Web Server Training Courses

Web Server Training Courses

Lokale live trainingen met webservers in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Web Server Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor websitebeheerders, webmasters of voor iedereen die een webserver wil opzetten of onderhouden Apache is de meest populaire webserver die op internet wordt gebruikt Het is Open Source-software en werkt goed met andere Open Source-software zoals Linux en MySQL Deze cursus laat zien hoe een eenvoudige Apache-webserver onder Linux kan worden opgezet en hoe deze kan worden uitgebreid tot een volledig functionele commerciële webserver die geavanceerde websites kan ondersteunen .
21 hours
Overview
Leert deelnemers de basisprincipes van het beheer van IIS 7 en toepassingen op het .NET-platform.

De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Gedelegeerden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
28 hours
Overview
- Creëerde Linux / Unix-beheerders en ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in deelname aan Linux / Unix-servers
- Zelfs beginners, die de basisvaardigheden en -kennis van Linux , kunnen deze cursus inhalen als je het lab van de instructeur en de uitleg in detail volgt.
- Deze cursus is bedoeld om voldoende te oefenen met het beheren van Linux servers en om aan te tonen dat het heel gemakkelijk is om Linux / Unix-servers te begrijpen.
- Deze cursus wordt aan het publiek gegeven met 40% lezingen, 50% labs en 10% Q&A. Deze vijfdaagse cursus legt sterk de nadruk op laboratoriumactiviteiten.
- U leert hoe u Top 4 Linux servers kunt implementeren en beheren die uiterst nuttige netwerkservices bieden voor een bedrijfskritieke bedrijfsomgeving.
- Het kan op elke distributie worden geleverd (Fedora, CentOS worden vaak gebruikt)
21 hours
Overview
Leert deelnemers de basisprincipes van het beheer van IIS 8 en toepassingen op het .NET-platform.
De cursus is een mix van hoorcolleges en praktische oefeningen. Gedelegeerden leren door te doen, met onmiddellijke mogelijkheden om het materiaal dat ze leren toe te passen op echte problemen.
14 hours
Overview
Lighttpd is een veilige, snelle, compatibele en zeer flexibele open-source webserver die is geoptimaliseerd voor krachtige omgevingen. Het heeft een zeer lage geheugenvoetafdruk in vergelijking met andere webservers en zorgt voor cpu-load. De geavanceerde functieset (FastCGI, CGI, Auth, Output-compressie, URL-rewriting en nog veel meer) maken lighttpd een uitstekende keuze voor krachtige webapplicaties.

In deze door een instructeur geleide, live cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Lighttpd-server. Discussies zijn interactief en oefenoefeningen worden door alle deelnemers uitgevoerd.

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening.
7 hours
Overview
Varnish is een omgekeerde proxy voor content-zware dynamische websites. In tegenstelling tot Squid, dat oorspronkelijk een client-side cache was, of Apache en nginx, die webservers zijn, werd Varnish ontworpen als een HTTP-versneller. Vernis is uitsluitend gericht op HTTP, in tegenstelling tot andere proxyservers die FTP, SMTP en andere netwerkprotocollen ondersteunen. Varnish wordt onder andere gebruikt door Wiki pedia, The New York Times, Facebook en Twitter.

In deze cursus leren deelnemers over de functies en cachingbenadering van Varnish tijdens het oefenen in de installatie en configuratie van een Varnish-proxy op Linux . De cursus begint met een opfriscursus op belangrijke netwerkprincipes, gaat vervolgens in op installatie- en configuratie-onderwerpen en gaat gestaag door naar complexe implementaties. Aan het einde van de training zullen deelnemers begrijpen wanneer en waar het zinvol is om Varnish in te zetten en zullen ze de nodige oefening hebben om hun eigen Varnish proxy-oplossingen te implementeren.

Publiek

- Netwerk technici
- Netwerkontwerpers
- Systeembeheerders

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening en implementatie, af en toe een toets om de voortgang te meten
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor systeembeheerders die webservers kunnen configureren en controleren Het richt zich zowel op de algemene theorie achter HTTP en, aan de praktische kant, toont een specifieke hoogpresterende webserver, Nginx .
7 hours
Overview
Enterprise Java ontwikkeling hoeft niet zwaar en Ant-gedreven te zijn. Leer de complexiteit van het opzetten en onderhouden van een zelfstandige webcontainer te omzeilen. Leer in plaats daarvan hoe u de webserver kunt insluiten in uw toepassing met ingesloten Jetty .

"Implementeer uw applicatie niet in Jetty , implementeer Jetty in uw applicatie!"

Enkele van de onderwerpen die worden behandeld in deze live training onder leiding van een instructeur zijn:

- Jetty instantiëren als een POJO (gewoon oud Java object)
- Tomcat vervangen door Jetty voor Spring Boot integratie
- Geïntegreerde Jetty automatisch implementeren met Maven

Vraag deze cursus nu aan!

Publiek

- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Undertow is een lichtgewicht webserver geschreven in Java Het wordt intern gebruikt door JBoss's WilfFly en is populair als een embedded webserver voor op JVM gebaseerde applicaties In deze cursus leren deelnemers hoe ze een Undertow-webserver kunnen opzetten als een op zichzelf staande en geïntegreerde webserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Undertow en kunnen ze: Implementeer en beheer een Undertow-server in zowel de stand-alone modus als de ingesloten modus Integreer Undertow in applicatiecode met behulp van de embedded API's van Undertow Integreer Undertow in een Wildfly-toepassingsserver Zet Undertow op als de embedded servlet-container voor Spring Boot Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
In this instructor-led, live training in Nederland, participants will learn how to maximize the performance of Nginx as they set up, configure, monitor and troubleshoot Nginx for handling various forms of HTTP / TCP traffic. Topics covered include how to configure the most important parameters in Nginx, the OS and a virtual machine to gain maximum value out of Nginx.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at network engineers who wish to use Socket.IO to create real-time web applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up a real-time web application between an Express server and a browser.
- Send and receive objects in a bi-directional manner between web clients and servers.
- Create pipes to a browser from a server for streaming data.
7 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at engineers who wish to deploy a speedy, resource-light Gunicorn server to run Python web applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Gunicorn.
- Understand the building blocks for deploying a Python web application
- Explain Gunicorn's role and how it compares to Java's Servlet API.
- Integrate Gunicorn with a variety of Python web frameworks.
28 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at system administrators who wish to use a Windows-based web server to host a website or web application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install Microsoft IIS.
- Configure Microsoft IIS for running web applications, streaming media, Exchange, SharePoint, etc.
- Secure a web server's data and users.
7 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at system administrators who wish to set up a Tengine as a web server or reverse proxy server.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tengine to handle HTTP / TCP traffic.
- Run Nginx as a load balancer and reverse proxy.
- Maximize the performance of a site by optimizing Tengine, the OS and the virtual machine.
Weekend Web Server cursus, Avond Web Server training, Avond Web Server opleiding Web Server boot camp, Web Server instructeur geleid, Weekend Web Server training, Avond Web Server cursus, Web Server coaching, Web Server instructeur, Web Server trainer, Web Server training cursus, Web Server lessen, Web Server on-site, Web Server privé cursus, Web Server een op een training, Web Server op locatie, Weekend Web Server opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions