Data Mining Training Courses

Data Mining Training Courses

Lokale, instructiegeleide Data Mining-trainingen demonstreren door handson de basisbeginselen van Data Mining, de bronnen van methoden waaronder kunstmatige intelligentie, machineleren, statistiek en databasesystemen, en het gebruik en de toepassingen daarvan Data Mining-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Data Mining subcategorieën

Data Mining Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Publiek

Als u probeert de gegevens te begrijpen waartoe u toegang hebt of die ongestructureerde gegevens die op het net beschikbaar zijn, wilt analyseren (zoals Twitter, Linked in, enz ...), dan is deze cursus iets voor u.

Het is vooral gericht op beslissers en mensen die moeten kiezen welke gegevens het verzamelen waard zijn en wat de moeite waard is om te analyseren.

Het is niet bedoeld voor mensen die de oplossing configureren, maar die mensen zullen baat hebben bij de grote lijnen.

Bezorgingsmodus

Tijdens de cursus worden afgevaardigden gepresenteerd met werkvoorbeelden van veelal open source technologieën.

Korte lezingen worden gevolgd door presentatie en eenvoudige oefeningen door de deelnemers

Inhoud en gebruikte software

Alle gebruikte software wordt telkens bijgewerkt als de cursus wordt uitgevoerd, dus we controleren de nieuwste versies mogelijk.

Het behandelt het proces van het verkrijgen, formatteren, verwerken en analyseren van de gegevens, om uit te leggen hoe het besluitvormingsproces met machine learning kan worden geautomatiseerd.
21 hours
Overview
Knowledge Discovery in databases (KDD) is het proces van het ontdekken van nuttige kennis uit een verzameling van gegevens. Real-Life toepassingen voor deze data mining techniek omvatten marketing, fraude detectie, telecommunicatie en productie.

in deze instructeur-LED, Live Course, introduceren we de processen die betrokken zijn bij KDD en het uitvoeren van een reeks van oefeningen om de uitvoering van deze processen te oefenen.

publiek

- Data analisten of iedereen die geïnteresseerd is in het leren hoe om gegevens te interpreteren om problemen op te lossen

formaat van de cursus

- na een theoretische bespreking van KDD, zal de instructeur Real-Life gevallen die oproep voor de toepassing van KDD om een probleem op te lossen aanwezig. De deelnemers zullen sampleData sets voorbereiden, selecteren en reinigen en hun voorkennis over de gegevens gebruiken om oplossingen op basis van de resultaten van hun waarnemingen voor te stellen.
28 hours
Overview
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft ook volgers gevonden bij statistici, ingenieurs en wetenschappers zonder computerprogrammeervaardigheden die het gemakkelijk in gebruik vinden De populariteit is te danken aan het toenemende gebruik van datamining voor verschillende doelen, zoals het instellen van advertentiekosten, het sneller vinden van nieuwe medicijnen of het verfijnen van financiële modellen R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
21 hours
Overview
process Mining, of geautomatiseerde business process Discovery (ABPD), is een techniek die algoritmen toepast op gebeurtenislogboeken met als doel het analyseren van bedrijfsprocessen. Proces mijnbouw gaat verder dan data-opslag en data-analyse; het overbrugt gegevens met processen en geeft inzicht in de trends en patronen die de efficiency van het proces beïnvloeden.

formaat van de cursus

- de cursus begint met een overzicht van de meest gebruikte technieken voor proces mining. We bespreken de verschillende process Discovery algoritmes en tools die worden gebruikt voor het ontdekken en modelleren van processen op basis van ruwe gebeurtenisgegevens. Real-life case studies worden onderzocht en datasets worden geanalyseerd met behulp van de ProM open-source framework.
21 hours
Overview
Pentaho Data Integration is een opensource data-integratietool voor het definiëren van banen en datatransformaties Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe gebruik te maken van de krachtige ETL-mogelijkheden en rijke GUI van Pentaho Data Integration om een ​​hele big data lifecycle te beheren, waarbij de waarde van data voor de organisatie wordt gemaximaliseerd Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Basisdatatransformaties met stappen en hops maken, voorvertonen en uitvoeren Configureer en beveilig de Pentaho Enterprise Repository Gebruik verschillende gegevensbronnen en genereer een enkele, uniforme versie van de waarheid in een analyticsready-indeling Geef resultaten aan derde-deeltoepassingen voor verdere verwerking Publiek Data-analist ETL-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) is een business intelligence-pakket dat gegevensintegratie, rapportage, dashboards en laadmogelijkheden biedt Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je de functies van Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) kunt maximaliseren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pentaho Open Source BI Suite Community-editie (CE) installeren en configureren Begrijp de basisprincipes van Pentaho CE-tools en hun functies Maak rapporten met Pentaho CE Integreer gegevens van derden in Pentaho CE Werk met big data en analyses in Pentaho CE Publiek programmeurs BI-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen een beheersing te krijgen van hoe te werken met de SQL-taal in Oracle-database voor gegevensextractie op intermediair niveau.
28 hours
Overview
MonetDB is een opensource-database die een pionier was in de benadering van de columnstore-technologie Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe MonetDB te gebruiken en hoe je er de meeste waarde uit haalt Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp MonetDB en de bijbehorende functies Installeer en ga aan de slag met MonetDB Verken en voer verschillende functies en taken uit in MonetDB Versnel de levering van hun project door de MonetDB-mogelijkheden te maximaliseren Publiek ontwikkelaars Technische experts Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
KNIME Analytics Platform is een toonaangevende open source-optie voor datadriven innovatie, die u helpt het potentieel verborgen in uw gegevens te ontdekken, de mijne voor nieuwe inzichten, of nieuwe futures te voorspellen Met meer dan 1000 modules, honderden readytorun-voorbeelden, een uitgebreid assortiment geïntegreerde tools en de breedste keuze aan geavanceerde algoritmen die beschikbaar zijn, is KNIME Analytics Platform de perfecte toolbox voor elke data scientist en bedrijfsanalist Deze cursus voor KNIME Analytics Platform is een ideale gelegenheid voor beginners, gevorderde gebruikers en KNIME-experts om kennis te maken met KNIME, om te leren hoe het effectiever te gebruiken en om heldere, uitgebreide rapporten te maken op basis van KNIME-workflows .
7 hours
Overview
Het doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen de basisprincipes van R te leren beheersen en hoe met gegevens te werken .
28 hours
Overview
Doelstelling: Gedelegeerden kunnen big data-sets analyseren, patronen extraheren, de juiste variabele kiezen die van invloed is op de resultaten, zodat een nieuw model wordt voorspeld met voorspellende resultaten .
35 hours
Overview
Big data zijn datasets die zo omvangrijk en complex zijn dat traditionele applicatiesoftware voor gegevensverwerking niet toereikend is om ermee om te gaan Uitdagingen voor grote gegevens omvatten het vastleggen van gegevens, gegevensopslag, gegevensanalyse, zoeken, delen, overdragen, visualiseren, bevragen, bijwerken en informatieprivacy .
14 hours
Overview
R is een opensource-vrije programmeertaal voor statistische gegevensverwerking, gegevensanalyse en grafische weergave R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining .
28 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor ingenieurs en besluitvormers die actief zijn op het gebied van datamining en knowledge-ontdekking U leert hoe u effectieve plots en manieren kunt creëren om uw gegevens te presenteren en te representeren op een manier die de beleidsmakers zal aanspreken en hen zal helpen om verborgen informatie te begrijpen .
28 hours
Overview
Modellering van gegevenskluizen is een techniek voor databasemodellering die historische gegevensopslag op lange termijn mogelijk maakt die afkomstig is van meerdere bronnen Een gegevenskluis slaat één enkele versie van de feiten op, of "alle gegevens, de hele tijd" Het flexibele, schaalbare, consistente en aanpasbare ontwerp omvat de beste aspecten van 3rd normal form (3NF) en star schema In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een Data Vault kunnen bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de architectuur- en ontwerpconcepten achter Data Vault 20 en de interactie met Big Data, NoSQL en AI Gebruik technieken voor gegevensgewelven om auditing, tracing en inspectie van historische gegevens in een datawarehouse in te schakelen Ontwikkel een consistent en herhaalbaar ETL-proces (Extract, Transform, Load) Bouw en implementeer zeer schaalbare en herhaalbare magazijnen Publiek Datamodellen Data warehousing specialist Business Intelligence-specialisten Gegevensingenieurs Databasebeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
R is een open-source vrije programmeertaal voor statistisch computergebruik, data-analyse en grafische weergave. R wordt gebruikt door een groeiend aantal managers en data-analisten binnen bedrijven en universiteiten. R heeft een grote verscheidenheid aan pakketten voor datamining.
14 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op Data analisten en data wetenschappers die willen meer geavanceerde Data Analytics technieken voor Data Mining met behulp van python uit te voeren.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- begrijpen belangrijke gebieden van data mining, met inbegrip van vereniging regel mijnbouw, tekst sentiment analyse, automatische tekst samenvatting, en data anomalie detectie.
- vergelijken en implementeren van verschillende strategieën voor het oplossen van Real-World Data Mining problemen.
- begrijpen en interpreteren de resultaten.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
Natuurlijk kan elke tool worden geleverd, inclusief gratis open-source datamining-software en applicaties
14 hours
Overview
Doel:

Leren werken met SPSS op het niveau van onafhankelijkheid

De geadresseerden:

Analisten, onderzoekers, wetenschappers, studenten en al diegenen die de mogelijkheid willen verwerven om het SPSS-pakket te gebruiken en populaire dataminingtechnieken te leren.
Weekend Data Mining cursus, Avond Data Mining training, Avond Data Mining opleiding Data Mining boot camp, Data Mining instructeur geleid, Weekend Data Mining training, Avond Data Mining cursus, Data Mining coaching, Data Mining instructeur, Data Mining trainer, Data Mining training cursus, Data Mining lessen, Data Mining on-site, Data Mining privé cursus, Data Mining een op een training, Data Mining op locatie, Weekend Data Mining opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!