Application Server Training Courses

Application Server Training Courses

Lokale trainingssessies met live applicatie-server (ook bekend als App Server of Web Application Server) in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Application Server subcategorieën

Application Server Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
brmsdroolsBusiness Rule Management (BRMS) with Drools7 uurDeze cursus is gericht op enterprise architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels met bijna natuurlijke taal schrijven, waardoor de kloof tussen bedrijf en IT kleiner wordt.
droolsrlsadmDrools Rules Administration21 uurDeze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheer van bedrijfskenniselementen (regels, processen) zoals systeembeheerders, systeemintegrators, beheerders van toepassingsservers, enz. We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk als dit wordt overeengekomen voor de boeking.
undertowUndertow: Embed a Web Server into Your Application7 uurUndertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
infinInfinispan28 uurInfinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
resinResin: Setting Up a Java Application Server for Web Applications Spanning Hundreds of Servers14 uurResin is een snelle en betrouwbare opensource Java Application Server voor webtoepassingen die honderden servers overspant Herkomst als een Servlet en JSP-engine, ondersteunt Resin vandaag Web Profile, CDI en EJB Resin bevat een hoogwaardige JTA-transactiemanager, een JMS-provider, clustering, pooling van verbindingen en een beheerconsole Hars wordt gebruikt door bedrijven zoals CNET, Motorola en Salesforcecom In deze cursus bespreken we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Resin-toepassingsserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Resin en zullen ze de nodige ervaring hebben om hun eigen Resin-applicatieserver te implementeren en te beheren Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware hands-on praktijk .
drools7intIntroduction to Drools 7 for Developers21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
drools7dslbaDrools 7 and DSL for Business Analysts21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
droolsdslbaDrools 6 and DSL for Business Analysts21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 6 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
drools6intIntroduction to Drools 6 for Developers21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars te introduceren. Deze cursus behandelt niet drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
javaeejbossEnterprise Java Programming with Java EE and JBoss (EJB 3.0)28 uurDeze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
gfadmGlassFish Administration21 uurGlassFish Administration Training introduceert de deelnemers voor de geheimen van de installatie, configuratie, beheer en bewaking van de GlassFish-server Training staat open voor toekomstige GlassFish-serverbeheerders .
wfsadmWildFly Server Administration14 uurDeze cursus is gemaakt voor beheerders, ontwikkelaars of iedereen die geïnteresseerd is in het beheer van WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server).

Deze cursus wordt meestal uitgevoerd op de nieuwste versie van de toepassingsserver, maar deze kan worden aangepast (als privécursus) aan oudere versies vanaf versie 5.1.
2794HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss)28 uur
atomjeeadmApache Tomcat and Java EE Administration21 uurGeeft deelnemers de basisprincipes van het beheer van Apache Tomcat en andere Java EE-omgevingen.

De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Afgevaardigden leren door te doen, met directe mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
gfsjeeintAdministering GlassFish Server with Java EE applications introduction21 uurGlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
apachetomcatApache Tomcat Administration21 uurEen overzicht en uitleg over hoe Tomcat zich verhoudt tot Java EE (J2EE) en vergelijkt met andere applicatieservers De installatie en instelling van Tomcat in zowel Windows- als UNIX-typeomgevingen Implementeer, ondersteun en los problemen met applicaties op Tomcat op Navigeer door de directorystructuur van Tomcat Tomcat's architectuur- en configuratiebestanden: serverxml, contextxml,properties, etc Webtoepassingsstructuur en configuratie: webxml Beveilig Tomcat en applicaties die erop draaien en Tomcat instellen voor SSL Stem af op de prestaties van Tomcat Verkenning van verschillende strategieën voor loadbalancing en hoge beschikbaarheid met Tomcat .
openrestyOpenResty7 uurOpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Aankomende Application Server cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Drools 6 and DSL for Business Analysts - Apeldoorndi, 2019-03-19 09:304500EUR / 6800EUR
Drools 6 and DSL for Business Analysts - Maastricht City Centrema, 2019-03-25 09:304500EUR / 7070EUR
Drools 6 and DSL for Business Analysts - Tilburg Centraal Stationma, 2019-04-01 09:304500EUR / 7342EUR
Drools 6 and DSL for Business Analysts - Golden Tulip Leidendi, 2019-04-02 09:304500EUR / 6350EUR
Drools 6 and DSL for Business Analysts - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersma, 2019-04-15 09:304500EUR / 6425EUR
Weekend Application Server cursus, Avond Application Server training, Avond Application Server opleiding Application Server boot camp, Application Server instructeur geleid, Weekend Application Server training, Avond Application Server cursus, Application Server coaching, Application Server instructeur, Application Server trainer, Application Server training cursus, Application Server lessen, Application Server on-site, Application Server privé cursus, Application Server een op een training, Application Server op locatie, Weekend Application Server opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!