Web Services Training Courses

Web Services Training Courses

Lokale, instructieve Live Web Services-trainingen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson oefenen de fundamenten van Web Services Web Services training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web Services subcategorieën

Web Services Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use OpenAI API to review applications before deployment, continually improve safety tools, and scale applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the concept of OpenAI API.
 • Configure OpenAI API and use its features to manage applications.
 • Use different libraries and models within the OpenAI API interface.
 • Generate and manipulate text, code, and images in developing applications.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use IBM API Connect to support the entire API lifecycle. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the API lifecycle.
 • Create API specifications with built-in policies.
 • Create and manage API products.
 • Implement API authentication and OAuth v2.0 security.
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to understand how API security works and apply the different API authentication strategies for API protection. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand and identify different API security strategies.
 • Set up API keys and method requests in the API gateway.
 • Use API gateway and set up API security.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn and use Apigee Hybrid to manage and control API runtime, debug, and deploy API proxies. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the Apigee Hybrid features and architecture.
 • Learn how to use the tools and commands of the hybrid runtime plane.
 • Manage environments in Apigee hybrid.
 • Deploy and debug API proxies on a hybrid platform.
14 hours
Deze tweedaagse cursus leidt deelnemers door de basisprincipes van Web Services , Simple Object Access Protocol (SOAP) en Web Service Description Language (WSDL) met praktische oefeningen.
14 hours
De cursus is bedoeld voor ontwikkelaars, webapplicaties, en biedt kansen die worden geboden door het REST-architecturale patroon waarmee u tussen sites kunt communiceren.
14 hours
Deze cursus is bedoeld om inzicht te geven in het gebruik, debuggen en beheren van Web Services vanuit het perspectief van een niet-ontwikkelaar / programmeur.
35 hours
Deze cursus is bedoeld voor studenten van het niveau Post-Graduate (of gelijkwaardig) en zal een combinatie zijn van lezingen en practica (theorie en praktijk). Aan het einde van de cursus moet de student in staat zijn om: Kennis en begrip.
 • Begrijp de principes en het zakelijke voordeel van systemen die rond services zijn ontwikkeld.
 • Word u volledig bewust van de belangrijkste protocollen en technologieën die bij de standaard voor webservices horen en begrijp hoe deze technologieën in elkaar passen. Uw kennis zal zich uitbreiden tot toonaangevende en opkomende aspecten van webservices, evenals de meer gevestigde elementen van de standaard.
 • Begrijp diepgaand de technologie die wordt gebruikt om systemen op basis van een veelgebruikte programmeertaal in staat te stellen zowel Web Services gebruiken als aan te bieden.
Intellectuele vaardigheden:
 • Bepaal waar de servicegerichte aanpak en met name webservices geschikt zijn voor bepaalde bedrijfsscenario's.
 • Overweeg het meest effectieve ontwerp voor een oplossing voor webservices
 • In de toekomst kennis en begrip verwerven van nieuwe aspecten van de snel evoluerende standaard voor webservices
Praktische vaardigheden:
 • Gebruik de huidige technologieën die zijn gekoppeld aan Web Services die platformneutraal zijn - XML , SOAP, WSDL
 • Schrijf en open webservices in een veelgebruikte programmeertaal en schrijf klantcode in die taal om webservices op te roepen.
7 hours
WSO2 API Manager is een open-sourceplatform voor het publiceren en beheren van API's. Het is een ideale keuze voor het maken van API-centrische of IOT-aangedreven architecturen. In deze door instructeurs geleide, live training leren deelnemers de functies, concepten en normen achter WS02 API Manager. Theorie zal worden gekoppeld aan live hands-on oefening en implementatie tijdens de training. Aan het einde van de cursus hebben deelnemers de kennis en praktijk om hun eigen API's te implementeren met behulp van de kernfuncties van WS02 API Manager.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  API's (Application Programming Interface) zorgen ervoor dat uw applicatie verbinding maakt met andere applicaties In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze hoogwaardige API's kunnen schrijven terwijl ze een back-end API-server bouwen en beveiligen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Kies uit een aantal frameworks voor het bouwen van API's De API's begrijpen en modelleren die zijn gepubliceerd door bedrijven zoals Google en Facebook Maak en publiceer hun eigen Restful API's voor publieke consumptie Beveilig hun API's via token-gebaseerde authenticatie Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om deze cursus aan te passen voor andere talen, zoals PHP, Javascript, etc, neemt u contact met ons op om dit te regelen .
  14 hours
  API's (Application Programming Interface) zorgen ervoor dat uw applicatie verbinding kan maken met andere applicaties. Een web-API zoals RESTful is als een webservice die volledig met HTTP werkt. Laravel is een open-source PHP gebaseerd MVC (model – view – controller) webontwikkelingsraamwerk. De eenvoud, intuïtiviteit en tal van handige functies voor webprojecten maken het ideaal voor het ontwikkelen van RESTful API's. In deze door een instructeur geleide, live training (op afstand), leren deelnemers hoe ze vanuit het niets een RESTful API kunnen bouwen met behulp van Laravel terwijl ze een reeks praktische live- Laravel doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer Laravel en andere hulpmiddelen voor het bouwen van RESTful API's met Laravel
  • Bouw, test, implementeer en los problemen met een RESTful API op met Laravel
  Publiek
  • ontwikkelaars
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen.
  Notitie
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  API First Design verwijst naar de praktijk van het prioriseren van de belangen van de doelontwikkelaar door eerst een zeer goede API te ontwerpen, vervolgens software op te bouwen. Deze benadering adviseert het leggen van een sterke basis voor anderen om op te bouwen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die de efficiëntie waarmee APIs worden ontwikkeld willen verbeteren terwijl de kwaliteit, betrouwbaarheid en hergebruikbaarheid van de APIs verbeteren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Plannen en organiseren van een software project rond API eerste ontwerpconcepten. Discussie is overeengekomen over een gedeelde visie van de API met andere belanghebbenden. Evalueer en geadopteer de tools die nodig zijn om een API eerste benadering efficiënt te implementeren. Ontwikkelen van software in parallel met andere teamleden. Verminder de kosten van het ontwikkelen van software-applicaties.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  7 hours
  Axway API Gateway biedt infrastructuurdiensten die gebruikers in staat stellen voor het beheren, leveren en beveiligen van Enterprise-grade Application Programming Interfaces (APIs). Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en beheerders die Axway API Gateway-functies en tools willen implementeren om API's te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te monitoren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer Axway API Gateway om servers en domeinen te installeren. Plannen van een API-gateway-systeem voor het bouwen van een naadloze bedrijfsinfrastructuur. beheer API-poorten om API-configuraties te maken, te bewerken en te implementeren. Monitoringsservices om API-prestaties en metrics te volgen.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to design, write, and build web APIs while taking advantage of existing technologies to develop high-value products. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing web APIs.
  • Understand the core concepts, architecture, and common uses of web APIs.
  • Build a strategy on developing highly valuable web APIs.
  • Learn how to define the web API architecture and specifications.
  • Apply the best practices of API security, design, and scaling throughput.
  • Learn how to build, test, debug, and publish web APIs.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Akana to create, build, deploy, and manage APIs across multiple platforms. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start creating and managing APIs with Akana.
  • Understand the features and architecture of Akana.
  • Integrate other applications (Docker, Elasticsearch, Kafka, MongoDB, etc.) with the Akana API Platform.
  • Learn how to set up and use the Community Manager Developer Portal.
  • Use the API gateway to secure, manage, and monitor APIs.
  14 hours
  Kong is een API-beheeroplossing die fungeert als een API-gateway voor microservices. Het heeft een plug-in-architectuur waarmee gebruikers de kernfunctionaliteit van Kong kunnen uitbreiden. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor technici die een Kong API-gateway willen opzetten om het verkeer van microservices te beheren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Installeer en configureer een Kong-cluster.
  • Beheer een Kong API-gateway om een enkel communicatiepunt te bieden voor toegang tot API's.
  • Beheer webserviceverkeer op een gedetailleerd niveau.
  • Beveiligde API's door toegang te verifiëren.
  • Beheer verkeer via snelheidsbeperkingen en quota.
  • Bewaak, log en analyseer API-verkeer met behulp van een oplossing van derden, zoals ELK-stack.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  • Ga voor meer informatie over Kong naar: https://github.com/Kong/kong
  14 hours
  Swagger is een open source framework van tools die gebruikmaken van OAS-bestanden (Open API Specification) voor het bouwen, ontwerpen, documenteren en consumeren van RESTful-webservices. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op back-end ontwikkelaars die Swagger willen gebruiken om RESTful webservices te bouwen, ontwerpen, documenteren en consumeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Maak een API-beheerstrategie voor software-infrastructuur.
  • Gebruik Swagger-tools om OAS-bestanden te bewerken en SDK's te maken.
  • Implementeer API-beveiliging, versiebeheer, documentatie en andere belangrijke functies.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  SwaggerHub is een geïntegreerde platform voor open source tools. Het is gebouwd rond de Swagger (OpenAPI) Specificatie en wordt gebruikt om RESTful APIs te ontwikkelen en hun levenscyclus te beheren. SwaggerHub's drie belangrijke tools, Swagger Editor, UI, en Codegen stelt teams in staat om samen te werken en hun API-ontwikkelingswerkstroom voor zakelijke toepassingen te versterken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die SwaggerHub willen gebruiken om API's te ontwerpen, te creëren en te implementeren in overeenstemming met specifieke bedrijfsdoelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer de SwaggerHub-omgeving om te beginnen met het ontwikkelen. Gebruik en geïntegreer SwaggerHub-tools om RESTful APIs uit te leggen en te bouwen. Het genereren van interactieve documentatie voor API-definities op basis van de OpenAPI-specificaties. Implementeren SwaggerHub framework add-ons om API-componenten en functies te verbeteren. Beheer de algehele levenscyclus van de ontwikkelde API en de gepubliceerde versies ervan.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  21 hours
  Go ogle Cloud Apigee is een beheerplatform voor de volledige levenscyclus-API (Application Programming Interface). Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen leren hoe ze een API kunnen bouwen, testen, debuggen en implementeren bovenop het Apigee API-platform van Go ogle Cloud. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Zet een ontwikkelomgeving op met alle benodigde bronnen om een API te ontwikkelen.
  • De beschikbare tools van Apigee Edge begrijpen en implementeren.
  • Bouw en implementeer een API om Go ogle Cloud te gebruiken.
  • API-fouten controleren en debuggen.
  • Maak gebruik van de oplossingen van Go ogle Cloud voor analyse en machine learning om API's intelligenter te maken.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Apigee X to design, develop, and manage APIs efficiently and securely. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing API solutions with Apigee X.
  • Understand the fundamentals and best practices of developing, securing, and managing the lifecycle of APIs.
  • Learn how to design, build, and test APIs, and then deploy them on the Apigee X platform.
  • Implement multi-layer API security for APIs with API key policies and OAuth access tokens.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use MuleSoft Anypoint Platform to design, build, and manage APIs and integrations faster in a secure and universal platform. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing APIs with MuleSoft Anypoint Platform.
  • Understand the features and architecture of MuleSoft Anypoint Platform.
  • Learn how to design, build, manage, and deploy APIs with AnyPoint Platform.
  • Get to know the role of each component in building integrations and APIs.
  • Connect to databases and transform data using APIs.
  • Manage access to APIs by creating and deploying API proxies.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers and sysadmins who wish to use Red Hat 3Scale to build, distribute, manage, and monetize APIs while keeping control of the API lifecycle usage, security, and support. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start managing APIs with Red Hat 3Scale.
  • Understand the features and architecture of 3Scale API management.
  • Learn how to create, manage, and monetize APIs.
  • Use the developer portal to publish APIs, configure signup flows and customer access.
  • Get to know how to make the adoption of APIs effective and secure.
  • Define and implement webhooks to enable real-time notifications.

  Last Updated:

  Aankomende Web Services cursussen

  Weekend Web Services cursus, Avond Web Services training, Avond Web Services opleiding Web Services boot camp, Web Services instructeur geleid, Weekend Web Services training, Avond Web Services cursus, Web Services coaching, Web Services instructeur, Web Services trainer, Web Services training cursus, Web Services lessen, Web Services on-site, Web Services privé cursus, Web Services een op een training, Web Services op locatie, Weekend Web Services opleiding

  Cursussen met korting

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions