Collaboration Training Courses

Collaboration Training Courses

Lokale, instructeur-geleide Live Collaboration trainingen demonstreren door middel van interactieve praktische praktijk van de fundamenten en geavanceerde concepten van samenwerking.

Collaboration training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Getuigenissen

Collaboration subcategorieën

Collaboration Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
FitNesse is een testraamwerk geschreven in Java waarmee testers, ontwikkelaars en klanten gezamenlijk testcases kunnen maken op een wiki Het maakt een agile stijl van acceptatietesten mogelijk, waarbij testers samenwerken met ontwikkelaars om een ​​testsuite te ontwikkelen FitNesse ondersteunt applicaties geschreven in Java,Net, Ruby, Python, C en PHP met behulp van FitNesse In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een op Wiki gebaseerde samenwerkingsaanpak kunnen gebruiken voor het maken en onderhouden van testcases en deze testen vervolgens uitvoeren tegen een demotoepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Neem voorbeelden van gewenst softwaregedrag en verander ze in geautomatiseerde tests die zichtbaar en bewerkbaar zijn via een Wiki Schrijf en voer tests uit via de browser, opdrachtregel (met RESTful-syntaxis) of een JUnit-test Maak testopstellingen waarmee niet-technische mensen tests kunnen schrijven door een Wiki-pagina te wijzigen Gebruik FitNesse als kennisbasis en opslagplaats voor verhaal- en themavoorwaarden Publiek Test engineers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Rocket. chat is een populaire open-source groep chat applicatie en server. Hoewel de gebruikersinterface eenvoudig en schoon is, is het systeem krachtig en complex. Er zijn veel configureerbare instellingen voor verschillende use-cases. De server implementeren, goed configureren, beheren en uitbreiden het kan uitdagend zijn.

in deze instructeur-LED, Live Course, krijgen we je snel up and running, zodat u de praktische ervaring te implementeren, beheren en uitbreiden van uw eigen raket. chat server.

formaat van de cursus

-

deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
21 hours
Overview
in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe te installeren, aanpassen, oplossen van problemen, onderhouden en beheren Zimbra samenwerking.

enkele van de onderwerpen die in deze opleiding zijn:

- installatie, beheer en onderhoud van Zimbra Collaboration Suite.
- migratie en probleemoplossing.
- stroomlijning en verbetering van Zimbra Administration.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor iedereen die wil leren hoe je inhoud kunt maken, bewerken en ordenen met behulp van MediaWiki-software.
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor mensen die MediaWiki-software gaan gebruiken als editors, gebruikers en websitebeheerders In deze cursus wordt uitgelegd hoe u: Vind de informatie die u zoekt op een bestaande site Maak, bewerk en verwijder pagina's Ontwerp een structuur van de pagina Analyseer de beste oplossing voor de structuur van het hele project Gebruikers beheren Maak en beheer een community Sommige projecten met MediaWiki: Wikipedia Gratis encyclopedie Wiktionary Woordenboek en thesaurus Wikinews Gratis inhoud nieuwsbron Wikiversity Gratis leermiddelen burgerij Gedeelde media-repository Wikibooks Gratis studieboeken en handleidingen Wikiquote Verzameling van citaten Wikisource Gratis brondocumenten Wikispecies Directory van soorten .
7 hours
Overview
MediaWiki is een gratis en open-source wikisoftware. Deze eendaagse cursus biedt deelnemers een introductie tot Semantic MediaWiki.
Weekend Collaboration cursus, Avond Collaboration training, Avond Collaboration opleiding Collaboration boot camp, Collaboration instructeur geleid, Weekend Collaboration training, Avond Collaboration cursus, Collaboration coaching, Collaboration instructeur, Collaboration trainer, Collaboration training cursus, Collaboration lessen, Collaboration on-site, Collaboration privé cursus, Collaboration een op een training, Collaboration op locatie, Weekend Collaboration opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!