JBoss Training Courses

JBoss Training Courses

Local instructor-led live JBoss training courses in Nederland.

JBoss Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
HTTP-webservers zijn softwaretoepassingen die webinhoud aan clients leveren via het HTTP-protocol. Ze kunnen omgaan met statische en dynamische inhoud, ondersteunen verschillende webframeworks en -talen en bieden verschillende functies en opties voor webontwikkeling en -beheer. Nginx, Apache en JBoss zijn drie populaire en veelgebruikte webservers, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders en webontwikkelaars op beginnersniveau tot gemiddeld niveau die HTTP-webservers willen gebruiken om webapplicaties te hosten en te bedienen met behulp van Nginx, Apache en JBoss.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
    Installeer en configureer Nginx, Apache- en JBoss-webservers op Linux. Vergelijk en contrasteer de functies en prestaties van verschillende webservers. Gebruik webservermodules en plug-ins om de functionaliteit en beveiliging van webservers uit te breiden. Gebruik webserverhulpmiddelen en -technieken om webserverproblemen te monitoren en op te lossen. Gebruik best practices en aanbevelingen voor webservers om de prestaties en beveiliging van webservers te optimaliseren.
Formaat van de cursus
    Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
    Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
7 hours
Deze cursus is gericht op enterprise-architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels schrijven met behulp van bijna natuurlijke taal, waardoor de kloof tussen business en IT wordt verkleind.
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars voor te stellen. Deze cursus behandelt geen drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
21 hours
Deze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
21 hours
Deze 3-daagse cursus is bedoeld om Drools 6 voor te stellen aan Business verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels. Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica. Analisten kunnen na deze cursus tests en logica schrijven die vervolgens door ontwikkelaars verder kunnen worden geïntegreerd met bedrijfstoepassingen.
21 hours
Deze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheren van bedrijfskennisactiva (regels, proces), zoals systeembeheerders, systeemintegrators, toepassingsserverbeheerders, enz ... We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk indien overeengekomen vóór boeking.
28 hours
Infinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
28 hours
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
7 hours
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor beheerders, ontwikkelaars of iedereen die geïnteresseerd is in het beheer van WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server ). Deze cursus draait meestal op de nieuwste versie van de Application Server , maar kan worden aangepast (als een privécursus) aan oudere versies vanaf versie 5.1.

Last Updated:

Upcoming JBoss Courses

Weekend JBoss cursus, Avond JBoss training, Avond JBoss opleiding JBoss boot camp, JBoss instructeur geleid, Weekend JBoss training, Avond JBoss cursus, JBoss coaching, JBoss instructeur, JBoss trainer, JBoss training cursus, JBoss lessen, JBoss on-site, JBoss privé cursus, JBoss een op een training, JBoss op locatie, Weekend JBoss opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions