Application Server Training Courses

Application Server Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Application Server-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe een applicatieserver moet worden geïmplementeerd en beheerd. Application Server-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. Application Server is ook bekend als App Server of Web Application Server. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Application Server Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Oracle Weblogic is een applicatieserver die wordt gebruikt om applicaties te ontwikkelen en te implementeren. Hij fungeert als tussenlaag tussen de client tier en de back-end databases. WebLogic biedt een platform voor het implementeren Java van toepassingen en delegeert de verwerking naar de vereiste dienst. Deze door een instructeur geleide, live training (online of op locatie) is bedoeld voor IT-beheerders en ontwikkelaars die WebLogic willen gebruiken om toepassingen te ontwikkelen, te implementeren en te beheren. Aan het einde van deze opleiding zijn de deelnemers in staat om:
  Installeer en configureer Oracle WebLogic Server. Toepassingen implementeren in WebLogic. Beheren en beveiligen van de WebLogic Server. Problemen met WebLogic Server oplossen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefening. Hands-on uitvoering in een live-lab omgeving.
Opties voor aanpassing van de cursus
  Om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen, neem contact met ons op om dit te regelen.
14 hours
IBM WebSphere Application Server (WAS) is a platform to develop, deploy, and optimize applications for any environment. It provides the necessary tools to accelerate application development and increase developer productivity. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to use WebSphere Application Server to deploy and manage applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure IBM WebSphere Application Server.
 • Develop, deploy, and manage applications using IBM WebSphere.
 • Configure and manage WAS profiles.
 • Troubleshoot WebSphere Application Server issues.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
 • Turn an nginx web server into a web application server
 • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
 • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
 • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
Audience
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Resin is een snelle en betrouwbare open-source Java Application Server voor webapplicaties verspreid over honderden servers. Resin is oorspronkelijk een Servlet- en JSP-engine en ondersteunt tegenwoordig Web Profile, CDI en EJB. Resin omvat een hoogwaardige JTA-transactiebeheerder, een JMS-provider, clustering, pooling van verbindingen en een beheerconsole. Hars wordt gebruikt door bedrijven zoals CNET, Motorola en Salesforce.com. In deze cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Resin-applicatieserver. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed begrip van de architectuur, functies en mogelijkheden van Resin en beschikken ze over de nodige methoden om hun eigen Resin-applicatieserver te implementeren en te beheren. Publiek
 • Systeembeheerders
 • Enterprise web applicatie-ontwikkelaars
 • DevOps engineeers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
21 hours
GlassFish Administration Training laat deelnemers kennis maken met de geheimen van de GlassFish server voor installatie, configuratie, beheer en monitoring. Training staat open voor toekomstige GlassFish serverbeheerders.
21 hours
GlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
21 hours
Een overzicht en uitleg over hoe Tomcat zich verhoudt tot Java EE (J2EE) en vergelijkt met andere applicatieservers De installatie en instelling van Tomcat in zowel Windows- als UNIX-typeomgevingen Implementeer, ondersteun en los problemen met applicaties op Tomcat op Navigeer door de directorystructuur van Tomcat Tomcat's architectuur- en configuratiebestanden: serverxml, contextxml,properties, etc Webtoepassingsstructuur en configuratie: webxml Beveilig Tomcat en applicaties die erop draaien en Tomcat instellen voor SSL Stem af op de prestaties van Tomcat Verkenning van verschillende strategieën voor loadbalancing en hoge beschikbaarheid met Tomcat .
21 hours
Leert deelnemers de basisprincipes van het beheer van Apache Tomcat en andere Java EE-omgevingen. De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Gedelegeerden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
28 hours
HTTP-webservers zijn softwaretoepassingen die webinhoud aan clients leveren via het HTTP-protocol. Ze kunnen omgaan met statische en dynamische inhoud, ondersteunen verschillende webframeworks en -talen en bieden verschillende functies en opties voor webontwikkeling en -beheer. Nginx, Apache en JBoss zijn drie populaire en veelgebruikte webservers, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders en webontwikkelaars op beginnersniveau tot gemiddeld niveau die HTTP-webservers willen gebruiken om webapplicaties te hosten en te bedienen met behulp van Nginx, Apache en JBoss.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Installeer en configureer Nginx, Apache- en JBoss-webservers op Linux. Vergelijk en contrasteer de functies en prestaties van verschillende webservers. Gebruik webservermodules en plug-ins om de functionaliteit en beveiliging van webservers uit te breiden. Gebruik webserverhulpmiddelen en -technieken om webserverproblemen te monitoren en op te lossen. Gebruik best practices en aanbevelingen voor webservers om de prestaties en beveiliging van webservers te optimaliseren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels. Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
28 hours
Infinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
28 hours
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
7 hours
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor beheerders, ontwikkelaars of iedereen die geïnteresseerd is in het beheer van WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server ). Deze cursus draait meestal op de nieuwste versie van de Application Server , maar kan worden aangepast (als een privécursus) aan oudere versies vanaf versie 5.1.

Last Updated:

Upcoming Application Server Courses

Weekend Application Server cursus, Avond Application Server training, Avond Application Server opleiding Application Server boot camp, Application Server instructeur geleid, Weekend Application Server training, Avond Application Server cursus, Application Server coaching, Application Server instructeur, Application Server trainer, Application Server training cursus, Application Server lessen, Application Server on-site, Application Server privé cursus, Application Server een op een training, Application Server op locatie, Weekend Application Server opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions