JBoss Training Courses

JBoss Training Courses

Lokale instructeurs live JBoss-trainingscursussen in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

JBoss Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
brmsdroolsBusiness Rule Management (BRMS) with Drools7 uurDeze cursus is gericht op enterprise architecten, bedrijfs- en systeemanalisten en managers die bedrijfsregels op hun oplossing willen toepassen. Met Drools kunt u uw bedrijfsregels met bijna natuurlijke taal schrijven, waardoor de kloof tussen bedrijf en IT kleiner wordt.
javaeejbossEnterprise Java Programming with Java EE and JBoss (EJB 3.0)28 uurDeze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
2794HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss)28 uur
wfsadmWildFly Server Administration14 uurDeze cursus is gemaakt voor beheerders, ontwikkelaars of iedereen die geïnteresseerd is in het beheer van WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server).

Deze cursus wordt meestal uitgevoerd op de nieuwste versie van de toepassingsserver, maar deze kan worden aangepast (als privécursus) aan oudere versies vanaf versie 5.1.
drools6intIntroduction to Drools 6 for Developers21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 6 aan ontwikkelaars te introduceren. Deze cursus behandelt niet drools-integratie, prestaties of andere complexe onderwerpen.
droolsrlsadmDrools Rules Administration21 uurDeze cursus is voorbereid voor mensen die betrokken zijn bij het beheer van bedrijfskenniselementen (regels, processen) zoals systeembeheerders, systeemintegrators, beheerders van toepassingsservers, enz. We gebruiken de nieuwste stabiele communityversie van Drools om deze cursus uit te voeren, maar oudere versies zijn ook mogelijk als dit wordt overeengekomen voor de boeking.
droolsdslbaDrools 6 and DSL for Business Analysts21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 6 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
drools7dslbaDrools 7 and DSL for Business Analysts21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 te introduceren bij Business Analysts die verantwoordelijk zijn voor het schrijven van tests en regels Deze cursus richt zich op het creëren van pure logica Analisten na deze cursus kunnen schrijftesten en logica schrijven die vervolgens verder kunnen worden geïntegreerd door ontwikkelaars met bedrijfstoepassingen .
drools7intIntroduction to Drools 7 for Developers21 uurDeze 3 daagse cursus is bedoeld om Drools 7 aan ontwikkelaars te introduceren Deze cursus behandelt niet de integratie van drool, prestaties of andere complexe onderwerpen .
infinInfinispan28 uurInfinispan is een gedistribueerde cache en sleutelvalue NoSQL data store-software ontwikkeld door Red Hat .
undertowUndertow: Embed a Web Server into Your Application7 uurUndertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Aankomende JBoss cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Spaces Zuidasma, 2019-03-18 09:306000EUR / 8600EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Apeldoornma, 2019-04-01 09:306000EUR / 9000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Apeldoornma, 2019-05-27 09:306000EUR / 9000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersdi, 2019-06-04 09:306000EUR / 8500EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Spaces Zuidasdi, 2019-06-18 09:306000EUR / 8600EUR
Weekend JBoss cursus, Avond JBoss training, Avond JBoss opleiding JBoss boot camp, JBoss instructeur geleid, Weekend JBoss training, Avond JBoss cursus, JBoss coaching, JBoss instructeur, JBoss trainer, JBoss training cursus, JBoss lessen, JBoss on-site, JBoss privé cursus, JBoss een op een training, JBoss op locatie, Weekend JBoss opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!