Apigee X Training Courses

Apigee X Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Apigee X-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Apigee X kan worden gebruikt om API's efficiënt en veilig te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Apigee X-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. Apigee X is ook bekend als Google Cloud Apigee X. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Apigee X Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Go ogle Cloud Apigee is een beheerplatform voor de volledige levenscyclus-API (Application Programming Interface). Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen leren hoe ze een API kunnen bouwen, testen, debuggen en implementeren bovenop het Apigee API-platform van Go ogle Cloud. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde bronnen om een API te ontwikkelen.
 • De beschikbare tools van Apigee Edge begrijpen en implementeren.
 • Bouw en implementeer een API om Go ogle Cloud te gebruiken.
 • API-fouten controleren en debuggen.
 • Maak gebruik van de oplossingen van Go ogle Cloud voor analyse en machine learning om API's intelligenter te maken.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Apigee X is een API managementplatform ontwikkeld door Google. Het wordt gebruikt voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van APIs. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die willen gebruiken Apigee X om APIs efficiënt en veilig te ontwerpen, te ontwikkelen en te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om API-oplossingen te ontwikkelen met Apigee X. Begrijp de fundamenten en beste praktijken van het ontwikkelen, beveiligen en beheren van de levenscyclus van APIs. Leer hoe je API's kunt ontwerpen, bouwen en testen en ze vervolgens op de Apigee X platform kunt plaatsen. Implementatie van multi-layer API-beveiliging voor API's met API sleutelbeleid en OAuth access tokens.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Apigee X Courses

Weekend Apigee X cursus, Avond Apigee X training, Avond Apigee X opleiding Apigee X boot camp, Apigee X instructeur geleid, Weekend Apigee X training, Avond Apigee X cursus, Apigee X coaching, Apigee X instructeur, Apigee X trainer, Apigee X training cursus, Apigee X lessen, Apigee X on-site, Apigee X privé cursus, Apigee X een op een training, Apigee X op locatie, Weekend Apigee X opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions