Authorized Systems Engineering Training Courses

Lokale instructeur geleid live Authorized Systems Engineering opleidingscursus in Nederland.

Authorized Systems Engineering Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Automatisering is essentieel om effectief te werken Linux in het bedrijf. Automatisering maakt het mogelijk om de kosten te minimaliseren door handmatige operaties te verminderen, helpt de naleving in het datacenter te waarborgen, standaardiseert uw software-infrastructuur en versnelt de implementaties voor uw bar-metalen en cloud-infrastructuur. Deze cursus leert u hoe u automatisering kunt gebruiken om deze resultaten te bereiken. Wat zul je leren? In deze cursus leert u hoe u deelneemt aan architectonische beslissingen met betrekking tot datacenter-automatisatie, en om geavanceerde systeembeheerconcepten en technieken te begrijpen die schaalbaarheid, reproduceerbaarheid en efficiëntie in aanmerking nemen. De cursus omvat ook hoe fysieke (bare-metalen) en virtuele hosts op een consistente en schaalbare manier te voorzien, configuratie management tools in een heterogene Linux omgeving te implementeren, pakketsoftware release's op zowel RPM en DPKG-gebaseerde systemen, plannen, bouwen en aanpassen OS release's in uw omgeving en meer. Wat zult u verdienen? Deze cursus bereidt u voor met alles wat u moet weten om Linux automatiseringstools in een bedrijfsomgeving te implementeren.
28 hours
Live Online (Virtual) of Live (Classroom)  4 dagen van Instructeur geleide klastijd  Hands-on Labs & Toewijzingen  Resources & Cursus handleiding  Certificate van voltooiing  Digitaal badge Open-source virtualisatie neemt een diepe duik in KVM (Kernel-based Virtual Machine) en Xen, de meest populaire hypervisor virtualisatie-technologieën in het open-source ecosysteem, evenals de implementatie en het gebruik van containers. Gebouwd door experts op het gebied van virtualisering, biedt deze cursus de technische achtergrond om de componenten te begrijpen die nodig zijn om een moderne virtuele IT-infrastructuur te bouwen en te beheren. Wat zul je leren? Deze cursus biedt KVM training vanaf de grond met een focus op QEMU en libvirt, evenals Xen. Je leert hoe deze en andere gerelateerde open source componenten kunnen worden verzameld om een virtuele IT-infrastructuur te creëren. Er is een focus op praktische implementatievaardigheden, het beveiligen van de virtuele infrastructuur en het beheren van oplossingen, evenals gedetailleerd materiaal over het gebruik van containers. Lab oefeningen richten zich op virtuele afbeeldingen en snapshots, deployment, VM creatie en onderhoud, integratie met netwerk infrastructuur, apparaat pass-through en meer. Wat zult u verdienen? Deze cursus bereidt u voor met de vaardigheden die nodig zijn om de rol van KVM en Xen te begrijpen in het virtualisatie-ecosysteem, en om KVM en andere componenten te combineren in een robuste en efficiënte virtuele IT-infrastructuur.
28 hours
Live Online (Virtual) of Live (Classroom) 4 dagen van instructeur geleide klastijd Hands-on Labs & aanbestedingen Resources & cursus handleiding Certificaat van voltooiing Digitale badge De behoefte aan sysadmins met geavanceerde administratieve en netwerkvaardigheden is nooit groter geweest, en de concurrentie voor mensen met ervaring is hevig. Of u’re op zoek bent naar expert test prep voor de Linux Foundation Certified Engineer (LFCE) certificering, training nodig om de overgang naar Linux van andere platforms te helpen, of u’re gewoon op deze vitale administratie en netwerk vaardigheden, deze instructeur geleide cursus zal u leren wat u moet weten. Wat zul je leren? In deze cursus leer je geavanceerde Linux administratieve vaardigheden waaronder hoe je een netwerk onder [0 kunt ontwerpen, implementeren en onderhouden, hoe je de netwerkdiensten kunt beheren, de vaardigheden om een netwerk in elke grote Linux distributie te creëren en te bedienen, hoe je de netwerkinterfaces veilig kunt configureren en hoe je bestanden, web, e-mail en naam servers kunt implementeren en configureren. Wat zult u verdienen? Deze cursus leert u alles wat u moet weten om een geavanceerde systeemadministrator te zijn en voor te bereiden op de LFCE-certificering.

Last Updated:

Aankomende Authorized Systems Engineering cursussen

Weekend Authorized Systems Engineering cursus, Avond Authorized Systems Engineering training, Avond Authorized Systems Engineering opleiding Authorized Systems Engineering boot camp, Authorized Systems Engineering instructeur geleid, Weekend Authorized Systems Engineering training, Avond Authorized Systems Engineering cursus, Authorized Systems Engineering coaching, Authorized Systems Engineering instructeur, Authorized Systems Engineering trainer, Authorized Systems Engineering training cursus, Authorized Systems Engineering lessen, Authorized Systems Engineering on-site, Authorized Systems Engineering privé cursus, Authorized Systems Engineering een op een training, Authorized Systems Engineering op locatie, Weekend Authorized Systems Engineering opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions