Apache Web Server Training Courses

Apache Web Server Training Courses

Lokale, instructieve live Apache (ook bekend als Apache Web Server) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van Apache Apache-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Apache Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Deze cursus is gemaakt voor website-administratoren, webmasters of iedereen die een webserver wilt installeren of onderhouden. Apache is de meest gebruikte webserver op het internet. Het is open source software en werkt goed met andere open source software zoals Linux en MySQL. Deze cursus toont hoe u een eenvoudige Apache Web-server onder Linux kunt instellen en hoe u deze kunt verbeteren tot een volledig functionele commerciële web-server die in staat is om geavanceerde websites te ondersteunen.
28 hours
  • Creëerde Linux / Unix-beheerders en ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in deelname aan Linux / Unix-servers
  • Zelfs beginners, die de basisvaardigheden en -kennis van Linux , kunnen deze cursus inhalen als je het lab van de instructeur en de uitleg in detail volgt.
  • Deze cursus is bedoeld om voldoende te oefenen met het beheren van Linux servers en om aan te tonen dat het heel gemakkelijk is om Linux / Unix-servers te begrijpen.
  • Deze cursus wordt aan het publiek gegeven met 40% lezingen, 50% labs en 10% Q&A. Deze vijfdaagse cursus legt sterk de nadruk op laboratoriumactiviteiten.
  • U leert hoe u Top 4 Linux servers kunt implementeren en beheren die uiterst nuttige netwerkservices bieden voor een bedrijfskritieke bedrijfsomgeving.
  • Het kan op elke distributie worden geleverd (Fedora, CentOS worden vaak gebruikt)

Last Updated:

Aankomende Apache cursussen

Weekend Apache Web Server cursus, Avond Apache Web Server training, Avond Apache opleiding Apache boot camp, Apache HTTP Server instructeur geleid, Weekend Apache HTTP Server training, Avond Apache cursus, Apache coaching, Apache Web Server instructeur, Apache Web Server trainer, Apache training cursus, Apache lessen, Apache on-site, Apache privé cursus, Apache HTTP Server een op een training, Apache op locatie, Weekend Apache opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions