Behavior Driven Development (BDD) Training Courses

Behavior Driven Development (BDD) Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live BDD-trainingen (Behaviour Driven Development) behandelen verschillende real-world toepassingen voor BDD. Cursussen bestrijken gebieden zoals Acceptance Test Driven Development (ATDD), Test Driven Development (TDD), Cucumber en de Gherkin-taal. BDD-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in bedrijfstrainingscentra van NobleProg in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Behavior Driven Development (BDD) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
gedragen is een open-source, python-gebaseerde BDD kader voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl. BDD, of Behavior gedreven ontwikkeling, is een Agile softwareontwikkeling techniek die de samenwerking tussen ontwikkel bedrijven, QA en niet-technische zakenmensen in een software project stimuleert. Dit   instructeur-LED, live training   begint met een bespreking van BDD en hoe de gedragen kader kan worden gebruikt voor het uitvoeren van BDD testen voor web applicaties. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om te interageren met de instructeur en leeftijdgenoten, terwijl de uitvoering van de concepten en tactieken geleerd in deze hands-on, praktijk-based lab omgeving. aan het einde van deze opleiding, zullen de deelnemers hebben een goed begrip van BDD en gedragen, evenals de nodige praktijk om deze technieken en instrumenten in Real-World testscenario's uit te voeren.
formaat van de cursus
 • zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
"40% tot 70% van de tijd besteed aan veel testautomatiseringsteams wordt besteed aan het onderhoud van hun testsuites ofwel het opnieuw testen van tests omdat de toepassing is gewijzigd, maar ook de resultaten van de tests heeft doorgenomen wanneer ze breken" John Furguson Smart, bedenker van Serenity Serenity is een open opensource rapporteringsbibliotheek waarmee testers goed gestructureerde, onderhoudbare acceptatiecriteria kunnen schrijven Serenity produceert rijke en zinvolle testrapporten ('levende documentatie') die niet alleen rapporteren over de testresultaten, maar ook documenteren wat ze deden, in een stapsgewijs verhaalformaat met testgegevens en schermafbeeldingen In deze training zullen deelnemers leren hoe ze tests van hoge kwaliteit moeten schrijven door "screenplays" en het idee van "actoren, taken en doelen" te gebruiken om tests in zakelijke termen uit te drukken in plaats van als interacties tussen systeemcomponenten We kijken naar zowel functionele als UI-testscenario's en laten zien hoe Serenity kan worden gebruikt om hun testen te beheren Alle lezingen, notities, quizes en discussies gaan gepaard met live hands-on praktijk en implementatie Aan het einde van deze training zullen de deelnemers het Serenity-raamwerk begrijpen en in staat zijn om het met comfort te gebruiken Even belangrijk is dat deelnemers leren hoe ze de testautomatisering vanuit een ander licht kunnen benaderen en benaderen Publiek Automatiseringstesters Formaat van de cursus Deze cursus leidt deelnemers door reallife cases voor Gedragsgerichte ontwikkeling (BDD) en demonstreert handson hoe Serenity geïmplementeerd kan worden in verschillende testscenario's .
14 hours
BDD, of Behavior Driven Development, is een Agile software-ontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, kwaliteitsbewakingsteams en niet-technische zakenmensen stimuleert tijdens de planning-, ontwikkelings- en testcyclus van een softwareproject De workshop begint met een inleiding tot BDD, wat het is en hoe het door bedrijven wordt gebruikt om goed softwareontwerp, ontwikkeling en testen te bevorderen We doen dit vanuit een niet-technisch gezichtspunt, met het oog op de eindgebruikers, hun vereisten, taal en manier van denken We gaan ook in op de communicatie-uitdagingen die zakelijke belanghebbenden waarschijnlijk zullen tegenkomen als ze nauwer samenwerken met hun technisch georiënteerde collega's Aan het einde van deze training, zullen de deelnemers weten hoe ze: Schrijf beknopte gebruikersverhalen die de gebruikspatronen van echte gebruikers van de software vastleggen Vertaal hun gebruikersverhalen in de gedragstaal van BDD (Given, When, Then) Leid testcases uit deze verhalen, voor gebruik door ingenieurs om te implementeren en te testen Begrijp de relatie tussen productvereisten, acceptatiecriteria en testcases Demystificeer het technische jargon dat communicatie en begrip belemmert Installeer en gebruik geweldige hulpmiddelen voor het schrijven van BDD-functiebestanden Begrijp en waardeer wat er gebeurt zodra het werk aan ingenieurs wordt overhandigd Speel een actievere rol in de iteratieve ontwikkelingscyclus Publiek Producteigenaren en beheerders Bedrijfsanalisten Handmatige testers Eindgebruikers van een softwareproduct of systeem Niet-ontwikkelaars en niet-codeerders die betrokken zijn bij het ontwerpen van producten Formaat van de cursus Een interactieve workshop met instructeurs, met veel activiteiten en praktische oefeningen Notes De workshop omvat case studies en softwaremonsters Om het materiaal aan te passen aan het product en de situatie van uw bedrijf, neemt u contact met ons op om dit te regelen .
7 hours
De training is bedoeld voor zowel IT- als zakelijk personeel. Het doel van de cursus is om een manier te bieden om de communicatie tussen afdelingen in het softwareontwikkelingsproces te vergemakkelijken. Deelnemers leren gedragstesten om het mogelijk te maken om betrouwbaardere software te maken zonder dure en geavanceerde tools.
7 hours
Cucumber Electron is een kader voor het schrijven van BDD (Behavior Driven Development) tests in platte taal, met Electron, een kader voor het bouwen van desktop-apps met behulp van webtechnologieën. Het is bedoeld voor het testen van Javascript web applicaties. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te schrijven en uitvoeren BDD-stijl testen voor node.js-toepassingen met behulp van Cucumber Electron. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  BDD tests en applicatiecode uitvoeren in één proces (niet transpileren) Schrijf tests die sneller, minder brittle en gemakkelijker te debuggen zijn
Het publiek
  Ontwikkelaars
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
14 hours
De Robot Framework is een open-source testautomatiseringsframework voor acceptatietesten en acceptatietestgestuurde ontwikkeling (ATDD). Er worden trefwoorden gebruikt om de details van een test te abstraheren, waarbij de intentie wordt overgebracht in plaats van de moeren en bouten. Het kernframework is geïmplementeerd in Python en kan worden uitgevoerd op Jython (JVM) en IronPython (.NET). Robot Framework werd oorspronkelijk ontwikkeld door Nokia.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op softwaretestingenieurs die willen leren hoe ze een set testcases en een testsuite kunnen schrijven en vervolgens de tests kunnen uitvoeren op een demoapplicatie.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Gebruik de op trefwoorden gebaseerde testaanpak van Robot Framework en de syntaxis van testgegevens in tabelvorm om tests te schrijven en uit te voeren. Gebruik een consistente syntaxis om nieuwe trefwoorden samen te stellen uit bestaande trefwoorden. Voer Gherkin-stijl Behavior Driven Development (BDD)-tests uit (vergelijkbaar met Komkommer). Genereer en interpreteer rapporten en logboeken om fouten in de geteste applicatie op te lossen. Uitgebreide mogelijkheden van Robot Framework met behulp van bibliotheken van derden geschreven in Python, Java, Perl, Javascript en PHP. Integreer Robot Framework met Selenium voor het testen van webapplicaties.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Deze eendaagse cursus leidt deelnemers door de basisprincipes van RSpec , BDD (Behavior Driven Development) en andere testmethoden met praktische oefeningen.
14 hours
Behaviour-Driven Development (BDD) is een Agile methode die gericht is op het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen softwareontwikkelaars, kwaliteitsborging / testers, Business en andere bij een project betrokken partijen. Cucumber is een open-source "verhaalgebaseerd" raamwerk geschreven in Ruby . Het maakt Behavior Driven Development (BDD) mogelijk door het maken van tests die begrijpelijk zijn voor zowel technische als niet-technische mensen, zoals zakelijke belanghebbenden. Deze instructeur-geleide, live training leidt deelnemers door real-life cases voor Behavior Driven Development (BDD) en demonstreert hands-on hoe Cucumber te implementeren in verschillende testscenario's.
  Indeling van de cursus
  • De cursus omvat een bespreking van Behavior Driven Development (BDD) en hoe Cucumber kan worden gebruikt om BDD-testen uit te voeren in verschillende contexten, zoals testen van webtoepassingen. Deelnemers worden doorlopen door het schrijven van hun eigen gebruikersverhalen, testcases en uitvoerbare testcode.
  7 hours
  Cucumber is een open-source, BDD-raamwerk voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl. BDD of Behavior Driven Development, is een agile software-ontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, QA en niet-technische zakenmensen in een softwareproject stimuleert. Deze training begint met een bespreking van BDD en hoe Cucumber wordt gebruikt om BDD-tests voor webapplicaties uit te voeren. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om te communiceren met de instructeur en collega's terwijl ze de concepten en tactieken implementeren die ze hebben geleerd in deze praktische, op praktijk gebaseerde labomgeving. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van BDD en Cucumber , evenals de nodige oefening en toolset om hun eigen testcases te schrijven voor realtime softwaretestscenario's. Publiek
  • Testers en ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
  • Grote nadruk op praktijkgericht oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  Opmerking
  • Deze training maakt gebruik van Eclipse en Selenium . Als u een ander IDE- of testautomatiseringsraamwerk wilt gebruiken, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
  • Als uw team voor het eerst overstapt van handmatig testen naar automatiseringstests, neem dan contact met ons op om de training uit te breiden met extra dekking voor automatiseringstests.
  14 hours
  Cucumberjs is een native JavaScript-implementatie van komkommer Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je BDD-testkwesties (Gedraggedreven Devleopment) kunt schrijven en uitvoeren met behulp van komkommer en javascript Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare taal, Gherkin Gebruik proefbanken op basis van komkommers om de communicatie en samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Cucumberjs met andere testframeworks zoals gradenboog voor het testen van hoektoepassingen Publiek Software testingenieurs ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  7 hours
  Iridium is een open-source webtesttool gebouwd rond Cucumber en Selenium. Het maakt gebruik van een Behavior Driven Development (BDD)-benadering voor testen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op testingenieurs en ontwikkelaars die willen leren hoe ze een complexe webapplicatie kunnen testen met behulp van Iridium.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   Maak end-to-end-tests die de acties van een gebruiker simuleren terwijl deze door een webapplicatie navigeert. Automatiseer het testen van thema-applicaties met meerdere stijlen. Maak testgevallen die leesbaar zijn voor niet-technische mensen. Voer tests uit in een grote verscheidenheid aan browsers. Gebruik het Iridium Snippets-pakket voor Atom om het schrijven van testscripts te vergemakkelijken. Verlaag de kosten voor het onderhouden van aangepaste Java code en pagina-objecten.
  Formaat van de cursus
   Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Opties voor cursusaanpassing
   Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
  7 hours
  J Behave is een open-source, op Java gebaseerd BDD-framework voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl. BDD of Behavior Driven Development, is een agile software-ontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, QA en niet-technische zakenmensen in een softwareproject stimuleert. Deze training begint met een bespreking van BDD en hoe het J Behave framework kan worden gebruikt om BDD-tests voor webapplicaties uit te voeren. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om te communiceren met de instructeur en collega's terwijl ze de concepten en tactieken implementeren die ze hebben geleerd in deze praktische, op praktijk gebaseerde labomgeving. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van BDD en J Behave , evenals de nodige oefening en toolset om testcases te schrijven voor real-world softwaretestscenario's. Publiek
  • Testers en ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
  • Grote nadruk op praktijkgericht oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  14 hours
  Behat is een testmodel voor gedragsgestuurde ontwikkeling (BDD) geschreven in PHP Het vergemakkelijkt de communicatie tussen ontwikkelaars, testers, zakelijke belanghebbenden en klanten tijdens het softwareontwikkelingsproces Met Behat kunnen niet-technische mensen duidelijke beschrijvingen maken van het beoogde gedrag van een toepassing en worden deze 'scenario's' als functionele tests tegen de toepassing uitgevoerd In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze BDD-stijlcontent kunnen schrijven en uitvoeren met Behat en PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare, "Given, When, Then" Gherkin-taal Gebruik op Behat gebaseerde testcases om de samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Behold met Selenium, Mink, Goutte en andere browser-emulators om tests te genereren en rapporten te genereren Breid de Behat-functionaliteit uit via het uitbreidingssysteem Test talloze gebruiksscenario's via terminalopdrachten, REST API's en meer Publiek Test engineers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  21 hours
  SpecFlow is de officiële komkommerimplementatie voor .NET. Het stelt testers in staat om menselijk leesbare acceptatietests in .NET-projecten te definiëren, te beheren en automatisch uit te voeren. SpecFlow maakt gebruik van de officiële Gherkin-parser en ondersteunt het .NET-framework, Xamarin en Mono. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers SpecFlow te gebruiken om acceptatietests te schrijven die begrijpelijk zijn voor zowel technische als niet-technische belanghebbenden. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Bind zakelijke vereisten aan .NET-code
  • BDD-technieken toepassen om levende documentatie voor een toepassing op te bouwen
  • Voer SpecFlow uit vanuit Visual Studio of de opdrachtregel
  • Integreer SpecFlow in een bestaande continue test- en bouwomgeving
  • Integreer SpecFlow met andere testframeworks zoals MSTest, NUnit, xUnit en MbUnit
  Publiek
  • Test engineers
  • ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
  • Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

  Last Updated:

  Upcoming BDD (Behavior Driven Development) Courses

  Weekend BDD (Behavior Driven Development) cursus, Avond BDD training, Avond BDD opleiding Behavior Driven Development (BDD) boot camp, BDD (Behavior Driven Development) instructeur geleid, Weekend Behavior Driven Development training, Avond BDD cursus, Behavior Driven Development (BDD) coaching, BDD instructeur, Behavior Driven Development (BDD) trainer, Behavior Driven Development training cursus, Behavior Driven Development (BDD) lessen, Behavior Driven Development (BDD) on-site, Behavior Driven Development (BDD) privé cursus, Behavior Driven Development een op een training, BDD op locatie, Weekend Behavior Driven Development (BDD) opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions