Application Server Training Courses

Application Server Training Courses

Lokale trainingssessies met live applicatie-server (ook bekend als App Server of Web Application Server) in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Application Server Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at IT administrators and developers who wish to use WebLogic to develop, deploy, and manage applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Oracle WebLogic Server.
 • Deploy applications in WebLogic.
 • Manage and secure the WebLogic Server.
 • Troubleshoot WebLogic Server issues.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to use WebSphere Application Server to deploy and manage applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure IBM WebSphere Application Server.
 • Develop, deploy, and manage applications using IBM WebSphere.
 • Configure and manage WAS profiles.
 • Troubleshoot WebSphere Application Server issues.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) covers the essentials of installing, configuring, securing, optimizing and managing a Resin application server. By the end of this training, participants will be able to:
 • Have a firm understanding of Resin's architecture, features and capabilities.
 • Have the practice needed to deploy and manage their own Resin application server.
7 hours
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
 • Turn an nginx web server into a web application server
 • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
 • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
 • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
Audience
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
GlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
21 hours
GlassFish Administration Training laat deelnemers kennis maken met de geheimen van de GlassFish server voor installatie, configuratie, beheer en monitoring. Training staat open voor toekomstige GlassFish serverbeheerders.
21 hours
Een overzicht en uitleg over hoe Tomcat zich verhoudt tot Java EE (J2EE) en vergelijkt met andere applicatieservers De installatie en instelling van Tomcat in zowel Windows- als UNIX-typeomgevingen Implementeer, ondersteun en los problemen met applicaties op Tomcat op Navigeer door de directorystructuur van Tomcat Tomcat's architectuur- en configuratiebestanden: serverxml, contextxml,properties, etc Webtoepassingsstructuur en configuratie: webxml Beveilig Tomcat en applicaties die erop draaien en Tomcat instellen voor SSL Stem af op de prestaties van Tomcat Verkenning van verschillende strategieën voor loadbalancing en hoge beschikbaarheid met Tomcat .
21 hours
Leert deelnemers de basisprincipes van het beheer van Apache Tomcat en andere Java EE-omgevingen. De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Gedelegeerden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
7 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
28 hours
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor beheerders, ontwikkelaars of iedereen die geïnteresseerd is in het beheer van WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server ). Deze cursus draait meestal op de nieuwste versie van de Application Server , maar kan worden aangepast (als een privécursus) aan oudere versies vanaf versie 5.1.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels. Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
28 hours
Infinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
7 hours
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Last Updated:

Aankomende Application Server cursussen

Weekend Application Server cursus, Avond Application Server training, Avond Application Server opleiding Application Server boot camp, Application Server instructeur geleid, Weekend Application Server training, Avond Application Server cursus, Application Server coaching, Application Server instructeur, Application Server trainer, Application Server training cursus, Application Server lessen, Application Server on-site, Application Server privé cursus, Application Server een op een training, Application Server op locatie, Weekend Application Server opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions