Web Services Training Courses

Web Services Training Courses

Lokale, instructieve Live Web Services-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson oefenen de fundamenten van Web Services Web Services training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web Services Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Mule (of Mule ESB) is een lichtgewicht Enterprise Service Bus (ESB) en integratiekader gecreëerd door MuleSoft Mule is Javabased, maar kan interacties tussen andere platforms, zoalsNET, bemiddelen met behulp van webservices of sockets Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers verschillende applicaties, gegevensbronnen en API's aan elkaar te koppelen, terwijl ze een voorbeeldroutingapp maken met behulp van Mule Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwerp, bouw en beheer de connectiviteit tussen API's en applicaties en services Beheer interacties tussen legacy-systemen en aangepaste applicaties Bind software als een service (SaaS) samen en blokkeer software Gebruik de ontwerp- en ontwikkelingstools van Mule om Mule-flows te ontwerpen, testen en uitvoeren Begrijp en ondersteun verschillende berichtgevingsstandaarden, waaronder AMQP, JMS en WMQ Applicaties monitoren, implementeren en configureren met Mule Management Console (MMC) Publiek ontwikkelaars architecten ontwerpers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor ontwikkelaars, webapplicaties, en biedt mogelijkheden geboden door het REST-architectuurpatroon waarmee u kunt communiceren tussen sites.
21 hours
Overview
SoapUI is de meest gebruikte open source API test tool voor SOAP en REST Api's. Het biedt SOAP Web Services functionele testen, rust API functionele testen, WSDL dekking, bericht bewering testen en testen refactoring.

in dit instructeur-LED, live training, deelnemers leren hoe om te testen Web Services met behulp van SoapAPI. We bespreken hoe API-testen kan een aantal van de tekortkomingen van de UI en unit based testen op te lossen. De training omvat praktijksessies en een API-test suite ontwikkelingsproject.

aan het einde van de opleiding, zullen de deelnemers hebben een vast idee van wanneer de uitvoering van API-testen, hoe te verkennen en toegang tot Api's, hoe het uitvoeren van verschillende soorten testen op zowel zeep en rust gebaseerde Api's, en hoe om hun werk samen te brengen in een geïntegreerde , geautomatiseerde test suite.

formaat van de cursus

- een instructeur-geleide cursus die een inleiding tot API-testen, de tools en processen, en een hands-on SoapUI gebaseerd test suite ontwikkeling project omvat.
35 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor postdoctoraal (of gelijkwaardig) niveau-studenten en zal een combinatie zijn van hoorcolleges en practica (theorie en praktijk).

Aan het einde van de cursus moet de student in staat zijn om:

Kennis en begrip.

- Begrijp de principes en het zakelijke voordeel van systemen die zijn ontwikkeld voor services.
- Word volledig op de hoogte van de belangrijkste protocollen en technologieën die betrokken zijn bij de standaard voor webdiensten en begrijp hoe deze technologieën bij elkaar passen. Uw kennis zal zich uitstrekken tot de nieuwste en opkomende aspecten van webservices, evenals de meer gevestigde elementen van de standaard.
- Inzicht in de technologie die wordt gebruikt om systemen mogelijk te maken die zijn gebaseerd op een veelgebruikte programmeertaal voor zowel het gebruik als de levering van webservices.

Intellectuele vaardigheden:

- Bepaal waar de servicegerichte aanpak en in het bijzonder webservices geschikt zijn voor bepaalde bedrijfsscenario's.
- Overweeg het meest effectieve ontwerp voor een webservice-oplossing
- Verwerven, in de toekomst, kennis en begrip van nieuwe aspecten van de snel evoluerende webservices-standaard

Praktische vaardigheden:

- Gebruik de huidige technologieën die verband houden met Web Services die platformneutraal zijn - XML, SOAP, WSDL
- Schrijf en exposeer webservices in een veel gebruikte programmeertaal en schrijf clientcode in die taal om webservices aan te roepen.
14 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om inzicht te verschaffen in het gebruik, het debuggen en beheren van webservices vanuit een niet-ontwikkelaar / programmeursperspectief.
7 hours
Overview
WSO2 API Manager is een open-source platform voor het publiceren en beheren van Api's. Het is een ideale keuze voor het maken van API-centric of IOT-gedreven architecturen.

in deze instructeur-LED, Live training, zullen de deelnemers leren de functies, concepten en normen achter WS02 API Manager. Theorie zal worden gekoppeld aan Live hands-on praktijk en uitvoering tijdens de training. Aan het einde van de cursus zullen deelnemers de kennis en praktijk hebben om hun eigen Api's te implementeren met de kernfuncties van WS02 API Manager.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
Deze tweedaagse cursus leidt deelnemers door de grondbeginselen van Web Services, SOAP (Simple Object Access Protocol) en WSDL (Web Service Description Language) met praktische oefeningen.
Weekend Web Services cursus, Avond Web Services training, Avond Web Services opleiding Web Services boot camp, Web Services instructeur geleid, Weekend Web Services training, Avond Web Services cursus, Web Services coaching, Web Services instructeur, Web Services trainer, Web Services training cursus, Web Services lessen, Web Services on-site, Web Services privé cursus, Web Services een op een training, Web Services op locatie, Weekend Web Services opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!