Nginx Training Courses

Nginx Training Courses

Lokale, instructerende live Nginx-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen over het installeren en configureren van op Nginx gebaseerde webservers en het volgen van de prestaties van de Nginx-server Nginx-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Nginx Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor systeembeheerders die webservers kunnen configureren en controleren Het richt zich zowel op de algemene theorie achter HTTP en, aan de praktische kant, toont een specifieke hoogpresterende webserver, Nginx .
14 hours
Overview
Nginx is populair voor gebruik als webserver. Andere toepassingen zijn onder meer het uitvoeren van Nginx als load balancer en forward proxy, vooral handig in een IoT-opstelling. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze de prestaties van Nginx kunnen maximaliseren bij het instellen, configureren, bewaken en oplossen van problemen met Nginx voor het verwerken van verschillende vormen van HTTP / TCP-verkeer. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer het configureren van de belangrijkste parameters in Nginx , het besturingssysteem en een virtuele machine om maximale waarde uit Nginx .

Publiek

- ontwikkelaars
- Systeembeheerders

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
Tengine is a web server based on the Nginx HTTP server. It is a preferred choice for high-traffic websites.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at system administrators who wish to set up a Tengine as a web server or reverse proxy server.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Tengine to handle HTTP / TCP traffic.
- Run Nginx as a load balancer and reverse proxy.
- Maximize the performance of a site by optimizing Tengine, the OS and the virtual machine.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
Weekend Nginx cursus, Avond Nginx training, Avond Nginx opleiding Nginx boot camp, Nginx instructeur geleid, Weekend Nginx training, Avond Nginx cursus, Nginx coaching, Nginx instructeur, Nginx trainer, Nginx training cursus, Nginx lessen, Nginx on-site, Nginx privé cursus, Nginx een op een training, Nginx op locatie, Weekend Nginx opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions