Web Server Training Courses

Web Server Training Courses

Lokale live trainingen met webservers in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web Server subcategorieën

Web Server Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor websitebeheerders, webmasters of voor iedereen die een webserver wil opzetten of onderhouden Apache is de meest populaire webserver die op internet wordt gebruikt Het is Open Source-software en werkt goed met andere Open Source-software zoals Linux en MySQL Deze cursus laat zien hoe een eenvoudige Apache-webserver onder Linux kan worden opgezet en hoe deze kan worden uitgebreid tot een volledig functionele commerciële webserver die geavanceerde websites kan ondersteunen .
28 hours
Overview
- Linux / Unix-beheerders en ontwikkelaars gemaakt die geïnteresseerd zijn in betrokkenheid bij LInux / Unix-servers
- Zelfs beginners, die over de basisvaardigheden en kennis op Linux beschikken, kunnen deze cursus inhalen, alleen als je het instructielaboratorium en de uitleg in detail volgt.
- Deze cursus is bedoeld om genoeg Linux-servers te beheren en te laten zien dat Linux / Unix-servers zeer eenvoudig te begrijpen zijn.
- Deze cursus wordt aan het publiek afgeleverd met 40% hoorcolleges, 50% labs en 10% Q & A. Deze vijfdaagse cursus legt sterk de nadruk op op het lab gebaseerde activiteiten.
- U leert hoe u Top 4 Linux-servers kunt implementeren en beheren die zeer nuttige netwerkdiensten bieden voor een bedrijfskritieke bedrijfsomgeving.
- Het kan op elke distributie worden afgeleverd (Fedora, CentOS worden vaak gebruikt)
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor systeembeheerders die webservers kunnen configureren en controleren Het richt zich zowel op de algemene theorie achter HTTP en, aan de praktische kant, toont een specifieke hoogpresterende webserver, Nginx .
21 hours
Overview
Geeft aanwezigen de grondbeginselen van het beheer van IIS 7 en toepassingen op hetNET-platform De cursus is een mix van hoorcolleges en handsonoefeningen Afgevaardigden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op problemen in de echte wereld .
21 hours
Overview
Geeft aanwezigen de grondbeginselen van het beheer van IIS 8 en applicaties op het .NET-platform.
De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Afgevaardigden leren door te doen, met directe mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
7 hours
Overview
Enterprise Java-ontwikkeling hoeft niet zwaar te zijn en Antdriven Leer de complexiteit omzeilen van het opzetten en onderhouden van een standalone webcontainer Leer in plaats daarvan hoe u de webserver in uw toepassing kunt embedden met de ingebouwde Jetty "Implementeer uw applicatie niet in Jetty, implementeer Jetty in uw applicatie!" Enkele van de onderwerpen die in deze gecertificeerde, live training aan bod komen, zijn: Instantty Jetty als een POJO (Plain Old Java Object) Tomcat vervangen door Jetty voor integratie in Spring Boot Geïntegreerde steiger automatisch implementeren met Maven Vraag deze cursus nu aan! Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
lighttpd is een veilige, snelle, compliant en zeer flexibele open-source web-server die is geoptimaliseerd voor high-performance omgevingen. Het heeft een zeer lage geheugen footprint in vergelijking met andere webservers en zorgt voor CPU-load. De geavanceerde feature-set (FastCGI, CGI, auth, output-compressie, URL-herschrijven en nog veel meer) maken lighttpd een uitstekende keuze voor high-performance web applicaties.

in deze instructeur-LED, Live Course, dekken we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een lighttpd server. Discussies zijn interactief en praktijkoefeningen worden uitgevoerd door alle deelnemers.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice.
7 hours
Overview
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Varnish is een omgekeerde proxy voor contentzware dynamische websites In tegenstelling tot Squid, dat oorspronkelijk een clientside-cache was, of Apache en nginx, wat webservers zijn, werd Varnish ontworpen als een HTTP-accelerator Varnish richt zich uitsluitend op HTTP, in tegenstelling tot andere proxyservers die FTP, SMTP en andere netwerkprotocollen ondersteunen Varnish wordt gebruikt door Wikipedia, The New York Times, Facebook en Twitter, naast andere hoogwaardige websites In deze cursus leren deelnemers over de functies van Varnish en de cachingaanpak tijdens het oefenen in de installatie en configuratie van een Varnish-proxy op Linux De cursus begint met een opfrissing van belangrijke netwerkprincipes, gaat vervolgens in op setup- en configuratie-onderwerpen en gaat gestaag verder in de richting van complexe implementaties Aan het einde van de training zullen deelnemers begrijpen wanneer en waar het zinvol is om Varnish te implementeren en zullen ze de nodige praktijk hebben om hun eigen Varnish-proxyoplossingen in te zetten Publiek Netwerktechnici Netwerk ontwerpers Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware handsonoefening en implementatie, af en toe quitten om de voortgang te meten .
Weekend Web Server cursus, Avond Web Server training, Avond Web Server opleiding Web Server boot camp, Web Server instructeur geleid, Weekend Web Server training, Avond Web Server cursus, Web Server coaching, Web Server instructeur, Web Server trainer, Web Server training cursus, Web Server lessen, Web Server on-site, Web Server privé cursus, Web Server een op een training, Web Server op locatie, Weekend Web Server opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!