Web Server Training Courses

Web Server Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Web Server-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on de grondbeginselen en geavanceerde concepten van Web Server. Web Server-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Web Server Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Gunicorn (Green Unicorn) is een Python WSGI (Web Server Gateway Interface) HTTP-server die aanvullende verzoeken van een webserver (Apache, NGINX, enz.) naar een Python web-applicatie of framework in de achtergrond. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die een snelle, resource-light Gunicorn-server willen implementeren om Python web-applicaties uit te voeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Gunicorn. Begrijp de bouwblokken voor het implementeren van een Python web-applicatie Verduid de rol van Gunicorn's en hoe het vergelijkt met Java's Servlet API. Integreren Gunicorn met een verscheidenheid aan Python web frameworks.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Deze cursus is bedoeld voor systeembeheerders die webservers kunnen configureren en controleren Het richt zich zowel op de algemene theorie achter HTTP en, aan de praktische kant, toont een specifieke hoogpresterende webserver, Nginx .
14 hours
Lighttpd is een veilige, snelle, compatibele en zeer flexibele open-source webserver die is geoptimaliseerd voor krachtige omgevingen. Het heeft een zeer lage geheugenvoetafdruk in vergelijking met andere webservers en zorgt voor cpu-load. De geavanceerde functieset (FastCGI, CGI, Auth, Output-compressie, URL-rewriting en nog veel meer) maken lighttpd een uitstekende keuze voor krachtige webapplicaties. In deze door een instructeur geleide, live cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Lighttpd-server. Discussies zijn interactief en oefenoefeningen worden door alle deelnemers uitgevoerd. Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening.
7 hours
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Varnish is een omgekeerde proxy voor content-zware dynamische websites. In tegenstelling tot Squid, dat oorspronkelijk een client-side cache was, of Apache en nginx, die webservers zijn, werd Varnish ontworpen als een HTTP-versneller. Vernis is uitsluitend gericht op HTTP, in tegenstelling tot andere proxyservers die FTP, SMTP en andere netwerkprotocollen ondersteunen. Varnish wordt onder andere gebruikt door Wiki pedia, The New York Times, Facebook en Twitter. In deze cursus leren deelnemers over de functies en cachingbenadering van Varnish tijdens het oefenen in de installatie en configuratie van een Varnish-proxy op Linux . De cursus begint met een opfriscursus op belangrijke netwerkprincipes, gaat vervolgens in op installatie- en configuratie-onderwerpen en gaat gestaag door naar complexe implementaties. Aan het einde van de training zullen deelnemers begrijpen wanneer en waar het zinvol is om Varnish in te zetten en zullen ze de nodige oefening hebben om hun eigen Varnish proxy-oplossingen te implementeren. Publiek
 • Netwerk technici
 • Netwerkontwerpers
 • Systeembeheerders
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening en implementatie, af en toe een toets om de voortgang te meten
28 hours
Microsoft IIS (Internet Information Services) is een webserver voor websites en andere inhoud. Het maakt gebruik van een GUI (graphic user interface) voor het beheren van websites en gebruikers. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op systeemadministratoren die een Windows-gebaseerde webserver willen gebruiken om een website of web-applicatie te hosten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  De installatie Microsoft IIS Configureer Microsoft IIS voor het uitvoeren van web-toepassingen, streaming media, Exchange, SharePoint, etc. Veilig een webserver's gegevens en gebruikers.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Leert deelnemers de basisprincipes van het beheer van IIS 7 en toepassingen op het .NET-platform. De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Gedelegeerden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
21 hours
Leert deelnemers de basisprincipes van het beheer van IIS 8 en toepassingen op het .NET-platform.
De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Gedelegeerden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
28 hours
HTTP-webservers zijn softwaretoepassingen die webinhoud aan clients leveren via het HTTP-protocol. Ze kunnen omgaan met statische en dynamische inhoud, ondersteunen verschillende webframeworks en -talen en bieden verschillende functies en opties voor webontwikkeling en -beheer. Nginx, Apache en JBoss zijn drie populaire en veelgebruikte webservers, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op systeembeheerders en webontwikkelaars op beginnersniveau tot gemiddeld niveau die HTTP-webservers willen gebruiken om webapplicaties te hosten en te bedienen met behulp van Nginx, Apache en JBoss.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Installeer en configureer Nginx, Apache- en JBoss-webservers op Linux. Vergelijk en contrasteer de functies en prestaties van verschillende webservers. Gebruik webservermodules en plug-ins om de functionaliteit en beveiliging van webservers uit te breiden. Gebruik webserverhulpmiddelen en -technieken om webserverproblemen te monitoren en op te lossen. Gebruik best practices en aanbevelingen voor webservers om de prestaties en beveiliging van webservers te optimaliseren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Nginx is populair voor gebruik als webserver. Andere toepassingen zijn onder meer het uitvoeren van Nginx als load balancer en forward proxy, vooral handig in een IoT-opstelling. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze de prestaties van Nginx kunnen maximaliseren bij het instellen, configureren, bewaken en oplossen van problemen met Nginx voor het verwerken van verschillende vormen van HTTP / TCP-verkeer. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer het configureren van de belangrijkste parameters in Nginx , het besturingssysteem en een virtuele machine om maximale waarde uit Nginx . Publiek
 • ontwikkelaars
 • Systeembeheerders
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Tengine is een webserver gebaseerd op de Nginx HTTP-server. Het is een voorkeursoptie voor high-traffic websites. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op systeemadministratoren die een Tengine willen instellen als een webserver of omgekeerde proxy-server. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Tengine om HTTP / TCP-verkeer te beheren. Run Nginx als een ladingbalans en omgekeerde proxy. Het maximaliseren van de prestaties van een site door te optimaliseren Tengine, het OS en de virtuele machine.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Deze cursus is gemaakt voor website-administratoren, webmasters of iedereen die een webserver wilt installeren of onderhouden. Apache is de meest gebruikte webserver op het internet. Het is open source software en werkt goed met andere open source software zoals Linux en MySQL. Deze cursus toont hoe u een eenvoudige Apache Web-server onder Linux kunt instellen en hoe u deze kunt verbeteren tot een volledig functionele commerciële web-server die in staat is om geavanceerde websites te ondersteunen.
28 hours
 • Creëerde Linux / Unix-beheerders en ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in deelname aan Linux / Unix-servers
 • Zelfs beginners, die de basisvaardigheden en -kennis van Linux , kunnen deze cursus inhalen als je het lab van de instructeur en de uitleg in detail volgt.
 • Deze cursus is bedoeld om voldoende te oefenen met het beheren van Linux servers en om aan te tonen dat het heel gemakkelijk is om Linux / Unix-servers te begrijpen.
 • Deze cursus wordt aan het publiek gegeven met 40% lezingen, 50% labs en 10% Q&A. Deze vijfdaagse cursus legt sterk de nadruk op laboratoriumactiviteiten.
 • U leert hoe u Top 4 Linux servers kunt implementeren en beheren die uiterst nuttige netwerkservices bieden voor een bedrijfskritieke bedrijfsomgeving.
 • Het kan op elke distributie worden geleverd (Fedora, CentOS worden vaak gebruikt)
7 hours
Enterprise Java ontwikkeling hoeft niet zwaar en Ant-gedreven te zijn. Leer de complexiteit van het opzetten en onderhouden van een zelfstandige webcontainer te omzeilen. Leer in plaats daarvan hoe u de webserver kunt insluiten in uw toepassing met ingesloten Jetty . "Implementeer uw applicatie niet in Jetty , implementeer Jetty in uw applicatie!" Enkele van de onderwerpen die worden behandeld in deze live training onder leiding van een instructeur zijn:
 • Jetty instantiëren als een POJO (gewoon oud Java object)
 • Tomcat vervangen door Jetty voor Spring Boot integratie
 • Geïntegreerde Jetty automatisch implementeren met Maven
Vraag deze cursus nu aan! Publiek
 • ontwikkelaars
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Socket.IO is een JavaScript bibliotheek die realtime communicatie tussen servers en webclients mogelijk maakt. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op netwerkingenieurs die willen gebruiken Socket.IO om real-time web-applicaties te creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel een realtime web-applicatie op tussen een Express server en een browser. Stuur en ontvang objecten op een bilaterale manier tussen webcliënten en servers. Maak pijpen naar een browser van een server voor streaminggegevens.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Web Server Courses

Weekend Web Server cursus, Avond Web Server training, Avond Web Server opleiding Web Server boot camp, Web Server instructeur geleid, Weekend Web Server training, Avond Web Server cursus, Web Server coaching, Web Server instructeur, Web Server trainer, Web Server training cursus, Web Server lessen, Web Server on-site, Web Server privé cursus, Web Server een op een training, Web Server op locatie, Weekend Web Server opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions