reeks oefeningen uit om de implementatie van die processen te oefenen.

Publiek

- Gegevensanalisten of iedereen die geïnteresseerd is in het leren interpreteren van gegevens om problemen op te lossen

Indeling van de cursus

- Na een theoretische bespreking van KDD zal de instructeur real-life cases presenteren waarin de toepassing van KDD wordt gevraagd om een probleem op te lossen. Deelnemers zullen voorbeeldgegevenssets voorbereiden, selecteren en opschonen en hun voorkennis over de gegevens gebruiken om oplossingen voor te stellen op basis van de resultaten van hun waarnemingen.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at data analysts who wish to program with R in SAS for cluster analysis.

By the end of this training, participants will be able to:

- Use cluster analysis for data mining
- Master R syntax for clustering solutions.
- Implement hierarchical and non-hierarchical clustering.
- Make data-driven decisions to help to improve business operations.
14 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training (onsite of op afstand) is gericht op data-analisten en data-wetenschappers die meer geavanceerde data-analysetechnieken willen implementeren voor data mining met Python .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp belangrijke gebieden van datamining, waaronder associatieregel mining, analyse van tekstsentiment, automatische tekstsamenvatting en detectie van gegevensafwijkingen.
- Vergelijk en implementeer verschillende strategieën voor het oplossen van echte dataminingproblemen.
- De resultaten begrijpen en interpreteren.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
KNIME Analytics Platform is een toonaangevende open source-optie voor datagestuurde innovatie, waarmee u het potentieel in uw gegevens kunt ontdekken, nieuwe inzichten kunt vinden of nieuwe toekomstvoorspellingen kunt voorspellen. Met meer dan 1000 modules, honderden kant-en-klare voorbeelden, een uitgebreid scala aan geïntegreerde tools en de breedste keuze aan geavanceerde beschikbare algoritmen, is KNIME Analytics Platform de perfecte toolbox voor elke KNIME en bedrijfsanalist.

Deze cursus voor KNIME Analytics Platform is een ideale gelegenheid voor beginners, gevorderde gebruikers en KNIME experts om kennis te maken met KNIME , om te leren hoe het effectiever te gebruiken en om duidelijke, uitgebreide rapporten te maken op basis van KNIME workflows
28 hours
Overview
Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) is een business intelligence-pakket dat gegevensintegratie, rapportage, dashboards en laadmogelijkheden biedt Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je de functies van Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) kunt maximaliseren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pentaho Open Source BI Suite Community-editie (CE) installeren en configureren Begrijp de basisprincipes van Pentaho CE-tools en hun functies Maak rapporten met Pentaho CE Integreer gegevens van derden in Pentaho CE Werk met big data en analyses in Pentaho CE Publiek programmeurs BI-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
7 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de basisprincipes van R te beheersen en te leren omgaan met gegevens.
28 hours
Overview
MonetDB is een open-source database die pionier was op het gebied van technologie voor kolomopslag.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze MonetDB kunnen gebruiken en hoe ze er de meeste waarde uit kunnen halen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp MonetDB en zijn functies
- Installeer en ga aan de slag met MonetDB
- Ontdek en voer verschillende functies en taken uit in MonetDB
- Versnel de levering van hun project door de mogelijkheden van MonetDB te maximaliseren

Publiek

- ontwikkelaars
- Technische experts

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
Modellering van gegevenskluizen is een techniek voor databasemodellering die historische gegevensopslag op lange termijn mogelijk maakt die afkomstig is van meerdere bronnen Een gegevenskluis slaat één enkele versie van de feiten op, of "alle gegevens, de hele tijd" Het flexibele, schaalbare, consistente en aanpasbare ontwerp omvat de beste aspecten van 3rd normal form (3NF) en star schema In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een Data Vault kunnen bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de architectuur- en ontwerpconcepten achter Data Vault 20 en de interactie met Big Data, NoSQL en AI Gebruik technieken voor gegevensgewelven om auditing, tracing en inspectie van historische gegevens in een datawarehouse in te schakelen Ontwikkel een consistent en herhaalbaar ETL-proces (Extract, Transform, Load) Bouw en implementeer zeer schaalbare en herhaalbare magazijnen Publiek Datamodellen Data warehousing specialist Business Intelligence-specialisten Gegevensingenieurs Databasebeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Pentaho Data Integration is een opensource data-integratietool voor het definiëren van banen en datatransformaties Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe gebruik te maken van de krachtige ETL-mogelijkheden en rijke GUI van Pentaho Data Integration om een ​​hele big data lifecycle te beheren, waarbij de waarde van data voor de organisatie wordt gemaximaliseerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Basisdatatransformaties met stappen en hops maken, voorvertonen en uitvoeren Configureer en beveilig de Pentaho Enterprise Repository Gebruik verschillende gegevensbronnen en genereer een enkele, uniforme versie van de waarheid in een analyticsready-indeling Geef resultaten aan derde-deeltoepassingen voor verdere verwerking Publiek Data-analist ETL-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Datamining is het proces van het identificeren van patronen in big data met data science-methoden zoals machine learning. Met Excel als data-analysepakket kunnen gebruikers datamining en -analyse uitvoeren.

Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op datawetenschappers die Excel willen gebruiken voor datamining.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Verken gegevens met Excel om datamining en -analyse uit te voeren.
- Gebruik Microsoft-algoritmen voor datamining.
- Begrijp concepten in Excel -datamining.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
Natuurlijk kan elke tool worden geleverd, inclusief gratis open-source datamining-software en applicaties
35 hours
Overview
Big data zijn datasets die zo omvangrijk en complex zijn dat traditionele applicatiesoftware voor gegevensverwerking onvoldoende is om hiermee om te gaan. Big data-uitdagingen zijn onder meer het vastleggen van gegevens, gegevensopslag, gegevensanalyse, zoeken, delen, overdragen, visualiseren, opvragen, bijwerken en informatieprivacy.
28 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs en besluitvormers die werkzaam zijn in datamining en kennisdetectie.

U leert hoe u effectieve plots en manieren maakt om uw gegevens te presenteren en weer te geven op een manier die de besluitvormers zal aanspreken en hen helpt om verborgen informatie te begrijpen.
14 hours
Overview
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
28 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft ook volgers gevonden onder statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk vinden om te gebruiken. De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentieprijzen, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
28 hours
Overview
Doelstelling: Gedelegeerden kunnen big data-sets analyseren, patronen extraheren, de juiste variabele kiezen die van invloed is op de resultaten, zodat een nieuw model wordt voorspeld met voorspellende resultaten .
14 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen om de beheersing van de SQL taal in Oracle database te beheersen voor data-extractie op intermediair niveau.
14 hours
Overview
R is een open-source gratis programmeertaal voor statistisch computergebruik, gegevensanalyse en grafische afbeeldingen. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en de academische wereld. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
21 hours
Overview
Publiek

Als u de gegevens waartoe u toegang heeft, wilt begrijpen of ongestructureerde gegevens op het internet wilt analyseren (zoals Twitter, Linked in, enz ...), is deze cursus iets voor u.

Het is vooral bedoeld voor besluitvormers en mensen die moeten kiezen welke gegevens het verzamelen waard zijn en wat het analyseren waard is.

Het is niet gericht op mensen die de oplossing configureren, die mensen zullen echter profiteren van het grote geheel.

Bezorgingsmodus

Tijdens de cursus krijgen de deelnemers werkvoorbeelden van voornamelijk open source-technologieën.

Korte lezingen worden gevolgd door een presentatie en eenvoudige oefeningen door de deelnemers

Gebruikte inhoud en software

Alle gebruikte software wordt elke keer dat de cursus wordt uitgevoerd bijgewerkt, dus we controleren de nieuwste versies mogelijk.

Het omvat het proces van het verkrijgen, formatteren, verwerken en analyseren van de gegevens, om uit te leggen hoe het besluitvormingsproces kan worden geautomatiseerd met machine learning.
21 hours
Overview
Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.

Format of the Course

- The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.
Weekend Data Mining cursus, Avond Data Mining training, Avond Data Mining opleiding Data Mining boot camp, Data Mining instructeur geleid, Weekend Data Mining training, Avond Data Mining cursus, Data Mining coaching, Data Mining instructeur, Data Mining trainer, Data Mining training cursus, Data Mining lessen, Data Mining on-site, Data Mining privé cursus, Data Mining een op een training, Data Mining op locatie, Weekend Data Mining opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions