Authorized Cloud and Containers Training Courses

Geautoriseerde cursussen in de categorie Linux Foundation Cloud & Containers.

Machine Translated

Authorized Cloud and Containers Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Deze cursus omvat de kernconcepten die meestal worden gebruikt om een Kubernetes cluster in productie te bouwen en te beheren, met behulp van leverancier-afhankelijke tools. We bouwen een cluster, bepalen de netwerkconfiguratie, groeien de cluster, implementeren toepassingen en configureren de opslag, beveiliging en andere objecten die nodig zijn voor typisch gebruik. Deze cursus biedt blootstelling aan de vele vaardigheden die nodig zijn om Kubernetes te beheren in een productie-omgeving en is een uitstekende voorbereiding voor de Certified Kubernetes Administrator (CKA) examen. In deze cursus leert u over:
    installatie van een multi-node Kubernetes cluster met kubadm, Hoe een cluster te groeien, clusternetwerk te kiezen en te implementeren, verschillende methoden van toepassing levenscyclus management, waaronder scaling, updates en roll-backs.
De cursus omvat ook de configuratie van de beveiliging voor zowel de cluster als de containers:
    het beheer van de beschikbare opslag voor containers, de monitoring, loggen en problemen oplossen van containers en de cluster, het configureren van het schema en de affiniteit van containers, gebruik maken van Helm en grafieken om de toepassing te automatiseren, en Federatie voor foute tolerantie en hogere beschikbaarheid.
Aan het einde van deze cursus zult u bereid zijn om een productiegrad Kubernetes cluster te installeren en te configureren, van netwerkconfiguratie tot upgrades tot het maken van implementaties beschikbaar via diensten, en ook de lopende taken die nodig zijn voor Kubernetes administratie te beheren. Deze cursus dient ook als voorbereiding voor de CKA-certificatie-examen.
21 hours
Deze cursus leert je hoe je een applicatie kunt containeren, hosten, deployeren en configureren in een multi-node cluster. Het dient ook als voorbereiding voor het Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) examen. Begin met een eenvoudige Python script, zal deze cursus u laten zien:
    Hoe om toepassingsbronnen te definiëren gebruik van kernprimitieve toepassingen om schaalbare toepassingen op te bouwen, te monitoren en aan te pakken in Kubernetes werken met netwerkplugins, veiligheid en cloud opslag, U wordt ook blootgesteld aan veel van de functies die nodig zijn om een applicatie in een productieomgeving te implementeren.
Wat krijg je tijdens deze cursus? De onderwerpen die worden gedekt, zijn rechtstreeks in overeenstemming met de kennisgebieden die door het CKAD-programma worden getest en zullen de studenten’ vermogen om gecertificeerd te worden aanzienlijk verbeteren.
28 hours
Deze instructeur geleide cursus biedt vaardigheden en kennis over een breed scala van beste praktijken voor het beveiligen van container-gebaseerde toepassingen en Kubernetes platforms tijdens de bouw, implementatie en runtime. Wat zul je leren? Deze cursus blootstelt u aan de kennis en vaardigheden die nodig zijn om veiligheid te behouden in dynamische, multi-project omgevingen. Deze cursus richt zich op veiligheidsproblemen voor:
    Cloud productie omgevingen omvat onderwerpen die verband houden met de beveiligingsketen voor containers, onderwerpen van voordat een cluster is geconfigureerd door de implementatie, en doorlopend, Agile gebruik, met inbegrip van waar de huidige veiligheids- en kwetsbaarheidsinformatie te vinden is.
De cursus omvat hands-on labs om een Kubernetes cluster te bouwen en te beveiligen, evenals bewaking en log beveiligingsevenementen. Wat zult u verdienen? Deze cursus is ontworpen als voorbereiding voor de Certified Kubernetes Security Specialist (CKS) examen en zal de studenten’ vermogen om gecertificeerd te worden aanzienlijk verbeteren.

Last Updated:

Upcoming Authorized Cloud and Containers Courses

Weekend Authorized Cloud and Containers cursus, Avond Authorized Cloud and Containers training, Avond Authorized Cloud and Containers opleiding Authorized Cloud and Containers boot camp, Authorized Cloud and Containers instructeur geleid, Weekend Authorized Cloud and Containers training, Avond Authorized Cloud and Containers cursus, Authorized Cloud and Containers coaching, Authorized Cloud and Containers instructeur, Authorized Cloud and Containers trainer, Authorized Cloud and Containers training cursus, Authorized Cloud and Containers lessen, Authorized Cloud and Containers on-site, Authorized Cloud and Containers privé cursus, Authorized Cloud and Containers een op een training, Authorized Cloud and Containers op locatie, Weekend Authorized Cloud and Containers opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions